22323
-
#16873 kicsit durvan magyaraztad de ertheto:P -
#16872 vegyünk egy szimpla példát, azért mert a barátok közt speciális karácsonyi epizódját a sorozat közepén vetítették le, és ott még gyerekek voltak a szereplők ez azt jelenti, hogy előbb nőttek fel mint gyerekek voltak? vagy miután felnőttek újra gyerekek lettek?... -
Balin #16871 jóvanna:D túl természetfeletti dolgokra gondolok:D -
#16870 szerintem nem érted a sorozatot -
#16869 -
#16868 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem horace volt a furgonban a hulla hanem roger -
Balin #16867 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lehet hülyeség amin gondolkozok de pl a bomba csak az után robbant miután Jacob-ot leszúrták... -
#16866 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tök jó, igazam volt azzal kapcsolatban, hogy locke nem locke, és hogy nem is jacob. Szerintem a robbanással a jövőbe kerülnek, de nem úgy értem, hogy a jelenbe, hanem a konkrét jövőbe. -
sirdond #16865 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nekem van egy olyan érzésem, hogy jackék nem fogják megváltoztatni a jövőt.minden kis jel erre utal, pl ahogy a lost via domus is befejeződik,vagy ahogy a nyitó jelenetben is beszélgettek jacobék. az 5. évad a múltról szólt, a 6. évad a jövőről fog, megismerjük hogy is megy végbe a "folyamat" -
Masakari #16864 hát ez erősen kibaszott durva volt!!!kár hogy ennyit kell várni a folytatásra:( -
sirdond #16863 ahogy haladunk előre a sorozattal egyre jobb és jobb részeket kapunk, remélem ez végig megmarad
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nagyon bejött jacob és a másik csávó "harca"
a készítők mindenkit beetetnek,hogy vajon ki lehet jacob, meg honnan ismerheti az embereket, erre meg kettő "felsőbbrendű" lény is van :)
az már egyértelmű szerintem,hogy ez a jó és rossz harca
ja és julietet sajnálom,még így is,hogy régóta tudni lehet, hogy nem lesz főszereplő a 6. évadban -
#16862 Neked. -
#16861 eztv.it -
#16860 Ti honnan szeditek a torrentet? A Mininován már nincs fent a cucc csak egy szövegfájl. -
#16859 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Támogatom azt az ötletet hogy a két "istenség" Jacob és Mr XY harcáról szól az egész LOST. Sőt...szerintem a sötét ruhás ürge az új Locke, ÉS még ő füsti barátunk is....tehát maga a szörny! Jacob a jó, az meg a gonosz. Nekem ez egyértelmüen lejött ebből.
Valamiért ez a 2 csávó nem tudja egymást kinyírni...gondolom csak halandók ölhetik meg őket (ha hagyják).
Az a rezzenéstelen arc ahogy XY mondja Jacobn-ek, hogy "Do you know how badly I wanna kill you?" az nagyon betett baszki! :)
Amúgy szerintem Juliette nem hal meg. Valószínünek tartom, hogy a robbanás nem resetálja a lezuhanást, hanem egy sokkalta erősebb Flash-t hoz majd létre ami kőkeményen másik időbe baxxa a főszereplőinket. Vagy hát nem tudom...ez necces kérdés itt. Fingom nincs hogy folytatják, de továbbra is kedvenc sori marad :)
Chang karjára is tudjuk már a választ....pedig nem tünt olyan durvának a seb hogy le kéne vágni, de hát úgy tűnik mégis.
Ez a 251 nap brutális basszus. :) -
#16858 Gyengus évad???? legjobb évad ez volt eddig azthiszem :) -
#16857 egyébként az is lehet, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jacobnak van (volt) egy master-planje (tehát ő is keresete a loop-holet (a kabin körül volt is egy:))), és az, hogy elment és találkozott a "kiválasztottakkal" ennek a része volt, így alkotta meg a variánsokat. tehát most mi azt látjuk, hogy vesztett, de közben nyert és elpusztul az egész sziget, "sötét ruhástól", mindenestül
tehát lehet, hogy arra gondolt a "Jönnek"-kel, hogy a '77-ben lévők jönnek és jól szétrúgják "Locke" seggét :) -
#16856 Ille qui nos omnes servabit.
He who we (all men) will protect.
-
#16855 Uristen... 251 nap :D
........... -
#16854 arra gondoltam én is, de az túlontúl egyértelmű. hm, ez a Lost. igen, tényleg ők jönnek :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Locke helyett felveszi Jacob alakját, Ben száját bevarrja, mint smissz ügynök a mátrixban és ő lesz az atyaúristen a szigeten -
#16853 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kik jönnek? hát richardék be ide a szobor alá. amúgy mit jelent magyarul a válasz arra az árnyékos szobros kérdésre? és mi a lényege ennek a kérdésnek. ezt tudjuk? -
#16852 omájgád! az első 3.5 perc talán az eddigi legfontosabb jelenet volt az egész sorozatban!
igazság szerint negyed óra után a két lehetséges opción járt az agyam:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Locke Jacob, vagy az ősz hajú ürge-e :)
azért találom olyan fontosnak az elejét, mert kiderült: ez az egész erről a két emberről(???) szól!
amúgy most több kérdést kaptunk, mint választ. na lássuk csak:
-ez a két entitás valami istenség lehet?
-nem ölhetik meg egymást, ez világos. miért? talán ők Yin és Yang? gonosz és a jó? Jacob fehér ruhában volt, a másik sötétben, az utóbbi meg akarja ölni az előbbit
-talán ők alkották a szigetet, esetleg a saját szórakoztatásukra?
-már a Black Rock előtt is voltak ott emberek
ezt mind az a 3 és fél perc szülte. minden más, ami történt, nos, EmThor már leírta, hogy mi velük a helyzet
ja igen, természetesen a vége is érdekes
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jacon: -Jönnek!
kik b+? kik? :)
Jacob halála vajon milyen hatással lesz a szigetre?
ja még az jutott eszembe, hogy anno, amikor felrobbant a heccs és lila lett az ég, akkor az is egy ugrás volt? :S talán még a hangeffekt is megegyezik
251 nap :( -
#16851 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!NA! abban igazam volt, hogy a mostani Locke, nem Locke, csak ugye abban tévedtem, hogy nem Jacob hanem vki más. _Szerintem_ Jacob és ez a másik fazon aki most Locke alakjában van, az két ősi istenség. Jacob unatkozott a szigeten, ezért ide hozta az első telepeseket v. első embereket a szigetre, mondja is neki a másik fazon, hogy "you brought them here". Az hogy Jacob egy isten, mi sem bizonyítja jobban, mint pl hogy feltámasztja Locke -ot mikor kiesik az ablakon, hogy Richardnak gyakorlatilag örök életet adott (vagy legalábbis nem öregedik), mint ahogy Ő sem öregedik, és abban a pillanatban van ott ahol akar, és beszél egy csomó nyelvet...stb. Szóval, ha Jacob nem egy Isten, akkor senki sem az :)
Azt is láthattuk, hogy nem a bomba okozta a későbbi eseményeket (mint ahogy Miles utalt rá), mert a bomba felrobbanása nélkül is megjelent az erős mágneses jelenség, mivel belefúrtak vmibe.
A rengeteg kérdés kb felét megválaszolták, de jött helyette 4x annyi :D Szóval várom az utsó évadot erősen! Az évadzáró pedig 10/10 :) -
#16850 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!útálom ha ilyen tanácstalansággal ér véget egy sorozat évadja. de hát e miatt fogjuk nézni a következőt. most több mint fél évig találgathatunk fölöslegesen. géerrháá -
#16849 8 hsz-al hátrébb megleled a választ.......... -
Bmx01 #16848 vége fullra a sorozatnak vagy várható még évad ??? -
#16847 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lehet Juliet túléli. na jó valszínű nem, de sajnálnám :( -> a színésznő másik sorozatban kapott szerepet.
mi ez a szobor? Anúbisz? miköze az egyiptomiakhoz? WTF? -> már ki lett tárgyalva, Tawaret az
Said lesz Horatio ruhájában a hulla akit majd megtalálnak a furgonban -> az Roger volt, Ben apja.. és Horace ruháját vette fel Sayid, ne keverjük már bele a vörhenyes horációt a helyszínelőkből..
-
#16846 még mindig nem lehet tudni ki a jófiú... -
#16845 úristen mennyire durva volt!
[spoiler] lehet Juliet túléli. na jó valszínű nem, de sajnálnám :( akkor Locke a másik csávó, aki ott volt Jacob-el a Black Rock-nál. na de ez a Mr. X kinek az alakját vette még fel eddig? csak a sziget óta volt Locke? és akkor mi van Jack apjával? ki az igazi Jacob? mi ez a szobor? Anúbisz? miköze az egyiptomiakhoz? WTF?
na és Jack-ék? most visszakerülnek a "normális" időbe, együtt leszünk, de szerintem a múltat nem lehet megváltoztatni, Said lesz Horatio ruhájában a hulla akit majd megtalálnak a furgonban, a '80-as években a felnőtt Ben kiírtja az other-ökkel a Dharma falut idegázzal, stb. Ez a kis baleset... a Swan félkopasz felügyelője túlélte, ő fogja befejezni a munkálatokat, megépül a Hatch, stb.
Végül is ez a kis időutazós évad nem volt "rossz" kitérő. De minden esetre érdekesek ezek a nem öregedő figurák. Jacob a jófiú, a másik meg nem, ez lesz a 2 frakció, hogy milyen régóta vannak így, ki tudja. A black rock-ot jó volt látni, kíváncsi vagyok ki volt rajta (ok rabszolgaszállító) lehet nem is tudjuk meg, ez van.
Felütötték a labdát megint... újabb 9 hónap várakozás? -
#16844 Na kiv vagyok hogy ennek a eleg gyengus evadnak megis mi lesz a vege... nem nagyon orjongenek a kulfoldi forumokon... -
#16843 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Legalább abban igazam volt egy éve, hogy irdatlan baromságnak tartottam Locke feléledését ha visszaviszik a szigetre :) -
#16842 szerintem ez volt a legjobb rész -
#16841 ja -
#16840 Következő rész: 2010???
-
#16839 az első 3 perc is odabasz mi lesz később? :D -
#16838 Átváltott pirosra:) -
#16837 perc....szerda este 8-ig számol vissza, de nem ekkor van az epizód csak ez van.......
Faraday meg nem maradt ott meghalni, hanem ő is beépült a többiekkel együtt és mivel kurva okos elvitték Ann Harborba a HQ-ba.... -
#16836 daniel nem maradt ott sárlottal :\
nem romlott el a számláló, a perceket mutatja -
#16835 ez az 56 mi? ugye csak elromlott -
#16834 srácok nem sűrűn vesztem el a fonalat de most sikerült.
a Fizikus haverral mi történt hogy egyszer csak tengeralatjáróval jött?
ő nem ott maradt kvázi"meghalni" a dzsungelben a szerelmével?