Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Siros kurva mode ON :

Az a kerdesem lenne, hogy akkor az osses eddigi szereplo, akik halaluk utan is megjelentek, magyaran idoutazok voltak?

Mert akkor itt szakad meg az elmeletem.

Ha Daniel visszament a multba es szolt Desmond-nak akkor az a tette teljesen atugrott egy egesz korszakot es semi mast nem valtoztatott meg minsemhogy Desmond a jovoben hirtelen emlekszik a dolgokra? Akkor ez KONKRETAN azt jelenti, hogy Daniel a jelenbol meg at, szoval most ahogy mindenki szedeleg. Ez eddig stimmel, mivel a sziget most ugralgat az idoben.

De akkor kell lenni egy alternative magyarazatnak is. Ha a halott szereplok megjelennek, akkor oket csakis akkor tudjak oda vissz kuldozgetni, ha meg elnek nem? Magyarul azok akik meghaltak, amikor meghaltak mar tudtak rola, hogy idoben utaznak nem? Nekem ez nem tiszta jelenleg… mert ha az van, hogy amikor idoutazol, akko egy altarnativ vilagban tovabb elnek de a sorozat cask egy “idozonat” mutat akkor en kerem szepen nagyon csalodott leszek.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

tommygear
<#eljen><#eljen><#eljen>
ProGabe
és még két verzió:
éppenhogycsakhalvány
nincshalványítva

persze lehet még ezeknél is erõsebb

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
ha az halvány, akkor mit szóltok a...óóó, ezek szerint nem vettétek észre <#ravasz1>

"erõsebb" felirattal

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tommygear
jóez, csak kicsit halvány a felirat a háttérben<#eljen>
Grove4
Nekem bejön!Bár csak egy halvány LOST feliratot tettél mögé😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

ProGabe
??

Grove4
Nekem tetszik,csak egy kicsit "sivár",de amúgy szép munka!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

ProGabe
?

nyugodtan le lehet szólni, ez tényleg csak 1 perc volt

Grove4
Jah,így már vili!

ProGabe
"náluk volt"

=érintkeztek vele. gondolom ha valaki éppen átölelt (volna) egy gép-darabot, az is vele maradt (volna)

Grove4
Viszont,az meg mi,hogy a csaj azt mondja,hogy szerinte a csónak azért ment velük,mert az náluk volt amikor történt az eset.....és a tábor nem volt velük???

Szerintem is az volt a gond, hogy csak egyszer írta le a kérést. Legalább 3x be kell írni, hogy "hol van felirat?" és akkor majd kap, nem-e?
precision
irónia?

Bazinga!

Herold
<#confused><#fejvakaras><#wilting>

precision
hosszupuskan van hozzá angol felirat

amúgymeg ott van a bannerban két feliratos oldal linkje, plusz használhatod az opensubtitles.org -ot

ha ezeken nem találsz, mi sem fogunk tudni segíteni... mi vagyunk a rosszfiúk és direkt nem rakjuk ki sehova, nehogymár másnak meglegyen, ezért nyugodtan kérdezzétek meg hogy van e már ehhez meg ehhez felirat (hiába nincs kitéve sehova) mert direkt nem adjuk oda senkinek, de ha sokszor leírjátok és bociszemmel néztek ránk akkor _ESETLEG_ odaadjuk, nem? <#idiota>

Bazinga!

Ehhez sem lesz soha felirat, mert a régi jelenetek ismétlõdnek. Ezért mindenkinek magának kell összevágnia, hiszen már egyszer le lettek fordítva, nem?
gercse
Dan mintha elejtett volna valamit, hogy azért nem látják a hajót meg a helikoptert, mert hatótávolságon kívûl vannak, mindenesetre megnézem mégegyszer

Sziasztok!

Ehhez a részhez: lost.s05e00.hdtv.xvid-2hd van felirat? mert ehhez az egy részhez nem találok.
elõre is köszi

üdv.,

és szerintem csak a sziget mozog idõben.

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Herold
Hát elõször azt hittem, hogy csak idõben mozog, azért tûnt el. De mivel a rajta maradt emberek a sziget múltjába utaztak, az lenne a logikus, hogy térben elmozdult, és a túlélõk pedig az idõben utaznak. Mindenesetre a sziget "jelenleg" is megvan, mivel Ben nagyjából tudja, mi történt és vissza akarja vinni a túlélõket, csak meg kellene találniuk a szigetet.
Attól függetlenül ez az egész sületlenség, kár volt ezzel elb@szni a sorozatot.

passatgt
én gondoltam arra hogy elõször olyan régre ment vissza idõben, hogy víz borította a szigetet

viszont átgondolva ez fasság😊

precision
a #15486 -ban is azt mondja Sephi hogy a térben mozog 😊
nemtom mivan 😊

Bazinga!

precision
akkor viszont hova tûnt el az elõzõ évad végén?

