22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • ProGabe #15551
    5x04 promo

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Locke megindul :D
    lehet, hogy azért kellenek a többiek, mert együtt kell lenniük ahhoz, hogy megállítsák a sziget ugrálását?! :S
    jól hallottam? Sawyer azt mondta, hogy látta Katinkát a szigeten?
  • ProGabe #15550
    "Desmond tudata már egyszer átment az időutazáson, ez akkor bizonyosodott be, mikor találkozott vele a szigeten, talán ezért küldte ezúttal a jövőbe éppen őt"

kicsit több alany kéne a mondatba :) kivel találkozott? és ki az az ő, akit ezúttal a jövőbe küldött? :S

Faraday húga? miről maradtam le?

nem biztos, hogy azok az othersek az "első eresztés" a szigeten, ott van a 4 ujjú szobor, elég réginek tűnik
    "Ráadásul nem csak az amcsik voltak a szigeten, hanem a franciák is (russzó) és a japánok is (Dharma)"
    a Dharma japán? meg elég sok nemzet megfordult már a szigeten, koreaitól skótig :)
    "Lehet, hogy Richard időbeli ugrálásának az az oka, hogy Locke az "állandó"-ja, vagy az iránytű amit adott neki.
    Az utasításokat Jacob-tól kapja az tuti, és így lehet, hogy ő sem tudja, hogy mit-miért csak úszik az árral, mint Locke."
    Richard ugrál az időben? szerintem ennél többről, vagyis másról van szó. elég lineárisnak mondható az, hogy éppen mit tud (na ez teljesen logikátlan, gondolom érthető mit akarok mondani). tehát ha ő tudna tudatosan ugrálni, vagy Jacob el tudná neki intézni, akkor lehet nem csodálkozna rá arra, amit Locke mond neki
  • Herold
    Ezzel az erővel elteleportálódhatnak a világűrbe is, ha azt vesszük, hogy a Föld arrébbment és elfordult alattuk.
  • Larvin
    Desmond tudata már egyszer átment az időutazáson, ez akkor bizonyosodott be, mikor találkozott vele a szigeten, talán ezért küldte ezúttal a jövőbe éppen őt (a múltból, hókuszpókusz nélkül, mert valódi időutazás történt Faraday részéről->Desmondnak csak bevillant egy új emlék). Félt, hogy a dolog megzavarná más ember agyát és végezne vele, mint a patkányokkal. Azt nem értem, hogy miért vannak veszélyben. Talán, azért mert ide-oda hánykolódnak az időben.
    Faraday húgának a tudata is valószínűleg időutazás alatt van. A ginger csajszi betegsége is kapcsolatban lehet az időutazással.
    Azt legalább már tudjuk, hogy Widmore others volt, ráadásul az első eresztésből, és Richard is. Lehet, hogy Richard időbeli ugrálásának az az oka, hogy Locke az "állandó"-ja, vagy az iránytű amit adott neki.
    Az utasításokat Jacob-tól kapja az tuti, és így lehet, hogy ő sem tudja, hogy mit-miért csak úszik az árral, mint Locke.
    3 faction van. Others, A Dharma akiket el tesznek láb alól az others-ök Richard-al, és az áruló Ben-nel az élen, és az amerikai hadsereg akik nem tudni miért kerülnek ki a képből talán hozzájuk csatlakozik majd Widmore, miután elárulja az others-öket.
    Mindenesetre elég hihetetlen, hogy a hadsereg ellen sikeresen megvédik a szigetet az others-ök. Ráadásul nem csak az amcsik voltak a szigeten, hanem a franciák is (russzó) és a japánok is (Dharma)
    Még mindíg nem tudni, hogy ki vagy mi Jacob, és a szörny, de szerintem ezt még korai volna lelőni.
    Tetszett a szöszi, remélem még látjuk a sorozatban.
  • toysoldier
    felirat

nemtudom milyen minőségű, még nem próbáltam
  • trident
    Ugye a lényeg, hogy nem keletkezhet paradox.
    Egyrészt szerintem te sem tennél ilyet, másrészt akkor a múltban is lenne ott valami.:)

Én újra megnézem felirattal, lehet szimpla hülyeség, csak esetleg azon gondolkoztam: a kunyhóban lévő két entitás lehetne-e akár....
    Faraday karaktere egyre erősebb, ahogy az elhatározásai, céljai iránya, egyre közelebb kerül az elmélete a "szigetvalóság" megértéséhez? Mi van, ha megérti, s valamilyen módon a sziget tér-idejében ragad a "szelleme" -netán ő lenne a férfi entitás? A női entitás pedig akár lehetne a most kómában fekvő munkatársa -pl. talált egy módszert és a szelleme elszakadt a testétől, netán Charlotte aki épen az orrán keresztül készül szellőztetni az agyát? Rosszul emlékszem, hogy Miles azt mondta neki, hogy már járt itt?

