Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Mi az, hogy "iq betyár"? Most tényleg, mit értesz ezalatt?
On
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
elmehet az összes a fenében újabb hét lost nélkül ez már hiányzott az életembõl bazz megint lett annyi szál 😄 de kurva jó ez a sorozat 😊 már bocsánat a csúnya szóért 😊
sztem kurva jó volt....az idõutazásos dolgot nem lehet nem elbaszni, mivel eleve nem létezik, így nincs megfelelõ szábályaink rá.....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gigabyte EP45-DS3, Intel Core 2Duo E7400@2,8GHz, 2x2Gb Kingmax 1066MHz DDRII ZOTAC 9800GT AMP! 512MB, 1x40GB Hitachi SATA2, 1x80GB Samsung SATA2, 1x500GB Samsung SATA2
En nem lepõdtem meg és igenis kitartóan alitom, hogy a sorozat hozta a vart szintet. Csak így tovább!
(ki volt az öreglány a végen?)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
egyik kedvenc jelenetem e02bõl 😄
amúgymeg tényleg fura, de nézni fogom persze továbbra is...
Bazinga!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
valahogy nem ütött akkorát ez a premier. mondjuk benne van a pakliban, hogy kb. csodát vártam. de úgyis durvulni fog még az egész, ebben biztos vagyok
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Igaz, mi nézõk, így kevesebbet izgulhattunk volna.
amúgy nem lennék meglepve, ha a következõ részek a sorozat legrosszabb nézettségét hoznák. biztos hogy sokakat elriasztottak most, de én kitartok! 😊
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Hova lett a tábor és minek ez a pompa?😄
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
kdave (2009. Január 22. - 16:15) -kor küldött üzenetére
5x01 pushercrew
5x02 2hd (hdtv sima, 720p nyugodtan idõzítheti vki)
és jelentem a felirat fordítása kész. kb 1-1,5óra múlva fent, ellenõrzés után.
(ál)tudományos vagy éppen feltevéses keretek között. valami fizikus anno megmagyarázta a sziget eltûnését a 4. évad végén, tudományos érvekkel alátámasztva. és fura, hogy az 5. évad eddig az õ okfejtésének nyomvonalán halad. persze, nyilván nincs ilyen, de a fizikus és egyben a sorozat készítõi szerint lehetne ebbõl a meggondolásból.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Amugy meg remélem vágjátok, hogy nem õk utazgatnak az idõben, hanem a sziget alattuk - az ezek szerint ahhoz tartozó - Richard Alpertékkel egyetemben.
nem értem, miért kell azonnal leírni a sorozatot, ezt már elbaszni nem fogják, biztos vagyok benne.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
gondolom egybõl a reklám alatt észbe kaptak és 02-t már sikerült rendesen rögzíteniük
szerintem holnap hajnalban lesz csak. addig meg várjon a halál. én egybõl kezdem nézni xvid01-t, amint 40 perc lesz vissza h26402 letöltésébõl 😊
mikor rátalál Richard Johnra
"you give me this, alright?"
"whats this?"
"its a compass"
"what does it do?"
"it points north, John"
😄
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio