Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
mert annyi van!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SG rock
ok
torrenteken csak 23részt találok a 3.évadból :S

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

mama2
3. évad utolsó 3 része lesz kedden, ami azt jelenti, ha minden évad annyi részes mint az elsõ évad(25 rész), akkor kedden a 23,24,25 részét adják le.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

SG rock
Nemtudjátok, hogy most az RTL klubon hányadik részt adják? Mert onnantól szeretném nézni.

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

priviztem...

SG rock
HEllo!
Én most kezdeném el nézni a Lost-ot a 3.évad utolsó pár részétõl kezdve.
Megmondanátok lécci, hogy honnan tudom letölteni? Mert én néztem fórumokon és nem találtam.

Köszi

zaki
Az egy dolog, de nem hiszem, hogy õ az egyetlen, aki ezekkel a számokkal játszik... 😄

mNzJean
nem tom ,lehet ,hogy hülyeség de nem szeretnék ezekkel a számokkal lottot nyerni<#nyes>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

shad0w
4 8 15 16 23 42

don't give a fuck

mama2
Mik az átkozott számok? 4,8,12,16, 48 vagy mennyi? Mert felhasználom lottóra hátha nyerek mint Hurley<#idiota><#idiota>

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Sephi
off : megneztem! Nagyon ütött , köszönöm szépen!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Seth
a Lost játék vége

off: nézd meg az i am legend alternatív végét,tegnap szedtem le. Az történt amit szerettél volna 😄

PSN ID.: Beegabor

Sephi
Ezt nem értem. Kirõl van most szó???

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

AntiHero
Elvileg ja.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

ancsie18
De miért, õ nem jó irányban próbálta elhagyni a szigetet? Juliet megmondta neki, merre menjen, nem?

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

passatgt
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor megy el a szigetrõl egy hajön a "fõhõsünk", hirtelen megpillant az égen egy repülõt ami ketté törik, következõ pillanatban a szigeten ébredezik a roncsokkal és túlélõkkel együtt😊

én meg nem tudom végigjátszani, de mégis érdekelne, szóval spoilerban mégis leírhatnád 😊

How much can you take,before you snap?

precision
nincs kedvem végigjátszani egy spoiler makróba leírnád? köszi 😊

Bazinga!

SPOILER !!!

Végülis a játék 1 dologra választ ad az pedig az hogy mi történik aki nem a megfelelõ úton próbálja elhagyni a szigetet! aki végigjátszotta az tudja mirõl beszélek😊
érdekes volt az uccso rész, végre feléled a régi feeling

SZAVAZZ HAZÁNKRA és KÜLDD TOVÁBB A CÍMET ISMERŐSEIDNEK IS: www.TheVoteNation.com

gercse
😄, viccet félre téve, ezt a részt nehéz lesz überelni (legalábbis nekem nagyon bejött, mint sokan másoknak, ahogyláttam), de biztosan lesznek még hasonlóan színvonalas részek

ProGabe
felrobban a sziget 😮 azt a bizonyos 6 embert ámérikáig repíti a robbanás <#idiota>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

gercse
nagyon kiváncsi vagyok hogy a múltheti rész után mivel találjuk magunkat szemben majd ezen a héten 😄

lele
jaja igazad van =)

alienslive
Na ez jó emélet. Sok elméletbõl mindenki összerakhatja aneki szinpatikusat, aztán meg meglátjuk😊

AntiHero
Ismét: PONTOSAN😊

Toodmayne
Egyetértek<#eljen>

-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)

ancsie18
Szúrópróba alapont beírtam a keresõbe a 7000. hozzászólást, kíváncsi voltam rá, "félidõben" hol tartott a diskurzus. És épp egy csodás hozzászólásra akadtam:

