Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Klemice
Nincs ez mindig így 😄

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Kicsikiraly
tök jó itt sokkal értelmesebb gondolkozás megy mint a heroes topikban anno 😄 itt ha nem ért vki vmit akkor van vki aki elmagyarázza neki, és nem lehülyézik 😄

DFTBA ಠ_ಠ

Klemice
Így van!

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Herold
Értem már, akkor csak hazudta Desmond, hogy Faraday adta meg Theresa Spencer nevét. Valójában a takarítótól tudja.

Kicsikiraly
ja igen, megvan akkor miért volt ismerõs 😊

de ez nem zárja ki hogy Faraday anyja legyen 😛

DFTBA ಠ_ಠ

Klemice
Ja, lehet Jin is és átmûttette magát, hogy teljes legyen az inkognítóó.
Amúgy ebben a sorozatban mtényleg minden megtörténhet.
De én a füstöt akaroooom.

Grove4
Az még egyáltalán nem biztos!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Klemice

Kicsikiraly
Faraday anyja nem az a nõ akivel Ben beszélt a 2. rész végén? (vagy ez csak nekem tûnt egyértelmûnek?)

DFTBA ಠ_ಠ

Klemice
hát most elõbb volt ben flashforward, mint ahogy megtudtuk hogy került oda 😄
nem kell semmin meglepõdni

jobb locke-os részt vártunk akkor, de még ki fog az a rész bontakozni pl most is

mapi
nem semmi! már most a 3.részben jól össze vannak kuszálva a szálak.pl.A 3.rész végén ,amikor Lock,azt mondja Richardnak ,hogy 2 év múlva meg fog születni,ha nem hiszi látogassa meg. --- és tényleg, az elõzõ évadban volt olyan rész ,amikor Lockkot(mikor még kisgyerek volt) meglátogatta egy ember-Richard.

ProGabe
a takarító mondta Desmondnak, hogy van egy lány, akivel történt valami, pontosabban Faraday csinált vele valmit. na õ a lány, aki vegetál. Faraday anyja meg LA-ben van, ezt ugyebár Widmore árulta el. az ágyon fekvõ lány és Widrmore között a kapcsolat az, hogy az öreg fizeti az ellátását

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Herold
Most ezt nem értem. Két Theresa Spencer van? Vagy ki volt az ágyon az a fiatal nõ aki kómában volt? Mert Faraday anyja LA-ben van.

trident
Igen, ahogy az S04-ban sem bírta mindenki a strapát (ha jól emlékszem Desmondnak is volt orrvérzése, aki pedig kíváncsiskodott, és belekerült a szigetet körülvevõ aurába az megõrült). A film, a -hasonlat- eszembe sem jutott, tényleg!😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Kicsikiraly
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Charlotte "betegsége": nem tudom láttad-e a Butterfly Effect 1-2 filmeket, ott a fõhõs hasonló orrvérzést tapasztalt "idõutazás" után, amikor új emlékei lettek. Azaz szerintem Charlotte is vmi hasonlón mehet keresztül, lehet hogy nem mindenki bírja az idõutazást

DFTBA ಠ_ಠ

Desmond tudata már egyszer átment az idõutazáson, ez akkor bizonyosodott be, mikor találkozott Faraday-vel a szigeten, talán ezért küldte ezúttal a jövõbe éppen õt (Desmondot Faraday).

elismerem, hogy nem volt egy jól sikerült mondat, de ennyit csesztetni azért nem kéne miatta.

troll fogalma

ProGabe
Desmond tudata már egyszer átment az idõutazáson, ez akkor bizonyosodott be, mikor találkozott Faraday-vel a szigeten, talán ezért küldte ezúttal a jövõbe éppen Faradayt?

vagy Faraday Desmondot?

még mindig nem értem mit akarsz mondani. plusz a troll fogalmát sem ismered rendesen

ezt most kérlek ne vedd sértésnek, lecseszésnek. egyszerûen csak nem vágjuk mit akartál mondani

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Klemice
Ejj mintha nem te írtad volna, hogy Faraday huga..
Ezek szerint nem mindet értesz a részekbõl, szóval vegyél vissza.

