22323
-
#16792 Hány rész van még az 5. évadból? -
#16791 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sokan állítják, hogy a finálé jacob centrikus lesz, és az évadnyitó claire centrikus -
#16790 á ez mekkora :) -
campy #16789 srácok nektek nem hiányzik Claire??? mi van ha még mindig ott van a kunyhoban? 2004-be került oda és most 2007 van Lockék éppen arra tartanak...na szerintetek megtalálják végre a szöszit? elvileg ez Kate célja lenne -
#16788 áh, hogy tudtam már, hogy az egy hetes kussolás érvét fogod felhozni :)
engem a butaság szokott zavarni :)
egyébként meg ezernyi kérdést lehetne feltenni és elmélkedni róla de ugyanazt a sorozatot nézzük (ki mennyire érti) ezért nem tudunk ezekre választ adni, utalások mindig is vannak, de nem olyan szinten egyértelműek, hogy ennyire, néha már túlságosan is vad dolgokat keverjünk ki belőle
mindenki azt néz amit akar, mindenki azt írja le amit akar, bekeveredhetsz akárhova, találkozhatsz akárkivel a fórumon, emberek vagyunk eltérő a nézőpontunk, és elég sok gyökér van itt az sg-n az is biztos (félre ne értsd..) -
#16787 aahahah
-
#16786 ki mondta hogy nem értem az alap cselekményszálat? csupán benéztem a dolgot... szerinted a sorozat nézése közben nem tudtam hogy Jackék 70ben vannak Lockék meg a "jelenben" ? ne nézzél már ennyire noobnak, köszi.
nem okoskodtam... leírtam az elméletem/véleményem... ahogy tetszik. ha ez téged zavar, tekerj tovább. lehet le leszek ugatva, de nem értem, hogy egy olyan valaki aki nem szereti az elméleteket olvasni, minek jár ebbe a topikba? :P nem látom értelmét amúgy a topiknak akkor... mert kijön egy adott rész, mindenki beírja hogy húdefasza volt atttyaúristen, és utána egy hétig kuss? értelmes...
mind1. nem akartam pedig flamelni de a negyképűség mindig felbosszant. persze, majd te fogod megmondani hogy ki milyen sorozatot nézzen, meg hogy mit írjon egy fórumba. whatever... -
#16785 Mikor volt olyan jelenet ami ezt cáfolja? honnan tudod hogy nem ez történt? -
Soundmaker #16784 Egy gyors elméleti okfejtésem lenne...
Mi van ha Jacob és Jack apja két külön entitás a szigeten, ugyanazon érem 2 oldala...
Emlegették hogy háború lesz, és a szerepek még nem világosak...
Nézzük: Ben, gyerekkora óta próbálja Jacobot látni, beszélni vele de nem sikerült mert rejtőzködik... De mégis hat Ben fejlődésére... Ugyanakkor ott van Jack apja szellemében a másik identitás, aki Lockenak kinyilatkozik, nem is egyszer...
A két identitás mint a bábokat ráncigálják az embereket a szigeten.. ugye nincs közvetlen bizonyíték a sorozatban, hogy Richardon, Benen, és Lockeon kívül bárki is járt, vagy látta Jacobot. Így Jacob Benen keresztül a többieket a saját oldalára állíthatta... Így a mérleg nyelve Jacob oldalára billent, és kialakult egy viszonylagos béke, egészen az Oceanic lezuhanásáig... Új csoport jött a szigetre akik mit sem tudtak a két entitásról, vagy a többiekről... És így ideálissá vált a másik identitás számára hogy saját csapatot hozzon létre... Csak ugye idővel Locke kíváncsisága Benhez hajtotta... És Mikor Locke elment Jacobhoz ezért mondhatta neki azt hogy: "Segíts" vagy hogy neki segítsen. És neki meg is mutatta magát, hogy valahogy a saját oldalára állítsa... Aztán ugye történt ami megtörtént, de Locke tudtán kívül szorosabb kapcsolatba léphetett a másik identitással... A tábla készen áll, a bábuk mozognak, Locke megkapta feladatát: Meg Kell ölni Jacobot... és minden helyreáll és a háború is véget ér.
Nos.. tudom elég vad ötlet, de ez a szép a Lostban hogy mindig ad okot minden irányban következtetni, ötletelni.. :)
Nekem ilyesmi ötlet jutott eszembe.. de a végén úgyis választ kapunk mindenre.
-
#16783 már sokszor megfogalmazódott bennem az, hogy aki még az alap cselekményszálakat sem érti, az miért nézi és miért okoskodik? most ezért húdenagyon le leszek ordítva, de amúgy miért nem lehet a seggeteken ülni, várni 4 napot és megnézni a finálét ami reményeink szerint a legtöbb kérdésünkre választ adhat, ehelyett már mindenféle erőltetett elmélet előjön -
#16782 hát ezt benéztem, nem kicsit, NAGYON :D:D:D
mondtam én hogy kezdem elveszíteni az időérzékem :D de hogy ennyire súlyosan azt nem gondoltam... my bad :) -
r4pt0r #16781 Richard szerepe még nem világos. Abban hasonlít Benre hogy csak akkor mond el valamit ha kérdezik vagy fontos. Viszont ahogy eddig lejött nekem ő nem rossz karakter. -
Orionk #16780 Én még mindig azt nem értem, hogy Richard alpert 1955 óta a szigeten van, és már többször is találkozott az oceanic 815-ös járat túlélőivel 2004-ig, a lezuhanásukig, MÉGIS miután lezuhantak 2004 szeptemberében, akkor nem mondta azt richard Bennek és az embereinek, hogy hééééé arcok én ismerem ezeket az embereket a multból, gyerünk ki a partra és segítsünk nekik, elvégre lezuhantak.??!!... -
Orionk #16779 jesszusom, de nem egy időben van Locke és Sawyer.
Locke 2007 ben van, Sawyer és adharma meg 1977 ben.
Hiába tudja a dharma, hogy hol vannak, ha el is mennek radzinszky vezetésével, hogy megöljék őket, akkor nem találják ott Locke-ékat, mert ők 2007 ben vannak a szigeten!! -
Orionk #16778 milyen képekre gondolsz? -
#16777 és ez már meg is magyarázza hogy ő nem Jacob? :) nem azt mondom hogy igazam van, de ez nem igazolja azt hogy nem ő Jacob... csak úgy mondta Richardnak... hogy mindenkit el tudjon vinni arról a helyről ahol most vannak egy másik helyre... hogy miért?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!talán mert tudja hogy a Dharma megtudta a hollétüket Sawyertől és meg akarják őket támadni... elviszi az embereket, hogy ne legyen mészárlás
#16773:
lehet hogy az eddigi összes megjelent halott ember (Boone Sharonnak, Mr. Ekonak a tesója, Jacknek a faterja...stb. mind-mind Jacob volt -
#16776 Megnézted a 15. részt?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha ő lenne Jacob, akkor nem akarta volna, hogy Richard elvigye Jacobhoz. -
#16775 Belegondolt ő szerintem ebbe, azért is ellenkezett a sátorban annyira... -
#16774 Amúgy nem értem, Kate miért nem gondolt bele, hogy ha Danielnek sikerül felrobbantania a bombát, akkor a gépük nem zuhan le, őrá meg hosszú börtönbüntetés vár. -
#16773 És miért csak halott emberek alakját veszi fel, akik hullaként kerültek a szigetre? -
#16772 En nem ertem mit mind irjatok hogy bebaszott rendesen ez a resz is, mikor nyilvan az otodik evan a legyengebb eddig az osszes kozul.
En kurva nagy LOST rajongo vagyok, de az utolso 10 reszben mindbe majdnem elaludtam. Whidmore es a kepen kivul semmitol nem lepodtem meg.
-
#16771 már korábban leírtam erről a véleményem, hogy Locke még mindig halott, és aki most ott mászkál mint ő, az Jacob... ugyanis _szerintem_ Jacob fel tudja venni bárkinek az alakját
na majd kiderül :) -
Orionk #16770 Nem , nem ő lesz. Egy másik színész fogja játszani Jacobot. De az viszont lehet, hogy a szinész, aki játszani fogja, az csak a régi jacob ot játssza majd, mert az uj az a krisztian.
lehet, hogy a jacob csak egy szellem alapu nem tom mi, egy fasz, és ezért más testben is lehet -
#16769 már kezd elveszni az időérzékem... :D -
#16768 nagyon durva évadzárónak ígérkezik a következő, a mostani rész is bebaszott rendesen :) -
#16767 néha nem zavarnak a kombinálások, máskor meg falra mászok tőlük.... -
#16766 Meseljek? :-) -
#16765 fogod vársz egy hetet, megnézed a finálét és lesz ami lesz, nem kell túlkombinálni -
#16764 Christian Shepard -
Orionk #16763 szerintem az van, hogy. Azok az emberek, akik a mostani 316 os repülővel jöttek, és valami szoborrl kérdezgetnek, hogy mi van a szobor árnyékában, azok Ben nek az emberei.
Mert egy harc fog kezdődni, ahogyan widmore mondta, és Locke fogja megvédeni a szigetet, csak Ben-nek nem merte elmondani, mert akkor nem tud Locke kijönni nyertesként. -
Orionk #16762 ki a CS? -
#16761 miért hinné hogy CS jaboc? -
sirdond #16760 nem hiszem, hogy kamuzna, nekem nem úgy tűnt, főleg,hogy sun-t is beetette
szerinted akkor mi lehet az igazi célja,amit emlegetett richardnak is? -
Orionk #16759 nem akarja, csak bennek mondta ezt -
sirdond #16758 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!így igaz, és locke ugye christian shepard-ra hiszi azt,hogy ő jacob
de miért akarja megölni? -
Orionk #16757 Biztosan, hogy nem, mert már kiadták promó ként, hogy melyik színész játssza majd Jacob-ot. A spoilertv.blogspot.com --> lost már jópár hete kiadták, hogy ki játsza.
üdv., -
sorrow #16756 Pont erre gondoltam én is... -
kolp #16755 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jacob szerintem John Locke önmaga -
#16754 Kisimultak az agytekervényeim, nagyon jó rész volt, a szálakat összefűzték, sok magyarázat volt benne, egyenes volt, ilyen rá is fért talán most.
Az utolsó perc kiváló felütés volt.
Várom a következő részt.:) -
#16753 ez a gárda nem egyenlő a heroest készítők gárdájával, szóval ácsi.