Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
Én most nem értem.....honnan veszitek, hogy Ben idõutazott?? semmi jele nem volt neki.....v én vagyok hülye....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Oké, rendben. Én sem tudom mit JELENT az "idõutazás" egy ilyen sorozatban. Az csak egy példa volt.
De ha megpróbálom megérteni akkor nem az a magyarázat, hogy
"Az idõutazás nem más, mint idõutazás". Ez, így egy kicsit kevés lenne szvsz.

Toodmayne
<#eljen> egyetértek

-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)

Sephi
Ket dolog :

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A sivatagban talaltak meg azt a jegesmedve csontvazat nem? Ha Ben is "sivatagban" ebredt fel , azt jelenti , hogy ott egy kapu van a szigetrol a foldre.

Ben , amikor hatra ment , egy olyan koajtot nyitott ki amin furcsa jelek voltak nem? Onnan hivta a fust szornyet, magyaran meglehet, hogy a fustszorny az egy elveszett civilizacio talalmanya... de az nem magyarazza meg miert jelentek meg azok a "digitalis" kepek a fustben amikor anno leskenelte Eco-t...

Szamomra ez volt a legjobb resz..

... mivel bemutatta azt , hogy milyen az amikor Ben is sziv egy jo nagyot! Kibaszott jo volt az a jelenet!

Vajon mi a baja lehet Jack-nek?

Es lehet akkor megsem Jack apja a Jacob?

IMADOM!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

magus
ez egy tv sorozat. ha idõutazik akkor idõutazik, és nem az emberi vágyak beteljesülhetetlenségének negatív társadalmi hatásait akarja kivetíteni a szereplõkre.

Egy kis episztemológia:

"Azzal kellene tisztában lenni h Ben tudata most idõben utazott-e (a térben utazás ötletét én személy szerint elvetném)"
Ebben a mondatban szépen össze is van foglalva az a kérdés, amit a mai napig senki a világon nemhogy megvalósítani, de ELKÉPZELNI SE tud. Csak idõben utazni az annyi lenne (pl. a jövõbe), hogy leülsz a buszmegállóba és nem mozdulsz amíg holnap nem lesz. Ennyi. Ennél tovább se a sorozatírók, se Einstein, se Hawking, se Ben nem jutott.
Aztán, mennyit kéne a buszmegállóban ülni, hogy ne holnap legyen hanem pl. tegnap?
További problámák:
Ok, tegyük föl h ez az idõutazás "csak" egy tudati dolog. Ebben az esetben arról van szó, hogy a mindenkori JELENBEN elképzeli, milyen a múlt v a jövõ és ekkor IS minden a jelenben történik, hiszen tudja, hogy éppen MIKOR képzeli el.
De tegyük föl bátran magunknak a kérdést: Milyen IRÁNYBAN MOZGATNÁNK el a tudatunkat, hogy ne a jelenben legyen, hanem mondjuk a múltban/jövõben? És egyáltalán mikor történik az egész ügy megtapasztalása? Most vagy késõbb?
Az idõutazás ezért csak, mint szimbólum jelenhet meg, emberi vágyakat és a változtatás lehetetlenségét jelképezve. Valószínûleg inkább álmodozásnak kellene hívnunk ezeket az idõutazásos jeleneteket.

magus
mi az, hogy a jövõbõl jött vissza, jó lenne tudni a sorozatírok hogy bánnak a dátummal, hogy mikor zuhant le a gép pontosan. Honnan jöttt volna vissza a jövõbõl? Milyen jövõbõl?

hmm nagyon teccet ez a rész... eléggé izgi volt... Télleg ez a 4lábujju szobor az miköze a mostani évadhoz mer ugyvolt még anno... a2. évad végén D:... Ez a füstös beindtós dolog is odavágott

EmThor
hát b+ nem is láttam HD-ben a hieroglifákat b+... smokey meg 4 lábujjú szobor, wtf, atlantis?!

mea culpa, majdnem sikerült elsõre felfognom,hogy mit jelent a
tag

Variance - Tera Hungary: http://tera.variance.hu/ - Tera Hungary fórum: http://terahun.hu/ The Secret World Hungarian Blog: http://tsw.hu/

SPOILER Látom egy kicsit belegabalyodtatok ebbe az idõvonalas teóriába. Nincs itt szerintem semmi ilyesmi. Tudjuk, hogy Widmore nagyon régóta tud (nagyapja és a BlackRock hajó esete) a szigetrõl. Azt is tudjuk, hogy Benék annyira nincsennek bezáródva arra a szigetre. Ráadásul most kiderül, hogy nagy valószínûséggel volt Widmore és Ben között egy egyezség, ami arról szólt, hogy Nem bántják egymás családját. Ezt Widmore megszegte. Ben egyértelmûen elmondta, miért nem ölheti meg Widmore-t, nincs itt semmi idõvonalas tér-idõ maszlag. Egyszerûen meg akarja elõbb ölni Penelope-t, hogy Widmore átérezze Ben fájdalmát a lánya elvesztése miatt. Hogy Ben miért került a sivatagba? Azért mert oda akart menni. Volt is neki elõre szobafoglalása és mondta is Sajidnak, hogy megvan rá az eszköze, hogy bejusson Irakba. Ennek az eszköznek a végkifejletét láthattuk, amikor Ben a szaharában tért magához. A füstös rész nagyon durva volt, felveti a gondolatot, hogy az alábbi feltételezésem sajnos alaptalan, bár én reménykedem, hogy elõbb utóbb arra is lesz valami racionális magyarázat

SPOILER Ez az egész sorozat két õrült ember játékáról szól, akik korlátlan anyagi javakkal rendelkeznek, hogy igazán csúcsra emeljék egymás szivatását. A kér ember (Widmore, Ben) nem igazán rendelkeznek komoly erkölcsi határokkal, hogy uralják azt (a sziget erõi) amirõl valszeg igazán nem is tudnak semmit. A sorozat végén egy jó nagy pofáraesést prognosztizálok 😊 Bár a füst és az évad elején képbe került tudós gyerek az idõcsavarodásaival... ott tényleg kilóg a lóláb...

Variance - Tera Hungary: http://tera.variance.hu/ - Tera Hungary fórum: http://terahun.hu/ The Secret World Hungarian Blog: http://tsw.hu/

alienslive
ha a hajós dokira gondolsz, akkor nem derült ki...

nem "azért" hanem az IS.
Spoiler!
Most akkor mi történt a dokival?
Zomil
a füstös rész azért jó volt 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

AntiHero
De rég láttalak itt<#wave>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

ProGabe
hogy ez nekem miért nem jutott eszembe!?
egyszerûen már annyi mindent kéne fejben tartani,hogy teljesen elveszti az ember a fonalat.még jó,hogy vannak fórumok 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ancsie18
A Kenny-féle felirat linkje:
http://fuckthenet.extra.hu/lost.s04e09.hdtv.xvid-2hd.zip

Köszönjük, Kenny!

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

Szolnokboy1
Szerintem annak a kérdésnek a megválaszolásához, hogy pontosan miért nem ölte meg Ben Widmore-t, azzal kellene tisztában lenni h Ben tudata most idõben utazott-e (a térben utazás ötletét én személy szerint elvetném) és ha igen, akkor jövõbõl vagy a múltból tette. Mert akkor valami tér-idõ kontinum megváltoztatása lesz a dologban, tudjátok, mint az idõutazós filmekben, szóval ha ott és akkor megöli Widmore-t akkor az súlyos kihatással lesz a multra/jövõre ergó összeomlik a világegyetem 😊

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

AntiHero
mint mindig..

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

srácok felirat mikorra várható?
alienslive

Na ja, érdekelni, miként került a sivatagba ben...
Az a tudós ficko viszont már kezd idegesíteni, tuti cipóra vertem volna már a fejét, hogy mondja el, amit tud...

ProGabe
jelentem készen vagyok ettõl a résztõl!olyan WTF-ok voltak benne,amik más sorozatok évadzáróiban sincsenek

#14198:szerintem egyszerûen csak kifigurázták az ilyen filmeket! 😊

#14199:

az ellenkezett volna a szabályokkal!