Bazinga!

Herold
Elhangzott egyáltalán bármikor is, hogy a sziget térben is mozog?

precision
lehet én vagyok a helikopter (sõt biztos hogy én) de csak nekem jött úgy le hogy a sziget csak idõben mozog, térben nem? bár ennek ellent mond, hogy az elõzõ évad végén csak úgy eltûnik a sziget a többi ember szeme elõl

mind1 végülis 😊

Bazinga!

Bulykin
<#wow1><#wow2><#guluszem1>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

tommygear
lolbazmeg

spoiler!!!!
Grove4
Jah,és ha megfigyelitek Desmondnak,amikor kijön a bunkerbõl már a térdénél ki van szakadva a védõruha.

Grove4
XDxD

Szolnokboy1
jaja, szerintem is! beszéljünk inkább a... hüvelygombáról!<#banplz>

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Timbo
szia 😄

nem értem mit kattognak az emberek 😄 mindig is a spekulációk mentek a lost topikban 😄

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

ProGabe
tényleg! inkább csak kérdezgessük, hogy van-e felirat, meg írjunk be 1-2 szavas hszeket, hogy "tetszett", "nem tetszett"

-.-

junkie-n annyira faszán pörög a lost bejegyzés, hogy hihetetlen. rengeteg fasza meglátás, észrevétel, teória

itt meg ezzel van baja egyeseknek <#wow3>

Máté94
Nincs még hír,hogy mikor lesz AXN-en?😊
Klemice
najó évad végéig -fav, elegem van az agyatlan spekulációkból

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Kicsikiraly
jó sry igazatok van 😄 emlékezetbõl mondtam, viszont Faraday az biztos faraday ott lenn 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Grove4
Az is lehet,hogy az a két csávó akiket mondott Ben a hentes csajnak,az azok,akik Kate-et basztatták!

Szolnokboy1
fasza képek, köszi!!!

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Sephi
Amikor a sziget eloszor mozdult el terben, akkor ami rajta volt automatikusan szerves reszeve valt. Vagy amikor az elso utazas volt veluk a szigeten.... franc se tudja.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Evanegline-Lilly-High-Quality-Pictures.zip
http://data.hu/get/1122130/Evanegline-Lilly-High-Quality-Pictures.zip.html

Evanegline-Lilly-HOT-Pics-Collection.zip
http://data.hu/get/1122154/Evanegline-Lilly-HOT-Pics-Collection.zip.html

Evangeline-Lilly-HQ-Picture-Collection.zip
http://data.hu/get/1122158/Evangeline-Lilly-HQ-Picture-Collection.zip.html

Lost-TV-Show-1600x1200-HQ-Wallpapers-Collection.zip
http://data.hu/get/1122160/Lost-TV-Show-1600x1200-HQ-Wallpapers-Collection.zip.html
Herold
Az a csaj a tájékoztató videókon szereplõ ázsiai tudós felesége.

tommygear
"sun az ágyban valakivel"

1. az nem sun
2. ha nem esett le, hogy az a valaki kicsoda akkor sajnállak
Klemice
te el vagy tájolódva az fix..
az a múltban játszódik, és az nem sun :S attól mert ferde a szeme jin a japán császár is lehetne?..
daniel meg nem tudjuk miért volt ott és hogy, majd megtudjuk

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Kicsikiraly
nézem egy ideje a topikot, csak nem nagyon szólok hozzá, most viszont már megemlíteném:

hogyhogy nincs szó az elsõ rész elsõ jelenetérõl? amikor észrevesszük hogy "beépülnek" a Többiek közé? (Sun az ágyban valakivel, Faraday az alagútban)

Ez is szerintem egy érdekes jelenet, hogy valahogy bekerülnek közéjük.

DFTBA &#3232;_&#3232;

tommygear
kéne új banner
ProGabe

ProGabe
de mekkora kecsegék már!

most emiatt direkt újra megnéztem az elejét, hogy mit mond az asszony: He, vagy She is awake.

szinte biztos voltam benne, hogy ezt elkerülik, be is jött: "baby's awake". 😄 szóval lehet lány is, fiú is

Klemice
én meg nem ettelek meg 😊

Grove4
csak felvetettem!

Klemice
hát hurley biztos nem.. korán van még a spekulációkra, persze ha bebizonyosodik nyugodtan lehet mondani hogy én megmondtam a második rész után 😮😛

trogerzsiger
ez nem hülyeség...