22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • ACE
    Nekem sem jön be a kép...
  • Nick01
    Jin a hajón volt ,a hajó meg nem volt a sziget hatáskörében + nem is egy időben ezt Faraday kiszámolta+ azt is hogy hol lehet bejutni a szigetbe ,mert vhol volt egy rés,amin keresztül helikopterrel bejutottak..
  • Grove4
    jobb klikk,kép megjelenítese,frissités
  • Nick01
    Linket tudnál adni? mert nem jön be a kép
  • Grove4
    "Jin nem volt a sziget hatáskörében"-de Miért neeeeeeeeeeeeem???Miért nem lehetséges,én abszolut eltudom képzelni!
  • Nick01
    Jin nem volt a sziget hatáskörében ,sőt nem is egy időben volt a szigettel ,tehát ha túl is élte volna a robbanást + 3 év a tengeren :D ,akkor sem ugrálhat az időben , Vagy vki aki időben ugrált beavatkozott vhogy az időbe, ami következtében egy alternatív valóság keletkezett ahol Jin nem került fel a hajóra ,hanem a szigeten hatáskörében maradt.
    Desmondra mért nem hat az idő? amikor Faraday beszélt vele a múltba ,akkor már akkor emlékeznie kellet,de csak a jelenbe ugrott be neki :S ,ellentétbe Richard-al amikor Locke monda hogy mikor fog megszületni ,akkor 3. évadba láthattuk hogy Richard meglátogatja a korházat amikor Locke született.
    +Richárd mért nem öregszik?!? hova tűnt a füst??annyi megválaszolatlan kérdés van még .. erre meg az időutazás ,Locke halála újabb és újabb kérdések.
  • LasDen #15706
    nem én csináltam, de így magyarázható Jin bekerülése és a helikopter kívül maradása...

• sajtburger
    Miles biztos korábban is ott volt, ugye amikor kérdezte Faraday eléggé csöndben maradt...
    Ahogy néztem a részt két kérdés merült fel: Rose és Bernard nem utaznak tovább az időben??? Elején pedig ők is ugráltak az időben..
    Másik korábbi részben volt, Hugot meglátogatta Walt mesélte neki hogy csak egy ember látogatta meg, ki volt az nem emlékeztek?
    Amúgy Jin pedig elég ütős lett a végén.. :)
  • grebber
    A 2. rész végén ki volt az a fehér hajú öregasszony?
  • Klemice
    fel fog még szállni claire egy helikopterre figyeld meg..
  • homeless
    Miles szerintem a ferdeszemű dharmás arc fia.
  • Kicsikiraly
    hát igen, én ezt pl hiányolom. Lehetnének még flashbackek (vagy lehet hogy a szigeten történő események a flashbackek és a Oceanic 6 története pedig az eredeti idővonal?)

de ettől függetlenül örülnék ha lenne benne még ez a karaktercentrikusság, akár jövőbe nézős is, vagy a szigetre emlékszik vissza olyan eseményre amit mi nem láttunk de neki fontos volt, vagy ilyesmi.
  • Kicsikiraly
    + mi a baja mindenkinek a "kis vörössel"? :( szvsz tök jó az akcentusa :D
  • Kicsikiraly
    nem tudok egyvalakinek válaszolni, ezért csak így: akiket Hurley látott korábban azok nem időutaztak, Hurley hallucinált. Amikor vmi olyan infót mondtak amit Hurley elvileg nem tudhatna, azt az agya következtette ki, stb. Ne felejtsük el, hogy Hurley valószínűleg skizofrén.

más: van egy teóriám. Faraday ugye azt mondta, hogy attól függ kinél mikor jelentkezik ez az orrvérzéses időben ugrálós dolog, hogy mennyi időt töltöttek a szigeten. Először elkezdődött Desmondnál. Aztán Charlotte, Miles, most pedig Juliet.

Arra gondoltam, hogy lehet hogy Charlotte és Miles is ittvoltak már a szigeten korábban, esetleg ők is a Dharmaval?
  • Szolnokboy1
    Bennem most két kérdés merült fel:
    1., Még a harmadik évadban voltak Desmondnak azok a flessei, amikor előre meglátott dolgokat. Az minek tulajdonítható? Előre utazott az elméje az időben?
    2., Desmond azt mondta Charlie-nak, hogy meg kell halnia, különben Claire nem száll fel a helikopterre. Viszont Claire így sem szállt fel a helikopterre. Vagy egy másik helikopterről van szó? vagy el lett felejtve?
  • Szolnokboy1
    ott a pont!
  • homeless
    [spoiler]Kurvára nem volt a sziget hatáskörében, hacsak nem repült pár kilómétert a robbanástól. Jackék már rég elindultak a sziget felé helikopterrel és ők se értek a hatáskörébe, pedig elég nagy a valószínűsége, hogy gyorsabban haladtak a helikopterrel, mint Jin úszva.[/spolier]
  • AntiHero
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    JIN ugyan úgy ugrál az időben mint Locke, Sawyer, etc... Gondolom a sziget hatáskörébe volt mikor az eltünt.
  • tommygear
    moderátor a témaindító szal úgyse kapja meg senki
    legalábbis tavaly én kértem és nem kaptam meg
  • trident
    OFF
    Kisherceg, kisherceg!

Ez most azt jelenti, hogy Aaron hobbikertész lesz és rózsákat tart, vagy például Sawyer ki fogja dobni a rókát?!
    ON

-Egy házigazda valóban jól jönne.

