Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AntiHero
Én angolul végigjátszottam, nagyon jó volt bár sokat nem értettem belõle😄

Majd a héten kijátszom magyarul is.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

AntiHero
akkor mennyék vissza a szökéstöpikba vagy amit szeretsz..

ProGabe
én sem játszottam vele 5 percnél többet.nem bírtam vele,mert csak a nevével akarták eladni.ellenben youtube-on fenn van az outro

lényeg,hogy

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a csaj akit felismer a fõszereplõ a játék folyamán halott.viszont így,hogy segítettünk a többi túlélõn a sziget adott még egy esélyt,itt azért él.

többet én sem tudok,hiszen nem játszottam végig

aki végigvitte a játékot,igazán leírhatná kicsit részletesebben is,hogy mi a lényeg!tudom,van topikja,de legyen meg legalább itt is egyszer 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sephi
"én nem vagyok annyira lost fan "

Hat tényleg nem.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

gercse
de, mert akkor lyelentõsége lett volna 😄 meg lyó

Herold
A te billentyûzeteden nincs pontos j?

Nick01
hát nagyon szar volt a lost évzáró
semmi különös nem volt , még wtf-se volt ,meg a végig kiderult h kihalt meg ennyi ..,aminek nincs sok jelentosége mert szinte mindig meghal vki ,
meg selyteni lehetet h locke volt az szal még ez sem volt wtf...
én nem vagyok annyira lost fan ,de az elsõ évad és a második évad kifelyezetten jó volt de a többi kifelyesszeten szar ,egyra szarabb lett
átt ment hülyeségbe... szellemek ,ott van szigetbe egy kar ,(amit nem darhma épitett) és eltünteti a szigetet pfff 😄 meg a füst amit ben hiv elö a barlangból 😄 stb...

Sephi
A jatek sajnos kimaradt. Elmeseled nekem ezeket a dolgokat?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ProGabe
pont az ellenkezõjét hangoztatják mindenhol:mindent kitaláltak elõre.már ami a fõ szálat érinti.máshogy ezt ilyen szinten nem is lehetne összehozni

SPOILER következik,de csak a Lost játéké

#14863:ezt a felébredéses dolgot ugyebár a játékban már ellõtték.persze itt is megjátszhatják,csak elõtte mondják el mi a lényeg 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sephi
Tudod mi lenne adurva?

Hatodik evad ultolso resze, utolso jelenet.

Kack felebred a bokrokban, kimegy es ott van mindeki a parton, eg a repulogep es mindeki kiabal, persze o mar atelte az egeszet 😄

Na ez lenne egy RESET WTF 😛

stargatelost
Miért Kate?
Inkább Hurley ébredne föl, hiszen volt is egy ilyen rész (Dave) hogy ezt az egészet csak õ álmodja.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Sephi
Haha 😄

Amugy most mar majdnem bisztos, hogy azok a szereplok, akik csak ugy megjelennek a szigeten, idoutazas vegett teremtodnek oda.

Jack apja...
Aztan amikor a korhazban Hurley-nak megjelent Charlie, akkor a masik idegbeteg, hogy lathatta.

Azt nem vagom, hogy akkor miert szolt be Hurley, hogy "Sak-mat, Mr Eko"

En nem hinnem, hogy szellemek ok, hanem idoutazok... ahogy Richard is megjelent az iju Locke-nal..

ates84
Na akkor kezd úgy alakulni a történet, mint a Dallas 😄D
Egyik reggel Kate felébred és kiderül, hogy a 6 évad csak egy álom volt.

Sephi
Ezt en is igy olvastam valahol.

Herold
Nem tudom már, hol olvastam, hogy menet közben találták ki az eseményeket. Persze lehet, hogy baromság.

herczeg
ezt õk mondták, hogy nem tudják mit fognak kihozni belõle?

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

Herold
Ez a probléma abból ered, hogy a sorozat elején még maguk a forgatókönyv-írók sem tudták, mit fognak kihozni belõle, és most, hogy megpróbálják megmagyarázni a történteket, az egész eltolódik az irrealitás irányába.

PrisonMan
<#csodalk> Wháá nem "Lock", hanem Locke!!

Tartozok amúgy egy "na ugye-val". Anno, mikor a sziget elmozdításáról/elköltöztetésérõl vitáztunk nagyon magabiztosan voltatok, hogy az elmozdításon egy pár méterrel odébb mozgatás a megoldás.. Már akkor tisztán láttam, hogy ez nem így mûködik; az átjáró megmaradna, csak épp máshol érnének partot.. Meg amúgy se lett volna Lostos.. Na ugye <#idiota>

gabo91
Igaz. Mikor elöször szivatta lock-ot (a karosszékes trükk) akkor sem láttuk. Jack apja csak a test... 😊

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

tommyg
pontosan

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

LasDen
nem vették le csak szüneten van......a levették azt jelenti (nekem legalább is), hogy nem lesz többet az adott csatornán a mûsor......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RelakS
akkor levették :S

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LasDen
nem......pont ma láttam a reklámot az AXN-n.......szeptemberben tér vissza.......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tommyg
nem, õsszel folytatódik

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

RelakS
Levették a Lost-ot az AXN mûsoráról? O_o

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

ates84
így van

herczeg
tudjuk hogy nem jack apja jacob, mert mondta lockenak hogy nem õ az, csak jacob nevében beszél

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

Szolnokboy1
Ja, ha a barátok közt egy "többnyire a fizika törvényszerûségein alapuló tudományos misztikus dráma" lenne 😊 De az csak szappanopera 😊

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Klemice
eltûnik a mátyás király tér és vili bácsi polinéziában köt ki?

