Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaposi1
Akinek nincs lehetõsége nézni Tv-n a 4-ik évad részeit innen
is leszedhetõk.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

toysoldier
k.

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

kiderülnek? ami kiderül aztis tovább bonyolítják...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

toysoldier
nincsmit <#wink>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

áhh akkor már vágom
kössz
toysoldier
igen, úgy kezdõdik.
majd késõbb derülnek ki a dolgok.

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Kövezzük?<#nemtudom>
ricsa008: Figyi, szerintem gondold át ezt a kérdést mégegyszer, így nemcsak a mi életünk, de a sajátod is könnyebb lesz, hidd el:-)

üdv
most lehet sokan kövezni fognak 😄
leszedtem a játékot és elkezdett érdekelni a sorozat leszedtem a lost.s01e01-heroes -t de itt már Jack a szigeten tér megához a kérdésem
az hogy így indul? nincs elõzmény? lezuhan a gép meg hasonlók
lele
mármegint megutáltam Bent. kezd elegem lenni hogy nem lehet megállapitani hogy most mi a franc van és hogy ki micsoda

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem mondom hogy halott, mert Walt sem volt halott és mindig megjelent. Amúgy meg ha vlaki este egyedül van a dzsungelben akkor mindig ezvan hogy aza hülye suttogás aztán vlaki személye megjelent.

lele
zsir tudtam =) a hajon...

tommyg
akkor már tuti

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

hát nekem ez elég egyértelmûnek tûnik
http://www.lostspoilers.org/wp-content/meetkevinpromo1.jpg

How much can you take,before you snap?

tommyg
ha nem is õ lesz az tuti olyan valaki aki már szerepelt a sorozatban

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

de igen õ lesz az 😊

lele
nem nem májkel lesz az =)

SötétBarom
Boone!

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

1. Semmi se utalt eddig arra, hogy Harper meghalt volna.
2. Attól, hogy suttogás elõzte meg a feltûnését még lehet élõ, ahogy ez több esetben is már megtörtént mással. (pl 2évad végén amikor megtámadják a Michael, Jack, Kate, Sawyer és Hurley csoportot az othersek, na, azok nagyon nem voltak halottak és nem is a múltból jelentkeztek be! Vagy ottvan Cindy eltûnése.)
3. Sok más élõ szereplõ tûnt már fel ilyen hirtelen módon, mintha ez lenne a képessége/technológiája az otherseknek (Tom, Ethan)

ott a nemhiszem... szal én egyáltalán nem állítottam hogy nem lehet benne... lehet hogy benne lesz de nem errõl fog most szólni...

ProGabe
egy kis SPOILER!

ezt értettem az alatt,hogy spoilereznek a promoban!ugyanis a végén mondja a "hang",hogy egy arc,amirõl nem gondoltuk volna,hogy újra látjuk
persze ez lehet bárki...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

akkor nézd meg az elõzetest 😊
valószínû hogy kiderül, és valószínû hogy michael az,de mint tudjuk semmi sem biztos 😛

nem hiszem mert a köv. rész Jinrõl meg Sunról fog szólni...

Grove4
Szerintetek a kövi részben ki fog derülni hogy ki a kéme?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

igen az baromság hogy élõ személy volt... bár azt nemtudtuk meg hogy mi van a csajjal, de azt tudjuk hogy mielõtt megjelent a tipikus erdõbeli suttogás volt...

grebber
Persze és akkor hirtelen köddé vált mi ninjafüstel nem?

Next PC upgrade: 2022

Azért ennyire nem misztikus ez a "távolról parancs osztogatás". Egyszerûen Harper Stanhope is tisztában volt vele, hogy békén kell hagyni a gyárat ezért szépen felkereste Julietet az erdõ közepén és megkérte, arra amire megkérte...tehát nem Ben kérte meg, viszont rá hivatkozott nyomtékosításképpen.

Ben szvsz érti a sziget rejtélyét, valahogy tud kommunikálni azokkal az erõkkel, amiket még nekünk nem magyaráztak meg. Azt a nõt se értettem honnan került elõ, de azt állitotta, hogy Ben küldte oda... márpedig Ben normál esetben aligha beszélt vele amig fogságban volt.

