Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Klemice
ja például kit érdekel hogy sayid is kijutott a szigetrõl és bennek dolgozik bérgyilkosként, vagy hogy aaron is kijut a szigetrõl és kate neveli, vagy az hogy sun megszüli a lányát jin nélkül

ajándék az offnak 😊

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

shad0w
ilyen alapon például a konzolos és pc-s topikokat sem kéne megkülönböztetni, mert ki nézi h melyik melyik. ez az abc-s lost topicja, aki kúlon rtlen axnen vagy bárhol máshol nézi az írja annak a topicjába. itt már senki nem kíváncsi arra hogy ti hogyan élitek meg ami x résszel ezelõtt történt.

don't give a fuck

Soldiers
így van ki nézi hogy ez egy Lost (ABC)-s

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

LasDen
ez egy lost topik....a lostról beszélgetnek......hol itt az off???
ha vmi érdekes történt veled felõlem leírhatod 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ProGabe
amit majd szépen kibeszélhettek ITT

köszönjük! :\

LasDen:jobb okot mondj arra,hogy miért offolhatják szét a topikot!ennyi erõvel amíg szünet van én ide írom le mit csináltam az adott napon

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
nem tök mind1...? amíg szünet van had mondja.......aztán meg ha akar távozik 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

sweech
észre vetted már, hogy az ABC-s Lost topikban vagy? :c

Soldiers
sztem minden vasárnap lesz

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

FRenkie
mikor jön új rész?

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

sweech
je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Soldiers
rohadt jó volt ez a Lost !!!!!!!!!!

Soldiers
nállunk az AXN-en minden mûsor 1 órával elõbb kezdi pl ami 9re van kiírva az 8kor kezdõdik LEGALÁBB ÉN HAMARÁBB LÁTOM AZ ÚJ RÉSZEKET<#mf2><#mf2><#mf2>

5c0rp330n
!!!!44
<#csodalk>

Soldiers
NA KEZDÕDIK A LOSt!!!!!!!!!!!

SötétBarom
LoLz <#idiota>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

edikee
😄

Welcome to Lost(ABC) topic!
De azért értelek:-)

LasDen
Sztem meg semmi köze a Losthoz....Abramsnek is már nagyon kevés köze van a Losthoz....

Soldiers
de jóóóóóóó ma lesz a Lost

Hát jó, de ez így teljesen értelmetlen! A M:I3-ban sem volt ilyen jel... a star trek-ben lesz? Totál hülyeség.

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

AntiHero
J.J. Abrams mond neked valamit?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

Valaki mondja már meg nekem, hogy a Darma logo mit keres a Coverfield cimû film elején????

visszamennyé!!

SötétBarom
A füst Jacob kutyámajma -.-

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

pfffff....<#wilting> nemtudtam , kösz hogy szóltál <#szomoru1>

LasDen
április 25-ig szünet van.......

Most akkor ma sincs LOST ?? 2 hete semmi ???

Sephi
Szerintem alap dolog , hogy egy barati tarsulat elkezdjen errol beszelni... igy szuletnek a teoriak. Meg a net is tele van , de tudod , a baj az az, hogy mar 4 evad lement es megsem tudunk meg semmit. Bar lehet, hogy pont ezt akarjak elerni a keszitok. Mondjuk ettol is van mindenki odaragadva a TV ele amikor egy uj resz megy 😄

Szerintem neked is van egy sajat teoriad 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Toodmayne
Ez egyszerû: Nekem nincs teóriám. Úgyse találnám ki hogy a készítõk mire gondolnak, innentõl kezdve meg felesleges kombinálni. Majd megtudjuk... Én nézem a sorozatot és csak élvezem, nem gyötröm magam azzal hogy teóriákat gyártsak, amik a végén úgyse jönnének be.

-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)

Sephi
De az a fekete por ami Jacob haza elott talal Locke- az nem attol van vajon?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Herold
Ha léteznének kis nanodarazsak, akkor se tudnák azt megtenni, amit a füst tett Mr. Ekoval.

