Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Komolyan mondom, hogy nem hiszem el, hogy egyesek itt azert paraznak mert meghalt Locke.

LOL

Halt meg a fenet, Locke a hatos evad vegeig ott lesz.

LOST-ba semmi sem normalis, igy engem messze nem lepett mg, hogy o ovlt a kporosoban. Jack apja is koporosban volt 😛

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

passatgt
tudom, én raktam fel😊

MerlinW
Ez a Wire(Drót) címû sorozat 1. évadából van😊

[merlinw.org]

Klemice
hát ez nem nagyon tartozik a losthoz de mindegy

off lesz még egy hétig aztán megjelennek az AXN-es emberek

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

passatgt
és szerintem az elárul elég sokat róla, hogy empire top50-ben 8. lett a sorozat😊

off vége

passatgt
ritkán káromkodnak benne, de ezen a részen nagyon nevettem, amikor néztem😊

hat a szovegiro nem igazan eroltette meg magat
- fuck..
- fuck....
- o ...fuck
- ...fuck
- fuck...
valahogy nem gyozott meg

May the force serve you well!

passatgt
itt egy videó, elég vicces jelenetek vannak benne😊

passatgt
nyomozós sorozat, de nem az a csi fajta, 1 rész/1 bûntény

1. évad végén lezártak egy eseményt, ami 2. évadban tovább folytatódik a háttérben, közben egy másik bûntény kerül elõtérbe😊

elég lassan történik benne minden, de érdekes módon nem az a közben elálmosodós sorozat, mindig amikor már kezded unni jön egy vágás és egybõl izgalmas rész jön

nálam egyik favorit sorozat mostanában, még néha lostnál is jobb😊

Bulykin
"nem olyan mint a 2. 3. évad ahol még tele volt misztikus dolgokkal "
akkor milyen?? szerintem ebben az évadban is volt jócskán misztikum😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
megnéztem az utosó részt és egesz türhetõ volt, de nem az igazni
nem olyan mint a 2. 3. évad ahol még tele volt misztikus dolgokkal de közben tök egyszerüen megmagyaráztak egy csomó misztikus dolgot

wire az milye?
dobnal egy linket?

stargatelost
jah 😊
nekem is Farscape 4 évad + a film volt meg kb másfél hét alatt 😄 😄

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

passatgt
max 2 hét és lelõve😊

stargatelost
hát akkor meg? 😄DD
azzal még elleszel egy darabig 😄
azt mondják Oz is marha jó, nyáron biztos bepróbálom 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

passatgt
épp wire 2. évad felénél tartok, elég hosszú egy-egy rész(50 perc), meg még van 3 évad😊

stargatelost
ne csak a hypeolt sorozatokra gondoljatok, annyi jó és értekés sorozat van amit le lehet darálni nyáron. egy kicsit utána kutatsz az alapján mi érdekel, és máris megvan a néznivaló.

passatgt
na és nyár végig mit nézzek?😊

tommyg
szökést majd nyár végén

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

stargatelost
Rengeteg minden van, amit lehet nézni 😊

junkien linkelték 😄
all of you have to go back

passatgt
és most mit nézzünk 1 évig?:C

azzzztakurvaeget, ma néztem meg az évadzárót hát de áááááááááááá az utolsó 2 perc aztakurvaeget hát Lock óóóó most várhatok majd 1 évet a következõ részre

<#wilting>
igen igen,de hát lényegében csak õk mert telepakolták c4gyel,de ez egy hülye poén volt csak<#wave>
tommyg
szerintem csak vicceskedik

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

precision
milyen hajót? 😊 azt Ben csinálta ki azzal hogy kinyírta a fószert
vagy mirõl beszélsz? le vagyok maradva?

Bazinga!

tommyg
ja jó

Spoiler!!!!!!!!!!!!!!
a hajót nem Widmore emerei robbantották fel hanem Sayid meg az arab haverjai!!!de ez majd csak a 6dik évad végén fog kiderülni!!!<#idiota><#beka2>
Én régebben gondoltam már rá, hogy Atlantis a sziget, de késõbb elvetettem ezt az ötletet. Most viszont ezzel a költöztetéssel nagyon ebbe az irányba halad a sorozat.

trogerzsiger
Lehet hülye kérdés, de amikor ben ment szigetet költöztetni ugye egy feket ing van a kabátja alatt. Namármost annak milyen az anyaga?

