Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
sajnos nem. eléggé bonyolult. aznap átvált órára és percre, aztán percre és órára, majd marad a másodperc és ha lejárt átvált a szimbólumokra

egyébként szerda 21:00-ra számol vissza

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Kicsikiraly
számlálóba be tudsz nyúlni?
visszaszámlálhatna csütörtök hajnali 5ig kb 😄

DFTBA ಠ_ಠ

Nekem a 2. jön be! grat hozzá jó amugy😊

ProGabe
a rendszeridõt nézi és úgy számol vissza, mintha nálunk mutatnák be szerdán este 8-kor (ha jól számolok)
ennyi csúszás szerintem belefér 😊

csináltam két alternatív verziót, már ami a lost feliratot illeti
KATT

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Klemice
csak nem tudom jól számol-e vissza, persze ez nem a te hibád hanem 😊

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

sajtburger
Valós volt, mivel késõbb a templomban amikor Ben beszélt a nõvel, említette hogy Hugot bezárták, így 70 óra kevés hogy összeszedje a társaságot.. Amúgy kíváncsi leszek h Sawyerrel mi lesz, mivel Locket tudjuk hogy "átmenetileg" meghal.. érdekes ez az egész idõutazás most.
Mondjuk, ha visszamennek az idõben, jól emlékszem annyira még nem tértek vissza, hogy "találkozzanak saját magukkal". Ha ez megtörténne kéne lássák magukat. Pl. lehet rossz példa, vissza jövõbe2-ben volt egy hasonló jelenet...
Amúgy Michaellel és Clairel mi történt? Továbbá most néztem meg a végét még1x a 3. résznek.. Mr. Ekonak volt egy mondása, talán így hangzott “Nézz az égre és fordítsd tekinteted Észak felé” lehet van összefüggés az iránytûvel kapcsolatban? Amúgy Eko kapcsán nekem kicsit fura h Jacob elintézte, bár lehet a múltja miatt...

ProGabe
az van, hogy csak az ötlet az enyém 😊
a számláló gondolom egyértelmû, honnan van
a képet az abc csinálta, ITT van az eredeti
amúgy minden S5-ös promóképen, ahol el vannak választva a felek, ilyen durva az átmenet, nem véletlenül. undorítóan néz ki, de maga a koncepció érthetõ és jó
még a CSS kódot sem én írtam meg, hanem ldavid, itt is külön köszönet érte!

Locke elõtt kivágtam a gazt 😊

sweech
két dolog nem tetszik benne. 1. a város és az óra mögötti rész közti átmenet 2. az a zöld izé, ami rálóg locke-ra. amúgy király

ProGabe
hát, ha nem mondod meg konkrétan mi a gond vele, akkor nem tudom megmondani, hogy csak nálad rossz-e 😊

macselek
Ez állat!😮

Klemice
jó, csak a számlálón kéne finomítani, vagy az okés csak én látom rossznak?

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

ProGabe
mit szólnátok EHHEZ a bannerhez?

5c0rp330n
érdemes 720p-t szedni, egyszerûen gyönyörû.

Kicsikiraly
szvsz köze nincs Desmond fiának Widmore-hoz, csak Charlie miatt adták neki ezt a nevet.

DFTBA ಠ_ಠ

Herold
Most ez komoly, hogy Desmond fia a saját apósa, vagy csak feltevés?

passatgt
területre meg 4x akkora😊

Grove4
A fájlméretre céloztam,de nem fogalmaztam tisztán!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

ProGabe
a fájlméret az úgy néz ki, hogy vannak a scene cuccok, azokból egy rész nagyjából 1 giga. vannak az internalok, amik 2-2.5 gigások

a képméret meg jól látszik, hogy sacc/kb 2x2

Grove4
Jahhhhhhhhh,sorry!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

passatgt
nem 2-szer akkor a mérete, hanem 3-szor

Grove4
Mármint méretben,vagy rosszul mondta,vagy most mit röhögsz?

passatgt
legyen az inkább 3-szor akkora😊

Grove4
Nem,a 720p kétszer akkora,mint a HDTV,utánanéztem!

Grove4
Gondoltam,most szedtem le a 5X00-át 720p-ben és meg is lepõdtem,hogy milyen kurva éles a felbontás,de akkor annak nagyobb is a mérete,mert úgy emlékszem,hogy ugyanakkor,de sztem nem😄:S

ProGabe
csupán ennyi 😊

Grove4
Lehet,hogy láma kérdés,de mi a különbség a 720p,meg a HDTV XOR között?

