22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Larvin
    sztem is
  • Sephi
    Nincs szar minőség. Az első is ami kijött pompás volt, semmi baj sincs vele. Kurvára válogatósak az emberek.
  • kirol
    Nem tudom. Nem néztem.
    de tőlem jöhet felirat a Lost.S05E01.iNTERNAL.720p.HDTV.x264-CTU -hoz is.
  • Orionk
    Sziasztok!

Miért nem cheatory és blaisect, vagy kenny készítették a mostani kér részhe a feliratot?

Ki ez az uj tag, aki forditotta?
  • passatgt
    ennek szar a minősége nem?
  • kirol
    Az Lost 5x01 - 720p.HDTV.AC3.AVC-GB" -hez tud valaki magyar feliratot? Nem találok hozzá időzítettet sehol, csak angolul.
  • zaki
    Kijött egy ilyen, hogy Lost.S05E00.Destiny.Calls.TVRiP.XviD-TPB
    Magyar sorozatosról lehet szedni + a magról.
  • Sephi
    meg hogy hülye :D
  • technopeter
    Azt, hogy nagyon szellemes volt a válaszod! :)
  • precision
    off
    azt akarja vele kifejezni hogy hülye vagy (nem az én véleményem :))
    on
  • Klemice
    pejoratív jelzőt ért alatta
  • cherubim06
    Off
    Mi az, hogy "iq betyár"? Most tényleg, mit értesz ezalatt?
    On
  • jugen
    Julietnek nem lettek nagyobbak a mellei? :)
  • Sephi
    Igen az nekem is lejott, hogy lehet, hogy o lesz az. Majd irok delutan elmeletet :)
  • TNormi
    igen működik !
    elmehet az összes a fenében újabb hét lost nélkül ez már hiányzott az életemből bazz megint lett annyi szál :D de kurva jó ez a sorozat :) már bocsánat a csúnya szóért :)
  • bcrics
    nálatok müxik a felirat a második részhez??az első jó de itt nem tölti be..pfff
  • LasDen #15415
    akkor csak én élveztem ezt a 2 részt???
    sztem kurva jó volt....az időutazásos dolgot nem lehet nem elbaszni, mivel eleve nem létezik, így nincs megfelelő szábályaink rá.....
  • Chunky
    Az öreglány sz akivel Desdmond találkozott a S4-ben.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem mellékesen szerintem Daniell anyja
    A junkie-n is írták, hogy szerepe lesz az új évadban, mert valakinek a rokona.
  • TNormi
    FELIRAT A HOSSZÚPUSKÁN A MÁSODIK RÉSZHEZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Sephi
    Az a baj veletek, hogy azt sem tudjatok mit akartok. Mindegyikőtök tudta nagyon jól, hogy időutazás lesz, és most itt sírtok mint a rossz kurvak. Nem tudom mégis mire számítottatok!

En nem lepődtem meg és igenis kitartóan alitom, hogy a sorozat hozta a vart szintet. Csak így tovább!

(ki volt az öreglány a végen?)

• precision
    dehogynem, Desmond már találkozott vele korábban

egyik kedvenc jelenetem e02ből :D
    "We can't even get fire!" *bumm* tüzesnyíl a mellkasába, és lángra kap :D:D

amúgymeg tényleg fura, de nézni fogom persze továbbra is...
  • Larvin
    nekem is ismerős valahonnan
    A vénasszony nem szerepelt már régebben?
  • technopeter
    amugy nem vitázok, máskor szétnézek mindenhol! bocs h zavartam ezzel!
  • technopeter
    sajnálom, hogy megnéztem pár helyen és pont kimaradt a feliratok.hu, ejj de nagy hiba, ha nem akarsz válaszolni ami kb annyi mint amennyit wesker24 is írt, akkor nem kell. ennyire egyszerű. eszembe meg nem kell vésned semmit, olyan embertől kértem segítséget aki ad is... erről ennyit
  • ProGabe #15406
    és olyan emberek is vannak, akik maguk tudják megkeresni amit akarnak. s*ggedet is mással törölteted?

[nem kell jönni, hogy mennyire bunkó vagyok, mert ez direkt volt, hogy az eszedbe véssem a dolgot]
  • wesker24
    Nincs mit ! Máskor is !
  • technopeter
    köszönöm szépen! látom vannak itt emberek is akik képesek kultúráltan válaszolni
  • technopeter
    állítólag rohadt nagy iq betyár vagy
  • wesker24
    Már mindkét részhez van már felirat ! Az első részhez a hosszupuskán a második részhez meg a feliratok.hu-n van !
  • cherubim06
    Állítólag soha nem lesz.
  • technopeter
    2. részhez mikor lesz sub nem tudja vki? megakarom nézni magyar subbal is, :D
  • trident
    Láttam, tudom. Vicceltem.
  • ProGabe #15398
    azért ennyire nem mentek el fantasyba eddig. mert én ezért nem vagyok megelégedve ezzel a két résszel. a végén teljesen úgy éreztem magam, mintha valami fantasyt néznék, még csak nem is sci-fit, pedig az rendben lenne!

valahogy nem ütött akkorát ez a premier. mondjuk benne van a pakliban, hogy kb. csodát vártam. de úgyis durvulni fog még az egész, ebben biztos vagyok
  • Larvin
    Az a baj, hogy senki nem beszél világosan ebben a Lost világban. Annyi bajtól, és bonyodalomtól megkímélhettték volna magukat a szereplők, ha világosan beszélnének.
    Igaz, mi nézők, így kevesebbet izgulhattunk volna.
  • Herold
    A fekete füst megjelenése óta számítani lehetett sci-fi mozzanatokra. Az pedig már elég régen volt. Szóval nem tudom, mit reklamálsz.
  • passatgt
    majd hétvégén lesz csak
  • r4pt0r
    Szerintem csak most kezd beindulni, én mindent szeretek ami ilyen. :D
  • ProGabe #15393
    megmondta Ben, hogy
    Desmond atomi szinten különleges. utazik az elméje az időben, mint már láttuk. ezt az emléket most kapta meg

amúgy nem lennék meglepve, ha a következő részek a sorozat legrosszabb nézettségét hoznák. biztos hogy sokakat elriasztottak most, de én kitartok! :)
  • partyyy
    van felirat^^