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Amikor locke beszélget a japán tudóssal az egy másik sorozatból van csak a színészek ugyanazok.

ates84
Ennyi erõvel akkor a Barátok közt-ben is elmehetne egy ilyen esemény - a nézõk nyilván megemésztenék 😄

Szolnokboy1
Így, hogy már tudom, hogy semmi realisztikus nincs benne, így már anyira nem is érdekel."

Nincs-e? Egy fizika prof. (aki felhasználja a Lostot az oktatásban) hihetõen hangzó tudományos érvekkel támasztja alá a sziget eltûnését:

http://www.popularmechanics.com/science/research/4266329.html?ser ies=6

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

ates84
sztem tuti nem jack apja jacob

tommyg
még nemtuti hogy õ jacob, mármint jack apja

AntiHero
Na végre én is megnéztem. WTF érzés megvan😊

Kicsit látszot sajna az epizódon hogy "összecsapot". De még így is nagyon nagyon jó volt.

Ja és itt egy kivágot jelenet Bár ez a 4/3 rész.

tommyg
sakk matt mr ecko 😊

gabo91
Am. durva volt mikor michaelnek kifogyott a palack megjelent neki jacob "most már mehetsz"... durrr 😄

hogy megnõt a kis walt gyerek 😊

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Locke-rõl láttam egy jutubís videót amikor beszélget a japán tudóssal, talpig egyenruhában. 😊
Szóval õ a központi figura, még Jack is háttérbe fog szorulni ( remélem )
Hörli-nek a beszólása azért érdekes volt, mikor sakkozott: maga jön, miszter EKO!
És ne feledjük, hogy az elõzõ évadban kiderült, hogy az õ számaival kellett basztatni a kompjútert 😄

kirol
Akkor jó, azt nem tudom ki, azt hittem szegény Penny az.

Csacsi
Nah konkrétan nem derült ki semmi. És valahogy nem fog hiányozni a lost. Majd ha jön bizto megnézem, de szerencsére számomra, ez már cak egy "érdekes" sorozat, semmivel sem több, így nem fogok szenvedni.

Bár ha az elején úgy állnak hozzá, hogy egy misztikus sorozat, akkor nem biztos, hogy nekiállok. Így, hogy már tudom, hogy semmi realisztikus nincs benne, így már anyira nem is érdekel.

Sajnálom, pedig jól indult.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Lacee
Sayid feleéségt nyírták ki (vélhetõen) Widmore emberei, így tudta Ben rávenni õt, hogy segítsen.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

kirol
Penny -t meg megölik, vagy kinek a csaját nyírják ki az egyik részben, amikor említik, hogy miután megtalálták egymást elvették tõle a nõt?

kirol
Na tegnap megnéztem én is, hát elég lapos, szinte már homorú évadzáró volt.

Ezt mind megtudtuk az elõzõ évadzáróból, annyi újdonság volt, hogy áthelyezték a szigetet, meg kiderült ki a halott.
Semmi más. Azt meg hogy mindannyiuknak vissza kell menni egyértelmû, mert mi lenne akkor itt még 2010-ig, ha most megmenekültek volna és boldogan élnének, míg boldogtalanok nem lesznek.

Egyszóval gáz volt. Az elõzõ évadzárókat meg se közelítette sajna. 😞

gabo91
Nem biztos. Több idõsikban megy a történet, 1-2 évadban viszaemlékezések voltak, most pedig olyan dolgokat mutatnak ami még meg sem történt. A jövõnél is össze - vissza ugrándoznak. (gyakran a jövõben bekövetkezendõ eseményeket sem a megfelelõ sorrendben vetítik.) (pl. said a golfpályán gyilkolászott és bennek dolgozott, és pár résel odébb mutatták csak, hogy ben találkozott saidal, mikor féynképezte. ) A kirakos darabjait egyesével megkapjuk, de a képet nekünk kell kirakni.
Közben persze megy a normál szál a jelen is. Ami most ott van, hogy még nem is menekültek meg hivatalosan, csak partraszálltak. Amit a jövõbõl láttunk az pedig (egyszer elhangzott valaemylik részben) három ével késöbb van. És még Lock sem jött el a szigetrõl még nem halt meg a normál idõsikban...
szvsz lock nem fog unatkozni a szigeten, és a többi szigeten ragadt embert is fogjuk látni ahogy az oceanic six-t is

Sephi
Pontosan ezt akartam írni.

Úgy beszéltek a következõ évadokról, mintha a Lostnak valami kiszámítható, elõre látható története volna. Ha ez így lenne, már rég nem nézné senki, de fõleg én nem.
tommyg
szinte 100% hogy feléled, minek kéne akkor visszavinni hogy ott temessék el??<#wow3>

am a következõ évad nem csak a visszajutásról fog szólni sztem hanem hogy milyen rossz dolgok történtek miután elköltözött a sziget stb...locke-nak miket mondanak az õslakosok...wááá nembírok várni addig

Zomil
mivel a köv. évad az oceanic 6, locke és ben(ha jól emlékszek) visszajutásárol fog szolni a szigetre, és szvsz nem hiába viszik vissza locke bácsit 😊

de majd ugyis kiderül 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Klemice
istenem ki mondta hogy feléled ha visszaviszik? mindenki errõl beszél de szó sem esett róla
btw szerintem abbadonnak köze lehet a halálához

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Zomil
no igen, locke mindenböl kigyógyul a szigeten 😄

gondolom miután visszavitték "feléled"

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"