Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"..ha meg ezek után megsértődsz,azt leszarom, a hip hop nekem etalon....\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
13 vagy 14, de olvastam már többet is, és utána várnunk kell megint 2009 februárig?
és hogy most hány hét szünet lesz?
Köszi <#vigyor2>#vigyor2>
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
az othersök meg elvannak ott ahol vannak nem kellenének ide 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Jól emléxem, hogy valamelyik évad végén Michael-tõl azt kérdezte az egyik other, hogy Walt nem tûnt fel néha olyan helyen ahol nem is kellett volna ott lennie, vagy valami ilyesmi?
És hol van a többi other most? Szerintem fognak õk még galibát okozni mostanság 😄
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
egyébként a sayidos bérgyilkos rész a jackes ff elõtt van 😉
How much can you take,before you snap?
One man\'s hero, is another man\'s demon...
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
don't give a fuck
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
én arra leszek kíváncsi, hogy mi lesz, akkor amikor elõkerül az "oceanic6", hiszen a kamu roncsban 315 holttest van. Akkor lesz 6 feleslege hulla a roncsban???