Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HI! melyik napokon szokott lenni az új rész ?

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

ProGabe
ez most már nagyon elkél ide:

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Lacee
(errõl a klasszikus vicc jut eszembe... "olyan sekélyesek vagytok, beszélgessünk inkább a zenérõl.. dugtatok már zongorán?")

még hány rész lesz amúgy nyárig?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Bulykin
xD

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

passatgt
gyakorlatilag mindenkit, aki nõ<#vigyor2>

Klemice
szójört, najó nem.. hörlit

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

5c0rp330n
ok. új körkérdés: kit dugnátok a lostból? <#banplz>

Lacee
...és indul az egész elölrõl....

komolyan, valaki dobjon már be egy témát, ami eltereli a figyelmet a flémelésrõl 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Zomil
😄DDDDDDDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

SötétBarom
Aki õtet nem "szokásos duma", az "kivégzendõ a gecibe".. (sugárhajtómûbe emelés útján)

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

SötétBarom
<#buck>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Ne tedd már tönkre az álomvilágát 😊 Te liliomtipró, te...
SötétBarom
Kicsit kezdessz fárasztani engem is, lassan abbahagyhatnád. Mindenki leszarja a tökéletes 30 feletti párodat, sajnos minket jobban érdekel Két.

On the other hand, Borg felesége véleményem szerint kurvára leszarja, hogy a kedves ura szabadidejében fórumozással múlatja az idõt, sõt, lehet, hogy tisztában van azzal, hogy kedves Borg egy egészséges heteroszexuális férfi, ezért esetenként elképzelhetõ, hogy van olyan nõ, akit "dugna".

Ép elméjû normális férfi nem nyálcsorgatásért néz sorozatot, de ha már nézi lehet, hogy kifolyik a nyála. O_o (szomorú, de igaz.)

Így a hozzászólásaid alapján picit olyan kis fiatalosan naivnak tûnsz, de NP, "majd kinövöd" 😄

SötétBarom
Vegyél valami frankó csippelt PDTDi-t.. Aztán a mögötted haladókat elragadja a monszter 😄D

Timbo
Mert a férjek nem épp a feleségüknek mondják meg, hogy kit dugnának meg 😄
arra vannak a haverok 😉

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

tommyg
fogadjunk hogy az egész évadban nem

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Klemice
fogadjunk hogy a 4x11-es részben se fog kiderülni hogy mi a füst ...

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

OFF😄e amúgy télleg fejezzétek már be!
ON:Kocsimba gps es riasztó helyett azt hiszem én füstöt kérek<#vigyor>Amúgy úgy is kiderül(hogy mi ez) hülyeség találgatni.

Te egy igazi nyomorék vagy.

mNzJean
Savanyucukor<#idiota>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

zaki
FEJEZZÉTEK MÁR BE. <#wilting>

ancsie18
Miért kellene hazudnia? Egyrészt nem tartok kést a torkához, hogy ezt mondja, másrészt én is hasonlóan gondolkodom, egyáltalán nem érdekelnek azok a férfiak, akiket a sorozatokban látok. És szerintem ez teljesen normális, hiszen megvan a párom, aki nekem tökéletes és akit én nagyon szeretek, nekem õ a tökéletes, miért nézegetnék másokat? Nézegessenek azok, akik párt keresnek.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

precision
szerintem a füst nem egy tudattal rendelkezõ élõlény
én is a nanotechnológia felé hajlok, szerintem a füst az alapján készült

Bazinga!

Lacee
a párom azt mondja, hogy akármilyen jó nõt lát, meg sem fordul a fejében hogy milyen lehet vele...
Anyu szerint meg én vagyok a legszebb a világon. A kérdés csak az, hogy ezeket a kegyes hazugságokat feltétlen el is kell hinni?
(arra akarok kilyukadni hogy az élénk fantázia nem jólneveltség, vagy éppen kapcsolati állapot kérdése, mûködik és kész. a tudatalatti mindenkinél ugyanolyan!)

hogy ONt is írjak, szerintetek a füst miért nem támadta meg Benéket? Vajon azt is Jacob irányítja?

AntiHero
Azért engem még szeretsz?<#rolleyes>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Klemice
a füst a barackban olyan protokol velejárója lehetmint a flameben a 77es kód robbantása

Sephi
En szerintem :

1. ancsie18 : ha mar ennyire zavar , miert jarsz ide? Ez csak egy forum az eg szerelmere, ki nem szarja le miket irnak? Eddig csak teged zavart, es mar elkezdodott itt egy spam rengeteg.

2. A fust az valami ancient technologia kicsit manipulalva szvsz.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

precision
ehhez az egész témához annyit, hogy akinek bejön egy-egy színésznõ, mert mondjuk esetleg tényleg jól néz ki, az beírhatja hogy neki tetszik... rendszeresen olvasom a topikot és kb 200 hsz -bõl 1-2 ilyen van, tehát nem ez megy állandóan, csak néha beírja valaki...ennyi
ha valakinek ez nem tetszik akkor próbáljon meg átsiklani felette, mert az látszik, hogy (mindegy milyen okokból) ezt nem lehet (vagy nagyon nehéz) normálisan megbeszélni... ergo nem ér annyit az egész hogy amiatt az 1-2 hsz miatt hogy "jajjdejócsaj a kate" keletkezzen másik 20-30 ami csak flame

písz. off vége.

(u.i.: Kate tényleg jócsaj 😄)

Bazinga!

Zomil
"megváltoztak a szabályok!"
hogy Praogabe hsz-éböl idézzek, vagyis eddigb ben nem befolyásolta a füstöt, valószinüleg tényleg vmi védelmi rendszer lehet, de most mivel látta ben, h lelötték a lányát igy már segitségül hivta a füstöt

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Herold
Ha nem dugnád meg Ancsiet, akkor bizonyára buzi vagy. No comment.

alienslive
de a pilótát az elején mért kellett elkapnia? kár, hogy a füstrõl csak ennyit tudunk...

off:
ezt a ki kit dugna, ki milyeen férj/barátnõ/barát stb. nem lehetne esetleg privátba? vagy minimum elé írni, a hsz-hez, hogy off.

ProGabe
megváltoztak a szabályok!
eddig a füst (nem tudom miért terjedt el a smokey,de nagyon irritál ez a becézés 😊 csak egy kis füstöcske volt ahhoz képest,amit az elõzõ részben láttunk,talán ezért is engedte,hogy csak kóboroljon a szigeten.lehet,hogy amit a füst csinál,vagyis scanneli az embereket,azt késõbb Ben mind-mind végignézte otthon a TV-n...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ancsie18
Na ezaz, hogy szerintem csak akkor õszinte, ha úgy gondolja, ahogy te! Pfff... Éljenek az állat férfiak!

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

Cuncus, én senkire nem mondtam hogy dugnám, vagy hogy nem.
Szal jobb ha visszaszállsz a földre. De az agymenésedbõl fõleg engem hagyj ki, semmi közöm a hülyeségeidhez.
Egy nõben meg annyit látok, amennyit mutat magából. Csak téged jellemez, amit benned látok (mostmár). Ha a pároddal szemben is ezt a stílust hozod, akkor nem is csodálom hogy nem mond ki semmit õszintén 😉
ancsie18
A feleséged, akivel 8-10 éve együtt élsz, biztosan örül annak, hogy egyrésztfórumokra jársz verni magad, hogy kit d*gnál meg és kit nem (de azt hiszem olyan kevés lehet), másrészt így beszélsz egy nõvel, csak azért mert nõ és így alapból csak hülyeségeket beszélhet, harmadrészt meg hogy ezt még természetesnek is tartod! Boldog házasságod lehet. Most visszírhatsz nekem megint, hogy mennyire hülye vagyok, meg mit verem itt magam, de attól még szánalmas maradsz, fõleg azért, hogy ennyire kiállsz amellett, amit mondassz. Én a környezetemben tudatosan kerülöm az ilyen embereket, az ún. taplókat, akik ennyit látnak egy nõben. De sebaj, majd legfeljebb nem járok ide. És tényleg ne hidd, hogy minden ember ilyen. Az én párom 30 éves múlt, és eszébe nem jutna bármelyik sorozatbeli színésznõcskét meg***ni. És ezt nem én mondom, ezt õ mondta. Egy épelméjû, nomrális, boldog kapcsolatban élõ férfi örül, ha van párja, nemhogy azért nézzen filmeket, hogy csorgathassa a nyálát.

