Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
:| vérfertõzés rulzik :|
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nehogymar osszehozzak Kate-t Sawyerrel :) Kate-Jack a jo :)
Bar ha annak a ribinek az a fasz kell, akkor legyen.
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
katt, bocs ha már volt MEGALOL
A 10. resz ment(ha a pilot-t ket resznek vesszuk), Claire tortenete.
bye
\"NEVER MIND!\"
A választ elõre is kösz!
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
- Az hogy vitázik néha Kate és Sawyer nem jelent semmit, szinte minden pár is szokott (pedig õk nem is azok), egyébként emellett meg sokszor barátkoznak is (a fürdés a tavacskában pl.). Vitázni csak olyan emberek nem szoktak akik egyáltalán nem foglalkoznak a másikkal.
- A "zsarolásos" csókot érdemes visszanézni, az is az én álláspontomat támasztja alá. Az elejéig még lehetne mondani hogy Kate nem szabad akaratából teszi, de menet közben már éppen annyira akarja mint Sawyer, és a végén sem tûnik úgy hogy nagyon megbánta volna.
Azzal hogy a Doki szemmel láthatóan nem foglalkozik vele komolyan (kíváncsi vagyok mi van a feleségével), Sawyer meg terített szvsz elõlépett a doki mellé minimum.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
nekem azért szimpi, mert én is jól elverném, aztán már bújós lenne....
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Az új csaj nekem eléggé unszimpatikus. Nem szeretem a kemény csirkéket.
(tõlem csúnyán visszakapná a fülesét <#vigyor>#vigyor>)
Amúgy szerintem a fekete csaj férje fog eltûnni. Mert ugye most mindenki örül, hogy a csaj télleg megérezte, hogy életben van, de sajnos.... :)))
/me most nagyon g*ci hangulatban van :))
pedig nem rossz a csajszi :))
és csak most derült ki hogy terhes ? lál
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Kate igenis közel áll Sawyerhez - mint ahogy Jack-hez is. És igenis cívódik kettõjük között. Ebbõl persze semmi nem következik, de szerintem most még nincs eldöntve, hogy ki mellett is lesz. Különben is: lehet, hogy éppen Ana vagy Kate tûnik el, na ennyit errõl... :)))
Hmm :) Amúgy én is csípem a kutyót nagyon :)
Michelle Rodriguez rulez <#eplus2>#eplus2>. Örülök, hogy bevették a sorozatba és ha lesz flabackje, akkor tuti nem õ makkan meg. De mindezzel nem megyek semmire, ha Lockot írják ki. Õ a favorit. Nélküle már tovább se nézném.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
az elsõ évadban sokkal kevesebb választ kaptunk.
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Bár azért már néha az elsõ szezonnál is lehetett érezni, hogy nyújtják mint a rétestésztát.
A lényegtelen dolgokra világítás való igaz, helyesebb kifejezés, nekem valahogy nem jutott eszembe ez a triviális kijelentés... tehát, maradjunk annyiban, hogy valóban nem tartották fontosnak, hogy megismertessenek bennünket a "hétköznapokkal" a szereplõket illetõen
Sawyer-rel kapcsolatban:
Véleményem szerint, Kate Jack mellett döntött már az elsõ évad elejétõl fogva.
Ennek persze ellentmondani látszanak a Sawyer-es tények:
- komoly viták
- "zsarolásos" csók
- Kate az egyedüli tárgyalófél, kire hallgat
- az utolsó epizód, az aggodással
Miközben pedig mindvégig Jack "nyakában lógott" a csaj, együtt mentek az eksönökbe, Jack-re bízta a titkát
Sawyer szigeti életébe - véleményem szerint - Ana fog beleilleni. A kisiskolás "meghúzom a haját, mert tetszik nekem" viselkedésnek és a kiszúrt, veszélyes elem idõbeni megfékezésének egyaránt titulálható cselekedetek
A kiszivárgott információk szerint nem a kutya <#bee1>#bee1> lesz az, akitõl a következõ epizódban végsõ búcsút vesznek, de még csak nem is egy mellékszereplõ.
A tobbibõl meg azt tudom kivenni hogy menekülsz, bagatelizálod a dolgogat, és még mindig nem válaszolsz konkrét dolgokra. Pedig az nem flame lenne, hanem a sorozattal kapcsolatos vita, aminek abszolút itt a helye. Persze ha tudsz rá mondani valami értelmeset. Pl. erre:
- "Miért pont Sawyer-el (és csak vele) foglalkozik a tutajról? Ha közömbös neki, akkor ugyanúgy a többiekkel is foglalkozna. Ha meg még ellenszenves is akkor eleve ki is hagyná. Kíváncsi vagyok te hogyan értelmezted azt a jelenetet?"
Nem fikázni kell, mondd hogy te hogyan jutottál az ellenkezõ álláspontra? Lehet hogy igazad van és én tévedek, de akkor vezess rá (és most tényleg kíváncsi vagyok, no offense).
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Careful what you look for. You just might find it.