Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grove4
Ja,meg tuti lesz még jelentõssége,a koreai/japán/kínai... doki gyerekének,szerintem egyébként Miles lesz az,de lehet én vagyok már a nagyon elborult,szerintetek?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Egyébként nagyon sanszos,hogy aki beköpte Kate-et ,hogy "esetleg" nem övé a gyerek,az Ben volt,hogy visszaüldözze a szigetre!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Herold
Köztük és a part között volt egy domb úgy láttam, az mögül lõtték. Csak az a furcsa, hogy a tüzet (amivel a nyilakat meggyújtották az idegenek), miért nem vették észre abban a sötétben.

Herold
Nem. Az egész sziget ugrál, mivel Jackék helikoptere elõl eltûnt.

trogerzsiger
Tegnap mikor nõvéremmel néztük felmerült bennünk egy kérdés. Amikor a Niel-t meglövik egy égõ nyíllal elkezdenek befelé futni, és tengerbõl lõtték õket vagy mi?😄

ProGabe
úgy is kérdezhetnénk, hogy õk miért szerves részei a szigetnek. meg azt is meg lehetne kérdezni, hogy Juliet vajon akkor is ugrálna, ha velük maradt volna? és Lock? õ már a vezetõjük, mégis ugrál. valaki kopogjon be Lindelofékhoz és kérdezze meg ezeket pls! 😊

amúgy, talán maga a sziget alkotta õket? :S

Jacob kabinja is ezen az elven ugrál?

Den megjelenése az építkezéskor arra utal, hogy tudják majd irányítani?

2 rész és még biztos tudnék kérdéseket alkotni, csak szinte felesleges

eleve ez a topik sem úgy pörög, mint régen, amikor még nem is néztem a sorozatot 😞

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

jax
NEM a sziget meg a növények*

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

jax
A a sziget meg a növények ugrálnak az idõben, hanem Sawyerék. Az viszont jó kérdés, hogy az othersök miért nem ugrálnak.

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

Herold
Azt egyébként nem értem, hogy ha a sziget ugrál az idõben, a rajta lévõ növények is mennek vele, akkor a tábor miért nem ment vele együtt. És Locke miért maradt egyedül, hova lettek az "others"-ek? Ez ostobaság és nincs értelme.

Herold
Attól hogy ezt mondják, még nincs megmagyarázva a dolog. Egyébként is, Faraday tudott beszélni Desmonddal, tehát már beleavatkozott a múltba.

Grove4
Igen,meg mint tudjuk,van az a bizonyos idõparadoxon,bár itt azzal a "szabállyal" akarják kiküszöbölni.

Ez jó volt:
-Ez a bizonyos energia lehetõvé teszi,hogy manipuláljuk az idõt.
-És....visszamegyünk és megöljük Hitlert?
-Ne legyen abszúr
...

-Vannak bizonyos szabályok,amiket nem hághatunk át!

sweech
ez a baj az idõutazós történetekkel. rohadt könnyû belegabalyodni.

Grove4
Egyébként nekem sokakkal ellentétben tetszik a sorozat,lehetett rá számítani,hogy így folytatják,csak most még jobban kellesz koncentrálni a történésekre!

Grove4
Igen,de én nem akkor mondom,hanem amikor Eathent lelõtték,ott már ismerhette,mivel a gép lezuhanása után volt!

Hogy ethan miért nem ismerte fel? hát azért mert lock idõben visszaugrott a múltba, amikor még ethan nem ismerte.

Mert a sziget ugrál az idõben.

Meg minden személy ugrál az idõben kivéve Desmond, meg azok az emberek, akik a sziget õslakói.

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Grove4
Aha!

Szolnokboy1
mert sötét volt, esett az esõ, locke feje ki volt festve, ethan feje meg össze volt verve by jack.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Grove4
Én azt nem értem -mondjuk még csak az elsõ részt láttam- ,hogy ha Locke találkozott Eathen-nel,akkor Eathen miért nem emlékezett rá amikor lelõtték?

