Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Ja.
Bizonyíték. "Link" volt a neve a Matrix-okban.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Morpheus
Szia! Igen õ az.

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

Rafaelo
a matrixos néger faszi a lostos néger apa???????
<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

IMYke2.0.0.0
Nem önzetlen - önfelmentõ...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nekem Jack szimpatikusabb... Foleg ha azt nezzuk hogy nelkule a tulelok elegge megszivnanak mindent. Orvos, egyben jo vezeto is es onzetlenul segit mindenkinek.

Mosthatestverek csak. Semmi rokoni szal nem koti oket ossze.

quack
múltkor láttam a 13. részt
:| vérfertõzés rulzik :|

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Sephi
Nekem pl Sawyer sokkal sarmosabnak tunik mint a nyeszlett Jack.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

SPOILER

Nehogymar osszehozzak Kate-t Sawyerrel :) Kate-Jack a jo :)
Bar ha annak a ribinek az a fasz kell, akkor legyen.

quack
télleg? én idáig aszittem hogy sörhasa van

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

EmThor
máhá máhá máháháháhááháháháháhhááá <#nyes><#nevetes1><#bee1>
katt, bocs ha már volt MEGALOL

Seth
már olyan rég kezdték volna?? mindegy, nem nézem ott

PSN ID.: Beegabor

csak nem. számolj utána: aug. 28-án adtak kettõt, azóta hetenként megy.

petee
Felirat a 5-ik részhez:
2x05

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

Udv
A 10. resz ment(ha a pilot-t ket resznek vesszuk), Claire tortenete.
bye

\"NEVER MIND!\"

2 hete volt a sawyeres rész
Seth
max 5. lehet szerintem

PSN ID.: Beegabor

asszem a 10-es ment most, de megesküdni nem mernék rá.

Ebola75
Nem tudja vki plz, hogy az Retek TV-n hanyadik rész volt ezen a héten pénteken? Epizód szerint kérdezem...

A választ elõre is kösz!

IMYke2.0.0.0
Angol van.

IMYke2.0.0.0
<#vigyor>

shevy
nincs még felirat?

biztos úgy érti hogy a többieknek is terhes :)

IMYke2.0.0.0
Te látsz is vagy csak nézel ki a buksidból filmnézés közben?!

Mar a pilota resztol tudni lehet h terhes bakker. :D

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

no comment...

hmhm
tagnapi részben volt h egy szõke nõrõl kiderült hogy terhes.

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

Doki elvalt a felesegetol.

te miröl beszélsz ??

Abban egyet értek hogy a legén Kate elég határozottan ment a dokira, de kábé a csók környékén rájt hogy Swayer se közömbös. Azt mondjuk nem állítom hogy mindent elöprõ szerepmi háromszögrõl lenne szó, inkább csak annyiról hogy Kate (mint a nõktõl megszokott) keresi magának azt a valakit akinél fontosabbnak érezheti magát. Jack-nál nem aratott akkora sikert mint szeretett volna, Sawyer pedig elég egyértelmûen tudtára adta a helyzetet, így bekerült õ is a képbe. Egyébként meg szeretem magam logikus gondolkodású embernek hinni, és nem ismerek olyat hogy "látszólag ellentmondó" tények.:) Így gyakorlatilag bármire bármit lehet mondani.:)
- Az hogy vitázik néha Kate és Sawyer nem jelent semmit, szinte minden pár is szokott (pedig õk nem is azok), egyébként emellett meg sokszor barátkoznak is (a fürdés a tavacskában pl.). Vitázni csak olyan emberek nem szoktak akik egyáltalán nem foglalkoznak a másikkal.
- A "zsarolásos" csókot érdemes visszanézni, az is az én álláspontomat támasztja alá. Az elejéig még lehetne mondani hogy Kate nem szabad akaratából teszi, de menet közben már éppen annyira akarja mint Sawyer, és a végén sem tûnik úgy hogy nagyon megbánta volna.
Azzal hogy a Doki szemmel láthatóan nem foglalkozik vele komolyan (kíváncsi vagyok mi van a feleségével), Sawyer meg terített szvsz elõlépett a doki mellé minimum.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

FtranX
háháhá <#eplus2><#vigyor>

PyRex
SPOILER:

nekem azért szimpi, mert én is jól elverném, aztán már bújós lenne....

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

FtranX
hehe, erre én is gondoltam :)

Az új csaj nekem eléggé unszimpatikus. Nem szeretem a kemény csirkéket.
(tõlem csúnyán visszakapná a fülesét <#vigyor>)

PyRex
SPOILER:

Amúgy szerintem a fekete csaj férje fog eltûnni. Mert ugye most mindenki örül, hogy a csaj télleg megérezte, hogy életben van, de sajnos.... :)))

/me most nagyon g*ci hangulatban van :))

PyRex
spoiler:

pedig nem rossz a csajszi :))

hmhm
a terhes nõ hogy került oda ?
és csak most derült ki hogy terhes ? lál

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

Az uj szereplok kozul barkit kiirhatnak, mindegyik idegesit foleg az az uj tyuk. <#idiota>

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

IMYke2.0.0.0
<#vigyor>

PyRex
Szerintem hihetetlen hüleség vitázni, de egy dologban BIZTOS vagyok, akárcsak Cvd:

Kate igenis közel áll Sawyerhez - mint ahogy Jack-hez is. És igenis cívódik kettõjük között. Ebbõl persze semmi nem következik, de szerintem most még nincs eldöntve, hogy ki mellett is lesz. Különben is: lehet, hogy éppen Ana vagy Kate tûnik el, na ennyit errõl... :)))

PyRex
SPOILER:

Hmm :) Amúgy én is csípem a kutyót nagyon :)

