22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Larvin
    "Ben: Hello Kate!" :D
  • Dave0092
    Mind2 sorozat isteni...
  • zaki
    neked biztos az, menjél élvezz a pébére, ahhoz elég 0 agy... :c
  • passatgt
    :D:ASD:
  • precision
    ez hatalmas :D:D:D
  • Bulykin
  • Szolnokboy1
    köszönjük a mélyenszántó hozzászólásodat!
  • dzsagon
    Mikor esik már le végre, hogy az egész sorozat egy értelmetlen faszság?
  • trident
    Sayid: uuupsz! ^^
  • Kicsikiraly
    "Oh yeaah! Time travel is cool! And it's our DESTINY!"

:D
  • ProGabe #15742
    szerintem csak szimplán szar :D
  • Klemice
    beteg
  • ProGabe #15740
    ha valaki elveszett volna
    Az ABC egy Lost: Untangled (Lost: kibogozva) című videóval kedveskedett a sorozat azon nézőnek, akiknek már fogalma sincs arról, hogy mi a jóisten haragja folyik a szigeten. A videó természetesen spoileres, ha valaki az AXN-en akarja követni az eseményeket, NE indítsa el. A többiek nyugodtan, röhögni is lehet rajta.
  • precision
    gyönyörű tervrajz :D:D
    de amúgy van benne logika
  • tommygear
  • philcollins
    Nem lehet, hogy az előző részben a puskás csajszi, aki Faradayt odakíséri a hidrogénbombához, az lenne a fehérhajú öreglány?
    Ugyanolyan összezárt fogakkal beszélnek mindketten.
  • zaki
    esélyes, hogy tényleg ő az fiatalon :o
  • trident
    Illetve pletyka szinten szóba került még, hogy közelről ismeri a szigetet.
  • Klemice
    Ms Hawking
  • zaki
    Jah, a gyűrűt nála "vette" Pennynek. Vmi orákulum féle lehet az öreglány.
  • Borg
    Valszeg Faraday anyja.
    Amúgy Desmond már találkozott vele, amikor víziói voltak a korábbi évadban :)
  • grebber
    Az 5. évad 2. része végén ki volt az a fehér hajú öregasszony?
  • Klemice
    Nem elég hogy ott van Jin és ezért valszeg bekerült a hatósugárba mint Daniel? ennyi
  • Herold
    Lehet, hogy a sziget az első eltűnésekor a térben is ugrált és Jin közelébe került. Bár ennek nem sok értelme van.
    Nyilván vagy Jin került a sziget hatáskörébe, vagy a sziget került közelebb Jinhez.
  • Helix
    Igen igen, én is ezt mondom :D:D
    ProGabe: tényleg köszi ezt a rakétás dolgot már el is felejtettem :D de akkor is egyértelmű h Jin valahogy bekerült a hatósugárba, mert máskülönben nem ugrálna az időben , és nem lehetne ugyanabban az időben ahmelyikben a többi szigeten maradt.
  • Kicsikiraly
    btw ez a legvalószínűbb magyarázat, elvégre van vmi a szigeten, ami ezt a hatáskört "generálja" szerintem ugyanaz a dolog, mint amit a 108 percenkénti gombnyomás akadályozott meg, és ami ideráncigálta a 815öt. (bár lehet hogy az a H-bomba volt, amit elástak, de annak meg nem lenne elektromágneses mezeje, + az fel is robbant, bár ez nem biztos hogy együtt pusztult a bunkerral)
  • trident
    Így van, egy dolog nem volt megemlítve még: a hajó motorja emlékem szerint meg volt rongálva. Elképzelhető, hogy sodródott akár a sziget felé, így esetleg könnyebben meg lehet magyarázni Jin felbukkanását.
  • Kicsikiraly
    ezt mondtam én is, szerintem a szigeten történő dolgok itt a flashbackek, és Jackék pedig a jelen, az eredeti idővonal.
  • ProGabe #15724
    "Mi ez hogy a hajó nem egy időben volt a szigettel?? Ezt mikor mondták? "

nem mondták, mutatták: rakéta, hirtelen időjárás változás, meg valami időutazásos móka is van most a sorozatban :P
  • mesor
    Egyértelmű, hogy nem telt el 3 év, mivel Locke(szerintem) nem lehet egyszerre halott meg élő is. :)

Csak azokban a jelenetekben telt el 3 év amik a való világban játszódnak, gyakorlatilag a sorozatban az a jelen SZVSZ.

Amik a szigeten játszódnak az a "múlt" és csak néhány nap telt el a hajó robbanása óta...

Szerintem :)
  • Toodmayne
    Kb ugyanezt akartam én is írni :D
  • Helix
    "Jin a hajón volt ,a hajó meg nem volt a sziget hatáskörében + nem is egy időben ezt Faraday kiszámolta+ azt is hogy hol lehet bejutni a szigetbe ,mert vhol volt egy rés,amin keresztül helikopterrel bejutottak."
    Ez egyáltalán nem értem. Mi ez hogy a hajó nem egy időben volt a szigettel?? Ezt mikor mondták? nekem ilyen egyáltalán nem rémlik... + szerintem (foggalmam sincs hogy hogyan, de) Jin bene volt a sziget hatáskörében.. És ő is ugrál az időben. És mi az h 3 év a tengeren?? A szeigeten maradtaknak nem telt el 3 év az első flash (amikor mutatták h a sziget eltűnt) óta, max csak néhány nap.
  • Herold
    Ahányszor ránézek a fejére, mindig egy hal jut az eszembe róla.
  • ACE
    thx, már látom
  • ProGabe #15718
  • ACE
    Nálam nem jelenik meg... szövegből olyan, mintha a host-om lenne letiltva. De miért? Egész chello-t letiltották?
  • ProGabe #15716
    lehet, hogy Jin nem volt közvetlenül a sziget hatáskörében, de lehet, hogy - megkapaszkodni :) - """kinyúlt"""" érte az ott munkálkodó erő. Michael nem halhatott meg, mert volt még dolga, nem teljesítette a rá kiszabott dolgokat, nem végzett a sorssal. Jin lehet pont ezért él. egyszerűen nem halhatott meg. pont :P
    aztán majd úgyis az lesz, hogy kapunk egy mérhetetlenül egyszerű megoldást arra, hogy mégis hogyan került bele a sziget hatáskörébe
  • LasDen #15715
    Link...
  • ACE
    Ha nem próbáltam volna, akkor feltételezhetően nem írom, hogy nem működik...
  • sweech