22323

-
Köztük és a part között volt egy domb úgy láttam, az mögül lőtték. Csak az a furcsa, hogy a tüzet (amivel a nyilakat meggyújtották az idegenek), miért nem vették észre abban a sötétben. -
Nem. Az egész sziget ugrál, mivel Jackék helikoptere elől eltűnt. -
Tegnap mikor nővéremmel néztük felmerült bennünk egy kérdés. Amikor a Niel-t meglövik egy égő nyíllal elkezdenek befelé futni, és tengerből lőtték őket vagy mi?:D -
úgy is kérdezhetnénk, hogy ők miért szerves részei a szigetnek. meg azt is meg lehetne kérdezni, hogy Juliet vajon akkor is ugrálna, ha velük maradt volna? és Lock? ő már a vezetőjük, mégis ugrál. valaki kopogjon be Lindelofékhoz és kérdezze meg ezeket pls! :)
amúgy, talán maga a sziget alkotta őket? :S
Jacob kabinja is ezen az elven ugrál?
Den megjelenése az építkezéskor arra utal, hogy tudják majd irányítani?
2 rész és még biztos tudnék kérdéseket alkotni, csak szinte felesleges
eleve ez a topik sem úgy pörög, mint régen, amikor még nem is néztem a sorozatot :( -
NEM a sziget meg a növények* -
A a sziget meg a növények ugrálnak az időben, hanem Sawyerék. Az viszont jó kérdés, hogy az othersök miért nem ugrálnak. -
Azt egyébként nem értem, hogy ha a sziget ugrál az időben, a rajta lévő növények is mennek vele, akkor a tábor miért nem ment vele együtt. És Locke miért maradt egyedül, hova lettek az "others"-ek? Ez ostobaság és nincs értelme. -
Attól hogy ezt mondják, még nincs megmagyarázva a dolog. Egyébként is, Faraday tudott beszélni Desmonddal, tehát már beleavatkozott a múltba. -
Igen,meg mint tudjuk,van az a bizonyos időparadoxon,bár itt azzal a "szabállyal" akarják kiküszöbölni.
Ez jó volt:
-Ez a bizonyos energia lehetővé teszi,hogy manipuláljuk az időt.
-És....visszamegyünk és megöljük Hitlert?
-Ne legyen abszúr
...
-Vannak bizonyos szabályok,amiket nem hághatunk át! -
ez a baj az időutazós történetekkel. rohadt könnyű belegabalyodni. -
Egyébként nekem sokakkal ellentétben tetszik a sorozat,lehetett rá számítani,hogy így folytatják,csak most még jobban kellesz koncentrálni a történésekre! -
Igen,de én nem akkor mondom,hanem amikor Eathent lelőtték,ott már ismerhette,mivel a gép lezuhanása után volt! -
Orionk #15459 Hogy ethan miért nem ismerte fel? hát azért mert lock időben visszaugrott a múltba, amikor még ethan nem ismerte.
Mert a sziget ugrál az időben.
Meg minden személy ugrál az időben kivéve Desmond, meg azok az emberek, akik a sziget őslakói. -
Aha! -
mert sötét volt, esett az eső, locke feje ki volt festve, ethan feje meg össze volt verve by jack. -
Én azt nem értem -mondjuk még csak az első részt láttam- ,hogy ha Locke találkozott Eathen-nel,akkor Eathen miért nem emlékezett rá amikor lelőtték? -
egyetértek!! az első rész nagyon pörgött, mondjuk a 2. már kicsit kevésbé, de nekem az is nagyon bejött, nagyon gyorsan elment a 40 perc ott is. -
homeless #15454 Igen jó részeket néztem és teljesen más hangulata volt mint az eddigi részeknek. -
Te jó részeket néztél? :o
Az egy dolog hogy valakinek nem tetszett ez az egész időutazás dolog(mondjuk azok nem tudom mit vártak az előző évad után), de unalmas semmiképp nem volt. Amilyen pörgést műveltek a készítők, csak kapkodni tudtam a fejem. -
homeless #15452 Nekem se jött be az első 2 rész. Soha nem volt még ilyen, hogy lost részen unatkoztam. Mindig 2szer néztem meg a részeket, de most másodszor már nem tudtam. Semmi köze nem volt a régi lostokhoz ennek a 2 résznek. Tudom, hogy ez a 2 rész csak ilyen felvezető volt, és majd beindul, de azért lehetett volna jobb is. -
ennyire nem jött be? :) -
Na ebből 5. évadból megint rétestészta lesz, úgy látom... -
maradjunk annyiban, hogy egyik sem az igazi, de ha választani kell, akkor c&b -
Orionk #15448 Amikor vége lett a 4-ik évadnak, akkor azt találgattuk, hogy a sziget térben, vagy időben, esetleg mindkettő mozdult el.
Erre mostmár legalább tudjuk a választ! -
Ők eddig se a hosszupuska-ra töltötték fel a feliratokat. -
feliratok.hu -
Orionk #15445 az övékét hol lehet megtalálni?
-
hosszupuskán nem az övék van fent. pedig jobb :| -
chetory és BlaiSeCT készítette a mostani két részhez a feliratot. -
upsz :D Állandója :D -
ez egy ilyen szabadkőműves dolog :) -
2.-hoz ők csinálták -
Orionk #15439 senki nem tudja? -
Orionk #15438 Szia!
Mit jelent a hozzászólásod? Már láttam ilyet máshol is, de ezt még nem ismerem... Mit jelent?
üdv., -
:DSA_D?AS?DASD?:SA_D?SAD?AS -
technopeter #15436 :D:D -
hát nem lőtték szájon így nincs áll ondója -
nem azért, csak tegnap a 720p-s még ua a sima avi volt, csak felbontást átállították... -
liverpool123 #15433 Átmegy a Lost Prison Break-be.
Meg kell szöktetni Hugót -
Én is:D belecsaptak a lecsóba... :D És a Vörös csajnak meg nincs állondója nem? És ezért vérzik az orra stb..