Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Az max az évad lezárásával lesz egy idõbe szvsz.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Szerintem jó rész volt. Nem mondom, hogy túl sok wtf volt benne, de legalább jól rajzolódik ki a jövõ, kezdenek összeállni az ff-ek. Mondjuk Claire eltûnése, meg apuci jövõben való megjelenése elég fura, engem kicsit kezd zavarni Jack papa. 😊 Gondolom Miles jelenete azért kellett, hogy ne agyaljon azon senki, hogy Danielle, meg Karl életben maradt -e. Mellesleg engem eléggé sokkolt ennek a 3 szereplõnek a kiírása, fõleg Rousseau-é. 😞 A nagy kérdés: ugye nem a 3. évadzáró rész lesz az egész sorozat lezárása?! :S Idõben idáig az volt a legtávolabbi történés... (nem hinném, hogy ez lesz, de felvetõdött bennem ez a lezárás) Ja még valami: Sawyer kérése szerintem a lányával kapcsolatos volt, azért nem beszélhetett róla Kate senkinek.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mindenesetre kiváncsi vagyok mit ígért Kate amit nem mondhat el Jacknek.
ez a ff a 3. évadzáró rész elõtt játszódik. Jack még csak ezután fog megzuhanni, gondolom az apja látogatásai hatására ( ezért beszélt akkor részegen úgy az apjáról mintha még élne)
a koporsóban meg egyre inkább úgy érzem, hogy Hurley volt-lesz😊
Next PC upgrade: 2022
mert ezeket kb. egy relativitás elmélethez hasonló,pontosabban azzal felérõ felfedezéssel lehetne megmagyarázni.ki tudja,lehet így szoktatják hozzá a világot ezekhez a dolgokhoz 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
valahogy nekem is az jött le,hogy Jack rájött
Kate csak elintéz neki valamit,gondolom félreértetted
nem érzed jelentõségét a sztori miatt?pedig Bernardék eléggé megbeszélték,hogy ez nem frankó
és már csak 4 rész,amibõl 3 az évadfinálé!mik lesznek még itt,ááááá
jöjjön is akkor a következõ ELÕZETESE,aminek a végén akkor,de akkora WTF van,hogy kapják be 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A "not even related to him" szvsz csak arra céloz, hogy Kate nem hívhatja a fiának Aaaront, mert még csak rokoni szál sem fûzi hozzá.
Sawyer már célzott arra, hogy nem akar elmenni a szigetrõl. Az a vörös nem az a csajszi akit kinyír Sayid a flashforwardban miután megdugja?
Jobb részre számítottam, na nembaj, majd jövõ7en vmi ütõs lesz remélem 😄
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
jó rész volt, de sokkal nyugisabb mint eddig.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
ennél rosszabb részre számítottam de CS feldobta a részt 😊
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
kicsit fura volt ez a mûtét,nem érzem jelentõségét a sztori miatt. amúgy flash volt h a vörös kurv& tud koreai-ul, semmi sem véletlen. és hogy élték túl a katonák a Füst támadását? és hol van Ben meg locke? hány rész lesz még? ááá 😄
Bazinga!
Szal nagyritkán pici szürke annál gyakrabban viszont nagy es fekete 😄
ON:várom az új részt<#vigyor0>#vigyor0>
másrészt a "kommandósok" nem nagyon várhattak, hiszen tarthattak attól, h míg õk várakoznak a megfelelõ idõpontra addig ben vagy elbújik máshol, vagy lesz ideje felkészíteni komolyabban a szigeten lévõket a védekezésre. nem mondom h biztosan így van, de ez is egy magyarázat lehet. valamint azt ben is mondta, h azért lövöldöztek h ráijesszenek sawyerre aki esetleg kiadja nekik a gülüszemüt mentve a többiek életét. katet dugnám.
don't give a fuck
nyil...lol 😄DDDD
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
on: próbálkoztam még az elején a füstös témával, de valahogy nem sikerült visszaterelnem a beszélgetést...
Amúgya kommandósok elég agyatlanok voltak. Elõször el keztek lõni össze vissza és felhívták magukra afigyelmet, ahelyett, hogy este lecsaptak volna, füstgánáttal meg mindennel... Szerintem a leg bénább jelenet volt eddig a lostban...