Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommyg
azaz

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Nofene!?

tommyg
nofene

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

setuh
te hagyhatod de sok mindenkit erdekel 😊 szal ez van...

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

tommyg
PONTOSAN!

Ja, tényleg, végülis minek gondolkodni egy ilyen sorozaton, ez csak egy film, mi? Nézzük csak bambán, vakarjuk a hasunkat és ha valaki meg akarja érteni, hogy mirõl van szó és ezt beírja egy fórumba, azt küldjük el a faszba, ugye?

"ugye nem a 3. évadzáró rész lesz az egész sorozat lezárása?!"
Az max az évad lezárásával lesz egy idõbe szvsz.

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Lehet benne SPOILER

Szerintem jó rész volt. Nem mondom, hogy túl sok wtf volt benne, de legalább jól rajzolódik ki a jövõ, kezdenek összeállni az ff-ek. Mondjuk Claire eltûnése, meg apuci jövõben való megjelenése elég fura, engem kicsit kezd zavarni Jack papa. 😊 Gondolom Miles jelenete azért kellett, hogy ne agyaljon azon senki, hogy Danielle, meg Karl életben maradt -e. Mellesleg engem eléggé sokkolt ennek a 3 szereplõnek a kiírása, fõleg Rousseau-é. 😞 A nagy kérdés: ugye nem a 3. évadzáró rész lesz az egész sorozat lezárása?! :S Idõben idáig az volt a legtávolabbi történés... (nem hinném, hogy ez lesz, de felvetõdött bennem ez a lezárás) Ja még valami: Sawyer kérése szerintem a lányával kapcsolatos volt, azért nem beszélhetett róla Kate senkinek.

Szerintem addig nem lehetett tudni, hogy mikor játszódik a flashforward, amíg Jack nem mondta Hurleynek, hogy a tárgyalás után meggondolta magát. Meg kb így az évad végére kezd összeállni a kép, hogy mi mikor játszódik, de sokáig a legtöbb ff-rõl nem lehetett tudni.

Klemice
amúgy nem értem mit nem lehet azon érteni hogy milyen sorrendben játszódnak a flashforwardok... ha nagyon szenved valaki a logikával akkor ajánlom a lostpedia post-island timeline részét

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Sephi
Tul kicsi a koporso.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

passatgt
meg nem fért volna bele

Szerintem nem Hurley, mert oda biztos elment volna Kate is. De majd kiderül.

Ahogy volt már nem is fogják bírni egymást sokáig. Ez már itt is látszik. Jack is meg fog kattani, és vissza akar majd emnni a szigetre mint ahogy ezt látuk nem is tudom már melyik részben.

Mindenesetre kiváncsi vagyok mit ígért Kate amit nem mondhat el Jacknek.

Afe
Kate tárgyalásánál még rendben voltak.

ez a ff a 3. évadzáró rész elõtt játszódik. Jack még csak ezután fog megzuhanni, gondolom az apja látogatásai hatására ( ezért beszélt akkor részegen úgy az apjáról mintha még élne)
a koporsóban meg egyre inkább úgy érzem, hogy Hurley volt-lesz😊

passatgt
most bírják

grebber
Most ezt a kate meg jack leendõ férj feleséget nem értem.Korábban nem igazán birták egymást a jõvõben!

Next PC upgrade: 2022

tommyg
haggyuk már ezt a megmagyarázás hülyeséget, film és kész nem kell itt semmit magyarázni

5c0rp330n
azon döbbentem le, amit Hurley mondott

passatgt
5:46-nál a falon lévõ képrõl nekem a szigeten lévõ lábfej jutott eszembe😊

ProGabe
ha mégis,akkor elég macerás lesz átírni a fizika (tan)könyveket 😊
mert ezeket kb. egy relativitás elmélethez hasonló,pontosabban azzal felérõ felfedezéssel lehetne megmagyarázni.ki tudja,lehet így szoktatják hozzá a világot ezekhez a dolgokhoz 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

alienslive
ez már misztikus sci-fi sorozat, 100%-os tudományos (és nem elméleti tudományos9 magyarázat nem lesz.

setuh
hat sztem jo resz volt ez a mai olyan kis lightos de azert jo😊.csak az idegesit kicsit h bele tesznek ilyet mint ez a miles h hallja a szellemeket vagy mi mert ezt nem tom h fogjak megmagyarazni...vagy mar az egesz az lesz h ugy fogjak megmagyarazni h leteznek szellemek es van aki hallja oket meg ilyen irrealis dolgokkal...nah nem tom azert nekem naon bejon a sorozat remelem fasza lesz a vege is!

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Aztakúrva, ez Goodspeed.

magus
az a 10 másodperces promo jobban ütött mint ez a rész

precision
talán hogy halott volt 12 évig?

