Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
amúgy, talán maga a sziget alkotta õket? :S
Jacob kabinja is ezen az elven ugrál?
Den megjelenése az építkezéskor arra utal, hogy tudják majd irányítani?
2 rész és még biztos tudnék kérdéseket alkotni, csak szinte felesleges
eleve ez a topik sem úgy pörög, mint régen, amikor még nem is néztem a sorozatot 😞
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
Ez jó volt:
-Ez a bizonyos energia lehetõvé teszi,hogy manipuláljuk az idõt.
-És....visszamegyünk és megöljük Hitlert?
-Ne legyen abszúr
...
-Vannak bizonyos szabályok,amiket nem hághatunk át!
Mert a sziget ugrál az idõben.
Meg minden személy ugrál az idõben kivéve Desmond, meg azok az emberek, akik a sziget õslakói.
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Az egy dolog hogy valakinek nem tetszett ez az egész idõutazás dolog(mondjuk azok nem tudom mit vártak az elõzõ évad után), de unalmas semmiképp nem volt. Amilyen pörgést mûveltek a készítõk, csak kapkodni tudtam a fejem.
Erre mostmár legalább tudjuk a választ!
Mit jelent a hozzászólásod? Már láttam ilyet máshol is, de ezt még nem ismerem... Mit jelent?
üdv.,
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Meg kell szöktetni Hugót<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
de tõlem jöhet felirat a Lost.S05E01.iNTERNAL.720p.HDTV.x264-CTU -hoz is.
Miért nem cheatory és blaisect, vagy kenny készítették a mostani kér részhe a feliratot?
Ki ez az uj tag, aki forditotta?
Magyar sorozatosról lehet szedni + a magról.