Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

toysoldier
<#eljen>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

precision
divathóbort? ugyanmár nem 11 évesek vagyunk hogy azért nézünk vmit mert ez a menõ meg mert a pistike meg a julcsika is ezt nézi
tetszik nekünk a sorozat, ezért nézzük... sz*runk a divatra (azthiszem ezt mindannyiunk nevében mondhatom) 😊

Bazinga!

Frosty01
úúúúúúúúú az a buzikurva ben de útálom, annyira unszimpatikus, és úgy örülök amikor szétverik az arcát 😄

practitioner of the forbidden arts of death

CheAteR88
nah elszánom magam és holnap nekiülök 3 évadnk
lessz ami lesz
kiváncsi vok rá hamár divathóbort lett

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

magus
kibaszottul millioszor letargyaltuk mar ezt, ne gyere be mig nem lattad az uj reszt

habar hulyeknek all a vilag, ez egy kis sziget, ahol meg az olyan seggek is belatjak hogy jobb nekik kivul

ancsie18
Eszembe jutott még egy apróság, hogy olvasom a sok "mostakkormivanazidõvel" hozzászólást. Volt egy rész, ahol Hurley befogott a rádióban valami régesrégi adást. Vagy rosszul emlékszem? Na azzal pl mi a helyzet?

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

ancsie18
Ne bántsátok, na, AntiHero jó gyerek, csak most kiakadt. Lehet nem is ránk, meg a fórumra, hanem valami másra, aztán csak itt telt be a pohár.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

shad0w
mit tegyenek? be kell vezetni ezt az idétlen spoiler szabályt h "az epizódhoz megjelenõ felirat napját követõ nap éjfélig" csak spoiler taggel lehet írni az aktuális részrõl? vicc, semmi értelme. egész egyszerûen nem értem, h aki nem látta a részt, az minek jön a topicba, mit gondol mirõl fog itt olvasni? még ha egy ömlesztett lost topic lenne, ahol esetleg azok is fórumoznának akik nem az amerikai vetítés alapján nézik a sorozatot akkor érteném, de így...

don't give a fuck

ancsie18
Amúgy szerintem neked irány megnézni a részt a fórumolvasás helyett, mert nagyon jó! 😊

Zomil
amugy egyszerü a megoldás, én spec. amint látom h megérkeznek az elsö spoiler tagok, márpedig akik angolul nézik azok mindig irnak! szoval akkor addig nem nézek be amig meg nem nézem az aktuális részt

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

AntiHero
Elnézem, csak valahogy ma/tegnap minden "összejött" és elpattantt a húr.

Szoltam az érdekembe az illetékeseknek hogy mit tegyenek.

Bocsi hogy rajtad csattant.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

ancsie18
Ettõl függetlenól bocsi, ha én lennék a te helyedben, nekem is parasztságnak tûnne.

ancsie18
Nem akartam elrontani az élményedet, de elõtted senki sem jelezte ma, hogy még ne nézte volna meg.

AntiHero
Könyörgöm régebben használtatok spoilert. Mosmeg este nyolctol mindenki szarik rá, hát köszönöm.

Általába az epizódhoz megjelenõ felirat napját követõ nap éjfélig van SPOILER használat.

Komolyan mondom kiábrándító, nem csak te.

shad0w
aki akarta már megnézhette ezt a részt, magyar felirat is van hozzá ha jól láttam h korábban azt linkelte vki. ha nem akarod tudni h mi van az éppen aktuális részben mielõtt megnéznéd, akkor nem kell bejönni. topic címe is elég sokatmondó, a bannerban a figyelmeztetés pedig sztem elég feltûnõ és egyértelmû.

don't give a fuck

ancsie18
Micsodát?! Hogy a fórumon leírom a véleményem mint mindenki más? Persze, hogy direkt. Lehet nem-direkt fórumozni?

Figy, semmi közöm hozzá, hogy láttad-e a részt, gondolom észrevetted, hogy este 8 óta senki sem használja a spoiler tagot, most ha egyszer látod, hogy spoilerezünk, minek frissíted és olvasod a topikot. Nehogy már én legyek a hibás.

AntiHero
Direkt csinálod?

ancsie18
Szerintem egyébként az is nagyon érdekes, hogy miért kell Bennek ennyi ál-útlevél, tisztára mint valami bûnözõ. Bárki is Abaddon, jóideje fájhat már a foga Benre.

AntiHero
<#duma> Jó lefárasztottatok.

ancsie18
Tuti, hogy a követlezõ rész attól lesz nagyon durva, hogy látjuk majd, mi van a hajón vagy a hajóval.

AntiHero
Meg az is hogy: "Ha nem az amerikában épp aktuális résznél jársz olyan dolgokat olvashatsz, amik károsíthatják a sorozat élményét a továbbiakban!"

