Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LOL
Halt meg a fenet, Locke a hatos evad vegeig ott lesz.
LOST-ba semmi sem normalis, igy engem messze nem lepett mg, hogy o ovlt a kporosoban. Jack apja is koporosban volt 😛
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
off lesz még egy hétig aztán megjelennek az AXN-es emberek
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
- fuck..
- fuck....
- o ...fuck
- ...fuck
- fuck...
valahogy nem gyozott meg
May the force serve you well!
1. évad végén lezártak egy eseményt, ami 2. évadban tovább folytatódik a háttérben, közben egy másik bûntény kerül elõtérbe😊
elég lassan történik benne minden, de érdekes módon nem az a közben elálmosodós sorozat, mindig amikor már kezded unni jön egy vágás és egybõl izgalmas rész jön
nálam egyik favorit sorozat mostanában, még néha lostnál is jobb😊
akkor milyen?? szerintem ebben az évadban is volt jócskán misztikum😄
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem olyan mint a 2. 3. évad ahol még tele volt misztikus dolgokkal de közben tök egyszerüen megmagyaráztak egy csomó misztikus dolgot
dobnal egy linket?
nekem is Farscape 4 évad + a film volt meg kb másfél hét alatt 😄 😄
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
azzal még elleszel egy darabig 😄
azt mondják Oz is marha jó, nyáron biztos bepróbálom 😊
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
vagy mirõl beszélsz? le vagyok maradva?
Bazinga!
a hajót nem Widmore emerei robbantották fel hanem Sayid meg az arab haverjai!!!de ez majd csak a 6dik évad végén fog kiderülni!!!<#idiota>#idiota><#beka2>#beka2>
Viszont ha végig vesszük a sztori néhány igen érdekes mellékszálát:
- sziget amire simán nem lehet odamenni, csak "spéci irányból".
- a szigetet nagyon durva elektromágneses anomáliák járják oda-vissza
- az iránytû nem müxik
- a szigetet "védelmezõ" természetfeletti erõ. (füstlény)
- runák mindenhol a barlangokban.
- szigetet elköltöztetõ spéci "oldschool" gépezet, ami szintén tele van õsi runákkal és egy elkorhadt õsi falétra vezet oda.
- és ugye a legfontosabb: õsi szobor lábazat.
Ha a Lost írói a valódi mitológiából merítik a sztori-t, akkor egy olyan sziget van amire rá illhet ez a sok érdekesség, az pedig Atlantis. Nagyon ráillenek ezek az érdekességek a mitológiai atlantis szigetre. (beleértve legfõképpen a védelmezõ erõt és ugye azt hogyha amikor nagy volt a baj, akkor a sziget egyszerûen eltünt).
Variance - Tera Hungary: http://tera.variance.hu/ - Tera Hungary fórum: http://terahun.hu/ The Secret World Hungarian Blog: http://tsw.hu/
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
még arra vagyok kíváncsi hogy azt hogyan magyarázták volna meg ha sawyer van a koporsóban. hogy jut ki a szigetrõl? kétlem hogy locke kiengedte, mert a sziget nyilvánvalóan nem akarja hogy elmenjenek
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
nagyon örülök, h Desmond meguszta, viszont a másik kedvenc karakterem locke sajnos meghalt ugy néz ki😞
sziget eltünös rész odabaszott 😄 "hol a francba van a sziget?"
de az egész rész megint egy csomo kérdést felvet
nem tudom hogy birom ki februárig
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE