22323
-
technopeter #14990 na jó igazad van:D fáradt vok, meg baszott meleg van és LOST SINCS!!!!!!!!!!!!!!!!!nem lehet bírni!!!!! -
#14989 az nem szinkron hanem az eredeti hangjuk :D -
technopeter #14988 eredeti szinkrnom sztem i sokkal jobb... na d mindenki ugy nézi ah akarja:D -
#14987 Én axn-en néztem meg a 4. évad 8. epizódjáig (mert ugye addíg adta) Aztán felirattal a maradékot.. AXN-en szeptemberben folytatják, az 5. évadot meg tudtommal február körül.. -
#14986 eén az első 3évadot magyarul néztem, aztán nem bírtam várni és angolul megnéztem a 4.évadot^^
a szinkronos részeket meg töltöm ezerrel, mert ennek a sorozatnak kivételesen fasza szinkronja van. -
#14985 én csak maygarul nézem, és nekem tetszik... mikor fogják végre folytatni az évadot ?(gondolom AXN-en nézitek) -
#14984 Nekem is ez volt a gond, hogy vegyesen néztem :D és nagyon furcsa volt így :D -
#14983 -
#14982 addig jó a magyar szinkron amíg nem hallod az eredetit -
Zsolcz #14981 nekem a szinkron hangok tetszenek, angolul nemláttam a részeket, amugysem értem őket -
#14980 hál istennek nem
amikor a 3.2 milliót kerek 3 milliónak fordították a következő részben meg 3.2 akkor eldurrant az agyam és a nagyszerű magyar szinkront se néztem tovább
ja és azt hiszem van olyan topic hogy lost 24 PB (TV) -
Zsolcz #14979 de nem magyaru láttad a 4. évadot, vagy iken? -
#14978 gyere, nincs itt már senki :)
majd januárban -
#14977 hi
gondoltam én is jövök, mer nagyon szeretem a lostot -
#14976 Lol :D -
#14975 Lost.S04E015.HR.HDTV.XviD-CRiMSON
Valaki elvan :D -
nc... -
#14973 képt -
#14972 a meccseken én végig Sayidnak hívtam a tagot:D
A kapus Volcan meg Jack:) -
#14971 -
#14970 "gondolkoztam is rajta hogy hogy lehet ez, megtetszett neki az Aaron név és azt adta a gyerekének"
Már bocs,de sztem te vagy az egyetlen aki ezen gondolkozott,emberek 99%-a rögtön felfogta,hogy az Claire fia.
Claire-el mi történt?Először is bement a dzsungelbe az apjával (aki ugye Jack apja is)Ha megnézted az évadot,akkor láthattad mikor Lock bement a kunyhóba,hogy tanácsot kérjen Jacobtól,s Jack apján kivül ott volt még ő is. -
#14969 így, hogy egyszerre látom a két képet tényleg hasonlít kicsit Sayidra Servet, de nekem amúgy sosem jutott volna eszembe egyikről a másik :) -
#14968 sztem nem hasonlítanak. max annyiban h hasonló színe van a bőrüknek és szakálluk van :) -
#14967 most már jó, az előbb nem volt az -
#14966 passz, én látom mindkét képet de akkor itt van:
-
#14965 nézd már meg mi lett a linkelésből -
#14964 szerintem hasonlítanak:)
felső török focista -
#14963 ??? -
#14962 ?? -
-
#14960 sztem is kurvanagy arc :)
egy igai kis szarkeverő :) -
#14959 Viszaemlékeznek a jövőre???
Desmondnak kb olyanok voltak a látomásai mint a NEXT-ben. -
#14958 ja szerintem is. mindig nyugodt mindenre van terve, mindig ő győz :) mindig mindenről tud mindenkiről van információja. Mindenkit felhasznál, kihasznál, irányít. -
#14957 -
dzsagon #14956 "visszaemlékezések most a jövőt mutatták," Bárcsak én is tudnék visszaemlékezni a jövőre. Ha esetleg közületek valalaki vissza tudna emlékezni a jövőheti nyertes lottószámokra légyszi küldje már el mailben nekem is. -
#14955 Én nagyon bírom Ben-t. Nagyon nagy arc. :D
-
#14954 Na végre én is utolértelek titeket, és várom az 5. évadot. Ma egész nap a 4. évadot néztem, végre végeztem vele. Érdekes volt hogy az eddigi visszaemlékezések most a jövőt mutatták, meglepődtem rajta, főleg azthiszem 4x04 rész végén amikor Kate azt mondja a "fiának" hogy "Szia Aaron", ekkor nem hittem a fülemnek-szememnek, gondolkoztam is rajta hogy hogy lehet ez, megtetszett neki az Aaron név és azt adta a gyerekének? Majd leesett hogy valami fog történni Claire-el. Tényleg, mi történt Claire-el? Mert nem emlékszem rá hogy mutatták volna a holttestét, és nem is emlitették hogy meghalt, csak azt hogy éjjel elment. Azt nem értem hogy Locke-ot miért Jeremy Bentham néven emlitették a végén? Mi történt a szigeten levőkkel a sziget költöztetésekor?
És egy hiba: a harmadik évad végén Desmond meglátja hogy Charlie meg fog fulladni és hogy Claire és a kisbabája felszállnak egy helikopterre és megmenekülnek. Claire ezt mégsem érte meg, csak a kisfia.
Még mindig utálom Benjamin barátunkat, olyan feje van, hogy képes lennék a nap 24 órájában ütni azért az érdeklődő vagy nem is tudom milyen figyeléséért (mikor olyan nagy borjú szemekkel néz, volt már rá eset hogy vágtam egyet a monitorra ha sokáig mutatták :D) és a természetéért, hazudik mindig, sosem lehet tudni hogy mikor mond igazat és ennek ellenére bizni kell benne mert tudja hogy csak rá számithatnak.
Végszóra azt kell mondjam hogy nagyon jó évadot hoztak össze a rendezők, örülök hogy megmenekültek, és várom a folytatást. -
#14953 én meg januárig az ötös évadig
ennyi..
amúgy meg ki lehet bírni -
Zsolcz #14952 áááááááááááááááááá, nembiromki addig -
#14951 me szünet van.......nyári szünet.......szeptemberben ők is folytatják......