Remélem Shannon lesz az, még jót is tenne a sorozatnak. Esetleg bármelyik néger szereplõ.
Michelle Rodriguez rulez <#eplus2>. Örülök, hogy bevették a sorozatba és ha lesz flabackje, akkor tuti nem õ makkan meg. De mindezzel nem megyek semmire, ha Lockot írják ki. Õ a favorit. Nélküle már tovább se nézném.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

annak ült le, aki nem hetenként-kéthetenként nézte az elsõ évadot.

az elsõ évadban sokkal kevesebb választ kaptunk.
Csacsi
Szerintem nem igazán lesznek párok. Nem hinném, hogy nagyon ki fognak rótérni erre. Inkáb súrlodások lesznek emiatt, de ilyen konkrét párok nem lesznek majd. Ez a hely nem erre való. :DD

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Egyetértek azzal, hogy nagyon leült a sorozat. De elgondolkodtam és lehet, hogy az elsõ is ugyanilyen volt. Csak mivel ott nem kellett minden részre egy hetet várni hanem 3 nap alatt kivégeztük nem tûnt fel, hogy egy rész alatt igazából nem történik semmi sem.
Bár azért már néha az elsõ szezonnál is lehetett érezni, hogy nyújtják mint a rétestésztát.

IMYke2.0.0.0
Jól látod, valóban nem akarok végeláthatatlan vitába keveredni, ezért "állítom le" a dolgokat, idõben. Már elég sok alkalommal kaptam fejmosást azért, hogy megpróbáltam egy dolgot megmagyarázni, vitatkozni - helyette inkább kerülöm az ilyen szitukat és embereket.
A lényegtelen dolgokra világítás való igaz, helyesebb kifejezés, nekem valahogy nem jutott eszembe ez a triviális kijelentés... tehát, maradjunk annyiban, hogy valóban nem tartották fontosnak, hogy megismertessenek bennünket a "hétköznapokkal" a szereplõket illetõen

Sawyer-rel kapcsolatban:
Véleményem szerint, Kate Jack mellett döntött már az elsõ évad elejétõl fogva.
Ennek persze ellentmondani látszanak a Sawyer-es tények:
- komoly viták
- "zsarolásos" csók
- Kate az egyedüli tárgyalófél, kire hallgat
- az utolsó epizód, az aggodással
Miközben pedig mindvégig Jack "nyakában lógott" a csaj, együtt mentek az eksönökbe, Jack-re bízta a titkát , félrevonulásaik stb.
Sawyer szigeti életébe - véleményem szerint - Ana fog beleilleni. A kisiskolás "meghúzom a haját, mert tetszik nekem" viselkedésnek és a kiszúrt, veszélyes elem idõbeni megfékezésének egyaránt titulálható cselekedetek engem egyaránt arra a megállíptásra ösztönöznek, hogy Ana és Sawyer alkot majd egy párt a késõbbiekben...

SPOILER

A kiszivárgott információk szerint nem a kutya <#bee1> lesz az, akitõl a következõ epizódban végsõ búcsút vesznek, de még csak nem is egy mellékszereplõ.
"Mivel egy sorozatról beszélünk, és nem Live-show-ról, a felvetésed máris megingott. A forgatókönyvírók egyszerûen nem tartották fontosnak, hogy olyan apróságokkal foglalkozzanak, hogy minden szereplõ mindenkivel beszélgessen - s amit nem mutatnak meg az nem is történik. Remélem, ezt nem kell magyarázni." - Nem, értem. Hadd evezzek tovább a logikád mentén: durván egy hónapja nem evett senki a szigeten, hisz csak vadászni/halászni látjuk õket, enni nem (nagyritkán valaki bedob egy banánt). Soha nem sz*rtak, hisz nem láttuk, tehát nem csinálták. A bunker ott sem volt az elsõ pár részben, abban a pillanatban termett ott amikor felbotlottak az ajtajában, mert elõtte nem láttuk. Ugye mennyire nevetségesen hangzik? Pedig ezt állítod. Én nem azt mondanám hogy amit nem mutatnak meg az nincs, hanem azt hogy csak a lényeges dolgokat mutatják meg. Dehát emberek a szereplõk, akik akkor is élnek amikor nem "érdekes" dolgot csinálnak? Ha pl. Kate és Michael elbeszélgettek az idõjárásról, azt természetesen nem mutatták mert nem lényeges. De honnan tudhatnád hogy nem is volt ilyen, mikor aránylag kis területen élnek már 40 napja együtt?

A tobbibõl meg azt tudom kivenni hogy menekülsz, bagatelizálod a dolgogat, és még mindig nem válaszolsz konkrét dolgokra. Pedig az nem flame lenne, hanem a sorozattal kapcsolatos vita, aminek abszolút itt a helye. Persze ha tudsz rá mondani valami értelmeset. Pl. erre:

- "Miért pont Sawyer-el (és csak vele) foglalkozik a tutajról? Ha közömbös neki, akkor ugyanúgy a többiekkel is foglalkozna. Ha meg még ellenszenves is akkor eleve ki is hagyná. Kíváncsi vagyok te hogyan értelmezted azt a jelenetet?"

Nem fikázni kell, mondd hogy te hogyan jutottál az ellenkezõ álláspontra? Lehet hogy igazad van és én tévedek, de akkor vezess rá (és most tényleg kíváncsi vagyok, no offense).

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Ja igen, és természetesen lehet, hogy ez hülyeség, és soha nem lesz ilyen epizód.

Careful what you look for. You just might find it.

gyerekek amíg itt vitatkoztok addig akár az invasiont is megnézhettétek volna hogy milyen jó kis sorozat :). sorry az offért :)