Sephi
Igen de a masodik evad ota szo nem esett a szamokrol... majd par sorozat utan megint jon egy WTF jelenet roluk... 😄

ancsie18
<#crazya> Úgy látszik az elméletekkel tele van a padlás. Sokat gondolkozok mostanában ezen, hogy akarom-e egyáltalán, hogy elkötelezzék magukat a készítõk bármelyik irányban is. Onnantól kezdve valahogy megszûnne a varázs, meg a tátott szájjal felkapkodás, és egy egyszerû kalandfilm lenne, sejthetõ befejezéssel és megoldásokkal.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

Sephi
Ha eleg nagy hulyesegnek tartod akkor a te teoriad bisztos nem az.

En is neten olvastam es eddig ez volt a legjobb varians. De tevedtem.

Én is olvastam valahol az idõutazásos dolgot.
Elvileg úgy van/volt, hogy a bunkerben azért kellett beírkálni a kódot, mert akkor utaztak vissza '96-ba.ami azért kellett, mert abban az idõben még nem volt olyan veszélyes az a mágneses cucc. és a terhes nõk is azért halnak meg, mert nem bírja a szervezetük.

na,de szerintem felesleges ezzel foglalkozni, mert a írók, készítõk úgy is mindent megmagyaráznak.
ugye ismeritek: curiosity killed the cat 😉

How much can you take,before you snap?

Klemice
ezt is cáfolták azt hiszem a nanotechnológiát

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

JP Forever
A fekete füstre én is..
Hallottam Ancsietól, hogy õ olvasott vmi olyat hogy kis nanodarazsak alkotják😊

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

Toodmayne
Én nem is tudtam errõl az elméletrõl de szerintem elég nagy hülyeség 😊

-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)

Sephi
Pff tényleg.... most akkor a "1996"-os elmélet sem all meg...

Herold
Hát kíváncsi lennék a fekete füst tudományos magyarázatára.

kirol
Akkor terhes csaj a szöszi mire lezuhant el kellett volna hogy tûnjön a gyereke a hasából nem?

Mert nem 96-ban zuhantak le ugye?

Sephi
Nem úgy volt, hogy a sziget az 1996-ban van lealva az idõben? Azért tudd Locke járni es azért nem rakos a masik...

kirol
Oké, de pl. az elsõ 3 évadban kiderült mondjuk a nagy semmi, most meg azért már elég sokminden.

shad0w
na akkor most készítsd fel magad rá, h kb SEMMIT nem tudunk még a szigetrõl, valamint még számtalan dologról, legfeljebb azt hisszük, h tudjuk. ez még mindig a lost, ne felejtsd el.

don't give a fuck

kirol
Nem. De mi az hogy halvány utalás?
Walt -ék is egy fix utvonalon mentek, a helikopter is csak azon mehet, hajó is, vagyis az átjárón. Ez eléggé egyértelmû a filmben szerintem.

A sziget meg egyértelmûen gyógyító hatása van többek között, ezért kell annak a csávesznek, és ezért meg is tesz mindent, hogy csak az övé legyen.

Most így nem látom, hogy min fogunk még meglepõdni. Bár valami talán lesz, de szerintem a lényeg azért már kiderült.

ProGabe
- mi ez az egész sziget dolog

na ez az!mi a f.szom ez az egész sziget dolog?én nem tudom!most komolyan.ez mikor derült ki?

- hogy ez az egész, csak egy idõsík eltolódás, és van átjárás a két "világ" között

naaaa!erre csak igen halvány utalások vannak!

hm,ugye nem április bolondját készíted éppen az én fõszereplésemmel? 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

kirol
😄 Jó.

Pl.:
- mi ez az egész sziget dolog
- hogy ez az egész, csak egy idõsík eltolódás, és van átjárás a két "világ" között.

ProGabe
mi?milyen legfontosabbakat? :S

pont azokat nem tudjuk!mondj egy-két példát pls,hadd cáfoljunk meg 😊

zaki
Megvettem a 3. évadot is DVD-n... <#eljen>