Klemice

ProGabe
elolvastam azt a bizonyos idõhurkos elméletet. óriási dolog, hogy ez egyáltalán eszébe jutott a srácnak akkor, amikor még nem is volt szó idõutazásról a sorozatban

plusz hangsúlyozza, hogy nem lehet megváltoztatni a múltat, mert az univerzum, pontosabban a sors korrigál. ezt Faraday - tahát a készítõk - is külön kiemelte, ezért is óriási kudos jár neki + azért is, mert egyáltalán tisztában van a nulladik év fogalmával. bár az is lehet, hogy "belsõs" volt, mondjuk takarító a srác és elolvasott pár 5-6-ik évados forgatókönyvet 😊

azért is gondolom ezt, mert rengeteg helyen rossz az elmélet, és pusztán logikailag az. mintha nem lenne tisztában az (elméleti) idõutazással:

-- elõször tisztázzunk valamit: ugye szerintetek is találkozhatnának saját magukkal a szigeten? mert szerintem igen, csak valami mindig megakadályozná ezt. esetleg csak az idõutazás utáni önmagukkal találkozhatnának, mert akkor már tudnák, hogy idõt utaznak, meg akkor nem lenne óriási plot-hole 😄 --

-ha valaki visszamegy 2004-bõl 1996-ba, akkor miért tûnne el a betegsége, sérülése azért, hogy újra leélhesse az életét? ezt azért találta ki, mert ezzel akarja magyarázni a szellemeket a szigeten (és azon kívül, lsd. Charlie)

-ha valakit visszaviszünk 1996-ba (ami ráadásul csak a szigeten létezõ 1996), akkor nem válnának semmissé a 96 utáni tettei. tehát ha 2004-bõl elrabolták Locke apját és visszavitték 96-ba, tehát Locke zuhanása elõttre, attól Locke még béna maradna, hiszen mindenképpen lelökte az apja

-összefoglalva a fenti kettõt. ha visszamegy valaki az idõben, ugyebár találkozhat saját magával. az elmélet szerint viszont ilyenkor a visszament egyén veszi át a helyét az addiginak. BULLSHIT. meghozta ezt a szabályt, hogy bizonyítsa az elméletet. amúgy ezt így egy-az-egyben nem írja le, csak körüljárja, vajon miért?^^

-a 108 percet ugyebár azzal magyarázza, hogy azzal tartják a szigetet 1996-ban. BULLSHIT! a kérdésre, hogy a számgépen miért ment a log 2004-ig azt írja, hogy azért, mert a burkon belül mindennek saját ideje van. aha, szóval csak a sziget marad 1996-ban, ami rajta van nem. ez így túl izzadságszagú. oké, nagyjából ilyen dolog történik most a sorozatban is, de nem így. most vagy minden visszamegy 108 perccel az idõben, vagy semmi. szintén csak az elméletét akarja megerõsíteni

-az irány: ugyebár azt mondja, hogy a Black Rock vágta bele a sziget láthatatlan burkába a rést, amin ki-be lehet járni. ezt most megcáfolták a készítõk, mert Faraday egy ugrás után azt mondja, hogy újra ki kéne számolnia a helyes irányt

még volt pár dolog, ami eszembe jutott miközben olvastam, de olyan másnapos vagyok, hogy az is csoda, hogy ennyit le tudtam írni. biztos átláthatatlan, de olyan hosszú, hogy úgysem olvassa el senki 😄

ToCsEk
megnéztem az e3at 😊
faraday csaja meghalt igaz? És a muki anyja az e2 végén látott õsz hajú csaj aki bennel beszélt?

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Klemice
Bentham is híres pl..
Ott van Desmond.. Desmond David Hume és még sorolhatnánk

passatgt
ráadásul mind kortárs volt😊

Herold
Ezek szerint több híres személyiségrõl nevezték el a szereplõket. Mint pl. Faraday-t is.

Szerintem meg akár fel is támadhat, az biztos lesz valami vele, mert kül nem akarná Ben annyira vissza vinni õt is.

passatgt
Locke filozófiája egymással ellentétes filozófiai irányzatokra is hatást gyakorolt: David Hume (Desmond David Hume)

sweech
tudtuk <#bohoc>

Grove4
Nem akarok kötöszködni,de nem kellene egy új banner,a kollega a múltkor csinált egyet!

