Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ajándék az offnak 😊
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
don't give a fuck
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
ha vmi érdekes történt veled felõlem leírhatod 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
köszönjük! :\
LasDen:jobb okot mondj arra,hogy miért offolhatják szét a topikot!ennyi erõvel amíg szünet van én ide írom le mit csináltam az adott napon
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
De azért értelek:-)
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Szerintem neked is van egy sajat teoriad 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
En is neten olvastam es eddig ez volt a legjobb varians. De tevedtem.
Elvileg úgy van/volt, hogy a bunkerben azért kellett beírkálni a kódot, mert akkor utaztak vissza '96-ba.ami azért kellett, mert abban az idõben még nem volt olyan veszélyes az a mágneses cucc. és a terhes nõk is azért halnak meg, mert nem bírja a szervezetük.
na,de szerintem felesleges ezzel foglalkozni, mert a írók, készítõk úgy is mindent megmagyaráznak.
ugye ismeritek: curiosity killed the cat 😉
How much can you take,before you snap?
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Hallottam Ancsietól, hogy õ olvasott vmi olyat hogy kis nanodarazsak alkotják😊
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)
Mert nem 96-ban zuhantak le ugye?
don't give a fuck
Walt -ék is egy fix utvonalon mentek, a helikopter is csak azon mehet, hajó is, vagyis az átjárón. Ez eléggé egyértelmû a filmben szerintem.
A sziget meg egyértelmûen gyógyító hatása van többek között, ezért kell annak a csávesznek, és ezért meg is tesz mindent, hogy csak az övé legyen.
Most így nem látom, hogy min fogunk még meglepõdni. Bár valami talán lesz, de szerintem a lényeg azért már kiderült.
na ez az!mi a f.szom ez az egész sziget dolog?én nem tudom!most komolyan.ez mikor derült ki?
- hogy ez az egész, csak egy idõsík eltolódás, és van átjárás a két "világ" között
naaaa!erre csak igen halvány utalások vannak!
hm,ugye nem április bolondját készíted éppen az én fõszereplésemmel? 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Pl.:
- mi ez az egész sziget dolog
- hogy ez az egész, csak egy idõsík eltolódás, és van átjárás a két "világ" között.
pont azokat nem tudjuk!mondj egy-két példát pls,hadd cáfoljunk meg 😊