Cáfoljatok meg ha tudtok, de igy a negyedik éved végére nekem van egy nagyon de nagyon fura érzésem ezzel a szigettel kapcsolatban. Ugye az évadzáró résszel végérvényesen átterelték a sorozatot a "science" kategóriából a "fiction" kategóriába (oké-oké füstlény... 😊
Viszont ha végig vesszük a sztori néhány igen érdekes mellékszálát:
- sziget amire simán nem lehet odamenni, csak "spéci irányból".
- a szigetet nagyon durva elektromágneses anomáliák járják oda-vissza
- az iránytû nem müxik
- a szigetet "védelmezõ" természetfeletti erõ. (füstlény)
- runák mindenhol a barlangokban.
- szigetet elköltöztetõ spéci "oldschool" gépezet, ami szintén tele van õsi runákkal és egy elkorhadt õsi falétra vezet oda.
- és ugye a legfontosabb: õsi szobor lábazat.

Ha a Lost írói a valódi mitológiából merítik a sztori-t, akkor egy olyan sziget van amire rá illhet ez a sok érdekesség, az pedig Atlantis. Nagyon ráillenek ezek az érdekességek a mitológiai atlantis szigetre. (beleértve legfõképpen a védelmezõ erõt és ugye azt hogyha amikor nagy volt a baj, akkor a sziget egyszerûen eltünt).

Variance - Tera Hungary: http://tera.variance.hu/ - Tera Hungary fórum: http://terahun.hu/ The Secret World Hungarian Blog: http://tsw.hu/

tommyg
csak ezt még Sun se tudja<#idiota>

EmThor
Jin-rõl egy kicsit azért fenn tartom, hogy talááán nem halt meg, külvilágnak üres sír felett emelhetett emléket Sun, max azért kesereghet, mert szigettel együtt eltûnt.

herczeg
nem mondtam hogy õk is halottak, csak azt hogy õk is lehetnének, nem változtatna semmin... ugyanúgy imndenki a szigeten lesz a 6. évadban, éve

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

Pontosan! Teljesen lényegetlenek.

tommyg
<#wow3><#wow3>

danikarate
Ezek az alternatív befejezések arra voltak jók, hogy megvezessék azokat akik a forgatás körül fényképeztek. Ez nem azt jelenti, hogy õk is halottak!

Grove4
Akit érdekel a bõvitett jelenetet a 12. részbõl,itt megnézheti.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Számomra a Locke-os dolog WTF!!!Jin-t meg sajnálom,nagyon jó arc volt mindig,mindig próbált segíteni.Az elsõ évad elején volt egy kicsit ellenszenves.Én pedig valahogy ráéreztem már a rész elõtt erre a pulzusmérõs dologra.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

herczeg
ezek alapján úgy döntöttem nem is igazán fontos ki volt a koporsóba

mivel ben azt mondta a testet is vissza kell vinniük valószínûleg fel fog éledni. szóval mindegy hogy sawyer vagy locke, mert mindkettõ mindenképpen a szigeten lesz és élni fog így. egyedül desmond az érdekes. ez azt jelentené (ha a fenti logika nem hibás) hogy neki is vissza kell mennie. (mert ugyanúgy benne volt a koporsóba, és feltételezzük hogy nem írtak új dialógust hozzá... jó lenne a teljes videókat látni.)

még arra vagyok kíváncsi hogy azt hogyan magyarázták volna meg ha sawyer van a koporsóban. hogy jut ki a szigetrõl? kétlem hogy locke kiengedte, mert a sziget nyilvánvalóan nem akarja hogy elmenjenek

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

Zomil
nah ma reggel én is meglestem háááát durvaaa 😄

nagyon örülök, h Desmond meguszta, viszont a másik kedvenc karakterem locke sajnos meghalt ugy néz ki😞

sziget eltünös rész odabaszott 😄 "hol a francba van a sziget?"

de az egész rész megint egy csomo kérdést felvet

nem tudom hogy birom ki februárig

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Na és a föld alól, erõs mágneses tér közelébõl rádiójelet adó, szívverés figyelõ....

Klemice
2 <#circling>

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

EmThor
szerintem kaszkadõr 😊

arra én is felfigyeltem 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

szeptemberben...

MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE

passatgt
kaszkadõr volt?
vagy õ ugrott ki tényleg?😊

ates84
Azért az milyen gagyi volt, amikor kinéztek a helikopterbõl hogy honnan szivárog a kerozin és függõlegesen csordogált lefelé a lötty a gép oldalából. Pedig akkora sebességnél max. hátracsapódó permetet lehetne látni ugyebár.

Sephi
😄D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"