"Ezzel a gépes zuhanással továbbra is vakvágányon vagy. Sokadjára, se mostmár utoljára menjünk már végig azon hogy mi volt: elindult a gép, hat órával a felszállás után megszakadt a rádiókapcsolat. Visszafordultak Fiji felé, majd valamikor a visszaúton turbulenciába kerültek és lezuhantak (ezt a pilóta mondja el majdnem szó szerint). Valószínûleg Desmond a felelõs a "turbulenciáért", de mi okozta a rádiókapcsolat megszûnését akár órákkal azelõtt? Biztosan nem másodpercek/percek teltek el a két esemény között, hisz a pilóta megmondta hogy többszáz mérföldre vannak a helytõl ahol keresni fogják õket (ami az a pont ahol utoljára volt velük kapcsolat), tehát jócskán eltávolodtak a ponttól ahol visszafordultak. Tehát Desmond kihagyása nem lehet felelõs azért hogy a gép éppen felette volt, valami másnak is közre kellett játszania. Csakúgy mint abban is hogy van egy rakás túlélõ, elvégre a sima mágneses hatás esetén senki nem élte volna túl.
Arról nem is beszélve hogy szerinted mindkét esemény a sziget felett történt, és ott körözgettek felette, iközben azt hitték hogy egyenesen repülnek visszafelé. Ezzel ugyanaz a baki ami Desmond hajójával is volt: az iránytût meg lehet zavarni, de attól még GPS/a nap/a csillagok helyzete alapján nyugodtan lehet tájékozódni. Még az is észreveszi a gondot akinek fogalma sincs a tájékozódás mikéntjérõl. A gépen is látniuk kellett hogy ugyanazon a sziget felett körözgetnek, Desmondnak is észre kellett volna vennie hogy csal az iránytû. Ha valaki el mer indulni egy többhónapos vitorlázóútra és megvezeti egy iránytû kb. ugyanaz mintha hirtelen elõreugrana a karórám 10 órát és én kapásból hinnék neki, nem foglalkozva olyan apróságokkal hogy éjfélt mutat miközben kint tûz a nap. Hacsak a Dharma nem képes az eget is manipulálni, ami azért durva lenne."

Nos, erre pont az elmúlt részek adtak szépen választ: a pilóta csak AZT HITTE, hogy többszáz kilóméterre vannak már attól a helytõl, ahol megszakadt a kapcsolat, valójában õk is azon a burokrészen haladtak át éppen, amit a Regina által Faradaynak kilõtt rakéta, ami jó hosszú ideig eltartott.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

Sephi
Ezeknek maniajuk egyre tobb dolgot megmutatni ami uj kerdeseket szul... ez sokaig nem fog menni mert mar sokakat esz a fene hogy mivan. Ha meg nem fogjak oket megmagyarazni akkor szerintem az eleg gazos lesz. De en nem hinnem hogy "ut kozben" talaljak ki oket es hogy az lesz hogy nem lesz valasz dolgokra...

precision
szerintem azt a készítõk sem gondolták komolyan, hogy mindenre lesz ésszerû magyarázata... vagy ha így is indult az egész, útközben módosult

ha ilyesmi megoldással állnak elõ akkor nagyot fogok csalódni, helyette akkor már maradjon scifis az egész, valószínûtlen dolgokkal, minthogy szapannoperába illõ "fordulattal" intézzék el a dolgot

Bazinga!

Herold
Nézd, van a sorozatban néhány olyan dolog aminek nem lehet ésszerû magyarázata (pl. a fekete füst, a sziget gyógyító ereje, Desmond látomásai, stb.). Ezekkel már régesrég elvitték a sci-fi irányba az egészet. Ez mitõl jobb, mint a VR-elmélet?

precision
ez kb egy súlycsoportban van a "vki csak álmodta az egészet" megoldással
kizárt hogy ez legyen...de ha mégis, akkor a készítõkeg meg fogják lincselni az utcán 😄😄

Bazinga!

Herold
Én a rejtélyek szaporodásakor felvetettem, hogy az egész csak valami virtuális valóság-szimuláció lehet. Szerintem még mindig megvan az esélye ennek.

SötétBarom
Mivel nem tért el. Mikor Desék mentek ki a kopterrel, látszot az iránytûn, hogy 1-2 fokkal eltértek a megadott iránytól.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Ja, mert, mint mondta azokkal történik ez akik nagy sugárzásnak voltak kitéve. Des egyértelmü, Daniel is sokat volt sugárzás alatt,(és talán Mikowsky,vagy kicsoda is, mert õ rádiózott) szóval van joga félni.
Bár furcsa,hogy akkor befelé miért nem lett semmi baja?

How much can you take,before you snap?

Zomil
sztem csak azért ha kifele menet ö is "bekattan" akkor Des tudjon segiteni neki

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sephi
Az lenne a kerdesem, hogy a professzor akkor miért írta oda a fuzetebe hogy Desmond az o kontaktja? A prof is ilyenben szenved? Ezert jott a szigetre akkor?

mNzJean
Amúgy a bilokáció ha jól tudom egyházi fogalom,és asszem az egyház álltal elismert vallási jelenség.

mNzJean
Bocs ha hosszú de talán érdekes lehet.

" BILOKÁCIÓ, AVAGY HÁNY HELYEN LEHETÜNK EGY IDÕBEN?

Az ember sok esetben kerül olyan helyzetbe, hogy szívesen lenne egyszerre
két, sõt több helyen. De hát ez képtelenség! Valóban az?

A történelem során, az elmúlt évezredekben, de különösen az utóbbi
évszázadokban akadt néhány eset, amely azt bizonyította, hogy bizony lehet
az ember egyszerre "kint s bent", rácáfolva a kézzelfogható tapasztalatokra.

Nem csupán arról van szó, hogy egyesek képesek megkettõzni önmagukat. Ez
is ritka eset, de megtörtént, így aztán egy idõben látták ugyanazt a
személyt egymástól több száz vagy több ezer kilométerre lévõ két városban.
Egyik helyen az illetõ igazi teste volt, a másikon az ál-teste, amit õ maga
hozott létre nagy akaraterõvel, és ugyanúgy viselkedett, mintha tudatosan
lenne ott, és épp olyan tudatosan cselekedne. Bilokáció esetén azonban
általában nem errõl van szó.

Voltak és vannak emberek, akik a testüket ott hagyják valahol, miközben -
szellemi erejük megfeszítésével, koncentrálással - a tudatukat küldik el
valahová. Ezt az elküldést szó szerint kell venni. A tudat "elmegy és
információt szerez", mintegy körülnéz a testtõl távol esõ helyen. Ez a hely
elvileg lehet nagyon messzire is, mondjuk földi méretekben a bolygó bármely
távoli pontján.

Ilyesmire régebben csak azok voltak képesek, akik nagy szellemi
összpontosítással éltek. Szentek, tudosok jógik és varázslók, vagyis olyan
emberek, akik nem a fizikai örömöknek szentelték az idejüket, és akiket a
fizikai valóság alig, vagy egyáltalán nem érdekelt.

El tudta hagyni a testét - legalábbis tudatilag - a Padre Pio néven
ismert szent életû pap, vagy Sai Baba, aki az elmúlt évtizedekben vált egy
másik vallás szent emberévé. A különféle kultúrákban az ilyen embereket vagy
bolondnak tartották, vagy imádták.

A modern világ által méltatlanul primitívnek nevezett népeknél régen is
voltak, ma is vannak varázslók, sámánok akik képesek bilokációra. Õk néhány
percre transzba esnek, és eközben - állításuk szerint - a "lelkük" (vagyis a
tudatuk) elmegy valahová messze, mondjuk a szomszédos ellenséges törzs
településére, hogy onnan hírt hozzon. Nagyon is életszerûen mondja el aztán,
hogy mire készülnek a folyón túliak.

De hát megesett ez már másokkal is, filozófusokkal éppúgy, mint egyszerû
emberekkel. De legfõképpen a jövendõmondókkal. A dolog ugyanis szorosan
összefügg az úgynevezett tisztánlátás képességével. A látnoki képességû
ember ugyanis, a tudata révén, a távolban történõ eseményekrõl számol be:
katasztrófáról, merényletrõl, és így tovább. A szemtanúk aztán sokkal
késõbb, a valóságos helyszínrõl megérkezve szinte szóról szóra ugyanúgy
mondják el a történteket, ahogy a látnok leírta. Sõt, az is elõfordult, hogy
a bilokációt végzõ ember még meg sem történt eseményt jelzett elõre. Ez
bizonyára annak köszönhetõ, hogy valahol az az esemény már megtörtént,
különben õ sem tudhatna róla! Vagyis itt az idõsíkok elcsúszásáról lehet
szó. De az is lehetséges, hogy az események általában nem úgy történnek,
mint ahogyan azokat mi elképzeljük. Nincs kizárva, hogy egyszerre több
lehetséges változat "fut egy programban", és valamilyen - általunk még
ismeretlen - módon választódik ki végül az, amely valóságosan megtörténik,
és amely számunkra véglegessé teszi azt az eseményt.