Bazinga!

valaki letudná forditani mit mond a csávó a 11rész végén?az elõzetesre gondolok
ProGabe
enyhe SPOILER,de ha nem láttad,úgysem tudod,mirõl írok 😊

valahogy nekem is az jött le,hogy Jack rájött

Kate csak elintéz neki valamit,gondolom félreértetted

nem érzed jelentõségét a sztori miatt?pedig Bernardék eléggé megbeszélték,hogy ez nem frankó

és már csak 4 rész,amibõl 3 az évadfinálé!mik lesznek még itt,ááááá

jöjjön is akkor a következõ ELÕZETESE,aminek a végén akkor,de akkora WTF van,hogy kapják be 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én meg akkor néztem mikor Jin választott úgy, hogy marad...
A "not even related to him" szvsz csak arra céloz, hogy Kate nem hívhatja a fiának Aaaront, mert még csak rokoni szál sem fûzi hozzá.
Sawyer már célzott arra, hogy nem akar elmenni a szigetrõl. Az a vörös nem az a csajszi akit kinyír Sayid a flashforwardban miután megdugja?

GTheo
Akkor én is néztem egy nagyot amikor azt mondta h Sawyer úgy választott hogy marad 😮
Jobb részre számítottam, na nembaj, majd jövõ7en vmi ütõs lesz remélem 😄

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Szolnokboy1
Nem Sawyer-rel beszél, hanem elintéz neki valamit, mert megígérte neki.

jó rész volt, de sokkal nyugisabb mint eddig.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Klemice
na gondoltam hogy nem a szigeten lévõ jack szál fogja feldobni a részt 😊
ennél rosszabb részre számítottam de CS feldobta a részt 😊

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

EmThor
zsír volt a 4x10

tudjuk, hogy Sawyer-el kokettál Kate, de nem azt mondja neki Jack, hogy Sawyer úgy választott, hogy a szigeten marad? akkor meg wtf? érdekes volt, hogy azt mondja Aaron-ról: you're not even related to her -> ezek szerint szerintem rájön, hogy a féltestvére gyereke. Amúgy meg mit mondtak a podcastban a készítõk, most akkor haluzott vagy tényleg a szigeten volt Jack apja? mert ezek szerint haluzott...és ki volt a koporsóban?

kicsit fura volt ez a mûtét,nem érzem jelentõségét a sztori miatt. amúgy flash volt h a vörös kurv& tud koreai-ul, semmi sem véletlen. és hogy élték túl a katonák a Füst támadását? és hol van Ben meg locke? hány rész lesz még? ááá 😄

<#eljen>

magus
nincs új rész, benéztem, feltûnt, hogy valaki akkora abszolút hülyeségeket ír, hogy csak pislogtam, várjuk az új részt

precision
unalmasak már ezek a megdugnám nemdugnám, ancsie fanclub és antifanclub hozzászólások...

Bazinga!

tommyg
te meg vedd ki a nyelved a seggébõl...

OFF:2.0 4henger. nekem tökéletesen megfelel, városba elég az ereje 6-7körül fogyaszt, nem eszi az olajat, nem füstöl, viszont nagyon ronda hangja van.

AntiHero
ne bántsd már !

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

1.4 3 henger? 😄
Szal nagyritkán pici szürke annál gyakrabban viszont nagy es fekete 😄
Off:Chippelt(oct)pd-tdis kocsim van de én rakattam bele és nagyritkán látok csak 1 pici (szürke ,nem koromfekete)füstöt.
ON:várom az új részt<#vigyor0>

magus
Ancsi hogy te mennyire nem a földön élsz, nagyon durva

shad0w
én is így emlékszem.
másrészt a "kommandósok" nem nagyon várhattak, hiszen tarthattak attól, h míg õk várakoznak a megfelelõ idõpontra addig ben vagy elbújik máshol, vagy lesz ideje felkészíteni komolyabban a szigeten lévõket a védekezésre. nem mondom h biztosan így van, de ez is egy magyarázat lehet. valamint azt ben is mondta, h azért lövöldöztek h ráijesszenek sawyerre aki esetleg kiadja nekik a gülüszemüt mentve a többiek életét. katet dugnám.

don't give a fuck

alienslive
pontosan. ha nyíl lett volna, akkor testbõl ki kellett volna állnia...

Zomil
az hangtompito volt

nyil...lol 😄DDDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

passatgt
régen volt de zstem nem nyíl, hanem hangtompítós

Herold
Azt se tudom, amikor rajtaütöttek Ben lányán meg az anyján, miért nyíllal lõtték le a másik 2 embert.

alienslive
off: napirajz duma pingvinekkel? 😉

on: próbálkoztam még az elején a füstös témával, de valahogy nem sikerült visszaterelnem a beszélgetést...

Amúgya kommandósok elég agyatlanok voltak. Elõször el keztek lõni össze vissza és felhívták magukra afigyelmet, ahelyett, hogy este lecsaptak volna, füstgánáttal meg mindennel... Szerintem a leg bénább jelenet volt eddig a lostban...