Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Emberek mivan ha a koporsóban Naomi van?Akár Õ is lehet sztem.Ben biztosnem szvsz.
most néztem másodjára a legutóbbi részt,és vmit(najó,sokmindent😊)nem értek.a végén jin átadja a pandát a nagykövetnek.akinek az unokája sun babyje.dehát akkó a nagykövet nem jin "régi apósa"???akkó mér nem ismeri??vagy elkerülte vmi a figyelmemet?kész vok ettõl a sorozattól...qwa jó<#worship><#worship><#worship>

\"..ha meg ezek után megsértődsz,azt leszarom, a hip hop nekem etalon....\"

ProGabe
most pénteken lesz még 1 rész,utána 4 hét szünet,amit újabb 5 rész követ!az biztos,hogy az utolsó dupla rész lesz,csak azt nem tudom,hogy egyszerre adják-e le,vagy 2 külön héten

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sephi
Ez de jó poén volt!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Kérek valakit mostmár tisztázza ha tud pontos informáciot hogy hány rész lesz még az évben, mert ahány forumot olvasok annyi félét irnak <#confused>
13 vagy 14, de olvastam már többet is, és utána várnunk kell megint 2009 februárig?
és hogy most hány hét szünet lesz?
Köszi <#vigyor2>
LasDen
útközben megjelent egy cipõboltban is.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Sephi
Walt mar akkor jelengetett megfele amikor meg fogsagban volt , erdekesen a laban erdetileg feher cipo volt de amikor megjelent Jack-eknek fekete cipo volt...a ruha ugyanaz 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

LasDen
a köv résben valószínû, hogy erre fény derül (nagyon remélem 😄)
az othersök meg elvannak ott ahol vannak nem kellenének ide 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ha Michael ott van a hajón, akkor hol van Walt?
Jól emléxem, hogy valamelyik évad végén Michael-tõl azt kérdezte az egyik other, hogy Walt nem tûnt fel néha olyan helyen ahol nem is kellett volna ott lennie, vagy valami ilyesmi?

És hol van a többi other most? Szerintem fognak õk még galibát okozni mostanság 😄

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

szerintem is ben.
egyébként a sayidos bérgyilkos rész a jackes ff elõtt van 😉

How much can you take,before you snap?

Ramore
Ben irányítja a szálakat a jövõben, erre utalt ahogyan Sayiddal is bánt.
nayf-nyaff <#buck><#buck><#eljen>

Neogan
Mondjuk sztem Juliet simán lehetett a tudjukmiben, Jack a "nem barátot" úgy is érthette, mint "több mint barát". Bent meg mindenki ütötte, így a végén, nem hiszem hogy így a szívén venné ha kimúlna. Na, de részemrõl vége a találgatásnak, tényleg bárki lehetett benne.

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Tudjuk -e, mikor, melyik évben játszódik ez a bizonyos koporsós jelenet?

Én konkrétan nem oltani akartalak<#vigyor2>.Téged sem,és mást sem.Csak "költõi" kérdés volt.Én például most,a 4ik évad (asszem)7edik része után még tökre leszarom,hogy ki volt abban a "tudjukmiben"<#circling>.Majd kiderül...peace

jugen
Nem hiszem, hogy Ben lenne a koporsóban. Õ javában Sayiddal dolgozik😊

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Csacsi
Én csak azért kérdeztem, mert annyian állítják tényként azt, hogy Ben volt, és gondoltam hátha kapok valami választ arra, hogy miért pont Bent mondják ennyien.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Egyébként nem lehet,hogy nem is akarjuk/akarjátok tudni,hogy ki volt abban a koporsóban??Vagy nem azért nézzük hétrõl-hétre,hogy majd kiderüljön,ha itt az ideje??<#buck>

shad0w
Egyébként, nem lehet, hogy egyelõre rohadtul nem tudjuk h ki volt a koporsóban?

don't give a fuck

Herold
Akire azt mondta volna Jack, hogy nem barát? Ne viccelj.

AntiHero
<#nemtudom>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Csacsi
Egyébként, nem lehet, hogy Juliet volt a koporsóban? És nem pedig Ben?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Klemice
bocsánat közben le is esett hogy az eggtown részt úgy harangozták be hogy újabb embert fednek fel aki aaron volt

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

sweech
😄

Toodmayne
Nem akartam goromba lenni, csak olvasson vissza egy kicsit, már rengetegszer le lett írva, hogy Aaron is beleszámít és most derült ki hogy Sun az utolsó. Még az elõzetesbe is mondták h megtudjuk hogy ki az utolsó...

-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)

Bulykin
azért szerintem nem kéne egybõl így letámadni, de nem akarok közbeszólni....

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Toodmayne
Mért nem lehet megérteni hogy már megvan a hat?

-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)

aaron
Klemice
amúgy valami ötlet ki a 6. oceanic 6?

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Neogan
a végén kiderülne hogy tényleg ez a sztori 😊

Zomil
loool 😄DDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

bertino
😄D

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

ProGabe
XD

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

az érdekes lenne 😊

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

AntiHero
a koporsóba ben?😄

Sephi
Ben.

a videó tényleg zsiiirrrr<#taps>
Oncsi
Ki van a koporsóban?😛

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Klemice
kate tárgyalása

Neogan
Ötös <#eljen>

Szolnokboy1
thx 😊

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Zomil
jó lett 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

AntiHero
jó lett<#eljen>

setuh
sztem fasza lett<#eljen>.jol valasztottad a zenet.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

grizzly21
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
" Jin beletartozik-e abba a bizonyos 8 túlélõbe,akit behazudott Jack a tárgyaláson" Milyen 8 tulelo ? Pedig lattam az osszes reszt😊

Grove4
Én most töltöm az elsõ évadot,már megvan a harmadik,meg a negyedik eddigi részei,még letöltöm a másodikat ,meg majd az 5.et meg a 6.kat,és együtt megnézem:p(természetesen láttam az eddigi részeket)

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Szolnokboy1
csináltam egy zenés videót, szerintetek milyen lett?

Youtube

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

tudod, hogy értettem.. 😊
passatgt
315😊

SPOILER! -nem tudom hogy kell helyesen használni...

én arra leszek kíváncsi, hogy mi lesz, akkor amikor elõkerül az "oceanic6", hiszen a kamu roncsban 315 holttest van. Akkor lesz 6 feleslege hulla a roncsban???