A leghíresebb ilyen "kettéváló" Edgar Cayce, Teresa Neumann, Adrienne von
Speyr volt.

Mivel az efféle elbeszélések túl hihetetlennek hangzanak, a jelenséget
néhány évtizeddel ezelõtt komoly tudományos intézmények laboratóriumában is
vizsgálták, hogy végleg megcáfolhassák az "erõs fantáziájú" mesélõk
állításait. Csakhogy a vizsgálatok során egyértelmûen bebizonyosodott, hogy
igenis létezhetnek olyan emberek, akik képesek tudati úton tetszõleges
távolságból információt szerezni. Egyes kísérletek alkalmával ugyanis a
laboratóriumban lévõ, mondhatni "bezárt" embert transzállapotba juttatták -
vagy juttatta õ saját magát -, és ekkor megkérték, küldje el tudatát egy
meghatározott városba, ott is egy elõre meghatározott címre. Az épületen
belül fel kellett keresnie egy bizonyos szobát, és a kísérletvezetõnek el
kellett mondania, milyen kép lóg a falon, vagy mi olvasható a polcon
található konkrét könyv valahányadik oldalán. Ezek után szinte hihetetlen
események következtek: a kísérleti alany tudata több-kevesebb pontossággal -
néha viszont félelmetesen pontosan! - beszámolt arról, mit talált a jelzett
helyen.

Ne feledjük, az ilyen képességû ember nagyon ritka! Régebben, amikor még
nem ennyi ember élt a Földön, nyilván még kevesebben voltak. Viszont remény
van arra, hogy - a Föld lakóinak szaporodási ütemét követve - mind több
paraképességû ember lesz közöttünk, és akkor az efféle kísérleteket is
nagyobb számú személlyel lehet majd lefolytatni.

Ami pedig a lényeget illeti - bizony, a tudomány csak sötétben
tapogatózik. A kutatók sem tudtak többet tenni, mint hogy bebizonyították, a
jelenség létezik, és valóban képes néhány ember az ismert érzékszerveken
kívüli módon is információt szerezni. Ez minden. Egyelõre - mert a jövõben
folytatódnak a kutatások, és egyszer ezt a titkot is megfejti az emberiség.

Nemere István"

AntiHero
Pontosan.

ancsie18
Nagyon helyes. Ha dokumentumfilmet akarnánk nézni, bekapcsolnánk a Spektrumot vagy a Geographicot. Egyébként egyiket sem õk találták ki, mrá jóval a film elõtt is emberek százezrei, ha nem milliói hittek ilyesmiben. Nem akarok senkit megbántani, de az idõutazás semmivel sem nagyobb baromság, mint bármilyen istenben hinni.

Klemice
nem, és rezgõ funkciója sincs

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

tommyg
és azt nem mondja hogy ja ja ja fantastic banana?

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

ancsie18
Aha, ezeket mondja. És ezeket mondjuk lehet is jól érteni, mikor mondja, ellenben mondjuk Kate-tel, aki amikor elvileg elszámol ötig, semmit nem lehet hallani belõle, olyan mintha totál mást mondana.

Klemice
"Ja Hans! Tiefer, schneller, ich komme..."
félretéve a tréfát

"What's a four-letter word for 'I don't care'?"
"The plane had a black box, idiot... I'll eat on the rescue boat."
"You want my information? Name: Shannon Rutherford. Age: 20. Address: Craphole Island."

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

tommyg
miket?? 😄

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

ancsie18
Fúúúj... <#crazya> Gusztusztalan.
Viszont tud helyette hülyeségeket beszélni! De tényleg!

Klemice
kár hogy nem tud nyögni.. najó nem 😊

ancsie18
Hát igen, a reális az lenne, de 3000.- forintért már odaadnám (bár a duplájába került), mert mint írtam, kellene a pénz, és ez a figura nem illik a többi közé, olyan színes, meg szép, meg élethû, de a többi valahogy más. Gondoltam itt a srácok hátha szeretik a fürdõruhás szõke néniket... 😛

LasDen
Titkok könyvtára??? az jó film.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár