Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
DFTBA ಠ_ಠ
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
de ez nem zárja ki hogy Faraday anyja legyen 😛
DFTBA ಠ_ಠ
Amúgy ebben a sorozatban mtényleg minden megtörténhet.
De én a füstöt akaroooom.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
DFTBA ಠ_ಠ
nem kell semmin meglepõdni
jobb locke-os részt vártunk akkor, de még ki fog az a rész bontakozni pl most is
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
DFTBA ಠ_ಠ
elismerem, hogy nem volt egy jól sikerült mondat, de ennyit csesztetni azért nem kéne miatta.
troll fogalma
vagy Faraday Desmondot?
még mindig nem értem mit akarsz mondani. plusz a troll fogalmát sem ismered rendesen
ezt most kérlek ne vedd sértésnek, lecseszésnek. egyszerûen csak nem vágjuk mit akartál mondani
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ezek szerint nem mindet értesz a részekbõl, szóval vegyél vissza.
Egyébként ezen kívül volt már olyan rész, amiben nem szerepelt Jack ?
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
vajon fogjuk látni kisbaba korában is?
lehet, hogy azért kellenek a többiek, mert együtt kell lenniük ahhoz, hogy megállítsák a sziget ugrálását?! :S
jól hallottam? Sawyer azt mondta, hogy látta Katinkát a szigeten?
kicsit több alany kéne a mondatba 😊 kivel találkozott? és ki az az õ, akit ezúttal a jövõbe küldött? :S
Faraday húga? mirõl maradtam le?
"Ráadásul nem csak az amcsik voltak a szigeten, hanem a franciák is (russzó) és a japánok is (Dharma)"
a Dharma japán? meg elég sok nemzet megfordult már a szigeten, koreaitól skótig 😊
"Lehet, hogy Richard idõbeli ugrálásának az az oka, hogy Locke az "állandó"-ja, vagy az iránytû amit adott neki.
Az utasításokat Jacob-tól kapja az tuti, és így lehet, hogy õ sem tudja, hogy mit-miért csak úszik az árral, mint Locke."
Richard ugrál az idõben? szerintem ennél többrõl, vagyis másról van szó. elég lineárisnak mondható az, hogy éppen mit tud (na ez teljesen logikátlan, gondolom érthetõ mit akarok mondani). tehát ha õ tudna tudatosan ugrálni, vagy Jacob el tudná neki intézni, akkor lehet nem csodálkozna rá arra, amit Locke mond neki
Faraday húgának a tudata is valószínûleg idõutazás alatt van. A ginger csajszi betegsége is kapcsolatban lehet az idõutazással.
Azt legalább már tudjuk, hogy Widmore others volt, ráadásul az elsõ eresztésbõl, és Richard is. Lehet, hogy Richard idõbeli ugrálásának az az oka, hogy Locke az "állandó"-ja, vagy az iránytû amit adott neki.
Az utasításokat Jacob-tól kapja az tuti, és így lehet, hogy õ sem tudja, hogy mit-miért csak úszik az árral, mint Locke.
3 faction van. Others, A Dharma akiket el tesznek láb alól az others-ök Richard-al, és az áruló Ben-nel az élen, és az amerikai hadsereg akik nem tudni miért kerülnek ki a képbõl talán hozzájuk csatlakozik majd Widmore, miután elárulja az others-öket.
Mindenesetre elég hihetetlen, hogy a hadsereg ellen sikeresen megvédik a szigetet az others-ök. Ráadásul nem csak az amcsik voltak a szigeten, hanem a franciák is (russzó) és a japánok is (Dharma)
Még mindíg nem tudni, hogy ki vagy mi Jacob, és a szörny, de szerintem ezt még korai volna lelõni.
Tetszett a szöszi, remélem még látjuk a sorozatban.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Egyrészt szerintem te sem tennél ilyet, másrészt akkor a múltban is lenne ott valami.😊
Én újra megnézem felirattal, lehet szimpla hülyeség, csak esetleg azon gondolkoztam: a kunyhóban lévõ két entitás lehetne-e akár....
Szigorúan csak fikció.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
btw gondolkoztam: ha ásnának egy gödröt a szigeten, és belefeküdnének, megvárnák a villanást, és az a múltba vinné õket, akkor mi történne? ott maradna a gödör? vagy betemetné õket a föld? (hülyeség, de ez vmiért az eszembe jutott 😄)
DFTBA ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
én ezt erre írtam:
"nekem csak annyi a problémám ezzel a sorival,hogy teljesen össze vagyok kavarva.már fingom nincs,hogy mi mikor történt,ki kivel van,de nem bírnám újranézni az elõzõ évadokat..."
ezt én úgy értelmeztem, hogy már nem tudja azokat a dolgokat sem, amit egy másik nézõ simán vág. értelemszerûen én sem tudhatom, hogy mi miért történik, de tudom, hogy "ki kivel van" és nem gabalyodom bele az évadokba és azt is vágom, hogy mi, mikor történik tudom, ha a szereplõk is tisztában vannak vele, tehát tudatják velünk a készítõk
sokszor, sokan olyan kérdéseket is feltesznek a sorozattal kapcsolatban, amire senki nem tudja a választ. ezzel az a gond, hogy bennük az fel sem merül, hogy direkt van így. tehát nem bírják felfogni, hogy nem véletlenül nem tudják a választ 😊
Hogy hogy a ma reggeli részhez nem nyilt kibeszélõ cikk a sorozatjunkie.hu oldalon?
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Amennyiben valakinek tényleg összeállt az idõutazásos szál az írja már le, jó! Mert akkor beterjeszthetnénk Nobel-díjra a commentet, hiszen erre még Stephen Hawking is széttárná a ...hm...szemét:-)
ez nagyon jó rész volt
-what's it to you?
😄
akik meg nem értik, túl kusza nekik, hát, azok nézzenek barátok köztöt. erre nem lehet mit mondani
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
nekem csak annyi a problémám ezzel a sorival,hogy teljesen össze vagyok kavarva.már fingom nincs,hogy mi mikor történt,ki kivel van,de nem bírnám újranézni az elõzõ évadokat...
vagy képben vagyok,és alapból ilyen zavart az egész?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"