Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd a héten kijátszom magyarul is.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
lényeg,hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
többet én sem tudok,hiszen nem játszottam végig
aki végigvitte a játékot,igazán leírhatná kicsit részletesebben is,hogy mi a lényeg!tudom,van topikja,de legyen meg legalább itt is egyszer 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Hat tényleg nem.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
semmi különös nem volt , még wtf-se volt ,meg a végig kiderult h kihalt meg ennyi ..,aminek nincs sok jelentosége mert szinte mindig meghal vki ,
meg selyteni lehetet h locke volt az szal még ez sem volt wtf...
én nem vagyok annyira lost fan ,de az elsõ évad és a második évad kifelyezetten jó volt de a többi kifelyesszeten szar ,egyra szarabb lett
átt ment hülyeségbe... szellemek ,ott van szigetbe egy kar ,(amit nem darhma épitett) és eltünteti a szigetet pfff 😄 meg a füst amit ben hiv elö a barlangból 😄 stb...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
SPOILER következik,de csak a Lost játéké
#14863:ezt a felébredéses dolgot ugyebár a játékban már ellõtték.persze itt is megjátszhatják,csak elõtte mondják el mi a lényeg 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Hatodik evad ultolso resze, utolso jelenet.
Kack felebred a bokrokban, kimegy es ott van mindeki a parton, eg a repulogep es mindeki kiabal, persze o mar atelte az egeszet 😄
Na ez lenne egy RESET WTF 😛
Inkább Hurley ébredne föl, hiszen volt is egy ilyen rész (Dave) hogy ezt az egészet csak õ álmodja.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Amugy most mar majdnem bisztos, hogy azok a szereplok, akik csak ugy megjelennek a szigeten, idoutazas vegett teremtodnek oda.
Jack apja...
Aztan amikor a korhazban Hurley-nak megjelent Charlie, akkor a masik idegbeteg, hogy lathatta.
Azt nem vagom, hogy akkor miert szolt be Hurley, hogy "Sak-mat, Mr Eko"
En nem hinnem, hogy szellemek ok, hanem idoutazok... ahogy Richard is megjelent az iju Locke-nal..
Egyik reggel Kate felébred és kiderül, hogy a 6 évad csak egy álom volt.
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
Tartozok amúgy egy "na ugye-val". Anno, mikor a sziget elmozdításáról/elköltöztetésérõl vitáztunk nagyon magabiztosan voltatok, hogy az elmozdításon egy pár méterrel odébb mozgatás a megoldás.. Már akkor tisztán láttam, hogy ez nem így mûködik; az átjáró megmaradna, csak épp máshol érnének partot.. Meg amúgy se lett volna Lostos.. Na ugye <#idiota>#idiota>
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Nincs-e? Egy fizika prof. (aki felhasználja a Lostot az oktatásban) hihetõen hangzó tudományos érvekkel támasztja alá a sziget eltûnését:
http://www.popularmechanics.com/science/research/4266329.html?ser ies=6
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Kicsit látszot sajna az epizódon hogy "összecsapot". De még így is nagyon nagyon jó volt.
Ja és itt egy kivágot jelenet Bár ez a 4/3 rész.
hogy megnõt a kis walt gyerek 😊
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Szóval õ a központi figura, még Jack is háttérbe fog szorulni ( remélem )
Hörli-nek a beszólása azért érdekes volt, mikor sakkozott: maga jön, miszter EKO!
És ne feledjük, hogy az elõzõ évadban kiderült, hogy az õ számaival kellett basztatni a kompjútert 😄
Bár ha az elején úgy állnak hozzá, hogy egy misztikus sorozat, akkor nem biztos, hogy nekiállok. Így, hogy már tudom, hogy semmi realisztikus nincs benne, így már anyira nem is érdekel.
Sajnálom, pedig jól indult.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Ezt mind megtudtuk az elõzõ évadzáróból, annyi újdonság volt, hogy áthelyezték a szigetet, meg kiderült ki a halott.
Semmi más. Azt meg hogy mindannyiuknak vissza kell menni egyértelmû, mert mi lenne akkor itt még 2010-ig, ha most megmenekültek volna és boldogan élnének, míg boldogtalanok nem lesznek.
Egyszóval gáz volt. Az elõzõ évadzárókat meg se közelítette sajna. 😞
Közben persze megy a normál szál a jelen is. Ami most ott van, hogy még nem is menekültek meg hivatalosan, csak partraszálltak. Amit a jövõbõl láttunk az pedig (egyszer elhangzott valaemylik részben) három ével késöbb van. És még Lock sem jött el a szigetrõl még nem halt meg a normál idõsikban...
szvsz lock nem fog unatkozni a szigeten, és a többi szigeten ragadt embert is fogjuk látni ahogy az oceanic six-t is
am a következõ évad nem csak a visszajutásról fog szólni sztem hanem hogy milyen rossz dolgok történtek miután elköltözött a sziget stb...locke-nak miket mondanak az õslakosok...wááá nembírok várni addig
de majd ugyis kiderül 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
btw szerintem abbadonnak köze lehet a halálához
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