Fogalmad sincs mirõl beszélsz, de azért vetíts csak.
(Zárójelben jegyezném meg, hogy feleségem és gyerekem is van. Ellenben a te dumád nagyon arra utal, hogy te csak a levegõbe beszélsz.)
alienslive
Smokey vajon teljessen Ben irányította mindig? Mert akkor nem értem, hgy a pilótát mért ölte meg. Ill. smokeyval bárkit elrabolhatott volna, nem kellett volna Májkölt felhasználnia...bár lehet smokey csak ölni tud😊

OFF
Van feleségem és gyerekem is, Ancsie-t nem dugnám, és egyáltalán nem hülyeség, amit "összehord".
Ellenben amirõl TE beszélsz, azt alapvetõen gáz,lúzer,pisis,gyenge stb. hozzáállásnak tartom. Remélem neked nem lesz se feleséged se gyereked, akinek el kelljen viselnie a faszlógatós stílusodat. De mondom, meg fogsz változni egyszer és akkor majd rájössz, hogy milyen szar ide visszanézni és látni miket hordtál össze az egész világ szeme láttára.
ON

Ennyire azért nem kell nyalnod ancsie-nak, mert ebbõl lerí hogy te meg õt dugnád meg.
Egyszerûen csak menstruál, és azért hord össze ennyi hülyeséget.
Majd ha lesz feleséged (meg gyereked) akivel 8-10 éve együttélsz, akkor megtanulod, hogy ilyenkor csak rájuk kell hagyni 😊 Senem belemenni, senem ellentmondani, mert logikát úgysem fogsz találni abban amit mondanak.
Én nem azt mondom, hogy ez legyen ien álmodozós topic mert ez nem arról szól de már lassan itt az is baj ha egy férfinak/fiúnak bejön egy helyes nõ....

A "fiukák" kifejezés az nem életkor kérdése, hanem egyfajta szellemi érettséget jelöl. Homeless, Tommyg, Borg és a hasonlók lehet, hogy 40 évesek (sztem nem) ám nem érik el a 14 éves kiskamasz szintjét ha megfogalmazásaikat, gondolataikat és a nõiséghez való hozzáálásukat nézzük. Szerencse, hogy ez a fórum jó sokáig megõrzi, "hogyan látták õk a világot" amikor még ilyen kis pöcsök voltak, mint most. Majd felnõnek.

Szerintem akiket itt tinédzser fiukázol azok mind idõsebbek mint te. Amúgy ez nem csak az sg fórumon van így hanem mindenhol és szerintem teljesen normális. Minden jóérzésû férfiember magdugná kétet.

passatgt
a második agyunk minden szép nõnemû egyednek szeretné látni a bájait, ha tetszik ha nem😊

tommyg
haggyad má magad...

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

ancsie18
Nekem senki ne mondja, hogy nem szánalmas, hogy minden egyes sorozatokkal foglalkozó fórum az SG-n tele van tinédzser fiúkák álmodozásaival, hogy kit mikor és milyen pózban szeretnének meztelenül látni. Gyerekes, nevetséges, unalmas, sõt, már idegesítõ. Erre van rengeteget fórum, én itt speciel senki ízlésére és vágyaira nem vagyok kíváncsi, és ennek semmi köze ahhoz, hogy én hogy nézek ki.

precision
nekem kifejezetten tetszik a karaktere, õ az abszolut favorit... a többiek karaktere hozzá képest unalmas, egysíkú, neki van egyénisége, és még ha gonosz is, néha még poénjai is vannak, és vannak dolgai ami miatt még szeretni is lehet, szal nem teljesen velejéig romlottan gonosz, de persze alapvetõen az 😊

esetleg még Sawyer karaktere érdekes, de neki inkább az elõzõ évadokban volt szerepe, most csak amolyan "mellékszereplõ", régen a szivatásai jók voltak 😊

a többiek pedig nem azt mondom hogy rossz színészenek, hanem maguk a karakterek amiket el kell játszaniuk 'unalmasak', egysíkuak, nem nagyon fejlõdik a jellemük és/vagy sosem okoznak meglepetést

Ezzel szemben Ben sosem okoz csalódást, kb olyan mint T-Bag a pb -ben, hogy ok, lehet utálni, de meg kell hagyni hogy maga a karakter érkdekes, és kár lenne érte ha kikerülne a sorozatból 😊

Bazinga!

Herold
Én se csípem, viszont egy igazi túlélõ, és ez tetszik.

Herold
Fõleg, ha feltételezzük, hogy míg mi az idõben utazunk, a Föld szépen odébbmegy alólunk...
De ez már nagyon off.

Klemice
Ben kéme a fórumon? <#confused>
(bocs a szar viccért)

Sephi
Eleg erõs, hogy itt lenyomorozod a tarsasagot. gg

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"