és akkor még egy-két WTF:

- Ben megkérdezte mi a pontos dátum
-Miles Clairenek:"Nem olyan biztos az!"mármint arra,hogy életben van!
-Widmore-t nem tudja megölni Ben,ergo volt a szigeten.ez ok.ez után mondja is,hogy az övé volt a sziget,és akkor ugrott be a válasz arra,ami ott motoszkált a fejemben:ezt a hangot már hallottam valahol!Jacob hangja szerintem tisztára Charles Widmore-é 😮

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

alienslive

Ben a smokeyt hívhatta volna elöbb is, és akkor a lánya is megmenekül...

Szolnokboy1
jaja, ugy az egész rajtaütés egy kicsit gagyi volt, kezdve a 3 random túlélõ lelövésével egymás után (már 2 is sok lett volna), az asztalos még hagyján sztem. az egész jelenet a profi kivitelezés és látvány mellett abszolút ötlettelen és irreális volt. igazán megcsinálhatták volna kreatívabban is.

alienslive
ez jó rész volt!

hát, jót röhögtem, mikor sayer felborította a fa asztalt fedezéknek. azt az 5 centis falapot még egy pisztoly is átlövi...

jah bocs egy másik maggo-nak szántam volna

Magoo
ezzel nem tudom mire célzol...

S04E09? "Tudományos magyarázat?" Aki mégegyszer ezzel jön annak csomót kötök a szemére.

Nah ki írta az elsõ kommentet? 😄 (Hogy állsz a diplomával?->írhatnál a fórumra)

Én még csak most töltöm.

Szolnokboy1
jaja, maximálisan egyetértek! igaz, ami igaz volt benne egy-két logikátlanság,

pl. az ajtó eltorlaszolásának nem sok értelme volt, meg voltak ilyen akciófilmes butaságok, amik zavartak egy kicsit

de kb minden 5 percre jutott egy olyan WTF pillanat, hogy összerándult a gyomrom 😊 A Következõt akarom!!!

Magoo
Na asszem kész vagyok....az állam nem hogy a földet verte, de egyenesen leszakadt...
DÖBBENETES RÉSZ VOLT! LOST FOREVER! 😊

tommyg
ááááááááááááááá minnyá nézhetjük<#vigyor><#vigyor><#vigyor>

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Klemice
küldjek valami 18+os filmet? úgy érzem nagyobb szükséged van rá mint nekem 😄

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Szolnokboy1
nem bírok magammal, már vagy 100x megnéztem a promókat<#guluszem1>

Klemice
bump pénteken megint lost

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

PyRex
Én imádom Tarját (enni is 😊)), szerintem a Nightwish teljesen más nélküle. Nem mondom, hogy rosszabb, de más 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Klemice
nekem épp hogy a régi "fantasztikus" orgánumú Tarja miatt nem jött be a régi nightwish 😊

Zomil
hát igen végülis bele lehet képzelni 😄

macselek: inkább a régi nighwish, ez sem rossz, de engem olyan erösen nem fogott meg mint Tarja-val 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Meg a dead siblings walking the dying earth, meg tulajdonképpen sok mindent bele lehetne gondolni. Lehetne csinálni belõle egy jó kis videóklippet, de nekem nincsenek meg a régebbi epizódok, mindig caak az utsó részt tartom meg, hogy emlékezzek mi volt legutóbb

macselek
Rohadt jó ez a szám😊

Zomil
áhh nem frissitettem 😊

Zomil
Jacob's ghost? 😄DDDD

amugy imádom a Nighwish-t 😊

Timbo
A Bibliai Jákob-ról van sztem szó 😊

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Kíváncsi vagyok észreveszitek-e azt amit én.

Lost-Nightwish

kirol
Akkor már inkább elkúródott a filmszalag, és véletlenül került rá.

Csütörtökön már lesz új Lost ugye?

Klemice
lehet hogy a füst is meg jacob is uri geller amúgy

LasDen
én csak azé nézem me tudom, hogy õ tüntette el a szigetet és várom mikor varázsolja vissza 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Klemice
mindenki uri gellert néz d:

ancsie18
Mi ez a nagy csend? Reméljük csak vihar elõtti! <#smile>

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"