Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt, hogy nagyon szellemes volt a válaszod! 😊

precision
off
azt akarja vele kifejezni hogy hülye vagy (nem az én véleményem 😊)
on

Bazinga!

Klemice
pejoratív jelzõt ért alatta

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Off
Mi az, hogy "iq betyár"? Most tényleg, mit értesz ezalatt?
On
jugen
Julietnek nem lettek nagyobbak a mellei? 😊

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Sephi
Igen az nekem is lejott, hogy lehet, hogy o lesz az. Majd irok delutan elmeletet 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

igen mûködik !
elmehet az összes a fenében újabb hét lost nélkül ez már hiányzott az életembõl bazz megint lett annyi szál 😄 de kurva jó ez a sorozat 😊 már bocsánat a csúnya szóért 😊
nálatok müxik a felirat a második részhez??az elsõ jó de itt nem tölti be..pfff

LasDen
akkor csak én élveztem ezt a 2 részt???
sztem kurva jó volt....az idõutazásos dolgot nem lehet nem elbaszni, mivel eleve nem létezik, így nincs megfelelõ szábályaink rá.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Az öreglány sz akivel Desdmond találkozott a S4-ben.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem mellékesen szerintem Daniell anyja
A junkie-n is írták, hogy szerepe lesz az új évadban, mert valakinek a rokona.

Gigabyte EP45-DS3, Intel Core 2Duo E7400@2,8GHz, 2x2Gb Kingmax 1066MHz DDRII ZOTAC 9800GT AMP! 512MB, 1x40GB Hitachi SATA2, 1x80GB Samsung SATA2, 1x500GB Samsung SATA2

FELIRAT A HOSSZÚPUSKÁN A MÁSODIK RÉSZHEZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sephi
Az a baj veletek, hogy azt sem tudjatok mit akartok. Mindegyikõtök tudta nagyon jól, hogy idõutazás lesz, és most itt sírtok mint a rossz kurvak. Nem tudom mégis mire számítottatok!

En nem lepõdtem meg és igenis kitartóan alitom, hogy a sorozat hozta a vart szintet. Csak így tovább!

(ki volt az öreglány a végen?)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

precision
dehogynem, Desmond már találkozott vele korábban

egyik kedvenc jelenetem e02bõl 😄
"We can't even get fire!" *bumm* tüzesnyíl a mellkasába, és lángra kap 😄😄

amúgymeg tényleg fura, de nézni fogom persze továbbra is...

Bazinga!

nekem is ismerõs valahonnan

Törölt felhasználó
A vénasszony nem szerepelt már régebben?
amugy nem vitázok, máskor szétnézek mindenhol! bocs h zavartam ezzel!

sajnálom, hogy megnéztem pár helyen és pont kimaradt a feliratok.hu, ejj de nagy hiba, ha nem akarsz válaszolni ami kb annyi mint amennyit wesker24 is írt, akkor nem kell. ennyire egyszerû. eszembe meg nem kell vésned semmit, olyan embertõl kértem segítséget aki ad is... errõl ennyit

ProGabe
és olyan emberek is vannak, akik maguk tudják megkeresni amit akarnak. s*ggedet is mással törölteted?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

wesker24
Nincs mit ! Máskor is !
köszönöm szépen! látom vannak itt emberek is akik képesek kultúráltan válaszolni

állítólag rohadt nagy iq betyár vagy

wesker24
Már mindkét részhez van már felirat ! Az elsõ részhez a hosszupuskán a második részhez meg a feliratok.hu-n van !
Állítólag soha nem lesz.
2. részhez mikor lesz sub nem tudja vki? megakarom nézni magyar subbal is, 😄

trident
Láttam, tudom. Vicceltem.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

ProGabe
azért ennyire nem mentek el fantasyba eddig. mert én ezért nem vagyok megelégedve ezzel a két résszel. a végén teljesen úgy éreztem magam, mintha valami fantasyt néznék, még csak nem is sci-fit, pedig az rendben lenne!

valahogy nem ütött akkorát ez a premier. mondjuk benne van a pakliban, hogy kb. csodát vártam. de úgyis durvulni fog még az egész, ebben biztos vagyok

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Az a baj, hogy senki nem beszél világosan ebben a Lost világban. Annyi bajtól, és bonyodalomtól megkímélhettték volna magukat a szereplõk, ha világosan beszélnének.
Igaz, mi nézõk, így kevesebbet izgulhattunk volna.

Herold
A fekete füst megjelenése óta számítani lehetett sci-fi mozzanatokra. Az pedig már elég régen volt. Szóval nem tudom, mit reklamálsz.

passatgt
majd hétvégén lesz csak

Szerintem csak most kezd beindulni, én mindent szeretek ami ilyen. 😄

ProGabe
megmondta Ben, hogy
Desmond atomi szinten különleges. utazik az elméje az idõben, mint már láttuk. ezt az emléket most kapta meg

amúgy nem lennék meglepve, ha a következõ részek a sorozat legrosszabb nézettségét hoznák. biztos hogy sokakat elriasztottak most, de én kitartok! 😊

van felirat^^
Klemice
ha megnézed a részt megtudod

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

trident
felirat<#worship>

Hova lett a tábor és minek ez a pompa?😄

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

kösz
Válasz:
kdave (2009. Január 22. - 16:15) -kor küldött üzenetére

5x01 pushercrew
5x02 2hd (hdtv sima, 720p nyugodtan idõzítheti vki)

és jelentem a felirat fordítása kész. kb 1-1,5óra múlva fent, ellenõrzés után.

5c0rp330n
korrekt

fél7-7re irták h felteszik hosszupuskára.. én ezt hallottam

Klemice
nemtom, de a profik felirat nélkül nézik 😛

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

mikorra várható magyar felirat?
Szolnokboy1
egyetértek. mellesleg még lehet reális magyarázat a dolgokra,

köztük az idõutazásra is

(ál)tudományos vagy éppen feltevéses keretek között. valami fizikus anno megmagyarázta a sziget eltûnését a 4. évad végén, tudományos érvekkel alátámasztva. és fura, hogy az 5. évad eddig az õ okfejtésének nyomvonalán halad. persze, nyilván nincs ilyen, de a fizikus és egyben a sorozat készítõi szerint lehetne ebbõl a meggondolásból.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Klemice
LOST.S05E01.720p.HDTV.AC3.AVC-GB.mkv

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Csacsi
De nem akarok belemenni ebbe mélyebben. Te nem tudsz meggyõzni, hogy jó ez így, ahogy csinálták. Én meg nem tudlak meggyõzni, hogy szar, ahogy csinálták. Ettõl szép ez a világ.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Valószínû. Mivel annyi emberrel találkozott Desmond a szigeten. Pont elfelejtette, hogy valaki beszélt neki arról, hogy ha majd felszáll a helikopterre, és hazajut. Ezt nagy valószínûséggel elfelejti az ember. Mind1. Mivel nem tartották be az ígéretüket, hogy mindenre reális magyarázatot adnak, és nem tartották be, így nálam a sorozat eléggé visszaesett. Ha végig úgy néztem volna, hogy az egész egy fantasy sorozat, akkor oké. De így. És hidd el. Még rengeteg ilyen dolog lesz benne. Az idõutazásos sztorit nem lehet normálisan elõadni. Mindig lesz benne hiba.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Szolnokboy1
Mondjuk azért talán, mert Desmond jó, ha egyszer találkozott "gyíkarccal" a 4. évadban és épp nem ugrott be, hogy õt látta 2 évvel korábban. Sawyer is most találkozott elõször Daniellel.

Amugy meg remélem vágjátok, hogy nem õk utazgatnak az idõben, hanem a sziget alattuk - az ezek szerint ahhoz tartozó - Richard Alpertékkel egyetemben.

nem értem, miért kell azonnal leírni a sorozatot, ezt már elbaszni nem fogják, biztos vagyok benne.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

ProGabe
"ABC is using time compression (you may have noticed problems with grey's anatomy / brothers & sisters) where they drop frames and fit a bit more commercials in and you dont notice watching on tv due to the dupe frames, but when its capped and the dupe frames removed it makes the playback jerky and this is the reason theres been no Ep 1 of lost pre'd yet.."

gondolom egybõl a reklám alatt észbe kaptak és 02-t már sikerült rendesen rögzíteniük

kirol
De az LOL, hogy 5x02-bõl meg van 720p.

ProGabe
elment borér

szerintem holnap hajnalban lesz csak. addig meg várjon a halál. én egybõl kezdem nézni xvid01-t, amint 40 perc lesz vissza h26402 letöltésébõl 😊

WuFraZselic

mikor rátalál Richard Johnra
"you give me this, alright?"
"whats this?"
"its a compass"
"what does it do?"
"it points north, John"
😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

kirol
És hol van az 5x01 720p?