A hiányzó alany Faraday. Persze, valóban hibáztam, de szerintem kis logikával rá lehetett volna jönni a mondanivalóm lényegére. A fórum trolloknak azonban nem erõsségük a logikus gondolkodás.

GTheo
Hiányzott már Sayid, Jack, Kate és Ben...
Egyébként ezen kívül volt már olyan rész, amiben nem szerepelt Jack ?

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Klemice
én a drága füstöt akarom látni
vajon fogjuk látni kisbaba korában is?

Larvin legközelebb azért gondold át amit leirsz
ProGabe
5x04 promo

Locke megindul 😄
lehet, hogy azért kellenek a többiek, mert együtt kell lenniük ahhoz, hogy megállítsák a sziget ugrálását?! :S
jól hallottam? Sawyer azt mondta, hogy látta Katinkát a szigeten?

ProGabe
"Desmond tudata már egyszer átment az idõutazáson, ez akkor bizonyosodott be, mikor találkozott vele a szigeten, talán ezért küldte ezúttal a jövõbe éppen õt"

kicsit több alany kéne a mondatba 😊 kivel találkozott? és ki az az õ, akit ezúttal a jövõbe küldött? :S

Faraday húga? mirõl maradtam le?

nem biztos, hogy azok az othersek az "elsõ eresztés" a szigeten, ott van a 4 ujjú szobor, elég réginek tûnik
"Ráadásul nem csak az amcsik voltak a szigeten, hanem a franciák is (russzó) és a japánok is (Dharma)"
a Dharma japán? meg elég sok nemzet megfordult már a szigeten, koreaitól skótig 😊
"Lehet, hogy Richard idõbeli ugrálásának az az oka, hogy Locke az "állandó"-ja, vagy az iránytû amit adott neki.
Az utasításokat Jacob-tól kapja az tuti, és így lehet, hogy õ sem tudja, hogy mit-miért csak úszik az árral, mint Locke."
Richard ugrál az idõben? szerintem ennél többrõl, vagyis másról van szó. elég lineárisnak mondható az, hogy éppen mit tud (na ez teljesen logikátlan, gondolom érthetõ mit akarok mondani). tehát ha õ tudna tudatosan ugrálni, vagy Jacob el tudná neki intézni, akkor lehet nem csodálkozna rá arra, amit Locke mond neki

Herold
Ezzel az erõvel elteleportálódhatnak a világûrbe is, ha azt vesszük, hogy a Föld arrébbment és elfordult alattuk.

Desmond tudata már egyszer átment az idõutazáson, ez akkor bizonyosodott be, mikor találkozott vele a szigeten, talán ezért küldte ezúttal a jövõbe éppen õt (a múltból, hókuszpókusz nélkül, mert valódi idõutazás történt Faraday részérõl->Desmondnak csak bevillant egy új emlék). Félt, hogy a dolog megzavarná más ember agyát és végezne vele, mint a patkányokkal. Azt nem értem, hogy miért vannak veszélyben. Talán, azért mert ide-oda hánykolódnak az idõben.
Faraday húgának a tudata is valószínûleg idõutazás alatt van. A ginger csajszi betegsége is kapcsolatban lehet az idõutazással.
Azt legalább már tudjuk, hogy Widmore others volt, ráadásul az elsõ eresztésbõl, és Richard is. Lehet, hogy Richard idõbeli ugrálásának az az oka, hogy Locke az "állandó"-ja, vagy az iránytû amit adott neki.
Az utasításokat Jacob-tól kapja az tuti, és így lehet, hogy õ sem tudja, hogy mit-miért csak úszik az árral, mint Locke.
3 faction van. Others, A Dharma akiket el tesznek láb alól az others-ök Richard-al, és az áruló Ben-nel az élen, és az amerikai hadsereg akik nem tudni miért kerülnek ki a képbõl talán hozzájuk csatlakozik majd Widmore, miután elárulja az others-öket.
Mindenesetre elég hihetetlen, hogy a hadsereg ellen sikeresen megvédik a szigetet az others-ök. Ráadásul nem csak az amcsik voltak a szigeten, hanem a franciák is (russzó) és a japánok is (Dharma)
Még mindíg nem tudni, hogy ki vagy mi Jacob, és a szörny, de szerintem ezt még korai volna lelõni.
Tetszett a szöszi, remélem még látjuk a sorozatban.

toysoldier
felirat

nemtudom milyen minõségû, még nem próbáltam

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

trident
Ugye a lényeg, hogy nem keletkezhet paradox.
Egyrészt szerintem te sem tennél ilyet, másrészt akkor a múltban is lenne ott valami.😊

Én újra megnézem felirattal, lehet szimpla hülyeség, csak esetleg azon gondolkoztam: a kunyhóban lévõ két entitás lehetne-e akár....
Faraday karaktere egyre erõsebb, ahogy az elhatározásai, céljai iránya, egyre közelebb kerül az elmélete a "szigetvalóság" megértéséhez? Mi van, ha megérti, s valamilyen módon a sziget tér-idejében ragad a "szelleme" -netán õ lenne a férfi entitás? A nõi entitás pedig akár lehetne a most kómában fekvõ munkatársa -pl. talált egy módszert és a szelleme elszakadt a testétõl, netán Charlotte aki épen az orrán keresztül készül szellõztetni az agyát? Rosszul emlékszem, hogy Miles azt mondta neki, hogy már járt itt?

Szigorúan csak fikció.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Kicsikiraly
btw nekem most tetszik a legjobban a sorozat 😄 mindig is imádtam az ilyen idõutazásos történeteket 😊

btw gondolkoztam: ha ásnának egy gödröt a szigeten, és belefeküdnének, megvárnák a villanást, és az a múltba vinné õket, akkor mi történne? ott maradna a gödör? vagy betemetné õket a föld? (hülyeség, de ez vmiért az eszembe jutott 😄)

DFTBA ಠ_ಠ

Kicsikiraly
ebbõl egyre tudok válaszolni: Desmond valamiért "különleges", valószínûleg mert már történt vele ilyen idõutazás (szerûség), de van egy "állandója" akihez tud ragaszkodni, vagyis õ nem gabalyodik bele az idõbe. Na ha Faraday odamenne a múltban akárkihez, hogy mentsd meg a szigetet, találkozz anyámmal, stb, az paradoxont keltene, ezt nem akarják. Na de Desmond valahogy ilyen "paradoxon immunis", ez lehet az egyik ok, vagy mert pont Faraday az állandója (és viszont). Ezek lehetnek a magyarázatok erre sztem.

DFTBA ಠ_ಠ

ProGabe
na álljon meg a nászmenet

én ezt erre írtam:
"nekem csak annyi a problémám ezzel a sorival,hogy teljesen össze vagyok kavarva.már fingom nincs,hogy mi mikor történt,ki kivel van,de nem bírnám újranézni az elõzõ évadokat..."

ezt én úgy értelmeztem, hogy már nem tudja azokat a dolgokat sem, amit egy másik nézõ simán vág. értelemszerûen én sem tudhatom, hogy mi miért történik, de tudom, hogy "ki kivel van" és nem gabalyodom bele az évadokba és azt is vágom, hogy mi, mikor történik tudom, ha a szereplõk is tisztában vannak vele, tehát tudatják velünk a készítõk

sokszor, sokan olyan kérdéseket is feltesznek a sorozattal kapcsolatban, amire senki nem tudja a választ. ezzel az a gond, hogy bennük az fel sem merül, hogy direkt van így. tehát nem bírják felfogni, hogy nem véletlenül nem tudják a választ 😊

Sziasztok!

Hogy hogy a ma reggeli részhez nem nyilt kibeszélõ cikk a sorozatjunkie.hu oldalon?

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Csacsi
Nah akkor a barátokköztre reagálva :

Mivel magyarázod Richard "hallhatatlanságát"? Mivel magyarázod azt, hogy Desmondnak, csak 3 évvel késõbb jut eszébe egy olyan dolog, hogy valaki meglátogatta õt a bunkerben, és utána eltûnt egy nagy "fényrobbanás" után? Miért nem jutott eszébe már akkor ott a szigeten, mikor elment? Mi is az a "szörny", amit egy ideje már nem láttunk? Miér tképes a sziget idõben Ugrálni? Miért mozog a sziget?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Összeállt? Igeeen? Naakkor:

Amennyiben valakinek tényleg összeállt az idõutazásos szál az írja már le, jó! Mert akkor beterjeszthetnénk Nobel-díjra a commentet, hiszen erre még Stephen Hawking is széttárná a ...hm...szemét:-)

Klemice
össze fog ez állni, csak mást kaptunk mint amihez hozzászoktunk

ProGabe
fúbazzeg

ez nagyon jó rész volt

-you're name is widmore? charles widmore?
-what's it to you?
😄

akik meg nem értik, túl kusza nekik, hát, azok nézzenek barátok köztöt. erre nem lehet mit mondani

Klemice
na újranéztem mind a három részt.. kezd összeállni a dolog, és van még esély arra hogy újra régi fényében tündököljön a sorozat

Csacsi
Nem vagy ezzel egyedül. Én sem vágom, hogy mi van. Nézem, de már nem tudom minek. De most már végre biztosan kiderült, hogy
Richard az Isten. Hiszen melyik ember él örökké, és nem öregszik meg?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

sadvagabond
na,ez már egy egész jó rész volt,kezdik megint a kavarást.
nekem csak annyi a problémám ezzel a sorival,hogy teljesen össze vagyok kavarva.már fingom nincs,hogy mi mikor történt,ki kivel van,de nem bírnám újranézni az elõzõ évadokat...
vagy képben vagyok,és alapból ilyen zavart az egész?

kill3r21
atom egy rész volt 😊
Klemice
hát.. még mindig nem üt a harmadik rész sem

Herold
Volt már.

xBobtailx
Ja és találtam pár jó képet, ha esetleg tetszik vkinek:

xBobtailx
sziasztok! van egy olyan érzésem, hogy ez jó évad lesz... hisz most nem sztrájkol senki (szövegírók, producerek, máv, stb) 😊 Legalábbis az eslõ 2 rész nekem nagyon bejött!

ProGabe
nekem sem tetszik 😄 de ha egyszer ilyen az eredeti kép. majd megszépítem 😊

promók minden mennyiségben

"A hozzánk csütörtök hajnalban érkezõ harmadik rész a bennfentes tévés szakírók szerint pedig még erre is rátesz egy lapáttal"

mármint az elsõ kettõ részre. durva lesz, az biztos. legyen már csütörtök délután!

Klemice
bal oldalon a ház árnyékolása vagy kiemelés nem tetszik de amúgy klassz

Sephi
Koszi a értelmes hozzaszolast.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Timbo
igazad van.. ha igaz lenne, hogy a meghalt szereplõk az idõben utaznak, akkor már haláluk elõtt tudniuk kellett az idõutazásról, különben semmi értelme sincs.. 😄

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Sephi
Mivel Eko-t csak hurley latta amikor érte jöttek... ezert valóban lehet csak látomás...?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

precision
szerintem a megjelenõ halott szereplõk nem idõutazók, hanem azok amik, látomások, illúziók
de lehetséges hogy kiderül majd hogy nincs igazam

Bazinga!