Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ramore
a nagy önbizalom sosem hátrány...
tommyg
mert szebb vagy mint Kate???

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Mert te annyira felsõbbrendû vagy. Megérinthetünk?
ancsie18
Látom már megint nyilvánosság elõtt álmodik a nyomor... Hogy én ezt miért unom annyira... <#rolleyes>

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

tommyg
azér elviselném ha azt mutagatná minden este 😛

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Hát nincs neki sok mutogatni való ott, az biztos.
tommyg
ja de az még mindig kevés :S:S 😄

De legalább Kate leveszi a felsõjét a 4x09 elején 😊
Zomil
ehhe 😄
de szemetek vagytok 😊

azt nem is mondjátok, h Jack meg beteg? 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

tommyg
hát igen igen és sajnos meghal ben lánya is, fejbelövik<#szomoru1>

Klemice
én azon szarok be hogy nem tudsz olvasni...
na mindegy bennek ugye van egy kéme a hajón aki májkül a nigger

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

tommyg
<#shakehead>

ASZTAKRVA😮!!!!!!!!! hogy befostam mikor monta két hogy szija ÁRON!!!!!😮 😄

Aki átbasz, az basszon b-t is!

jugen
Most szegény Sayidot is szivatja a jövõben. Vigyorgott, mint állat...

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

shevy
Nekem kedvencem lett Ben 😊

precision
most mér? õ az egyik legnagyobb arc a sorozatban 😊 mindig van valami meglepetése, és a jó és a rossz között ingadozik folyton... szegényebb lenne nélküle a sorozat 😊

Bazinga!

jugen
Ben-t már rég le kellett volna lõni😄

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Sephi
"DDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

A fogalmakat nem keverem, a sorozatot nézem izomból, ám mégse állítottam sehol, hogy lenne valódi idõutazás a Lostban. Ezt valaki más vetette fel, én pedig reagáltam azonmód. Így tehát egyetértünk.
A "tudati idõutazás", már izgalmasabb, hisz (a Lostban) tudjuk, hogy Desmond teste végig a hajón volt, csak a tudata nem volt ott.
Ez egyszerûen hangzik, ám fel kell tennünk a kérdést: Hol és Mikor nem volt "ott" a tudata. Ugyanis térben valóban a 10 évvel azelõtti katona testében volt, messze a szigettõl, de idõben? Nos, idõben pont, hogy nem mozdult el semennyit se a tudata. Ott, és akkor a hajón élte át a múltbeli eseményeket tehát végig a jelenben volt. Annyira jelen volt, hogy amint "felébredt" azonnal tudta, mit látott a "múltban".

grebber
LOL hogy halna bele hiszem ott ficánkol a jõvõben!

Next PC upgrade: 2022

ProGabe
😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
vakbél.vajon belehal? 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

passatgt
terhes

grebber
Kiváncsi vagyok mi a baja Jacknek!

Next PC upgrade: 2022

ProGabe
decemberben...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Te kevered a fogalmakat, vagy nem nézted eddig a sorozatot. A lostba nincs olyan idõutazás, hogy utazol az idõben és ugyanazon a helyen térsz magadhoz csak 10 évvel korábban. Csak a tudatod utazik. És csak oda utazhat ahol 10 évvel ezelõtt volt a tested. Desmond is amikor így utazott az idõben, akkor a katonaságban tért magához, ami kicsit messze van a szigettõl.

ProGabe
ja-ja vágom,hogy mit írtál,csak full másnaposan annyi jött le,hogy "idõutazás",és "Einstein nem tudja".most már oké a dolog 😊

ez pedig:

"Aztán, mennyit kéne a buszmegállóban ülni, hogy ne holnap legyen hanem pl. tegnap?"

priceless <#smile>

Figyelmesebben olvasd el, amire reagálsz. Én a CSAK IDÕBEN való utazásról beszéltem, reagálva Szolnokboy hsz-ára. Az einsteini relativitáselmélet által felvázolt lehetõséget jól ismerem, de errõl nem volt szó hiszen az TÉR ÉS IDÕ utazás, ráadásul megmásíthatalanul a "jövõbe" irányuló.
Homeless is keveri a fogalmakat rendesen: Tunéziába eljutni un. TÉRUTAZÁSSAL lehet, nem idõutazással. Olyan elmélet még nincs is, hogy addig ülök a buszmegállóban, amíg eljutok Tunéziába:-)))
Ha persze a fénysebesség többszörösével (a kis távolság miatt) mennék oda akkor persze idõben is haladnék, elõre, gyorsabban mint a szigetiek, de kurvára nem lehetne visszafele is megcsinálni.

macselek
Ki tudja... Elég vastag kabát volt😄😄

Zomil
hát persze a kabát meg azért volt, h felfogja az esést 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

macselek
Biztos kidobták egy helikopterbõl😛

Zomil
jóvan elnéztem na 😊

Sephi
Vagy ahoz , hogy oda keruljon , olyas valamit hasznalt amitol befagyott.

Az is tuti , hogy amikor atlepet a szigetrol a "foldre" akkor valaki uldozte, vagy eppen egy kozelharc utan. Nem csodalkoznek ha Locke sebezte meg.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ProGabe
végül is lehetett,de akkor meg lebegni tud...

