Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Klemice
szokj hozzá a mai világban akármikor hirtelen leugatnak.. ez van

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Japep
Miért olvastam volna? Az egy dolog, hogy néha olvasok ebben a topikban, de egyáltalán nem szoktam rendszeresen, mert én hátrább járok a sorozatban, mint ti...
Amúgy meg a számokban tévedtem, de a többit szerintem olvastam valahol (lehet a Sorozatjunkien), bár akkor gondolom csak feltevés lehetett.

Részemrõl sincs harag, csak meglepett ez a hirtelen leugatás... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

ancsie18
Nem akartalak megbántani, csak annyiszor le volt már írva részletesen, érthetõen, ezek szerint olvastad is, mert valamire emlékeztél, de azért átgondolthattad volna, hogy logikus-e, ahogy gondolod, és ha rájöttél, hogy nem, kérdezhettél volna. Mindegy, részemrõl egyáltalán nincs harag, sõt, ha még nem tiszta valami, írhatsz nyugodtan akár fórumon, akár priviben, csak ez a 3x8 rész, EGYBEN, ez nagyon kiakasztott egy pillanatra.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

Japep
...volt a terv, ha jól tudom. 3x8 rész...

Hát nem tudtam jól...elég lett volna ennyi is.
De kössz!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

5c0rp330n
a te agyadban lehet hogy volt ilyenrõl szó de máshol aligha 😊

ancsie18
Hát már bocs, de ilyet biztos, hogy sehol se olvashattál. Ha egyben akarnának leadni három rövidke évadot, akkor miért neveznék õket külön évadnak? Akkor egynek számítana. Na figyelj, csak hogy minden a helyére kerüljön:
Igen, valóban három évad lesz még, a mostanival együtt, összesen 48 rész, három egyenlõ részre osztva, tehát 3x16 rész. A sztrájk valóban közbeszólt, 13 vagy 14 részes lesz ez az évad, a fennmaradó részeket pedig az 5. vagy 6. évadhoz hozzácsapják. De azok az évadok 2009 februárjában és 2010 februárjában kezdõdnek majd!

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

Japep
Ezekrõl még akkor volt szó, mikor befejezték a 3.évadot...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Klemice
szabad asszociáció különbözõ hírek félreértése esetleg félreolvasása következtében 😊

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

ancsie18
Már bocs, de ekkora baráomságokat honnan a fenébõl szedtél?!

Felirat
Köszönet érte Kenny-nek!

Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Danielle nem hal meg, úgyhogy megnyugodhatsz 😛

How much can you take,before you snap?

Szolnokboy1
Legyen igazad! 😊

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Japep
Ugye most 3 évad lesz egyszerre (4-5-6), legalábbis ez volt a terv, ha jól tudom. 3x8 rész...õk azt mondták, hogy egyben leadják mind a 24-et, de a sztrájk miatt csak 8 lett kész...most szünet lesz, vagy közben már forgattak?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Ám, azt is tudjuk, hogy ha a Szigeten valakit meglõnek az nem biztos, hogy halálhoz vezet. Bár ez most elég erõs volt, tényleg.

Szolnokboy1
4x08

Már 3 éve várom, hogy legyen egy Roussou flashback, erre tessék! Haragszom.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Sephi
Hülye 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Klemice
érdekes rész volt az a MKJ
több helyen láttam hogy hû de hosszú flashback volt.. gyakorlatilag vizualizálták amit elmesélt sayidéknak, szóval nem tudom mi lenne vele a probléma, na várhatunk egy hónapot

Csakhogy a koporsós téma le legyen zárva.
Szerintem senki sem volt benne nem, hiszen általában lezárt koporsóba nem szoktak színészek feküdni, mert ugyse látjuk õket. Ebbõl következik, hogy ües volt.

Klemice
<#vigyor4>

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Timbo
Igen, tudjuk, hogy lesz belõle játék. Már sokunk játszott is vele. Azért kék az elõzõ hozzászólás, mert az egy link. Katt rá 😉

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

oké, oké, megvan már 😊
Timbo
Na én inkább megyek 😄😄

miért kék? (bocs, nem jártam még itt)
shad0w
[ valaki magyarázza el neki, h miért kék amit írtam ]

don't give a fuck

Egyik ismerõsöm mesélte, hogy pc-s játék lesz belõle áprilisban. Magyarítva ráadásul. Kíváncsi leszek rá <#vigyor4>
Timbo
<#gonosz1>

shad0w

don't give a fuck

Hallotta valaki, hogy a LOST lesz számítógépes játékban kapható?
Klemice
az orchid állomásról meg fogunk tudni valamit?
nomeg mondták hogy a füst is visszatér de semmi...
igaz még a következõ öt rész (szünet utáni) is kérdéses

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Soldiers
jaaa értem

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Klemice
4x00 összefoglaló rész gondolom feliratozva

Soldiers
Haj amitt adnak majd március 29-én az AXN LOST: Past, Present & Future ez mi lesz réssz??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Herold
A nagykövet unokája nem Sun gyereke volt. Az nem Sun volt akit láttál.

Herold
Imádom.<#puszis>

a készítõk nyilatkozták, és oda linkelte be valaki
nem fogok mégegyszer átolvasni minden hozzászólást...

shad0w
ez aztán konkrét bizonyíték <#eljen>

don't give a fuck

vagy lost.hu fórumán vagy lostspoilers.org-on olvastam

Toodmayne
Én azt olvastam, hogy külön héten lesznek leadva, mert a Grey's Anatomy 2 órás évadzárója lesz elõtte, és ezért nem tudják egy órával elõbb kezdeni a Lostot, pedig csak úgy tudnák egyszerre leadni.

-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)

ProGabe
na erre konkrét bizonyítékot kérek!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

de tudjuk mikor játszódik, a sayidos bérgyilkosos rész után 😊

Toodmayne
"Locke neM?"
Nem hiszem hogy õ elmenne a szigetrõl...

-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)

3x már nemnaon akarom.meg mostmár képben is vok.(nagyjából)

\"..ha meg ezek után megsértődsz,azt leszarom, a hip hop nekem etalon....\"

passatgt
szerintem nézd meg mégegyszer azt a részt

jin is terhes volt?<#vigyor5>azt vmi más csatornán nézhetted<#buck>

nna.kimerevítettem.nem úgy néz ki mintha sun lenne<#wow1>

ProGabe
<#dumcsi>

nem!hogy lett volna õ???megmondta Jin az ápolónõnek,hogy csak 2 hónapja házas (szerk,mert elõször "terhes"-t írtam 😄)!komolyan ennyire nehéz volt felfogni ezt a részt???

azt meg,hogy ki van a koporsóban felesleges találgatni,mert lehet maga az atya úr Isten is -.- majd megtudjuk!nem lehet tudni,hogy mikor játszódott,lehet az ott egy olyan személy is,akit még mi nézõk nem is ismerünk

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SötétBarom
Locke neM?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

nade bekukkantott a szobába.akkó az ott nem sun vót?

passatgt
a halott

alienslive
Az ott szopatás volt: Jin múltját láttuk, mikor még verõlegény volt. Sunnak meg a jövõjét.