22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • LasDen #15070
    nekem 55% lett :D
  • ProGabe #15069
    :)
  • Szolnokboy1
    nem tudja valaki, hogy honnan lehet dharma logós pólót venni?
  • AntiHero
    77% a max, meguntam:)
  • AntiHero
    Na én tudtam regelni:P 71% a rekordom eddig 2x próbálkoztam:)
  • LasDen #15065
    én összesetuttam rakni azt a szart :D
  • SötétBarom
    Lehet :D
  • Larvin
    Gondoljátok, hogy ez alapján kapunk besorolást? Például jenitor :D
  • SötétBarom
    73%
  • Larvin
    akkor rekorder leszek :P (viccelek)
  • LasDen #15060
    nekem 1x bejött a honlap, de akkor meg nemtuttam bejelentkezni.....percekig csak a loading felirat ment.....de előtte és azóta se jön be a honlap.....
  • Lacee
    nem jön be a honlap, csak a hátteret kapom...
  • Larvin
    kinek mi a rekordja?
  • ProGabe #15057
    hajnali 2-3 körül
  • Lacee
    valaki nem tudja, ma kb mikor kezdődik az első teszt? :)
  • Larvin
    nálam is ezt csinálta
  • LasDen #15054
    jah....úgynéz ki mégis regisztráltam csak ez a gemya hibának írta ki.... :D
  • ProGabe #15053
    gondolom direkt így csinálták. pár napja még "rossz" volt az oldal, biztos benn maradt egy kis hiba (mármint direkt). szóval próbálj meg bejelentkezni, engedni fogja!
  • Lacee
    akkor dharmadoesnotwantyou :)
  • LasDen #15051
    én is végigcsináltam de nemtok regisztrálni.....először vmi codedal volt baja.....aztán a felhasználó nevem....megváltoztattam és azt írta ki, hogy ezzel az e-mail címmel már regisztráltak pedig nem :D szóval kapja be.... .D
  • ProGabe #15050
    tudom, de most, ma fog igazán elkezdődni az egész! megcsináltam a tesztet, recruit vagyok :)

ha valaki magyarul akarja nyomon követni az egészet: http://octagon.extra.hu/
  • Lacee
    már rég, lásd #15034 :)
  • Larvin
    Mi az, hogy "mi az, hogy"?
    ez volt a véleményem :P és nem ugrok le a 10-edikről, mert van olyan akinek más a véleménye
  • winnie
    "Évek óta velük kelünk fekszünk és kiderül, hogy nem is ismerjük az összes túlélőt"

mi az, hogy kiderül?? a túlélők felét nem ismerjük. egy sorozat max 10-12 szereplőre tud figyelni, a többi 30-ból még két sorozatot le lehetne forgatni. ők is épp úgy élnek a szigeten, teszik a dolgukat, csak nem látjuk őket. logikus.

(az más kérdés, hogy az új karakterek a kinti világból lesznek)
  • ProGabe #15046
    elindult az új netes móka!

http://www.dharmawantsyou.com
  • Bulykin
    A Lost-stáb újabb rosszfiút toboroz, ezúttal egy ügyvéd karaktert.
  • Klemice
    hipp hopp itt lesz
  • ToCsEk
    már csak 168nap és 13óra :D
  • Larvin
    Csak ne úgy dobják be őket is, hogy végig ott voltak a szigeten csak mi, a nézők hihetelen Jack és társai-központúságunk miatt nem vettük észre őket. Ez annyira gagyi. Évek óta velük kelünk fekszünk és kiderül, hogy nem is ismerjük az összes túlélőt
  • Bulykin
    A Lost - 5×01 címe Because You Left lesz.
  • gabeszg
    Konkrétan lehet már tudni, hogy mikor lessz újra?
  • passatgt
    remélem pb féle susan stílusú/kinézetű lesz:)
  • Bulykin
    10 nap múlva kezdődik a forgatás, ezért nem is csoda, hogy jönnek a hírek, miszerint lesz pár új karakter a Lost-ban - kettő közülük visszatérő lesz az 5. évadban és állandó lehet a 6.-ban. Caesar egy 35-45-ös, (halálosan) veszélyes, erős, intelligens, karizmatikus sötét múlttal rendelkező férfi, míg Ilanna egy 25-35-ös nő, aki dettó veszélyes, intelligens és vonzó.
  • Lacee
    hehe, a Dharmás ügy (lásd lejjebb) fokozódik :)

ATTENTION ALL RECRUITS
    RE: SECURITY BREACH AT COMIC-CON 2008

As many of you may be aware there have been a number of security breaches in recent days related to the nature of the Dharma Initiative's latest research.

Apart from the leak of a sensitive internal communication there was also the unauthorized release of confidential video documentation during a sponsored panel discussion with the makers of the TV show "LOST" at Comic-Con 2008 in San Diego. Consequently, the person responsible for this breach, a promising recruit by the name of Dan Bronson, has been expelled from the volunteer program and had his Dharma Initiative membership permanently revoked. Furthermore, the Dharma Initiative has withdrawn their sponsorship from "LOST".

The Dharma Initiative must stress that the video material leaked at Comic-Con 2008 was viewed entirely out of context. Furthermore, the way in which the material was presented utterly distorted its significance and credibility as scientific data.

The Dharma Initiative is extremely disappointed with this outcome and has ordered a security audit of all departments. As part of this audit the DharmaWantsYou recruiting website will undergo a security upgrade in the next few days.

Upon completion of this upgrade a date will be announced for the official commencement of Volunteer Assessments.

All recruits are reminded that the unauthorized release of confidential information pertaining to the details of your activities within the Dharma Initiative will result in instant dismissal from the volunteer program.

Namaste.
    Hans Van Eeghen
    Head of Recruiting
    The Dharma Initiative

• ProGabe #15036

• ProGabe #15035

van is egy új teóriám (jó nagy hülyeség :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    újra létrehozták a Dharmat hogy folytassák a kísérleteket, és a Losties feladata (tudtukon kívül) hogy megmentsék a doktort és társait. igen, a múltban...ennyi :)
  • Lacee
    érdekes video
  • BlackShadow
  • Klemice
    volt > lostpedia > ben's door
  • BlackShadow
    na sajnos most értem a végére :) ahogy mondtátok, csak a második évad vett vissza a tempóból, harmadiktól megint jó lett!

ami érdekelne, hogy volt-e valami agyament fanatikus őrült, aki vette a fáradtságot és a 4. évadban látható hireoglifák jelentését közzétette? :)