22323
-
cherubim06 #15511 Szerintem is az volt a gond, hogy csak egyszer írta le a kérést. Legalább 3x be kell írni, hogy "hol van felirat?" és akkor majd kap, nem-e? -
#15510 irónia? -
#15509 -
#15508 hosszupuskan van hozzá angol felirat
amúgymeg ott van a bannerban két feliratos oldal linkje, plusz használhatod az opensubtitles.org -ot
ha ezeken nem találsz, mi sem fogunk tudni segíteni... mi vagyunk a rosszfiúk és direkt nem rakjuk ki sehova, nehogymár másnak meglegyen, ezért nyugodtan kérdezzétek meg hogy van e már ehhez meg ehhez felirat (hiába nincs kitéve sehova) mert direkt nem adjuk oda senkinek, de ha sokszor leírjátok és bociszemmel néztek ránk akkor _ESETLEG_ odaadjuk, nem? -
cherubim06 #15507 Ehhez sem lesz soha felirat, mert a régi jelenetek ismétlődnek. Ezért mindenkinek magának kell összevágnia, hiszen már egyszer le lettek fordítva, nem? -
#15506 Dan mintha elejtett volna valamit, hogy azért nem látják a hajót meg a helikoptert, mert hatótávolságon kívűl vannak, mindenesetre megnézem mégegyszer -
Orionk #15505 Sziasztok!
Ehhez a részhez: lost.s05e00.hdtv.xvid-2hd van felirat? mert ehhez az egy részhez nem találok.
előre is köszi
üdv.,
és szerintem csak a sziget mozog időben. -
#15504 Hát először azt hittem, hogy csak időben mozog, azért tűnt el. De mivel a rajta maradt emberek a sziget múltjába utaztak, az lenne a logikus, hogy térben elmozdult, és a túlélők pedig az időben utaznak. Mindenesetre a sziget "jelenleg" is megvan, mivel Ben nagyjából tudja, mi történt és vissza akarja vinni a túlélőket, csak meg kellene találniuk a szigetet.
Attól függetlenül ez az egész sületlenség, kár volt ezzel elb@szni a sorozatot. -
#15503 én gondoltam arra hogy először olyan régre ment vissza időben, hogy víz borította a szigetet
viszont átgondolva ez fasság:) -
#15502 a #15486 -ban is azt mondja Sephi hogy a térben mozog :)
nemtom mivan :) -
#15501 akkor viszont hova tűnt el az előző évad végén? -
#15500 Elhangzott egyáltalán bármikor is, hogy a sziget térben is mozog? -
#15499 lehet én vagyok a helikopter (sőt biztos hogy én) de csak nekem jött úgy le hogy a sziget csak időben mozog, térben nem? bár ennek ellent mond, hogy az előző évad végén csak úgy eltűnik a sziget a többi ember szeme elől
mind1 végülis :) -
-
#15497 lolbazmeg
spoiler!!!! -
#15496 Jah,és ha megfigyelitek Desmondnak,amikor kijön a bunkerből már a térdénél ki van szakadva a védőruha. -
#15495 XDxD -
#15494 jaja, szerintem is! beszéljünk inkább a... hüvelygombáról! -
#15493 szia :D
nem értem mit kattognak az emberek :D mindig is a spekulációk mentek a lost topikban :D -
#15492 tényleg! inkább csak kérdezgessük, hogy van-e felirat, meg írjunk be 1-2 szavas hszeket, hogy "tetszett", "nem tetszett"
-.-
junkie-n annyira faszán pörög a lost bejegyzés, hogy hihetetlen. rengeteg fasza meglátás, észrevétel, teória
itt meg ezzel van baja egyeseknek -
#15491 Nincs még hír,hogy mikor lesz AXN-en?:) -
#15490 najó évad végéig -fav, elegem van az agyatlan spekulációkból -
#15489 jó sry igazatok van :D emlékezetből mondtam, viszont Faraday az biztos faraday ott lenn :D -
#15488 Az is lehet,hogy az a két csávó akiket mondott Ben a hentes csajnak,az azok,akik Kate-et basztatták! -
#15487 fasza képek, köszi!!! -
#15486 Amikor a sziget eloszor mozdult el terben, akkor ami rajta volt automatikusan szerves reszeve valt. Vagy amikor az elso utazas volt veluk a szigeten.... franc se tudja.
-
lostfan #15485 Evanegline-Lilly-High-Quality-Pictures.zip
http://data.hu/get/1122130/Evanegline-Lilly-High-Quality-Pictures.zip.html
Evanegline-Lilly-HOT-Pics-Collection.zip
http://data.hu/get/1122154/Evanegline-Lilly-HOT-Pics-Collection.zip.html
Evangeline-Lilly-HQ-Picture-Collection.zip
http://data.hu/get/1122158/Evangeline-Lilly-HQ-Picture-Collection.zip.html
Lost-TV-Show-1600x1200-HQ-Wallpapers-Collection.zip
http://data.hu/get/1122160/Lost-TV-Show-1600x1200-HQ-Wallpapers-Collection.zip.html -
#15484 Az a csaj a tájékoztató videókon szereplő ázsiai tudós felesége. -
#15483 "sun az ágyban valakivel"
1. az nem sun
2. ha nem esett le, hogy az a valaki kicsoda akkor sajnállak -
#15482 te el vagy tájolódva az fix..
az a múltban játszódik, és az nem sun :S attól mert ferde a szeme jin a japán császár is lehetne?..
daniel meg nem tudjuk miért volt ott és hogy, majd megtudjuk -
#15481 nézem egy ideje a topikot, csak nem nagyon szólok hozzá, most viszont már megemlíteném:
hogyhogy nincs szó az első rész első jelenetéről? amikor észrevesszük hogy "beépülnek" a Többiek közé? (Sun az ágyban valakivel, Faraday az alagútban)
Ez is szerintem egy érdekes jelenet, hogy valahogy bekerülnek közéjük. -
#15480 kéne új banner -
#15479 interjú a két exec producerrel, érdemes megnézni -
#15478 de mekkora kecsegék már!
most emiatt direkt újra megnéztem az elejét, hogy mit mond az asszony: He, vagy She is awake.
szinte biztos voltam benne, hogy ezt elkerülik, be is jött: "baby's awake". :D szóval lehet lány is, fiú is -
#15477 én meg nem ettelek meg :) -
#15476 csak felvetettem! -
#15475 hát hurley biztos nem.. korán van még a spekulációkra, persze ha bebizonyosodik nyugodtan lehet mondani hogy én megmondtam a második rész után :O:P -
#15474 ez nem hülyeség... -
#15473 Ja,meg tuti lesz még jelentőssége,a koreai/japán/kínai... doki gyerekének,szerintem egyébként Miles lesz az,de lehet én vagyok már a nagyon elborult,szerintetek? -
#15472 Egyébként nagyon sanszos,hogy aki beköpte Kate-et ,hogy "esetleg" nem övé a gyerek,az Ben volt,hogy visszaüldözze a szigetre!