-Jacob/szellemek/entitások még nagy témakör, tipp van, de tartok tőle ez csak az utolsó évadban lepleződik le...:)

-S05E04: legelőször azt gondoltam, nem üt ez akkorát.. De átgondolva nagyon is szükséges, csak így lesz kerek a történet, akár O6, akár sziget orientáltak vagyunk, nagyon szépen bővítik, kerekítik, utalnak, magyaráznak, le a kalappal a készítők, szinészek előtt.
    Őszintén szólva nem vagyok sorozatrajongó. Suták számomra egy filmhez képest, de a lost egy abszolút unikum és kuriózum.:)

Be lehetne kopizni egy másik képet is, amin a furgon hátulján lévő felirat van.:) (persze én sem vettem észre)
  • ProGabe #15692
    a rész címe ugyebár the little princess (a kis herceg) volt. az előző részben a jughead feliratot gondolom mindenki látta. itt is volt, csak nagyon "eldugták":

vajon az első kettő részben is leírták valahol a rész címét? vagy egész eddig megtették, mind a 4 évad alatt?
  • Herold
    Walt, Jack apja stb. ezek szerintem Jacob megjelenési formái.
  • Sephi
    En most csak azt nem ertem, hogy ha ok idoben setalgatnak, akkor ez az elso alkalom, hogy ezt teszik. Viszont a tobbiek, Walt, Jack apja stb. hogy picsaba jelennek meg? Jo az is igaz, hogy a rendor csaj is megjelent Hugo-nak... es az nem a szigeten volt... szal a paranormalitast nem zarnam ki a sztoribol. Vagy az van, hogy a sziget nem engedte meg m hogy meghaljanak, ezert kulombozo idokbe kuldte oket?

Mar csak azert is tuti, hogy ez az elso idoutazasuk (tobbeszam) mert Rousso emlekezett volna Jin-re....
  • Lotczi
    a kis vörös engem is irritál:D:D
  • ProGabe #15688
    A Lost - Eltűntek 4. évada 2009. március 18-án jelenik meg 6 DVD-s kiszerelésben az InterCom forgalmazásában. A gyűjtemény a teljes évad valamennyi, számszerint 13 epizódját tartalmazza eredeti képarányban, sztereó magyar, DD5.1-es angol hang, valamint magyar és angol felirat kíséretében. Számos epizódot megnézhetünk audiokommentárral, de az extrák java az 5-6. lemezre jut (s ezek mind magyar feliratosak lesznek).

Extrák az 5. lemezen:

* A forgatás helyszínén
    * A sziget - Eltűntek Hawaiion
    * Fegyverviselési jog • A túlélők zenéje: A karakterek, a cselekmény és a becsapódás
    * Bakiparádé •
    * Kimaradt jelenetek

Extrák az 6. lemezen:

* A jövő útjai: A végleges előretekintések
    * Az Oceanic hat túlélője
    * A teherhajós fickók
    * Nyíltvízi forgatás
    * Hiányzó darabok – mobizódok
  • jugen
    Nem bánnám, ha a kis vöröst kiírnák a sorozatból...
  • Sephi
    Aki azt írta, hogy ez a rész gyenge volt, az mennyen nézni Grace Klinikat, mert kb azon a szinten lehetnek az elvárasai.
  • Herold
    Kész a magyar felirat.
  • precision
    írj a [email protected] -ra és kérj magadnak egyet
    szerintem senkinem semmi kifogása nem lenne ellene
  • ProGabe #15683
    kell ide egy házigazda! :\
  • Herold
    Desmond a 3. évadban emlékezett rá, hogy Charlie meg fog halni, és többször is megakadályozta.
  • Klemice
    desmond meg kivétel.. rá nem hat az idő vagy mittom
  • ProGabe #15680
    ez azért nem működne, mert nem engedné a sors. ugyebár mindig közbejönne valami, amitől meghiúsulna
  • ACE
    Azon gondolkozom, hogy Jin ugye ott volt, ha jól rémlik, amikor a francia csajt megölik? Mert akkor előre figyelmeztethetné, hogy ne menjen arra, mert ott lelövik, és akkor még akár élhetne is. Lenne egy jó kis időzavar. Bár ha úgy működik, mint Desmond-nál, hogy egyszercsak reggel felébred, és eszébe jut hogy mit mondott valaki évekkel ezelőtt, akkor ez nem alkalmazható...
  • Szolnokboy1
    rendeltem Dharmás pólót. :) találtam egy oldalt, viszonylag olcsó (igénytől és pólótól függ, 2500-ból már ki lehet jönni) és van benne külön tervező progi, ami ritka. az enyém úgy néz ki, hogy elöl bal felül van egy kisebb orchid logó hátul középen egy nagy + alatta a számok. ez volt így 4200 Ft. lehet még a két ujjára is tenni. akit érdekel, tudok küldeni háttérmentesített logót.
  • LasDen #15677
    hát sztem csak úgy élhette túl, ha akkor robbant a hajó miközbe a vízbe ugrott......de akkor is kicsi lenne az esélye a túlélésre :D
    Mikor a franciákat mutatták az jutott eszembe, hogy akkor láthatjuk - esetleg - a szobor születését .D
  • Bulykin
    szerintem majd csak nyáron:D vagy majd szeptemberben:)
  • fonak
    AXN mikor fogja elkezdeni az 5. évadot?
  • ToCsEk
    húúúúúúúúúúúúúúúú ez a rész de milyen volt....... wáááááááááááááááá

Sawyer mekkroa volt :D Köszönöm istenem, visszaszívom :D, ez a jin meg wtf.. nem nagyon értem... most mi a f*sz van... Russeau ugye végén befigyel szóval jóval a múltban vannak de jin meg a hajórobbanást élte túl szóval most wtf?? nem vágom :D
  • Marci0115
    ugy birom hogy csak büntetni tudnak a moderátorok, de gondolom a hozzászolás törlése gomb már megeröltetö lehetett