Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként szerda 21:00-ra számol vissza
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
visszaszámlálhatna csütörtök hajnali 5ig kb 😄
DFTBA ಠ_ಠ
ennyi csúszás szerintem belefér 😊
csináltam két alternatív verziót, már ami a lost feliratot illeti
KATT
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Mondjuk, ha visszamennek az idõben, jól emlékszem annyira még nem tértek vissza, hogy "találkozzanak saját magukkal". Ha ez megtörténne kéne lássák magukat. Pl. lehet rossz példa, vissza jövõbe2-ben volt egy hasonló jelenet...
Amúgy Michaellel és Clairel mi történt? Továbbá most néztem meg a végét még1x a 3. résznek.. Mr. Ekonak volt egy mondása, talán így hangzott “Nézz az égre és fordítsd tekinteted Észak felé” lehet van összefüggés az iránytûvel kapcsolatban? Amúgy Eko kapcsán nekem kicsit fura h Jacob elintézte, bár lehet a múltja miatt...
a számláló gondolom egyértelmû, honnan van
a képet az abc csinálta, ITT van az eredeti
amúgy minden S5-ös promóképen, ahol el vannak választva a felek, ilyen durva az átmenet, nem véletlenül. undorítóan néz ki, de maga a koncepció érthetõ és jó
még a CSS kódot sem én írtam meg, hanem ldavid, itt is külön köszönet érte!
Locke elõtt kivágtam a gazt 😊
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
DFTBA ಠ_ಠ
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
a képméret meg jól látszik, hogy sacc/kb 2x2
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

plusz hangsúlyozza, hogy nem lehet megváltoztatni a múltat, mert az univerzum, pontosabban a sors korrigál. ezt Faraday - tahát a készítõk - is külön kiemelte, ezért is óriási kudos jár neki + azért is, mert egyáltalán tisztában van a nulladik év fogalmával. bár az is lehet, hogy "belsõs" volt, mondjuk takarító a srác és elolvasott pár 5-6-ik évados forgatókönyvet 😊
azért is gondolom ezt, mert rengeteg helyen rossz az elmélet, és pusztán logikailag az. mintha nem lenne tisztában az (elméleti) idõutazással:
-- elõször tisztázzunk valamit: ugye szerintetek is találkozhatnának saját magukkal a szigeten? mert szerintem igen, csak valami mindig megakadályozná ezt. esetleg csak az idõutazás utáni önmagukkal találkozhatnának, mert akkor már tudnák, hogy idõt utaznak, meg akkor nem lenne óriási plot-hole 😄 --
-ha valaki visszamegy 2004-bõl 1996-ba, akkor miért tûnne el a betegsége, sérülése azért, hogy újra leélhesse az életét? ezt azért találta ki, mert ezzel akarja magyarázni a szellemeket a szigeten (és azon kívül, lsd. Charlie)
-ha valakit visszaviszünk 1996-ba (ami ráadásul csak a szigeten létezõ 1996), akkor nem válnának semmissé a 96 utáni tettei. tehát ha 2004-bõl elrabolták Locke apját és visszavitték 96-ba, tehát Locke zuhanása elõttre, attól Locke még béna maradna, hiszen mindenképpen lelökte az apja
-összefoglalva a fenti kettõt. ha visszamegy valaki az idõben, ugyebár találkozhat saját magával. az elmélet szerint viszont ilyenkor a visszament egyén veszi át a helyét az addiginak. BULLSHIT. meghozta ezt a szabályt, hogy bizonyítsa az elméletet. amúgy ezt így egy-az-egyben nem írja le, csak körüljárja, vajon miért?^^
-a 108 percet ugyebár azzal magyarázza, hogy azzal tartják a szigetet 1996-ban. BULLSHIT! a kérdésre, hogy a számgépen miért ment a log 2004-ig azt írja, hogy azért, mert a burkon belül mindennek saját ideje van. aha, szóval csak a sziget marad 1996-ban, ami rajta van nem. ez így túl izzadságszagú. oké, nagyjából ilyen dolog történik most a sorozatban is, de nem így. most vagy minden visszamegy 108 perccel az idõben, vagy semmi. szintén csak az elméletét akarja megerõsíteni
-az irány: ugyebár azt mondja, hogy a Black Rock vágta bele a sziget láthatatlan burkába a rést, amin ki-be lehet járni. ezt most megcáfolták a készítõk, mert Faraday egy ugrás után azt mondja, hogy újra ki kéne számolnia a helyes irányt
még volt pár dolog, ami eszembe jutott miközben olvastam, de olyan másnapos vagyok, hogy az is csoda, hogy ennyit le tudtam írni. biztos átláthatatlan, de olyan hosszú, hogy úgysem olvassa el senki 😄
faraday csaja meghalt igaz? És a muki anyja az e2 végén látott õsz hajú csaj aki bennel beszélt?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Ott van Desmond.. Desmond David Hume és még sorolhatnánk
DFTBA ಠ_ಠ
Tudom,hogy ennek sok minden ellent mond,csak felvetettem.És jelenlegi ismereteim szerint nincs olyan hely a szigeten,amelyik képes lenne egy ilyen bobmba biztonságos tárolására(kivéve ugye a Swan-t).
Ellentmondások:
-mivel nem viselték mindig a védõruhát esetleg sugárfertõzést kellet volna kapniuk,bár lehet,a beton megvédte õket.
-ott a kulcs elfordítása a mágnesességgel volt összefüggésben.
-elvileg a Dharma-sok építették a bunkert,szóval csak feltünt volna nekik,hogy né'má Józsi "ju-eg-he-a-d",e nem valami bomba???????-->bár ugye,ha betonba öntötték,de akkor is elég feltûnõ
-meg ugye fel is robbant a bunker,egy hidrogénbomba ugye nagyobb pusztítást végezne,+ sugárzás,meg akkor Desmondnak harangoztak volna
-meg szimplán el is áshatták jó mélyre
De a két legerõsebb érv az elméletem mellet a Vastag beton fal és a védõruha!
Na szóval,tudom,hogy sok gyenge pontja van ezen elméletemnek,de azért várom a véleményetek!
#15584-nyugi,egyrészt mindenki elméleteket gyárt,és ez így a jó,errõl szól a topic,másrészt a "Lock2-ozás semmivel sem súlyosabb hiba,mint amilyen helyesírási hibák vannak ezen a fórumon,ez legyen a legnagyobb hiba!
Locke
lock (tudom lehet családnév is..)
DFTBA ಠ_ಠ
Ergo úgy tûnik, a dharma nem ismerte, csak a környékén lévõ mezõt.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."