22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • setuh
    kicsit durvan magyaraztad de ertheto:P
  • Klemice
    vegyünk egy szimpla példát, azért mert a barátok közt speciális karácsonyi epizódját a sorozat közepén vetítették le, és ott még gyerekek voltak a szereplők ez azt jelenti, hogy előbb nőttek fel mint gyerekek voltak? vagy miután felnőttek újra gyerekek lettek?...
  • Balin
    jóvanna:D túl természetfeletti dolgokra gondolok:D
  • Klemice
    szerintem nem érted a sorozatot
  • ProGabe #16869
  • tommygear
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nem horace volt a furgonban a hulla hanem roger
  • Balin
    lehet hülyeség amin gondolkozok de pl a bomba csak az után robbant miután Jacob-ot leszúrták...
  • macselek #16866
    Tök jó, igazam volt azzal kapcsolatban, hogy locke nem locke, és hogy nem is jacob. Szerintem a robbanással a jövőbe kerülnek, de nem úgy értem, hogy a jelenbe, hanem a konkrét jövőbe.
  • sirdond
    nekem van egy olyan érzésem, hogy jackék nem fogják megváltoztatni a jövőt.minden kis jel erre utal, pl ahogy a lost via domus is befejeződik,vagy ahogy a nyitó jelenetben is beszélgettek jacobék. az 5. évad a múltról szólt, a 6. évad a jövőről fog, megismerjük hogy is megy végbe a "folyamat"
  • Masakari
    hát ez erősen kibaszott durva volt!!!kár hogy ennyit kell várni a folytatásra:(
  • sirdond
    ahogy haladunk előre a sorozattal egyre jobb és jobb részeket kapunk, remélem ez végig megmarad

nagyon bejött jacob és a másik csávó "harca"
    a készítők mindenkit beetetnek,hogy vajon ki lehet jacob, meg honnan ismerheti az embereket, erre meg kettő "felsőbbrendű" lény is van :)
    az már egyértelmű szerintem,hogy ez a jó és rossz harca
    ja és julietet sajnálom,még így is,hogy régóta tudni lehet, hogy nem lesz főszereplő a 6. évadban
  • Sephi
    Neked.
  • precision
    eztv.it
  • Herold
    Ti honnan szeditek a torrentet? A Mininován már nincs fent a cucc csak egy szövegfájl.
  • Magoo
    Támogatom azt az ötletet hogy a két "istenség" Jacob és Mr XY harcáról szól az egész LOST. Sőt...szerintem a sötét ruhás ürge az új Locke, ÉS még ő füsti barátunk is....tehát maga a szörny! Jacob a jó, az meg a gonosz. Nekem ez egyértelmüen lejött ebből.
    Valamiért ez a 2 csávó nem tudja egymást kinyírni...gondolom csak halandók ölhetik meg őket (ha hagyják).
    Az a rezzenéstelen arc ahogy XY mondja Jacobn-ek, hogy "Do you know how badly I wanna kill you?" az nagyon betett baszki! :)
    Amúgy szerintem Juliette nem hal meg. Valószínünek tartom, hogy a robbanás nem resetálja a lezuhanást, hanem egy sokkalta erősebb Flash-t hoz majd létre ami kőkeményen másik időbe baxxa a főszereplőinket. Vagy hát nem tudom...ez necces kérdés itt. Fingom nincs hogy folytatják, de továbbra is kedvenc sori marad :)
    Chang karjára is tudjuk már a választ....pedig nem tünt olyan durvának a seb hogy le kéne vágni, de hát úgy tűnik mégis.
    Ez a 251 nap brutális basszus. :)
  • kill3r21
    Gyengus évad???? legjobb évad ez volt eddig azthiszem :)
  • ProGabe #16857
    egyébként az is lehet, hogy
    Jacobnak van (volt) egy master-planje (tehát ő is keresete a loop-holet (a kabin körül volt is egy:))), és az, hogy elment és találkozott a "kiválasztottakkal" ennek a része volt, így alkotta meg a variánsokat. tehát most mi azt látjuk, hogy vesztett, de közben nyert és elpusztul az egész sziget, "sötét ruhástól", mindenestül
    tehát lehet, hogy arra gondolt a "Jönnek"-kel, hogy a '77-ben lévők jönnek és jól szétrúgják "Locke" seggét :)
  • ProGabe #16856
    Ille qui nos omnes servabit.

He who we (all men) will protect.
  • Sephi
    Uristen... 251 nap :D

...........
  • ProGabe #16854
    arra gondoltam én is, de az túlontúl egyértelmű. hm, ez a Lost. igen, tényleg ők jönnek :D

Locke helyett felveszi Jacob alakját, Ben száját bevarrja, mint smissz ügynök a mátrixban és ő lesz az atyaúristen a szigeten
  • N1ggA
    kik jönnek? hát richardék be ide a szobor alá. amúgy mit jelent magyarul a válasz arra az árnyékos szobros kérdésre? és mi a lényege ennek a kérdésnek. ezt tudjuk?
  • ProGabe #16852
    omájgád! az első 3.5 perc talán az eddigi legfontosabb jelenet volt az egész sorozatban!

igazság szerint negyed óra után a két lehetséges opción járt az agyam:
    Locke Jacob, vagy az ősz hajú ürge-e :)

azért találom olyan fontosnak az elejét, mert kiderült: ez az egész erről a két emberről(???) szól!

amúgy most több kérdést kaptunk, mint választ. na lássuk csak:
    -ez a két entitás valami istenség lehet?
    -nem ölhetik meg egymást, ez világos. miért? talán ők Yin és Yang? gonosz és a jó? Jacob fehér ruhában volt, a másik sötétben, az utóbbi meg akarja ölni az előbbit
    -talán ők alkották a szigetet, esetleg a saját szórakoztatásukra?
    -már a Black Rock előtt is voltak ott emberek

ezt mind az a 3 és fél perc szülte. minden más, ami történt, nos, EmThor már leírta, hogy mi velük a helyzet

ja igen, természetesen a vége is érdekes
    Jacon: -Jönnek!
    kik b+? kik? :)
    Jacob halála vajon milyen hatással lesz a szigetre?

ja még az jutott eszembe, hogy anno, amikor felrobbant a heccs és lila lett az ég, akkor az is egy ugrás volt? :S talán még a hangeffekt is megegyezik

251 nap :(
  • precision
    NA! abban igazam volt, hogy a mostani Locke, nem Locke, csak ugye abban tévedtem, hogy nem Jacob hanem vki más. _Szerintem_ Jacob és ez a másik fazon aki most Locke alakjában van, az két ősi istenség. Jacob unatkozott a szigeten, ezért ide hozta az első telepeseket v. első embereket a szigetre, mondja is neki a másik fazon, hogy "you brought them here". Az hogy Jacob egy isten, mi sem bizonyítja jobban, mint pl hogy feltámasztja Locke -ot mikor kiesik az ablakon, hogy Richardnak gyakorlatilag örök életet adott (vagy legalábbis nem öregedik), mint ahogy Ő sem öregedik, és abban a pillanatban van ott ahol akar, és beszél egy csomó nyelvet...stb. Szóval, ha Jacob nem egy Isten, akkor senki sem az :)
    Azt is láthattuk, hogy nem a bomba okozta a későbbi eseményeket (mint ahogy Miles utalt rá), mert a bomba felrobbanása nélkül is megjelent az erős mágneses jelenség, mivel belefúrtak vmibe.

A rengeteg kérdés kb felét megválaszolták, de jött helyette 4x annyi :D Szóval várom az utsó évadot erősen! Az évadzáró pedig 10/10 :)
  • N1ggA
    útálom ha ilyen tanácstalansággal ér véget egy sorozat évadja. de hát e miatt fogjuk nézni a következőt. most több mint fél évig találgathatunk fölöslegesen. géerrháá
  • sb1
    8 hsz-al hátrébb megleled a választ..........
  • Bmx01
    vége fullra a sorozatnak vagy várható még évad ???
  • Klemice
    lehet Juliet túléli. na jó valszínű nem, de sajnálnám :( -> a színésznő másik sorozatban kapott szerepet.
    mi ez a szobor? Anúbisz? miköze az egyiptomiakhoz? WTF? -> már ki lett tárgyalva, Tawaret az

Said lesz Horatio ruhájában a hulla akit majd megtalálnak a furgonban -> az Roger volt, Ben apja.. és Horace ruháját vette fel Sayid, ne keverjük már bele a vörhenyes horációt a helyszínelőkből..

• threeman
    még mindig nem lehet tudni ki a jófiú...
  • EmThor
    úristen mennyire durva volt!

[spoiler] lehet Juliet túléli. na jó valszínű nem, de sajnálnám :( akkor Locke a másik csávó, aki ott volt Jacob-el a Black Rock-nál. na de ez a Mr. X kinek az alakját vette még fel eddig? csak a sziget óta volt Locke? és akkor mi van Jack apjával? ki az igazi Jacob? mi ez a szobor? Anúbisz? miköze az egyiptomiakhoz? WTF?

na és Jack-ék? most visszakerülnek a "normális" időbe, együtt leszünk, de szerintem a múltat nem lehet megváltoztatni, Said lesz Horatio ruhájában a hulla akit majd megtalálnak a furgonban, a '80-as években a felnőtt Ben kiírtja az other-ökkel a Dharma falut idegázzal, stb. Ez a kis baleset... a Swan félkopasz felügyelője túlélte, ő fogja befejezni a munkálatokat, megépül a Hatch, stb.

Végül is ez a kis időutazós évad nem volt "rossz" kitérő. De minden esetre érdekesek ezek a nem öregedő figurák. Jacob a jófiú, a másik meg nem, ez lesz a 2 frakció, hogy milyen régóta vannak így, ki tudja. A black rock-ot jó volt látni, kíváncsi vagyok ki volt rajta (ok rabszolgaszállító) lehet nem is tudjuk meg, ez van.

Felütötték a labdát megint... újabb 9 hónap várakozás?
  • Sephi
    Na kiv vagyok hogy ennek a eleg gyengus evadnak megis mi lesz a vege... nem nagyon orjongenek a kulfoldi forumokon...
  • Klemice
    Legalább abban igazam volt egy éve, hogy irdatlan baromságnak tartottam Locke feléledését ha visszaviszik a szigetre :)
  • Marci0115
    szerintem ez volt a legjobb rész
  • Klemice
    ja
  • kirol
    Következő rész: 2010???

• Klemice
    az első 3 perc is odabasz mi lesz később? :D
  • Máté94
    Átváltott pirosra:)
  • LasDen #16837
    perc....szerda este 8-ig számol vissza, de nem ekkor van az epizód csak ez van.......
    Faraday meg nem maradt ott meghalni, hanem ő is beépült a többiekkel együtt és mivel kurva okos elvitték Ann Harborba a HQ-ba....
  • Klemice
    daniel nem maradt ott sárlottal :\
    nem romlott el a számláló, a perceket mutatja
  • lele
    ez az 56 mi? ugye csak elromlott
  • lele
    srácok nem sűrűn vesztem el a fonalat de most sikerült.
    a Fizikus haverral mi történt hogy egyszer csak tengeralatjáróval jött?
    ő nem ott maradt kvázi"meghalni" a dzsungelben a szerelmével?