22323
-
#15952 Nem hagytam ki semmit. Csak most kezdtem el nézni az új évadot, és sok idő telt el az előző végétől és nem emlékszek. :)
(3. résznél járok.) -
homeless #15951 Szerintem nézd meg a kimaradt részeket, mert így nincs értelme lostot nézni! -
#15950 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Anno kik hagyták el a szigetet? Mert kicsit elmaradtam és csak most kezdtem el nézni, de nekem úgy rémlik, hogy csak kb. 6 ember hagyta el a szigetet: Kate, Sun, Jack, Said, Hurly, kisgyerek. Akkor mit keres a fél sziget a "városban"? Lock, Ben, Penny férje, meg kitudja még kik? -
#15949 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ugye , hogy megmondtam:) Jack apja is azért él mert koporsoba fent volt a a repülőn. Most Johnnal uygan ez történt meg. John és Jack apja nagyon egy rugón mőködnek:) -
#15948 hát ez nagyon kemény volt -
Th0m #15947 érdekes. köszi -
Hellsing47 #15946 three years long to get over someone -
Th0m #15945 isteni rész volt megint!
Az új promoba mit mondanak a végén? nem értem tisztán , "three days to get..? vagy mi:D -
technopeter #15944 Ilyenkor mikor megnézem mindig elkap az az érzés, hogy mi lesz velem ha már nem lesz LOST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISTENI RÉSZ VOLT!! -
#15943 "ilyen még nem volt"
ezt arra értettem hogy megijedtem a loston :D -
Blacktom #15942 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!dehogynem, Sawyer és Locke apja
ez még régebbi, csak most jutott eszembe: ki tudta hogy hol a rádiótorony? vagy hogy egyáltalán van? Jin mondta meg Rousseau-nak, aki 16 év múlva Jinnek (azaz mindenkinek, de értitek remélem)
a mostanira majd talán holnap reagálok, kell egy kis idő feldolgozni:D -
#15941 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nah amikor elkapta ben lockot a nyakánál ott szartam magam össze ilyedtembe, de kurvára befostam :D ilyen még nem volt :D -
#15940 LOL Ez mekkora szöveg :D
A feliratért meg millió köszönet. :) -
#15939 Magyar felirat bal oldalt a lost feliratra kattintva érhető el. -
#15938 kotródj innen -
markoakos #15937 http://www.travian.hu/?uc=hux_33084
Regisztrálj! Hidd el nem bánod meg.
-
#15936 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Walt-ot nem tudom miért hozták vissza pár másodpercre, de szerintem már nem fognak vele annyit törődni mint korábban....de lehet tévedek."
Walt álma, miszerint Johnt "bántani akarják" akikkel a szigeten van öltönyben egy kis plusz feszültség. szerintem Walt lesz az igazi kulcs. madarak irányítása, álom. valamit tud a srác :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem csak annyi, hogy megtudta amit akart, John mehetett a levesbe. Ben nagyon felkapta a fejét a nő nevére, lehet, hogy ő tényleg a szőke csaj a bombás időkből. lehet ő Penny anyja, mert Widmore és a csaj kavartak? úgyis összefügg mindenki mindenkivel, Penny-Daniel testvérpár simán belefér. plusz akkor Desmond és Daniel között is lenne plusz kapcsolat :)
a következő rész igen-igen jónak ígérkezik:
-
#15935 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem mikor meghallotta a nő nevét, akkor rájött, hogy ő is visszamehet. Megöli John-t, és akkor ő lesz a leader. Nagyon úgy néz ki, hogy Widmore a jófiú. -
#15934 Ma nem tudtam megnézni... és esz a fene. Csak holnap fogom mert asszony nincs otthon :( -
#15933 Leszögezem még nem láttam a legutóbbi (tegnapi részt), lehet,hogy benne van,de hogy ki verte meg Bent arra van egy tippem.
Nem Spoilerbe írom,mert a múltkori résszel kapcsolatos.
Szóval anno volt egy rész amiben ben megigérte Widmore-nak,hogy megöli a lányát. Tudta,hogy Desmonddal hajózik,s úgye a templomból elment,hogy van egy kis dogla,utána meg a kikötőből hívta Jack-et.
Így számomra elég logikusnak tűnik,hogy Penny-t ment kinyírni. Hogy mi történt,sikerült-e nem tudom,de ott kaphatott pár maflást:-p.