Szolnokboy1
egyetértek!! az elsõ rész nagyon pörgött, mondjuk a 2. már kicsit kevésbé, de nekem az is nagyon bejött, nagyon gyorsan elment a 40 perc ott is.

Igen jó részeket néztem és teljesen más hangulata volt mint az eddigi részeknek.

Lobsterman
Te jó részeket néztél? :o
Az egy dolog hogy valakinek nem tetszett ez az egész idõutazás dolog(mondjuk azok nem tudom mit vártak az elõzõ évad után), de unalmas semmiképp nem volt. Amilyen pörgést mûveltek a készítõk, csak kapkodni tudtam a fejem.

Nekem se jött be az elsõ 2 rész. Soha nem volt még ilyen, hogy lost részen unatkoztam. Mindig 2szer néztem meg a részeket, de most másodszor már nem tudtam. Semmi köze nem volt a régi lostokhoz ennek a 2 résznek. Tudom, hogy ez a 2 rész csak ilyen felvezetõ volt, és majd beindul, de azért lehetett volna jobb is.

precision
ennyire nem jött be? 😊

Bazinga!

Herold
Na ebbõl 5. évadból megint rétestészta lesz, úgy látom... <#szomoru1>

Szolnokboy1
maradjunk annyiban, hogy egyik sem az igazi, de ha választani kell, akkor c&b

Amikor vége lett a 4-ik évadnak, akkor azt találgattuk, hogy a sziget térben, vagy idõben, esetleg mindkettõ mozdult el.

Erre mostmár legalább tudjuk a választ!

Herold
Õk eddig se a hosszupuska-ra töltötték fel a feliratokat.

sweech
feliratok.hu

az övékét hol lehet megtalálni?

sweech
hosszupuskán nem az övék van fent. pedig jobb :|

Herold
chetory és BlaiSeCT készítette a mostani két részhez a feliratot.<#banplz>

trogerzsiger
upsz 😄 Állandója 😄

Lobsterman
ez egy ilyen szabadkõmûves dolog 😊

sweech
2.-hoz õk csinálták

senki nem tudja?

Szia!

Mit jelent a hozzászólásod? Már láttam ilyet máshol is, de ezt még nem ismerem... Mit jelent?

üdv.,

tommygear
😄SA_D?AS?DASD?:SA_D?SAD?AS
😄😄

Klemice
hát nem lõtték szájon így nincs áll ondója

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

passatgt
nem azért, csak tegnap a 720p-s még ua a sima avi volt, csak felbontást átállították...

Átmegy a Lost Prison Break-be.
Meg kell szöktetni Hugót<#idiota><#idiota>
trogerzsiger
Én is😄 belecsaptak a lecsóba... 😄 És a Vörös csajnak meg nincs állondója nem? És ezért vérzik az orra stb..

sztem is

Sephi
Nincs szar minõség. Az elsõ is ami kijött pompás volt, semmi baj sincs vele. Kurvára válogatósak az emberek.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

kirol
Nem tudom. Nem néztem.
de tõlem jöhet felirat a Lost.S05E01.iNTERNAL.720p.HDTV.x264-CTU -hoz is.

Sziasztok!

Miért nem cheatory és blaisect, vagy kenny készítették a mostani kér részhe a feliratot?

Ki ez az uj tag, aki forditotta?

passatgt
ennek szar a minõsége nem?

kirol
Az Lost 5x01 - 720p.HDTV.AC3.AVC-GB" -hez tud valaki magyar feliratot? Nem találok hozzá idõzítettet sehol, csak angolul.

zaki
Kijött egy ilyen, hogy Lost.S05E00.Destiny.Calls.TVRiP.XviD-TPB
Magyar sorozatosról lehet szedni + a magról.

Sephi
meg hogy hülye 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"