Amikor Juliet azt mondta, azért ment utánuk egyedül a vegyi gyárba, mert Ben kérte, hogy ölje meg õket, akkor ezekszerint Ben valahogy távolról ,,osztogat" parancsot, manipulál?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

tommyg
Michael

Szerintem rájöttek hogy az elõzõ rész túl ütõs volt 😊 Túl magasra rakták a lécet vele. Most aztán bekapcsolták a ködgépet újra... Legalább annyit megtudhattunk volna igazán, hogy ki Ben embere a hajón...
tommyg
énse 😊

mire gondolsz? mert én megnéztem vagy 3x és semmit nem vettem észre 😞
szóval? 😊

tommyg
biztos lesz

toysoldier
hali
ehhez van vagy lesz felirat?

lost.s04e06.hdtv.xvid-2hd

Grove4
Felirat a hosszupuskán!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

sry azt akartam írni,hogy "nem fan fiction"

húú, meg nem mondom most,hogy hol olvastam mert nem emlékszem 😞
majd estefelé szétnézek az elõzménykeben 😊
egyébként én úgy emlékszem,hogy fan fiction

ProGabe
4x07 ctv promo

van egy kis spoiler,vagyis egy utalás,amibõl simán ki lehet találni valamit,szóval csak saját felelõsségre!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Klemice
hát az elõzõ rész után ezt gyengének éreztem 😊

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Szolnokboy1
lesz még 2, aztán egy hónap szünet utána még 5.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Csacsi
Sziasztok. Összesen hány részes lesz a 4. évad, mielõtt szünet lenne? Mert addig nem állok neki nézni, amíg nincs kint az összes. Köszi elõre is.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

ProGabe
és ezt mégis honnan veszed?<#fejvakaras>
gondolom valamilyen rajongói-fikcióból.azokban valahogy nem nagyon hiszek,sõt!ez a hattyús felvetés is nagyon nagy hülyeségnek tûnik számomra,már bocs :|

spoilert meg azért nem tettem,mert általánosságokat írtam csak.pl ha valakinek még nem esett le,hogy Locke egy kontrollálható ember,akkor nézze meg újra és újra addig az összes részt,amíg lesz errõl errõl fogalma 😊

igen idõgép, a hattyú is az volt, amíg desmond el nem rontotta 😊
jobb lenne ha spoilerban írnád, hogy aki nem akarja az ne lássa

EmThor
ez a whitmore a penny apja nem? benne volt a játékban hanso-ékkal kokettál, tudatmódosító technikákkal kísérletezve

ProGabe
idõgép?gondolom egy delorean-ben 😊

mondta persze,de mégis kapcsolatban áll velük,és teljesítik amit kér.Locke-ot ott veszi hülyére bárki,ahol akarja.túlságosan hiszékeny,ez a karakter alapja...

szerintem ez azért nem jó, mert ben az idõgépet akarja megszerezni hansoektol aki ugye widmorerral együttmûködik
az meg, hogy ben irányít nem teljesen igaz most 😛 mert ott van locke, meg most jut eszembe,hogy ben is mondta,hogy ha akarnák az emberei, akkor már rég kimentették volna 😄

ProGabe
várjál,átírom <#gonosz1>

tényleg nem volt ütõs rész,de lehet,hogy csak így önmagában nem az,olyanokra gondolok,mint:

Whitmore-ról simán kiderülhet,mégis Benékkel van,és az egész felvétel csak megrendezett volt
az állomást még egészen másra is használhatják
Locke már tudja ki Ben embere

meg persze durva,hogy egyértelmüsítették:itt Ben irányít!kb mindenki csak báb,kivéve az "újakat"!

AZ IMDB megfelelõ részeit átnézve, ez egészen valószínûnek látszik..
<#eljen>

valamiért nekem se, de igaz rossz sem volt
kiderült egy két dolog,de az
hogy michael van a hajón, szóval õ ben kéme az nem 😛
na mindegy reménykedhetünk a következõ részig 😊

alienslive
hát, ez a rész most nem ütött valamiért...