Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ThugEdge
én arra lennék kivi,hogy ki lesz-é fejtve az a szál,amikor vmelyik évadban,nem a 4.ben az tuti,walt rajzolgat a földön kiskorában és egy madár neki röppen az ablaknak és megfexik egybõl
azt gondoltam,hogy nyilván walt lesz vmi kulcs a storyban,de azóta erre vonatkozólag szar sem történt vagy csak én nem voltam figyelmes?
emléxik vki erre?

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

ProGabe
erre felteszed a lehetõ legrosszabra (sárgabéka) 😊

használd ezt: http://media.proxnet.hu/

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

stargatelost
na jó ez már nevetséges mit szenvedek itt 😄
1.
2.
3.
4.

ha most nem lesz jó leszarom 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

stargatelost
kell nekem gagyikra felrakni a képeket 😊
akkor újra az egész:
1.
2.
3.
4.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Ez se lett jó..
stargatelost

stargatelost

stargatelost

passatgt
az ékírásra gondolok az oszlopon😊

ates84
jelöld be akkor a képeken pls

hát én semmit nem látok ott 😄

passatgt
meg itt a falon is van

[/img]

LasDen
és itt hol ??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

passatgt
leszedem 720p-be és megnézem😊

5c0rp330n
ez a jelenet melyik részben is van, hanyadik perc/másodpercnél? 😊

Sephi
Amikor Ben kinyitja azt a koajtot, ahonnan elinditja a fustot, alitolag az ajton levo jelek kozt ott a szornyunk.

Ma este megnezem de ha valaki hamarabb meg tudgya nezni akkor megkerjuk 😄

Az lenne meg LOL ha a Cloverfield kapcsolodna a LOST-hoz 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Zomil
Õ J.J. Abrams 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

setuh
szabad a gazda!

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

macselek
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az elején bevillanó dharma logó?😊

Sephi

Mai kerdes :

Mi koze van a Cloverfield-nek a Lost-hoz?

(megsúgom, van)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Herold
Már mész is? Szia! <#integet2>

Baggio73
Sawyer legjobb beszólása: "Hé Kenny Rogers, Mivel próbálkozol? Zárfeltöréssel?"
Én meg ezen röhögtem
<#vigyor3>

Asrock B365Pro4, i5-9400F, 16GB DDR4 2666Mhz Predator ram, MSI GTX1050Ti Oc 4Gb,

jugen
Azért azon kínomban röhögtem, mikor Ben tekerte a kereket...

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Zomil
ha figyelmesen megnézem az utolso részt láthatod, h Desmond és Penny nem mennek az Oceanic 6-al a szigetre 😊

amugy meg elgondolkoztam rajta, h Sawyer mekorrát szivott volna ha elötte tünik el a sziget 😄DD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tudom sokat gondolkodom, de sokan elmélkedtek anno arról ki lehetett az az ugynevezett "Economist" akit Sayid a FF-jében vadászott a német bigén keresztül és Ben csak így emlegette. Számomra egyre valószínûbb h õ bizony Locke volt. És sztem Locke halálában benne van Sayid keze, gyanus ahogy Hurleynek mesél a történtekrõl. Nem azt mondom h õ ölte meg, de lehet h azzal a szándékkal ment oda h megöli az Economist-ot, csak még nem tudta ki az, és az ebbõl adódó konfliktus vezetett valahogyan Locke halálához. (Pl: öngyilkossághoz, véletlen balesethez, vagy Sayid akár önvédelembõl is megölhette, esetleg Ben is közrejátszott a dologban.) Ez is érdekes kérdés az 5. évadra nézve.