Okoska<#duma>

Meg általános szabály szerintem (értelmesebb embereknél) a kibaszot spoiler makrók használata.

ancsie18
Igazad van, el is felejtettem, hogy csak akkor nézi meg az órát, amikor megérkezik a csomag.

gercse
topik elején(banneren) kicsit sem látszik ilyesmi
!! VIGYÁZZ SPOILER !!! VIGYÁZZ SPOILER !!! VIGYÁZZ SPOILER !!! VIGYÁZZ SPOILER !! igaz?

sweech
ne olvasd el

AntiHero
SPOILERT nem ismeri senkise?

Kicsit idegesít hogy lelõttök mindent:S<#boxer>

odabaszás vt nemkicsit a rész:

Kérdések:
A német csajnak ki lehetett a fõnöke?
Ki az új név a listán és egyáltalán milyen lista ez?
Mi ezaz idõeltoldásos akármi?
Miért lett Hugo kétszínû kurva?😄
Honnan van Desmondról meg Pennyrõl képe Naominak?
Naominak meg a német csajnak miért van ugyanolyan karkötõje?
Kik menekülnek meg?Kate Jack Hurley Sayid Ben?Julliet? Sawyer?
Miért akar annyira a hajóra menni Desmond meg Sayid?
shad0w
ezt most nem értem. a csaj mondta h a csomag elindult, majd nagyjából 30 másodperccel késõbb mondta h megérkezett. ezután nem tudjuk, h mennyi idõ telik el, simán lehet 2 és fél óra, mint ahogy pár perc is. juliet mielõtt elindult mondta, h pár óra alatt teszi meg az utat a partig és vissza, és pont akkor ért vissza mikor a rakéta is megérkezett. ez nem jelenti azt egyértelmûen h tényleg el is telt annyi idõ, hiszen nem látjuk h az elindulásukhoz képest a tudós emberke mikor kezdte el a mûveletet, viszont bizonyítja, h van rá esély h több órát ültek ott mire végre megérkezett a rakéta.

don't give a fuck

ancsie18
Én abból is gondolom, hogy nem stopper volt, hogy a jelent szerint több mint két és fél óra nem telhetett el a csomag érkezéséig, hiszen Faraday és Regina mégcsak le sem tették a telefont, össz-vissz 2 perc telt el max, míg Regina a visszaszámolásban elért 0-ig.

shad0w
pont azt írtam h nem tudhatjuk biztosan h mi volt az. az idõbeni csúszás mindenkét esetben megvan, de jelentõsen eltérõ arányban. röviden összefoglalva: ha 0:00-ról indultak az órák kilövéskor akkor a kb 30 másodperc helyett szigeti idõben 2 óra 45 perc alatt ért oda a rakéta, ráadásul az "valós idõben" még el is vesztett valahol fél órát. ha viszont óra volt, akkor nem tudjuk, h mennyit mutatott kilövéskor, így azt sem, h mennyi idõ alatt ért oda, csak azt h akkor is vesztett valahol, valamiért 31 percet.

don't give a fuck

ancsie18
Biztos, hogy azok stopperek voltak? Csak mert nekem egyszerû "mezei" óráknak tûntek.

ancsie18
Ben nem biztos, hogy beszélt Richard-dal, csak egy felvételt láttunk, ami akár hamis újság felmutatásával is készülhetett. És szerintem nem 31 perc különbség van a külvilág és a sziget között, csak azóta csúszott annyit az idõ, amióta Faraday és az õ órája ott vannak, tehát minél tovább lesz ott, annál nagyobb a csúszás.

😮 testvérem😄

Aki átbasz, az basszon b-t is!

hát az utolso perc, az odavág

shad0w
ez így igaz, én arra gondoltam h ezt is figyelembe kell venni mikor az idõeltolódásról gondolkodunk.

don't give a fuck

ProGabe
azt s2 finálé óta (plusz Desmond visszatérése a hajóval) tudjuk,hogy csak egy irányban lehet elhagyni a szigetet,ez szerintem csak amolyan emlékeztetõ/megerõsítés volt

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

shad0w
31 perc a különbség a két óra/stopper által mutatott idõpont között, ez rendben. de azt nem tudjuk h az óra/stopper 0:00ról indult e a rakéta kilövésekor, vagy sem.
amúgy annak is nyilván lesz jelentõsége, h a helikopterrel pontosan ugyan arra kell kimenni a szigetrõl amerre bejöttek, mint ahogy waltéknak is pontosan megmondta ben, h merre menjenek. mellesleg ben beépített embere a hajón akár michael is lehetne.

