Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Amúgy meg a számokban tévedtem, de a többit szerintem olvastam valahol (lehet a Sorozatjunkien), bár akkor gondolom csak feltevés lehetett.
Részemrõl sincs harag, csak meglepett ez a hirtelen leugatás... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
Hát nem tudtam jól...elég lett volna ennyi is.
De kössz!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Igen, valóban három évad lesz még, a mostanival együtt, összesen 48 rész, három egyenlõ részre osztva, tehát 3x16 rész. A sztrájk valóban közbeszólt, 13 vagy 14 részes lesz ez az évad, a fennmaradó részeket pedig az 5. vagy 6. évadhoz hozzácsapják. De azok az évadok 2009 februárjában és 2010 februárjában kezdõdnek majd!
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Köszönet érte Kenny-nek!
Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
How much can you take,before you snap?
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Szerintem senki sem volt benne nem, hiszen általában lezárt koporsóba nem szoktak színészek feküdni, mert ugyse látjuk õket. Ebbõl következik, hogy ües volt.
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
don't give a fuck
nomeg mondták hogy a füst is visszatér de semmi...
igaz még a következõ öt rész (szünet utáni) is kérdéses
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
nem fogok mégegyszer átolvasni minden hozzászólást...
-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nem hiszem hogy õ elmenne a szigetrõl...
-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)
\"..ha meg ezek után megsértődsz,azt leszarom, a hip hop nekem etalon....\"
nem!hogy lett volna õ???megmondta Jin az ápolónõnek,hogy csak 2 hónapja házas (szerk,mert elõször "terhes"-t írtam 😄)!komolyan ennyire nehéz volt felfogni ezt a részt???
azt meg,hogy ki van a koporsóban felesleges találgatni,mert lehet maga az atya úr Isten is -.- majd megtudjuk!nem lehet tudni,hogy mikor játszódott,lehet az ott egy olyan személy is,akit még mi nézõk nem is ismerünk
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