Amugy ha 5. évad, az hogyis fog felépülni?
Sztem most a sziget elõre ment 3 évet, akkorra amikorra Jack elért a We have to go backhez. Innentõl fogjuk látni az eseményeket párhuzamosan, hisz Sawyer például még most úszott ki a partra az elméletem szerint, miközben Jack-ék kijutottak, visszailleszkedtek, Kate-et felmentették, összecuccoltak, szétcuccoltak és most vissza akarnak menni. Azt ami kint történt FB-bõl ismernénk meg, és sztem visszább kéne venni a FF-bõl mert emiatt lett visszásabb picit az évadzáró értékelése egyeseknél, pedig ha nem láttunk volna FF-eket nem gyengén fordulatos változatos évadzáró lett volna.
Nekem a multkor eszembe jutott egy érdekes teória. Ben ugye meg akarja ölni Penny-t. Na most melyik az az egyetlen hely ahol Ben nem találhatja meg? Igen, a sziget, hiszen oda ugye õ már nem mehet vissza. Viszont így szegény Desmond, annyi küzdelem után h eljöjjön onnan vissza kellene menni csak Penny miatt. Irónikus. Persze van egy bökkenõ is, az egész csak akkor áll, ha Ben igazat mondott ezzel kapcsolatban Locke-nak. És ez egy elég nagy HA.
5c0rp330n
a desmondos rész tényleg hatalmas volt. a 3. évadban is az ütött az egyik legnagyobbat a finálé után persze, az mindent vitt.

AntiHero
<#felkialtas><#levele><#zavart2>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

AntiHero
Nekem is jobban tetszet. Az a rész volt a s4 legjobb része.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

amúgy akik a csónakba voltak azokkal most mi lett?

passatgt
elõször én higanyra gondoltam, de utána leesett😊

macselek
Jaa, értem😄

precision
házigazda

Bazinga!

macselek
hg?

ProGabe
na ilyenkor kár,hogy nincs hg!

stargatelost
<#levele>

Sephi
Mi kerunk elnezest.

Zomil
-.-

Nalam a legnagyobb WTF, hogy még találok embereket akik rajonganak ezért a szarért.
alienslive
Öszintén szólva a desmondos rész nagyobbat ütött nálam, mint a finálé.
Viszont a 3. évad lezárása volt szerintem a legnagyobb WTF az egész sorozatban.

gabo91
Biztos arra is lenne félig meddig logikus magyarázat. Olyan akár egy viharfelõ melyben villámok vannak, meg ilyen elektromos kisülés cucc mitom én nem vagyok fizikus....
de ben sem egy darab csontal csalogatta oda (nem tudjuk mivel)

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gabo91
Igen richard érdekes volt. 60 ével ezelött is mikor megjelent a kicsi locke-nak ugyanúgy nézett ki mint mikor 3 éve a szigetre vitte Juliet-et, és mikor a kicsi Ben gyerek korában elszökött az erdõbe vele is beszélt. Majd 10 év múlva Ben és richard kiírtotta a Dharmásokat a szigetrõl, és most is ott van richard és semmit sem változott 😊

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

passatgt
délibáb

grebber
Én nagyon kiváncsi vagyok arra mi az a füstszörny!

Next PC upgrade: 2022

ProGabe
"és még mindig egy csomó dolgot elfelejtettek megmagyarázni/ elsikkasztottak..."

nekem is ez a bajom ezzel az évadzáróval.azt reméltem (volt színész aki ezt nyilatkozta),hogy kapunk valami olyan szintû WTF-et,ami elviszi kocsikázni az összes eddigi történést.tehát csak erre fogunk megint koncentrálni,azért is,mert a többinek nem lenne jelentõsége mellette

mindemellett egyértelmû,hogy ezzel szöges ellentétben állt a készítõk célja:csináltak egy szép befejezést annak,amit felépítettek ebben az évadban,csak ugye senki nem ezt várta!

lele
én is <#crazya>

engem õszintén nem nagyon rázott meg az évadzáró örülök hogy nem volt olyan drasztikus mint a többi...
Tudniilik ezeket összelehetett rakni már az elõzõ rész alapján, ott pedig hogy Locke lett a vezetõ nyilvánvalóvá vált hogy õ jött ki és keresgélte az Oceanic 6-et

am. a füstre semmi , a szoborra semmi, (arra sincs hogy penny miért/honnan tudta hogy az északi sarkra kell tenni 2 oroszt hogy mágnese kilengéseket figyeljen)
és még mindig egy csomó dolgot elfelejtettek megmagyarázni/ elsikkasztottak...

precision
én megbocsátok <#eljen>

Bazinga!

trident
Már most elnézést kérek, hogy nem kétrõl linkelek képet,

Mindenesetre, akit érdekel, itt talál jópár fotót kezdve dzsúliettõl sáhidig.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Bulykin
helyesírás<#eljen>
bye

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi