22323
-
#16312 Ennek nagyon örülnék. -
#16311 thx! -
Rohamoszti #16310 Aki nem tud várni addig amíg este kirakják a magyar feliratot végre, annak itt az én fordításom. Garantált minőség. ;)
http://www.opensubtitles.org/en/subtitles/3476114/lost-hu -
#16309 Nem értem, mi a gondod. Annak idején a Twin Peaks azután csődölt be, hogy kiderült, ki ölte meg Laura Palmert. A LOST egy olyan sorozat, ahol a 6. évad utolsó részeiben fog kiderülni a teljes igazság.
Ez vagy bejön valakinek, vagy nem. Már régóta a brutális csattanók miatt nézzük ezt a sorozatot. Szerintem a készítők pontosan tudj mit akarnak, és ha befejezik a 6. évadot, minden idők talán legemlékezetesebb sorozataként vonulhat be a köztudatba - mint az első olyan sorozat, aminek az összes évadját újra végig kell nézni, ezúttal teljesen más szemmel. -
cherubim06 #16308 Én se tudom minek írod ezt -
#16307 "Ha külön nézek egyes jeleneteket akkor persze szórakoztató meg akár izgalmas is; de ha valakit érdekelnek a mélyebb összefüggések az olyan káoszra bukkan, ami egészen elborzasztó."
jelen esetben ez pont fordítva van. ha valakit leültetsz, hogy nézzen megy részt, mondjuk ezt a legújabbat, azt sem tudja, mi a fasz van. ellenben aki látta az összeset az nagyon is érti miről van szó. persze ha te a 3-ik évad nézésekor eldöntötted, hogy ez egy baromság, akkor nem tudom minek írom ezt -
#16306 hát igen, Ben elég érdekes :D :D -
cherubim06 #16305 Már leírtam a választ a kérdésedre.
Meg nem azt mondtam, hogy semmit nem lehet megmagyarázni csak azt, hogy a sorozat fővonalát alkotó "összefüggésrendszer" nem "összefüggésrendszer" hanem kaotikus ötletbörze. -
#16304 Remélem ez volt a legnagyobb faszság, amit ide sikerált írnom de te hinnél olyan embereknek akik megalkották Ben karakterét?!
-
sirdond #16303 pl arra,hogy füstös barátunk megfertőzi bent, és ezért nem hal meg, hanem kialakul egy tumor. elméletnek nem rossz, de te jössz itt azzal,hogy nem lehet megmagyarázni semmit
de,ha ennyire nem tetszik régóta a sorozat, akkor miért nézed meg már kora reggel a legújabb részt? -
Larvin #16302 ha hihetünk Faraday-nek, akkor nem tudnak változtatni a jövőn, akármit is csinálnak. Lásd: Charlie esete -
cherubim06 #16301 Ez mire is elmélet? Már az első mondata is tökéletes figyelmetlenségről tesz tanúbizonyságot. Ez nem elmélet, hanem egy random agymenés egy 5+1 évados sorozat néhány elszórt jelenetére.
ProGabe: Biztos vagyok benne, hogy már nem tudják mit csinálnak, de ezt nem olyan nehéz belátni, ahogy precision kimondta: időutazással butáskodni egy komolynak induló sorozatban az a teljes öntökönszúrás, ebből már sajnos semmi jót nem lehet kihozni, még úgy se, hogy azt mondjuk, az egész csak valakinek a tudatában van. Az első 2 évadig volt benne valami, azt' ment lefele ezerrel.
Ha külön nézek egyes jeleneteket akkor persze szórakoztató meg akár izgalmas is; de ha valakit érdekelnek a mélyebb összefüggések az olyan káoszra bukkan, ami egészen elborzasztó.
Sokat vártam ettől a sorozattól ezért vagyok ennyire mérges. -
#16300 a készítők megmondták már 1-2 évaddal ezelőtt, hogy nem, nem halottak a szereplők és nem a purgatóriumban játszódik a történet, és nem, nem valaki álmodik vagy képzeli az egészet :D -
#16299 Én is ProGabe-hez csatlakoznék, lásd #16244 (lehet ezért épül meg a hattyú gombnyomó helyisége).
...
Én mástól kapok agyfaszt.
Végigvonul a Geronimo Jackson motívum (a szigeten kívül Locke szekrényében volt egy ilyen poszter gimis korában), majd mindenkinek gondja van az apjával, jópáran közvetve vagy közvetlenül felelős az apja haláláért. Rengeteg kapcsolat van a karakterek közt. Most láttuk a "verejtéklakhoz" nagyon hasonló sátrat. Hugo egyszer az élelemért volt felelős, majd konyhalány. Talán több oldalon lehetne sorolni a visszatérő motívumokat. A társas kapcsolatok nem működnek. A legtöbb karakter szemében Lock "különleges" (mert kiválasztott, vagy csak azért mert ő "menti meg őket").
Ezek talán csak általánosságok, de nem szeretném az utolsó epizódban azt látni, hogy Lock lezuhanása után kómába esik, majd saját vágyai, tudatalattija elkezdi álmodni a ...
Engem ez zavarna. Ha lesz egy flesbek, amiben kiderül, hogy Lock a főiskolán egy VW kisbusszal rohangál akkor leköpöm a monitort.:D
Lehet, hogy hamubasült faszság, nem is vergődök ezen, de őszintén szólva egy "álom", vagy "skizofrén" végkifejletnek annyira nem örülnék.
...
Easter egg? A mólón Ben és visszatérők mögött a hajó neve: illusion.:)
(21:26, a furgonon ugye pedig a reincarnation anagrammája van, le is írta itt valaki korábban:)) -
sirdond #16298 tessék itt egy elmélet:
http://www.4815162342.com/forum/viewtopic.php?t=55140
de kár,hogy ilyen rövidek a részek,elkezdtem nézni és már vége is lett :( -
#16297 télleg... erre nem gondoltam
áh, időuzatás száksz :D -
#16296 igen
már a 815 lezuhanásakor találkozniuk kellett volna önmagukkal. vagy a purge alkalmával haltak meg, esetleg később. bár ezt nem hinném, valószínű ugrottak egyet -
#16295 amúgy kicsit gondolkodtam
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ugye most Szójerék meg a többiek '70 -ben vannak, nade ott is telik az idő, és Sun és Ben jelenének szempontjából ők már durván 30 éve ott vannak, megöregedtek? Ez ugye akkor igaz, ha egy idő és tér dimenzió van... szal én nem lennék meglepve ha Sunék találkoznának egy 60 éves Sawyerrel :)
vagy most hülyeséget beszélek? :D:D:D -
#16294 hát tartsátok! de nem kell itt hőbörögni mindenféle megalapozatlan és idióta indokkal. szerinted a készítők nem tudják, hogy mit csinálnak? szerinted ami történt, az véletlen és ők is csak tegnap látták a TV-ben? "óó bazzeg, jaj mit csináltunk, ez így logikátlan!"
köv rész promo -
#16293 azért nem kéne elhamarkodottan ítélni, pláne nem a Lost esetében
lehet kapsz majd egy olyan magyarázatot hogy a padlót fogod nyalni, és ez a hsz -ed akkor már butaságnak fog tűnni a saját szemedben :) -
#16292 hát ugye két lehetőség van:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vagy nem hal meg a kis Ben és akkor tényleg egy "dimenzió" van, és akkor emlékezni fog rá hogy Sayid az az ember aki gyerekkorában lelőtte...
vagy az időutazással tényleg egy párhuzamos dimenzióba, mondhatni alternatív valóságba érkeztek, és hát nem azt mondom, hogy a két valóság nem függ össze egymással, de nincs hatással egymásra... talán ezért mondta azt Faraday is hogy ami történt, az megtörtént
maga a rész nem volt rossz, várjuk ki a következő hetet -
r4pt0r #16291 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mi csak azt láttuk hogy rálőttek Benre, de hogy mi történt az még ki fog derülni. De persze lehet más nézeten is lenni. :D -
cherubim06 #16290 "még semmit nem is tudunk"
Aha, és az 5. évad felén túl vagyunk, akkor most ki a hülye?
Bárcsak az lenne a gond hogy "még semmit sem tudunk"...a gond az, hogy épp eleget tudunk már ahhoz, hogy egy logikátlan és semmiről sem szóló, végtelenül vontatott szappanoprának tartsuk ezt az hülyülést, amit lostnak hívnak. -
r4pt0r #16289 Te már hülyeségeket beszélsz úgy hogy még semmit nem is tudunk, ez inkább téged jelemez. -
cherubim06 #16288 Eljutottunk oda, hogy mostmár nemcsak a szereplők követnek el helyrehozhatatlan hibákat, hanem a készítők is. Innentől kezdve bármit csinálnak egy 8 általánost végzett akárki is jogosan faszságnak fogja nevezni az egész sorozatot.
-
#16287 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vhogy túl kell élnie, hogy ott legyen a jelenben. :P vagy bonyolultabban van kitalálva az idő kontinuuum lostban? :) -
#16286 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de fogom utálni Sayid-ot, ha nem halt meg a kis Ben :DDD -
#16285 nem lehet hogy azért nem ment vissza a multba sun mert van nála egy gyűrű? ami konstans? volt egy ilyen rész régebben... amikor a hajón haltak meg az emberek mert két időben voltak egyszerre és kellett keresni vmit ami állandó a két idő között és sun jeggyűrűje lehet hogy az -
#16284 epp most jott ki az uj resz:D -
#16283 FAIL -
#16282 Vagy én vagyok a hülye, azt hittem, a fekete mező a napot mutatja. -
#16281 Ez a számláló egy kalap szar. Most 2.24, 2 órája még 4.17 volt rajta. -
#16280 pontosan mi az a füst? ki Jacob? Jacke most akkor halott és csak szellem, vagy feléledt? hol van Faraday? Jack apja WTF? honnan tudták, hogy leszállópályát kell építeni? Richard Alpert halhatatlan? az ott tényleg Claire volt? mik a hétvégi lottószámok? hány éves a kapitány? -
#16279 sun miért nem a többiekkel együtt tűnt el? miért nem velük van? -
#16278 Délelőtt még 11 napot mutatott a számláló a következő részig. -
#16277 komoly volt szerepelt egy magyar ember a lostban?:D -
#16276 szerintem egyik csaj sem olyan hűdenagyszám, hogy lecseréljem helyette a másikat :) -
Adler #16275 én biztos nem cserélném le, talán Sawyer sem. -
#16274 az én gondolatmeneteim nehezen követhetőek
az jutott eszembe hogy verte magát valami magyar srác a fókuszban hogy szerepelni fog a lost-ban, istenem mekkora gyökér volt -
#16273 sztem az "arcokhoz" van köze a logóknak :D