Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt gondoltam,hogy nyilván walt lesz vmi kulcs a storyban,de azóta erre vonatkozólag szar sem történt vagy csak én nem voltam figyelmes?
emléxik vki erre?
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ben áll a fal elõtt + ékírás nagyítva
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
akkor:
Ben áll a fal elõtt + ékírás nagyítva
Ékírás még nagyobb és kiemelt
Találgatások mit jelenthetnek
Orchid alatt lévõk kinagyítva
(darkufo-ról mind)
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ma este megnezem de ha valaki hamarabb meg tudgya nezni akkor megkerjuk 😄
Az lenne meg LOL ha a Cloverfield kapcsolodna a LOST-hoz 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Mai kerdes :
Mi koze van a Cloverfield-nek a Lost-hoz?
(megsúgom, van)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Én meg ezen röhögtem
<#vigyor3>#vigyor3>
Asrock B365Pro4, i5-9400F, 16GB DDR4 2666Mhz Predator ram, MSI GTX1050Ti Oc 4Gb,
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
amugy meg elgondolkoztam rajta, h Sawyer mekorrát szivott volna ha elötte tünik el a sziget 😄DD
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Amugy ha 5. évad, az hogyis fog felépülni?
Sztem most a sziget elõre ment 3 évet, akkorra amikorra Jack elért a We have to go backhez. Innentõl fogjuk látni az eseményeket párhuzamosan, hisz Sawyer például még most úszott ki a partra az elméletem szerint, miközben Jack-ék kijutottak, visszailleszkedtek, Kate-et felmentették, összecuccoltak, szétcuccoltak és most vissza akarnak menni. Azt ami kint történt FB-bõl ismernénk meg, és sztem visszább kéne venni a FF-bõl mert emiatt lett visszásabb picit az évadzáró értékelése egyeseknél, pedig ha nem láttunk volna FF-eket nem gyengén fordulatos változatos évadzáró lett volna.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Viszont a 3. évad lezárása volt szerintem a legnagyobb WTF az egész sorozatban.
de ben sem egy darab csontal csalogatta oda (nem tudjuk mivel)
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
nekem is ez a bajom ezzel az évadzáróval.azt reméltem (volt színész aki ezt nyilatkozta),hogy kapunk valami olyan szintû WTF-et,ami elviszi kocsikázni az összes eddigi történést.tehát csak erre fogunk megint koncentrálni,azért is,mert a többinek nem lenne jelentõsége mellette
mindemellett egyértelmû,hogy ezzel szöges ellentétben állt a készítõk célja:csináltak egy szép befejezést annak,amit felépítettek ebben az évadban,csak ugye senki nem ezt várta!
engem õszintén nem nagyon rázott meg az évadzáró örülök hogy nem volt olyan drasztikus mint a többi...
Tudniilik ezeket összelehetett rakni már az elõzõ rész alapján, ott pedig hogy Locke lett a vezetõ nyilvánvalóvá vált hogy õ jött ki és keresgélte az Oceanic 6-et
am. a füstre semmi , a szoborra semmi, (arra sincs hogy penny miért/honnan tudta hogy az északi sarkra kell tenni 2 oroszt hogy mágnese kilengéseket figyeljen)
és még mindig egy csomó dolgot elfelejtettek megmagyarázni/ elsikkasztottak...
Mindenesetre, akit érdekel, itt talál jópár fotót kezdve dzsúliettõl sáhidig.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."