22323
-
Larvin #15752 "Ben: Hello Kate!" :D -
Dave0092 #15751 Mind2 sorozat isteni... -
#15750 neked biztos az, menjél élvezz a pébére, ahhoz elég 0 agy... :c -
#15749 :D:ASD: -
#15748 ez hatalmas :D:D:D -
#15747 -
#15746 köszönjük a mélyenszántó hozzászólásodat! -
dzsagon #15745 Mikor esik már le végre, hogy az egész sorozat egy értelmetlen faszság? -
#15744 Sayid: uuupsz! ^^ -
#15743 "Oh yeaah! Time travel is cool! And it's our DESTINY!"
:D -
#15742 szerintem csak szimplán szar :D -
#15741 beteg -
#15740 ha valaki elveszett volna
Az ABC egy Lost: Untangled (Lost: kibogozva) című videóval kedveskedett a sorozat azon nézőnek, akiknek már fogalma sincs arról, hogy mi a jóisten haragja folyik a szigeten. A videó természetesen spoileres, ha valaki az AXN-en akarja követni az eseményeket, NE indítsa el. A többiek nyugodtan, röhögni is lehet rajta.
-
#15739 gyönyörű tervrajz :D:D
de amúgy van benne logika -
#15738 #15735 -
philcollins #15737 Nem lehet, hogy az előző részben a puskás csajszi, aki Faradayt odakíséri a hidrogénbombához, az lenne a fehérhajú öreglány?
Ugyanolyan összezárt fogakkal beszélnek mindketten.
-
#15736 esélyes, hogy tényleg ő az fiatalon :o -
#15735 Illetve pletyka szinten szóba került még, hogy közelről ismeri a szigetet.
-
#15734 Ms Hawking -
#15733 Jah, a gyűrűt nála "vette" Pennynek. Vmi orákulum féle lehet az öreglány. -
Borg #15732 Valszeg Faraday anyja.
Amúgy Desmond már találkozott vele, amikor víziói voltak a korábbi évadban :) -
#15731 Az 5. évad 2. része végén ki volt az a fehér hajú öregasszony? -
#15730 Nem elég hogy ott van Jin és ezért valszeg bekerült a hatósugárba mint Daniel? ennyi -
#15729 Lehet, hogy a sziget az első eltűnésekor a térben is ugrált és Jin közelébe került. Bár ennek nem sok értelme van.
Nyilván vagy Jin került a sziget hatáskörébe, vagy a sziget került közelebb Jinhez. -
Helix #15728 Igen igen, én is ezt mondom :D:D
ProGabe: tényleg köszi ezt a rakétás dolgot már el is felejtettem :D de akkor is egyértelmű h Jin valahogy bekerült a hatósugárba, mert máskülönben nem ugrálna az időben , és nem lehetne ugyanabban az időben ahmelyikben a többi szigeten maradt. -
#15727 btw ez a legvalószínűbb magyarázat, elvégre van vmi a szigeten, ami ezt a hatáskört "generálja" szerintem ugyanaz a dolog, mint amit a 108 percenkénti gombnyomás akadályozott meg, és ami ideráncigálta a 815öt. (bár lehet hogy az a H-bomba volt, amit elástak, de annak meg nem lenne elektromágneses mezeje, + az fel is robbant, bár ez nem biztos hogy együtt pusztult a bunkerral) -
#15726 Így van, egy dolog nem volt megemlítve még: a hajó motorja emlékem szerint meg volt rongálva. Elképzelhető, hogy sodródott akár a sziget felé, így esetleg könnyebben meg lehet magyarázni Jin felbukkanását.
-
#15725 ezt mondtam én is, szerintem a szigeten történő dolgok itt a flashbackek, és Jackék pedig a jelen, az eredeti idővonal. -
#15724 "Mi ez hogy a hajó nem egy időben volt a szigettel?? Ezt mikor mondták? "
nem mondták, mutatták: rakéta, hirtelen időjárás változás, meg valami időutazásos móka is van most a sorozatban :P -
#15723 Egyértelmű, hogy nem telt el 3 év, mivel Locke(szerintem) nem lehet egyszerre halott meg élő is. :)
Csak azokban a jelenetekben telt el 3 év amik a való világban játszódnak, gyakorlatilag a sorozatban az a jelen SZVSZ.
Amik a szigeten játszódnak az a "múlt" és csak néhány nap telt el a hajó robbanása óta...
Szerintem :) -
#15722 Kb ugyanezt akartam én is írni :D -
Helix #15721 "Jin a hajón volt ,a hajó meg nem volt a sziget hatáskörében + nem is egy időben ezt Faraday kiszámolta+ azt is hogy hol lehet bejutni a szigetbe ,mert vhol volt egy rés,amin keresztül helikopterrel bejutottak."
Ez egyáltalán nem értem. Mi ez hogy a hajó nem egy időben volt a szigettel?? Ezt mikor mondták? nekem ilyen egyáltalán nem rémlik... + szerintem (foggalmam sincs hogy hogyan, de) Jin bene volt a sziget hatáskörében.. És ő is ugrál az időben. És mi az h 3 év a tengeren?? A szeigeten maradtaknak nem telt el 3 év az első flash (amikor mutatták h a sziget eltűnt) óta, max csak néhány nap. -
#15720 Ahányszor ránézek a fejére, mindig egy hal jut az eszembe róla. -
ACE #15719 thx, már látom -
#15718 -
ACE #15717 Nálam nem jelenik meg... szövegből olyan, mintha a host-om lenne letiltva. De miért? Egész chello-t letiltották?
-
#15716 lehet, hogy Jin nem volt közvetlenül a sziget hatáskörében, de lehet, hogy - megkapaszkodni :) - """kinyúlt"""" érte az ott munkálkodó erő. Michael nem halhatott meg, mert volt még dolga, nem teljesítette a rá kiszabott dolgokat, nem végzett a sorssal. Jin lehet pont ezért él. egyszerűen nem halhatott meg. pont :P
aztán majd úgyis az lesz, hogy kapunk egy mérhetetlenül egyszerű megoldást arra, hogy mégis hogyan került bele a sziget hatáskörébe -
#15715 Link... -
ACE #15714 Ha nem próbáltam volna, akkor feltételezhetően nem írom, hogy nem működik... -
#15713 #15710