Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megnéztem az új részt elég jó lett, elindúlnak a helikopterrel,
kíváncsi vagyok a következõre már nagyon

tommyg
akkor mondjad 😊

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Pethy23
Ocean 11 még jön Brat Pitt meg Geroge Cloney
AntiHero
Tudam sajnos😞 Mert ez kikerült a netre😞

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

shad0w
kb az h nem tudja

don't give a fuck

The FlashBack
ja tényleg Jack...

de mi az h tudod, és nem mondod meg?😄

AntiHero
Én tudom de nem mondom meg😊

tommyg
ben-t nemhiszem hogy oda sorolják majd

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

sweech
John helyett Jack 😊

The FlashBack
na akkor tiszázzunk valami:

Oceanis 6:

John, Hurley, Kate, Ben, Sayid

és még egyrõl nem tudunk, igaz?😮

ProGabe
na abból az elméletbõl már tényleg ne írogassatok spoiler nélkül pls!tudom,hogy csak elmélet,de én szeretném magam kitalálni a dolgokat,akkor,amikor a készítõk a szemem elé tárják a megfejtésükhöz a kulcsot.vagy konkrétan ki is mondják a szereplõk

azt pl hülyeség feltételezni,hogy összességében,érthetõen,stb nem fogják elmondani,mert akkor maguk alatt vágnák a fát.ez egy high concept sorozat,tehát az igazi lényege elmondható pár mondatban!és biztos vagyok benne,hogy tényleg errõl van szó.persze a végén,az utolsó 2 rész nem az lesz,hogy valaki tövirõl-hegyire elmagyaráz mindent úgy,hogy még egy 5 éves gyerek is megértse!

majd ha összeáll a kép a 6-ik évad végén,minimum 2 napig a fejemet fogom fogni!legalábbis,remélem,hogy így lesz 😊

na ez egy kicsit félreérthetõ lett,de biztos értitek mit akarok mondani

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ancsie18
De pont ezaz, erre is válaszol az elmélet: Penny bérelt fel õket, õ tájékoztatta õket róla, hogy talált valamit itt és itt, csakhogy nem tudta, kiket bérel fel. Tehát rossz embernek szólt.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

CheAteR88
jojo
igazad van nem ugy értem
de persze bnemtom elkezdeni nézni mert este kibaszott flash get kifagyott:@

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

AntiHero
Olvasd el Ancsie belinkelt postját.

Toodmayne
És a 2. évad fináléja? Ott tényleg Penny emberei voltak és meg is találták az elektromágnesesség miatt. Õk hol vannak? 😊

-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)

BaliBoy
Jah. Értem.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

A szigetrõl a másikat azért nem mert nem azon az oldalon volt, ahol a túlélõk voltak. Ezért is nem léphették át azt a bizonyos vonalat. Kivülrõl meg a tükör állomás miatt nem lehetett látni, de azt már Charlie leállította. És csak mûszerekkel nem lehetett látni, nem pedig szabadszemmel. Az a hosszu elmélet meg már ott megbukott, hogy azóta már kiderült, hogy nem Penny bérelte fel Naomit, hanem a negér arc, aki bement Hurleyhez is a gyogyóba. Mostmár teljesen nyilvánvaló, hogy két tábor harcol egymás ellen. Ben és csapata meg az a hatalmas cég vagy akármi, amihez a dharma is tartozott, és a néger arc a dharmás csapatba tartozik. Az viszont érdekes, hogy Naominál volt egy fénykép Desmondról. Szerintem a következõ részbe kiderül, hogy hogyan került hozzá.

ProGabe
akkor kapott egy leckét,miszerint nem lehet megváltoztatni azt,ami elrendeltetett."csak" egy kis idõutazás volt a múltjába,tehát a fénykép elkészült.ugyebár már azelõtt is láthattuk,mielõtt jött az a bizonyos rész

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

AntiHero
jaja, így volt.

Grove4
Igen,az ugyanúgy megtörtént vele a valós életben csak "újraélte" asszem.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Zomil
nem alternavit valóság, "csak" idöeltolodás 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

BaliBoy
Nem az az érdekes, hogy Naominál volt egy kép Desmondról meg Penny-rõl, hanem az, hogy az a kép akkor készült amikor Des abban az alternatív valóságban volt vagy miben. <#wow3>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

AntiHero
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ugyan abba a "burokba" van. vagyis ugyan úgy körülveszi azt a szigetet is az a valami😊

És a Szigetrõl azt a másikat meg miért nem? ezt meg nem tom😄

ancsie18
Felvetõdött bennem még egy kérdés, bár már elég régi: rendben, hogy a Szigetet nem lehet látni kívülrõl, erre elég jó az elmélet, amit linkeltem. De akkor mi van azzal, amikor Ben a másik szigeten állva mutatta meg Sawyernek, hogy egy másik szigeten vannak? Akkor onnan hogy látták a Szigetet? És a Szigetrõl azt a másikat meg miért nem?

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

AntiHero
jó<#idiota>

tommyg
jó én most jöttem meg, JÓ?

AntiHero
Nem tudunk semmit viszont ez nagyon meggyûzõ volt. Eléggé hihetõ és "logikus" az egész.

Aztán remélem ez is csak a beetetés része és majd koppanunk egy nagyot.😄

shad0w
érdemes elolvasni, de mindenki kezelje helyén a dolgot, ez egy teória. több ilyet is olvastam már, és nem túl sok közös pont volt bennük, viszont külön külön mindegyik abszolút hihetõnek tûnt, mint ahogy ez is. magyarul, röviden, továbbra sem tudunk semmit 😊

don't give a fuck

Grove4
Jól van már,már rég nem itt tartunk,beszéljünk inkább a LOST-ról,már 50-en lehordták AntiHero-t elõtted.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

tommyg
már bocsi, de mi a jó büdös francnak jössz be a fórumba ha még nem láttad az aktuális részt, te is nagyon jól tudod hogy mindenki errõl fog beszélni nem arról hogy mi történt az elsõ évadban...nem értelek

AntiHero
Mega spoiler Nem ehez a részhez tartozik csak az olvassa el aki Ancsie linkjébe lévõ cikket olvasta!

"- Jól érti. Kívülrõl megfigyelve azt "látnánk", hogy az idõ folyása, azaz a történések sora a rendszeren belül lassabb - és fordítva: a Szigetrõl tekintve a kinti világban gyorsabban múlik az idõ. Azért csak "látnánk" ezt, mert az idõ benti lassabb folyása miatt kívülrõl a sziget és az ott folyó események nem észlelhetõk semmilyen megszokott módon."

NA ez sokmindent megmagyaráz

ancsie18
Szerintem meg nem leleplez, hanem megmagyaráz. Valószínûleg a filmben sosem lesz így elmondva.

Na én azt se akartam tudni. :-)

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

AntiHero
Az csak egy elõzetes. A film után ledták.

AntiHero
Uhh.. felénél járok, de már sokmindent lelepleztek lehet abba hagyom inkább.

Ha már a spoilernél tartunk, az sokkal durvább, hogy Te a negyedik részböl spoilereztél, én barom meg belefutottam! Az aktuális részt kéne kitárgyalni spoilerbe pedig azt ami majd jön bazz.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

ancsie18
EZT a hozzászólást olvassátok el, szerintem ebbõl tökéletesen kiderül, mi van az idõvel, Desmonddal meg a Sziget láthatatlanságával. Ez még karácsony elõtt jelent meg angolul, cska szerencsére valaki vette a fáradtságot és lefordította.

shad0w
igazad lehet
én csak azért pörögtem a témán ennyit, mert ha láttuk volna h mit mutat az óra a rakéta kilövésének pillanatában akkor legalább kb vmi foglamunk lehetne róla h milyen mértékû is az idõ csúszás/torzulás. vagy legalábbis jobb elméleteket gyárthattunk volna rá, amik valszeg úgy sem lettek volna jók, mert a történetírók vmi egészen mást találtak volna ki 😊

don't give a fuck

ProGabe
szerintem túlbonyolítod.biztos ennek is pofonegyszerû lesz a magyarázata.tudom,hogy nem is azt akarod kitalálni,hogy mitõl volt 31 percnyi különbség
plusz szerintem úgy mondja azt,hogy "31 minute",mintha tudta volna,hogy van eltolódás,de nem ennyire számított!ezért is mondta,hogy "this is not good",mintha a számításába csúszott volna hiba

tommyg
ne szerencsétlenkedj má, torrentrõl megvolt nekem 5 perc alatt

shad0w
<#eljen>

don't give a fuck

Grove4
Hú bakker nagyon jó volt a rész!!!!!!!Szerintem is azóta van ilyen idõbiszbasz,mióta Desmond nem ütötte be a kódot és lezuhantak,vagy mikor felrobbant a bunker.Az is érdekes,hogy Hurley is látta Jakobot,valamint az,hogy eltûnt a kunyhója,ti nem vettetek észre valami olyat,hogy amikor Hurleyt megtalálják,akkor Miles olyan fura képet vág,mintha látna szellemeket,de lehet h én vok hülye.

AntiHero

Kiváncsi vagyok hogy mikor veszik elõ Waltot meg az apját(nem jut eszébe a neve). 4x04 ismertetõjébe megf Kate és Sawjer nem a szigeten voltak már sztem (vagyis a flashfowardjukat mutatják).

De mondja már el valaki, hogy mi a retkes faszért kell bejönni, amíg valaki nem látta a részt? Elmondom, hogy miért. Azért, hogy legyen mibe belekötni, meg sajnáltatni magát, hogy elbaszták az élményét. Nekem is volt olyan, hogy csak 3-4 nappal késõbb tudtam megnézni az aktuális részt, de eszembe se jutott, hogy addig bejöjjek. Meg ha kötelezõ lenne a spoiler tag akor is mi késztetné az embereket, hogy bejöjjenek. Nem latnának semmit csak spoiler tag-be lévõ szövegeket, kb mintha egy üres oldalt néznének... Vagy arra számítanak, hogy bejönnek és majd 3 héttel ezelõtti részrõl, fog mindenki beszélgetni, és csak minden 20. hsz lesz spoiler? Mostmár csak azértse fogok spoiler taget használni. Majd 1 évvel a 4x04 után bejövök, hogy beszélgethessek róla...

AntiHero
Megnéztem és megkell mondjam töröny magasan a világ legjobb sorozata a LOST.

shad0w
( na látom antiheronak sikerült kiharcolnia a spoiler tag használatot... elég érdekes h egyedül õ volt felháborodva, míg 4-5 másik ember azonos állásponton volt, miszerint nem kell bejönni míg nem láttad a részt, mégis bevezették. )

don't give a fuck

precision
nemtom hogy divat e, én nem az alapján nézek dolgokat 😊
megnézem az elsõ részt, ha bejön folytatom, ha nem akkor cancel 😛

Bazinga!

Frosty01
nem. az is van olyan érdekes néha mint a lost, sõt az elõzõ évad lost egy rakás szar volt szerintem. a heroes sokkal jobban bejött akkor :|

practitioner of the forbidden arts of death

EmThor
heroes az divat 😄

gercse
ott a pont
(én is ezt tettem)