22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Herold
    Köztük és a part között volt egy domb úgy láttam, az mögül lőtték. Csak az a furcsa, hogy a tüzet (amivel a nyilakat meggyújtották az idegenek), miért nem vették észre abban a sötétben.
  • Herold
    Nem. Az egész sziget ugrál, mivel Jackék helikoptere elől eltűnt.
  • trogerzsiger
    Tegnap mikor nővéremmel néztük felmerült bennünk egy kérdés. Amikor a Niel-t meglövik egy égő nyíllal elkezdenek befelé futni, és tengerből lőtték őket vagy mi?:D
  • ProGabe #15468
    úgy is kérdezhetnénk, hogy ők miért szerves részei a szigetnek. meg azt is meg lehetne kérdezni, hogy Juliet vajon akkor is ugrálna, ha velük maradt volna? és Lock? ő már a vezetőjük, mégis ugrál. valaki kopogjon be Lindelofékhoz és kérdezze meg ezeket pls! :)

amúgy, talán maga a sziget alkotta őket? :S

Jacob kabinja is ezen az elven ugrál?

Den megjelenése az építkezéskor arra utal, hogy tudják majd irányítani?

2 rész és még biztos tudnék kérdéseket alkotni, csak szinte felesleges

eleve ez a topik sem úgy pörög, mint régen, amikor még nem is néztem a sorozatot :(
  • jax
    NEM a sziget meg a növények*
  • jax
    A a sziget meg a növények ugrálnak az időben, hanem Sawyerék. Az viszont jó kérdés, hogy az othersök miért nem ugrálnak.
  • Herold
    Azt egyébként nem értem, hogy ha a sziget ugrál az időben, a rajta lévő növények is mennek vele, akkor a tábor miért nem ment vele együtt. És Locke miért maradt egyedül, hova lettek az "others"-ek? Ez ostobaság és nincs értelme.
  • Herold
    Attól hogy ezt mondják, még nincs megmagyarázva a dolog. Egyébként is, Faraday tudott beszélni Desmonddal, tehát már beleavatkozott a múltba.
  • Grove4
    Igen,meg mint tudjuk,van az a bizonyos időparadoxon,bár itt azzal a "szabállyal" akarják kiküszöbölni.

Ez jó volt:
    -Ez a bizonyos energia lehetővé teszi,hogy manipuláljuk az időt.
    -És....visszamegyünk és megöljük Hitlert?
    -Ne legyen abszúr
    ...

-Vannak bizonyos szabályok,amiket nem hághatunk át!
  • sweech
    ez a baj az időutazós történetekkel. rohadt könnyű belegabalyodni.
  • Grove4
    Egyébként nekem sokakkal ellentétben tetszik a sorozat,lehetett rá számítani,hogy így folytatják,csak most még jobban kellesz koncentrálni a történésekre!
  • Grove4
    Igen,de én nem akkor mondom,hanem amikor Eathent lelőtték,ott már ismerhette,mivel a gép lezuhanása után volt!
  • Orionk
    Hogy ethan miért nem ismerte fel? hát azért mert lock időben visszaugrott a múltba, amikor még ethan nem ismerte.

Mert a sziget ugrál az időben.

Meg minden személy ugrál az időben kivéve Desmond, meg azok az emberek, akik a sziget őslakói.
  • Grove4
    Aha!
  • Szolnokboy1
    mert sötét volt, esett az eső, locke feje ki volt festve, ethan feje meg össze volt verve by jack.
  • Grove4
    Én azt nem értem -mondjuk még csak az első részt láttam- ,hogy ha Locke találkozott Eathen-nel,akkor Eathen miért nem emlékezett rá amikor lelőtték?
  • Szolnokboy1
    egyetértek!! az első rész nagyon pörgött, mondjuk a 2. már kicsit kevésbé, de nekem az is nagyon bejött, nagyon gyorsan elment a 40 perc ott is.
  • homeless
    Igen jó részeket néztem és teljesen más hangulata volt mint az eddigi részeknek.
  • Lobsterman
    Te jó részeket néztél? :o
    Az egy dolog hogy valakinek nem tetszett ez az egész időutazás dolog(mondjuk azok nem tudom mit vártak az előző évad után), de unalmas semmiképp nem volt. Amilyen pörgést műveltek a készítők, csak kapkodni tudtam a fejem.
  • homeless
    Nekem se jött be az első 2 rész. Soha nem volt még ilyen, hogy lost részen unatkoztam. Mindig 2szer néztem meg a részeket, de most másodszor már nem tudtam. Semmi köze nem volt a régi lostokhoz ennek a 2 résznek. Tudom, hogy ez a 2 rész csak ilyen felvezető volt, és majd beindul, de azért lehetett volna jobb is.
  • precision
    ennyire nem jött be? :)
  • Herold
    Na ebből 5. évadból megint rétestészta lesz, úgy látom...
  • Szolnokboy1
    maradjunk annyiban, hogy egyik sem az igazi, de ha választani kell, akkor c&b
  • Orionk
    Amikor vége lett a 4-ik évadnak, akkor azt találgattuk, hogy a sziget térben, vagy időben, esetleg mindkettő mozdult el.

Erre mostmár legalább tudjuk a választ!
  • Herold
    Ők eddig se a hosszupuska-ra töltötték fel a feliratokat.
  • sweech
    feliratok.hu
  • Orionk
    az övékét hol lehet megtalálni?
  • sweech
    hosszupuskán nem az övék van fent. pedig jobb :|
  • Herold
    chetory és BlaiSeCT készítette a mostani két részhez a feliratot.
  • trogerzsiger
    upsz :D Állandója :D
  • Lobsterman
    ez egy ilyen szabadkőműves dolog :)
  • sweech
    2.-hoz ők csinálták
  • Orionk
    senki nem tudja?
  • Orionk
    Szia!

Mit jelent a hozzászólásod? Már láttam ilyet máshol is, de ezt még nem ismerem... Mit jelent?

üdv.,
  • tommygear
    :DSA_D?AS?DASD?:SA_D?SAD?AS
  • technopeter
    :D:D
  • Klemice
    hát nem lőtték szájon így nincs áll ondója
  • passatgt
    nem azért, csak tegnap a 720p-s még ua a sima avi volt, csak felbontást átállították...
  • liverpool123
    Átmegy a Lost Prison Break-be.
    Meg kell szöktetni Hugót
  • trogerzsiger
    Én is:D belecsaptak a lecsóba... :D És a Vörös csajnak meg nincs állondója nem? És ezért vérzik az orra stb..