De mondom mégegyszer ha benne volt ebben a részben,s nem így történt akkor syr,mert még nem láttam,s akkor vissza az egész :-p -
#15932 tárgytalan, már van puskán :) -
#15931 xvidhez nincs véletlen? :)
[pofátlan] -
#15930 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hogy ne tudjon meg olyan dolgokat, amiket nem kell tudnia, és így lehessen tovább kábítani a népet -
#15929 a Lost.S05E07.720p.HDTV.x264.EngSub-DCP-ból kimuxoltam az angol feliratot, úgy látszik ma ilyen rendes napom van :)
http://data.hu/get/1238573/Lost.S05E07.720p.HDTV.x264.EngSub-DCP_Track3.srt.html -
r4pt0r #15928 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyébként nem tudom mit mondjátok hogy Ben mindig hazudik, amikor kérdezte Jack hogy tudta e hogy öngyilkos lett, hát persze hogy nem tudta, mert ő ölte meg. :P
Mondjuk arra kíváncsi leszek miért nem akarta Ben, hogy találkozzon a nővel. -
#15927 nincs, én is kerestem de sehol nem találok -
#15926 angol felirat van valakinek? -
#15925 Mondom, hogy Bent már a sorozat elején le kellett volna lőni:DDD -
#15924 fú bakker ez kemény volt... -
#15923 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bazzeg ez de nagy volt!
Ben még mindig iszonyatosan nagy manipulatív májszter és kezdem azt érezni, hogy tényleg Withmore a jófiú! És ez döbbenet hogy csavargatják a fejünket a készítők...
Azt sem hittem volna hogy John-t Ben öli meg....ott padlót fogtam.
Viszont most így visszagondolva, az időbeli ugrásokkal nagyon faszán megmagyarázhatják Abadon feltünéseit az egyes emberek múltjában. Elég meredek. :)
Walt-ot nem tudom miért hozták vissza pár másodpercre, de szerintem már nem fognak vele annyit törődni mint korábban....de lehet tévedek.
De hova ment a mi kis Frank haverunk (vagyis a pilóta)? Szóval nem minden a szigettel kapcsolatos emberke ugrál az időben...pl Ben sem.
Viszont az hogy John ennyire életben van és a végén "He is the man who killed me" beszólás.....hááááááát valami fergeteges. Ezt magyarázzák meg nekem. :D
Szóval....lehet mégis Withmore-ra szavazok mint jóarc csávó. Megvett kilóra. :) THERE'S A WAR COMING! ;)
A sorozat továbbra is fergeteges és nem okoz csalódást hétről hétre...
MÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉG :) -
#15922 nyilván csak viccből mondta... :D
De jó észrevétel :D -
#15921 sztem meg ha az ember vmi vicceset akar mondani, akkor ha ugy jon ki teljesen mindegy h igaz-e vagy sem :D -
#15920 vagy egészen addig nem tudott jól olvasni, amíg a szigeten lévő szellem-anya (ehh) nem tanította meg rendesen :) -
#15919 Vagy szimplán ebben is hazudott a mestergörény!^^
(bár ez gondolom szimplán szóvicc volt, irónia) :) -
#15918 Rájöttem higy Bent nem is taníthatta meg az anyja olvasni!
Mert meghalt Ben születésekor! HÁHÁ :D:D -
#15917 Nézettség: évadcsúcsot döntött a Lost \o/
a rendőrnéni a repülőről :)
-
#15916 Locke mindig is központi alakja volt a sorozatnak,emlékszem az első évadban nagyon titokzatos volt,sokszor ült egyedül a tengerparton,és nem igazán volt barátja.Nekem mindig is tetszett a karaktere(és a szinész is maga,persze csak az alakítása:D),és azóta egy nagyon fontos szereplővé nőtte ki magát.Ellenben Jack,őt nem utálom,de nem is szeretem annyira,szkeptikus és mártír jellem,persze nyilvánvalóan ilyenek is kellenek a sorozatba dramaturgiai és minden más szempontból. -
sirdond #15915 igazából csak annyira gondoltam, amit előttem szóló szolnokboy is jól lefordított
hogy ha hitt volna johnnak jack mikor először mentek el a szigetről akkor john még mindig élne,és ezért is durva szerintem jack ebben a részben, mikor megkérdezi (nem tudom pontosan idézni),hogy "miattam halt meg john?"
bár remélem nem fogják teljesen belekeverni a vallást az egész történetbe
sok teória született arról ki milyen apostolhoz hasonlítható, és a festmény sem hiábavaló -
#15914 Dehogy is. Alex Rousseau gyereke... Ben csak orokbefogadta. -
#15913 Ben hazugságaihoz: akkor az sem igaz hogy ő Alex apja? vagy az már rég bebizonyosodott és ennyire rosszul emlékeznék? :D