22323
-
#15631 mindenhol jó,de legjobb ottho:) -
plak #15630 az jó az ABC-n -
#15629 igen -
plak #15628 már megy az 5. évad?? -
#15627 Eddig ez az évad nagggyon fasza. Can't wait for more. -
#15626 Nekem személy szerint iszonyatosan bejön az új évad eddig.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Whidmore-os rész tényleg odabaszott, mikor találkozott Locke-kal a múltban... :o -
#15625 szóval a második szerintem -
#15624 a második -
#15623 sajnos nem. eléggé bonyolult. aznap átvált órára és percre, aztán percre és órára, majd marad a másodperc és ha lejárt átvált a szimbólumokra
egyébként szerda 21:00-ra számol vissza -
#15622 számlálóba be tudsz nyúlni?
visszaszámlálhatna csütörtök hajnali 5ig kb :D -
technopeter #15621 Nekem a 2. jön be! grat hozzá jó amugy:) -
#15620 a rendszeridőt nézi és úgy számol vissza, mintha nálunk mutatnák be szerdán este 8-kor (ha jól számolok)
ennyi csúszás szerintem belefér :)
csináltam két alternatív verziót, már ami a lost feliratot illeti
KATT -
#15619 csak nem tudom jól számol-e vissza, persze ez nem a te hibád hanem :) -
#15618 Valós volt, mivel később a templomban amikor Ben beszélt a nővel, említette hogy Hugot bezárták, így 70 óra kevés hogy összeszedje a társaságot.. Amúgy kíváncsi leszek h Sawyerrel mi lesz, mivel Locket tudjuk hogy "átmenetileg" meghal.. érdekes ez az egész időutazás most.
Mondjuk, ha visszamennek az időben, jól emlékszem annyira még nem tértek vissza, hogy "találkozzanak saját magukkal". Ha ez megtörténne kéne lássák magukat. Pl. lehet rossz példa, vissza jövőbe2-ben volt egy hasonló jelenet...
Amúgy Michaellel és Clairel mi történt? Továbbá most néztem meg a végét még1x a 3. résznek.. Mr. Ekonak volt egy mondása, talán így hangzott “Nézz az égre és fordítsd tekinteted Észak felé” lehet van összefüggés az iránytűvel kapcsolatban? Amúgy Eko kapcsán nekem kicsit fura h Jacob elintézte, bár lehet a múltja miatt... -
#15617 az van, hogy csak az ötlet az enyém :)
a számláló gondolom egyértelmű, honnan van
a képet az abc csinálta, ITT van az eredeti
amúgy minden S5-ös promóképen, ahol el vannak választva a felek, ilyen durva az átmenet, nem véletlenül. undorítóan néz ki, de maga a koncepció érthető és jó
még a CSS kódot sem én írtam meg, hanem ldavid, itt is külön köszönet érte!
Locke előtt kivágtam a gazt :) -
#15616 két dolog nem tetszik benne. 1. a város és az óra mögötti rész közti átmenet 2. az a zöld izé, ami rálóg locke-ra. amúgy király -
#15615 hát, ha nem mondod meg konkrétan mi a gond vele, akkor nem tudom megmondani, hogy csak nálad rossz-e :) -
#15614 Ez állat!:O -
#15613 jó, csak a számlálón kéne finomítani, vagy az okés csak én látom rossznak? -
#15612 mit szólnátok EHHEZ a bannerhez? -
#15611 érdemes 720p-t szedni, egyszerűen gyönyörű. -
#15610 szvsz köze nincs Desmond fiának Widmore-hoz, csak Charlie miatt adták neki ezt a nevet. -
#15609 Most ez komoly, hogy Desmond fia a saját apósa, vagy csak feltevés? -
#15608 területre meg 4x akkora:) -
#15607 A fájlméretre céloztam,de nem fogalmaztam tisztán! -
#15606 a fájlméret az úgy néz ki, hogy vannak a scene cuccok, azokból egy rész nagyjából 1 giga. vannak az internalok, amik 2-2.5 gigások
a képméret meg jól látszik, hogy sacc/kb 2x2 -
#15605 Jahhhhhhhhh,sorry! -
#15604 nem 2-szer akkor a mérete, hanem 3-szor -
#15603 Mármint méretben,vagy rosszul mondta,vagy most mit röhögsz? -
#15602 legyen az inkább 3-szor akkora:) -
#15601 Nem,a 720p kétszer akkora,mint a HDTV,utánanéztem! -
#15600 Gondoltam,most szedtem le a 5X00-át 720p-ben és meg is lepődtem,hogy milyen kurva éles a felbontás,de akkor annak nagyobb is a mérete,mert úgy emlékszem,hogy ugyanakkor,de sztem nem:D:S -
#15599 csupán ennyi :)
-
#15598 Lehet,hogy láma kérdés,de mi a különbség a 720p,meg a HDTV XOR között? -
#15597 #15566 -
#15596 elolvastam azt a bizonyos időhurkos elméletet. óriási dolog, hogy ez egyáltalán eszébe jutott a srácnak akkor, amikor még nem is volt szó időutazásról a sorozatban
plusz hangsúlyozza, hogy nem lehet megváltoztatni a múltat, mert az univerzum, pontosabban a sors korrigál. ezt Faraday - tahát a készítők - is külön kiemelte, ezért is óriási kudos jár neki + azért is, mert egyáltalán tisztában van a nulladik év fogalmával. bár az is lehet, hogy "belsős" volt, mondjuk takarító a srác és elolvasott pár 5-6-ik évados forgatókönyvet :)
azért is gondolom ezt, mert rengeteg helyen rossz az elmélet, és pusztán logikailag az. mintha nem lenne tisztában az (elméleti) időutazással:
-- először tisztázzunk valamit: ugye szerintetek is találkozhatnának saját magukkal a szigeten? mert szerintem igen, csak valami mindig megakadályozná ezt. esetleg csak az időutazás utáni önmagukkal találkozhatnának, mert akkor már tudnák, hogy időt utaznak, meg akkor nem lenne óriási plot-hole :D --
-ha valaki visszamegy 2004-ből 1996-ba, akkor miért tűnne el a betegsége, sérülése azért, hogy újra leélhesse az életét? ezt azért találta ki, mert ezzel akarja magyarázni a szellemeket a szigeten (és azon kívül, lsd. Charlie)
-ha valakit visszaviszünk 1996-ba (ami ráadásul csak a szigeten létező 1996), akkor nem válnának semmissé a 96 utáni tettei. tehát ha 2004-ből elrabolták Locke apját és visszavitték 96-ba, tehát Locke zuhanása előttre, attól Locke még béna maradna, hiszen mindenképpen lelökte az apja
-összefoglalva a fenti kettőt. ha visszamegy valaki az időben, ugyebár találkozhat saját magával. az elmélet szerint viszont ilyenkor a visszament egyén veszi át a helyét az addiginak. BULLSHIT. meghozta ezt a szabályt, hogy bizonyítsa az elméletet. amúgy ezt így egy-az-egyben nem írja le, csak körüljárja, vajon miért?^^
-a 108 percet ugyebár azzal magyarázza, hogy azzal tartják a szigetet 1996-ban. BULLSHIT! a kérdésre, hogy a számgépen miért ment a log 2004-ig azt írja, hogy azért, mert a burkon belül mindennek saját ideje van. aha, szóval csak a sziget marad 1996-ban, ami rajta van nem. ez így túl izzadságszagú. oké, nagyjából ilyen dolog történik most a sorozatban is, de nem így. most vagy minden visszamegy 108 perccel az időben, vagy semmi. szintén csak az elméletét akarja megerősíteni
-az irány: ugyebár azt mondja, hogy a Black Rock vágta bele a sziget láthatatlan burkába a rést, amin ki-be lehet járni. ezt most megcáfolták a készítők, mert Faraday egy ugrás után azt mondja, hogy újra ki kéne számolnia a helyes irányt
még volt pár dolog, ami eszembe jutott miközben olvastam, de olyan másnapos vagyok, hogy az is csoda, hogy ennyit le tudtam írni. biztos átláthatatlan, de olyan hosszú, hogy úgysem olvassa el senki :D -
#15595 megnéztem az e3at :)
faraday csaja meghalt igaz? És a muki anyja az e2 végén látott ősz hajú csaj aki bennel beszélt? -
#15594 Bentham is híres pl..
Ott van Desmond.. Desmond David Hume és még sorolhatnánk -
#15593 ráadásul mind kortárs volt:) -
#15592 Ezek szerint több híres személyiségről nevezték el a szereplőket. Mint pl. Faraday-t is.