Grove4

Kicsikiraly
Btw tudtátok hogy John Locke egy angol politikus volt? mellesleg Russeau kortársa? 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Grove4
Arra nem gondoltatok,hogy a bombát esetleg a Swan station alá ásták el,és azért építettek olyan betonszarkofágot alá(Jack és Sayid vizsgálta is,hogy itt biztos nem tudnak átjutni,még a 2. évadban),és valahogy ki kellet sütnie Desmondnak,hogy ne robbanjon fel,meg talán azért is kellet a védõruha.

Tudom,hogy ennek sok minden ellent mond,csak felvetettem.És jelenlegi ismereteim szerint nincs olyan hely a szigeten,amelyik képes lenne egy ilyen bobmba biztonságos tárolására(kivéve ugye a Swan-t).

Ellentmondások:
-mivel nem viselték mindig a védõruhát esetleg sugárfertõzést kellet volna kapniuk,bár lehet,a beton megvédte õket.
-ott a kulcs elfordítása a mágnesességgel volt összefüggésben.
-elvileg a Dharma-sok építették a bunkert,szóval csak feltünt volna nekik,hogy né'má Józsi "ju-eg-he-a-d",e nem valami bomba???????-->bár ugye,ha betonba öntötték,de akkor is elég feltûnõ
-meg ugye fel is robbant a bunker,egy hidrogénbomba ugye nagyobb pusztítást végezne,+ sugárzás,meg akkor Desmondnak harangoztak volna
-meg szimplán el is áshatták jó mélyre

De a két legerõsebb érv az elméletem mellet a Vastag beton fal és a védõruha!

Na szóval,tudom,hogy sok gyenge pontja van ezen elméletemnek,de azért várom a véleményetek!

#15584-nyugi,egyrészt mindenki elméleteket gyárt,és ez így a jó,errõl szól a topic,másrészt a "Lock2-ozás semmivel sem súlyosabb hiba,mint amilyen helyesírási hibák vannak ezen a fórumon,ez legyen a legnagyobb hiba!

Klemice
na kibaszottul abba lehet hagyni ezt a LOCKE feléled ha visszaviszik hülyeséget... nem tudom ki találta ki anno.. ja és Locke nem lock..
Locke
lock (tudom lehet családnév is..)

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Herold
A 4 ujjú szobor, meg a keréknél a rúnák, ezek a sziget õslakosainak a mûve. Szerintem ezek már jóval a Dharma elõtt ott éltek.

Kicsikiraly
azért adta fel magát, mert elege lett a "fantáziáiból", csak épp õ nem tudta hogy Bent akkor nem csak képzelõdte (bár az sincs kizárva), ezért gondolta jobb ha bezárják egy jó kis hûvös cellába ahol senki sem zavarja.

DFTBA &#3232;_&#3232;

5c0rp330n
az desmond, õ mondta h skóciában született

passatgt
richard a hegylakó

sajtburger
Hozzátéve, Hugo aki azt mondta még korábban h bárcsak ne jöttek volna el a szigetrõl, késõbb pedig feladja magát.

sajtburger
Amúgy érdekes hogy Faraday milyen kulcs szereplõ lett amióta megjelent. Engem érdekelne az a 4 ujjú szobor, illetve (nevét nem tudom pontosan) férfi aki Charlie halálánál szerepelt. (aki sosem halt meg) 3. rész látva viszont nagy izgalmak lesznek még.. Pl. érdekelne h Lock h fog "életre kelni" amikor halott, de ez még odébb lesz jóval tuti.

Klemice
Ja, egy pár fless múlva abba az idõbe kerülünk, amikor az állomásokat építették.

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

trident
A viselkedésébõl ez tûnt ki. Talán meg kellett tennie valamit, hogy... Hiszen a jelen/jövõben az Orchidon úgy kellett robbantani utat a kerékhez.

Ergo úgy tûnik, a dharma nem ismerte, csak a környékén lévõ mezõt.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Herold
Nem hiszem, hogy Dharmás lett volna. A barlangban az lehetett, hogy abba az idõbe kerültek, szerzett egy overallt és valahogy beszivárgott a többiek közé.

sajtburger
hihetetlen egy sorozat ez és az 5. évad szenzációs. És amik kiderülnek és h Faraday is darmás volt.. még mik lesznek. 😊