don't give a fuck

ProGabe
a srác mondja,hogy 31 perc.tehát ezt biztosan tudjuk.ebben a részben is beszélt a hajóval,és nem volt eltolódás.inkább olyasmi lehet,hogy a hullámokra nem hat(rádió,tévé,mûhold),viszont a részecskékbõl felépülõ dolgokra igen

a fény ugyebár kettõs(hullám-részecske),és az elõzõ részben Ned (vagy Den,nem vagyok jó a nevekben) megjegyezte,hogy furcsák a fénysugarak!

eszméletlenül megcsavarták a dolgokat 3 rész alatt!ez a rész már egy kicsit lassabban indult (a fõcímtõl),de a végére megint hajmeresztõ lett

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

shad0w
lehet a problémázás az idõvel csak akkor kezdõdött mikor nem lett kisütve a máig nem tudjuk pontosan micsoda a 108 perc leteltével 😊 sõt, igazából sztem egyelõre csak ez elképzelhetõ, hiszen mikor lezuhant a gép akkor még ugyan annyi idõ volt a szigeten mint a "külvilágban".

amúgy utólag belegondolva ez az idõeltolódás sokkal érdekesebb mint amilyennek elõször tûnik. azt sem tudjuk, h amit mutattak az stopper, vagy óra. ha stopper, és a kilövés idõpontjában indította el a számolást akkor a szigeten lévõ szerint 2:45 alatt kapták meg, tehát ennyi idõ kellett míg a hajóról a szigetre ért, viszont repülés közben elveszett fél óra, arról nem is beszélve h a hajón lévõ csaj visszaszámlálása alapján kb fél PERC alatt kellett volna odaérnie. ha viszont az nem stopper, hanem óra, akkor nyilván nem kellett 0:00-ról indulnia, ebben az esetben viszont nem tudjuk h mit mutatott mikor a hajóról kilõtték a rakétát, így azt sem h mennyi idõ alatt ért oda, és azt sem h mekkora a csúszás.
amúgy hülye vagyok a matekhoz, ha valaki jobban érti nyugodtan írja meg ha baromságot írtam 😊

don't give a fuck

gercse
ja...
nagyon érdekes lesz ez
minél több részt látunk annál inkább bonyolódik az egész, nem hogy tisztább lenne 😄

Ha van idõeltolódás, akkor a hajó már nem a sziget 'idõzónájában' van (ez hülyén hangzik, de nem tudtam más kitalálni) azonban rádión simát tudtak egymással beszélni, nem volt semmi eltolódás, torzulás, akármi. Gondoljatok csak az élõ mûholdas adásra, Ben még beszélt is Richard-al, az újságon is ott volt a dátum. Ezek szerint nincs semmi variáció az idõvel...de ki tudja? Áh, tök jó, hogy nem tudunk semmit.
Ez az epizód, gyá... fõleg a vége😊 mindjárt megnézem felirattal is.

ProGabe
plusz én már szúrtam be oldalt,ahol vannak linkek,és mindig kiteszik az új részhez.link kuncsorgásért nyugodtan mehet a warn,fõleg miután le lett írva az abszolút megoldás:google-be lost+rapidshare/filecabinet/neked tetszõ fájlmegosztó és kész
egy kis kreativitást,gondolkodást nyugodtan megengedhet magának bárki!
sg-n még mindig tilos a warez!

annyira jó kb minden warezoldalon napokat ir....elõzõ résznél be lehetett linkelni normális linket de most neeeemmm
PrisonMan
Jajj ne <#lama>áskodjál! Nem igaz, hogy nem ismersz egyetlen warez oldalt sem?!
warez-bb >Legfogadom, hogy ha itt regisztrálsz és beírod a keresõbe, hogy Lost http biztos le fogsz tudni tölteni. Torrent meg miért nem jó? <#fejvakaras>

gercse
mininova, torrent, elsõ helyen van ha beírod a keresõbe, több tízezren seedelik, legrosszabb esetben is pár óra alatt lejön

shad0w
én is kíváncsi vagyok, mint sztem még elég sokan. fõleg, h már korábban is felvetõdött ez az elmélet, miszerint a szigeten lasabban telik az idõ, pl walt gyors növekedése kapcsán. viszont egy ekkora eltolódás nem elég nagy ahhoz, h megmagyarázzák vele.

don't give a fuck

Nagyon örülnék ha tudnátok adni 1 linket ami nem fizetõs várólistás torrentes linket

Köszönöm
Klemice
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de szerintem akár desmond is kijuthat mivel az oceanic 6 a repülõgéppel lezuhantak közül kerül ki nem?
ben is kinntvan ezek szerint bárki kinnlehet akár juliet is bár kétlem
a következõ részben bemutatják az oceanic 6 érkezését mivel kate szállt ki egy autóból és mindenki õt fényképezte

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

toysoldier

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

SPOILER!

igazad van tényleg irtad 😄, marha kiváncsi vagyok mit eredményez ez az idõeltolodás majd 😊

toysoldier
nem fél perc, hanem 31 perc ^^