Szigorúan csak fikció.
  • Kicsikiraly
    btw nekem most tetszik a legjobban a sorozat :D mindig is imádtam az ilyen időutazásos történeteket :)

btw gondolkoztam: ha ásnának egy gödröt a szigeten, és belefeküdnének, megvárnák a villanást, és az a múltba vinné őket, akkor mi történne? ott maradna a gödör? vagy betemetné őket a föld? (hülyeség, de ez vmiért az eszembe jutott :D)
  • Kicsikiraly
    ebből egyre tudok válaszolni: Desmond valamiért "különleges", valószínűleg mert már történt vele ilyen időutazás (szerűség), de van egy "állandója" akihez tud ragaszkodni, vagyis ő nem gabalyodik bele az időbe. Na ha Faraday odamenne a múltban akárkihez, hogy mentsd meg a szigetet, találkozz anyámmal, stb, az paradoxont keltene, ezt nem akarják. Na de Desmond valahogy ilyen "paradoxon immunis", ez lehet az egyik ok, vagy mert pont Faraday az állandója (és viszont). Ezek lehetnek a magyarázatok erre sztem.
  • ProGabe #15543
    na álljon meg a nászmenet

én ezt erre írtam:
    "nekem csak annyi a problémám ezzel a sorival,hogy teljesen össze vagyok kavarva.már fingom nincs,hogy mi mikor történt,ki kivel van,de nem bírnám újranézni az előző évadokat..."

ezt én úgy értelmeztem, hogy már nem tudja azokat a dolgokat sem, amit egy másik néző simán vág. értelemszerűen én sem tudhatom, hogy mi miért történik, de tudom, hogy "ki kivel van" és nem gabalyodom bele az évadokba és azt is vágom, hogy mi, mikor történik tudom, ha a szereplők is tisztában vannak vele, tehát tudatják velünk a készítők

sokszor, sokan olyan kérdéseket is feltesznek a sorozattal kapcsolatban, amire senki nem tudja a választ. ezzel az a gond, hogy bennük az fel sem merül, hogy direkt van így. tehát nem bírják felfogni, hogy nem véletlenül nem tudják a választ :)
  • Orionk
    Sziasztok!

Hogy hogy a ma reggeli részhez nem nyilt kibeszélő cikk a sorozatjunkie.hu oldalon?
  • Csacsi
    Nah akkor a barátokköztre reagálva :

Mivel magyarázod Richard "hallhatatlanságát"? Mivel magyarázod azt, hogy Desmondnak, csak 3 évvel később jut eszébe egy olyan dolog, hogy valaki meglátogatta őt a bunkerben, és utána eltűnt egy nagy "fényrobbanás" után? Miért nem jutott eszébe már akkor ott a szigeten, mikor elment? Mi is az a "szörny", amit egy ideje már nem láttunk? Miér tképes a sziget időben Ugrálni? Miért mozog a sziget?
  • cherubim06
    Összeállt? Igeeen? Naakkor:

Amennyiben valakinek tényleg összeállt az időutazásos szál az írja már le, jó! Mert akkor beterjeszthetnénk Nobel-díjra a commentet, hiszen erre még Stephen Hawking is széttárná a ...hm...szemét:-)

• Klemice
    össze fog ez állni, csak mást kaptunk mint amihez hozzászoktunk
  • ProGabe #15538
    fúbazzeg

ez nagyon jó rész volt

-you're name is widmore? charles widmore?
    -what's it to you?
    :D

akik meg nem értik, túl kusza nekik, hát, azok nézzenek barátok köztöt. erre nem lehet mit mondani
  • Klemice
    na újranéztem mind a három részt.. kezd összeállni a dolog, és van még esély arra hogy újra régi fényében tündököljön a sorozat
  • Csacsi
    Nem vagy ezzel egyedül. Én sem vágom, hogy mi van. Nézem, de már nem tudom minek. De most már végre biztosan kiderült, hogy
    Richard az Isten. Hiszen melyik ember él örökké, és nem öregszik meg?
  • sadvagabond
    na,ez már egy egész jó rész volt,kezdik megint a kavarást.
    nekem csak annyi a problémám ezzel a sorival,hogy teljesen össze vagyok kavarva.már fingom nincs,hogy mi mikor történt,ki kivel van,de nem bírnám újranézni az előző évadokat...
    vagy képben vagyok,és alapból ilyen zavart az egész?
  • kill3r21
    atom egy rész volt :)
  • Klemice
    hát.. még mindig nem üt a harmadik rész sem
  • Herold
    Volt már.
  • xBobtailx
    Ja és találtam pár jó képet, ha esetleg tetszik vkinek:

• xBobtailx
    sziasztok! van egy olyan érzésem, hogy ez jó évad lesz... hisz most nem sztrájkol senki (szövegírók, producerek, máv, stb) :) Legalábbis az eslő 2 rész nekem nagyon bejött!
  • ProGabe #15529
    nekem sem tetszik :D de ha egyszer ilyen az eredeti kép. majd megszépítem :)

promók minden mennyiségben

"A hozzánk csütörtök hajnalban érkező harmadik rész a bennfentes tévés szakírók szerint pedig még erre is rátesz egy lapáttal"

mármint az első kettő részre. durva lesz, az biztos. legyen már csütörtök délután!
  • Klemice
    bal oldalon a ház árnyékolása vagy kiemelés nem tetszik de amúgy klassz
  • Sephi
    Koszi a értelmes hozzaszolast.
  • Timbo
    igazad van.. ha igaz lenne, hogy a meghalt szereplők az időben utaznak, akkor már haláluk előtt tudniuk kellett az időutazásról, különben semmi értelme sincs.. :D
  • Sephi
    Mivel Eko-t csak hurley latta amikor érte jöttek... ezert valóban lehet csak látomás...?
  • precision
    szerintem a megjelenő halott szereplők nem időutazók, hanem azok amik, látomások, illúziók
    de lehetséges hogy kiderül majd hogy nincs igazam
  • Sephi
    Siros kurva mode ON :

Az a kerdesem lenne, hogy akkor az osses eddigi szereplo, akik halaluk utan is megjelentek, magyaran idoutazok voltak?

Mert akkor itt szakad meg az elmeletem.

Ha Daniel visszament a multba es szolt Desmond-nak akkor az a tette teljesen atugrott egy egesz korszakot es semi mast nem valtoztatott meg minsemhogy Desmond a jovoben hirtelen emlekszik a dolgokra? Akkor ez KONKRETAN azt jelenti, hogy Daniel a jelenbol meg at, szoval most ahogy mindenki szedeleg. Ez eddig stimmel, mivel a sziget most ugralgat az idoben.

De akkor kell lenni egy alternative magyarazatnak is. Ha a halott szereplok megjelennek, akkor oket csakis akkor tudjak oda vissz kuldozgetni, ha meg elnek nem? Magyarul azok akik meghaltak, amikor meghaltak mar tudtak rola, hogy idoben utaznak nem? Nekem ez nem tiszta jelenleg… mert ha az van, hogy amikor idoutazol, akko egy altarnativ vilagban tovabb elnek de a sorozat cask egy “idozonat” mutat akkor en kerem szepen nagyon csalodott leszek.
  • tommygear
  • ProGabe #15521
    és még két verzió:
    éppenhogycsakhalvány
    nincshalványítva

persze lehet még ezeknél is erősebb
  • ProGabe #15520
    ha az halvány, akkor mit szóltok a...óóó, ezek szerint nem vettétek észre

"erősebb" felirattal
  • tommygear
    jóez, csak kicsit halvány a felirat a háttérben
  • Grove4
    Nekem bejön!Bár csak egy halvány LOST feliratot tettél mögé:D
  • ProGabe #15517
    ??
  • Grove4
    Nekem tetszik,csak egy kicsit "sivár",de amúgy szép munka!
  • ProGabe #15515
    ?

nyugodtan le lehet szólni, ez tényleg csak 1 perc volt
  • Grove4
    Jah,így már vili!
  • ProGabe #15513
    "náluk volt"

=érintkeztek vele. gondolom ha valaki éppen átölelt (volna) egy gép-darabot, az is vele maradt (volna)
  • Grove4
    Viszont,az meg mi,hogy a csaj azt mondja,hogy szerinte a csónak azért ment velük,mert az náluk volt amikor történt az eset.....és a tábor nem volt velük???