GTheo
Szerintem is ez "van", volt. Bár a télikabát tényleg fura, meg a lábnyomok.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Klemice
miért nem lehet egyszerûen a hogy Ben elhajózott desmond hajójával a szigetrõl és eljutott sayidhoz? :S

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

LasDen
még az arabok feltünése elõtt baszakodott a sebével....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

passatgt
meglõtték az arabok vagy kik😊

LasDen
odarakták.......
és a sebet a kezén mivel magyarázod????

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Milyen szibéria. Asztmondja, hogy fiji felé ment desmond hajójával, utána bérelt egy gépet. Utána meg átjött a SZÍRIAI határon. Szó sincs semmiféle szibériáról. Meg ha szibériából jött volna, akkor is minek lenne rajta kabát. Te nem vennéd le a sivatag közepén? Miért nem volt lábnyom körülötte? Miért füstölt a teste amikor felébredt és elõtte mi volt az a kattogás?
Az szerintem mindenkinek leesett, hogy ez egy flashforward volt, de ez még nem zárja ki az idõutazást.

Zomil
juj de okos vagy te. LOL

ProGabe
"Ennél tovább se a sorozatírók, se Einstein, se Hawking, se Ben nem jutott."

legalább Einsteint ne írtad volna oda! 😊 elméletben ugyebár leírta az idõutazás egyik módját:menjél gyorsan bazmeg 😄

persze akkor "csak" a nálad más sebességgel mozgó dolgokhoz képest utaznál az idõben,mert neked máshogy telne.szóval ez sem olyan idõutazás,mint az,hogy beszállok a Delorienbe,benyomok egy kis plutóniumot,felpöccintem a fluxuskondenzátort,és "egészen pontosan 88 mérföldnél csodát fogsz látni fiú" XD

juj de hülye vagy te. LOL.
Zomil
már nem azért, de Ben elmondta hogy jutott oda, szibériábol ment oda, ezért is van rajta a kabát

ráadásul ez szvsz csak egy flashforward,ami a sziget elhagyása után van, semmi idöutazás nincs benne

LasDen
de így akkor Ben irányítja ezt a fasságot.....nekem nagyon nem tetszik, ha ilyen ideõutazás szarság lesz az egészbõl......
De ezek meg olyan kérdések, amire könnyû rávágni, hogy idõutazás, de 0 ismerettel nem lehet kijelenteni......

Szerintem Ben idõutazással jutott tunéziába. Desmond is ugrált a helyek között amikort utazott az idõben.
Több dolog is utal az idõutazásra:
-Amikor a 2 arab megtalálja Bent a sivatagba, akkor mondják, hogy nincs lábnyoma, akkor hogy került oda?
-Miért reszketett és miért füstölt/gõzölt a teste amikor magához tért?
-Miért van rajta téli kabát? A szigeten se kell meg a sivatagba se.
-Miért kérdezte meg, hogy milyen évet írunk?

Amúgy a sorozat azt a teóriát követi, hogy minden elõre megvan határozva, és semmin se lehet változtatni. Gondolom Ben elõre utazott az idõbe és nem tudhatta, hogy mi vár rá, meg hogy hol lesz 2005 október 24-én. A szoba meg valószínüleg évek óta le volt neki foglalva. Azért nézett rá ilyen furcsán a recepciós amikor mondta a nevét.

Sephi
Ez mar megint azt a teoriat feszegeti , hogy a Sziget az idoben all, es minden egyes ember aki rajta volt , valamien osszekotetesben all a sziget ido "folyasaval" ... nem tudom , tul bonyorult...

De Ben szerintem azert kerdi meg milyen datum van , mert o sincs tisztaba vele, hogy hogyan telik az ido , hogy ha elhagyod a szigetet...

A sorozat legjobb része szerintem<#bee1>Amúgy erre az idõutazásos dologra nekem az lenne az 5letem, hogy amikor Sayidék mentek a hajóra nekik rövid idõnek tûnt de sokkal többnek tûnt az a szigeten, meg mondta most is h (idõvel kapcsolatban)h relative, szóval az idõvel vmi van a szigeten sztem msáhogy tellik v vmi.

Ti nem figyeltetek. Mondta hogy egy hajóval jött. Namost kijött és még mindig a Darma támogatja, mert olyan kabát volt rajta. Gondolom bérelt egy gépet vagy nem tudom de majd kiderül. A másik meg szerintem azért nem tudják megölni egymást a 2 nagy ember, mert mind2en voltak már szerintem a szigeten, és mint mondták már másnak is hogy a sziget nem engedi megölni õket. De a lánya nem volt ezért megölheti Pent.

magus
hát, én onnan vettem, hogy idõutazott, hogy Sayid kinn volt... Mikor õ elméletileg a szigeten van, és amúgyis megkérdezte milyen évet írunk.

Sephi
Szerintem sem ido utazott. Lekuldte a 6 embert a "foldre" majud o is kilepett a szigetrol, es a sivatagba kerult, ahol a medve csontvazat is megtalaltak... mint egy backdoor...? A lanyat akarja megbosszulni.