Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PyRex
vagy a pilóta...? Akit elvitt a "szörny" az elején

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

A kutyát mióta nevezzük utasnak?

Ez az élet nem a fán csüngés.:)

Mayday
Az is lehetseges, mielott osszevesznenk, hogy a kutya a 48. utas.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Az a fickó, akit beszippantott a hajtómû az s01e01 elején, benne van a 48-ban? <#vigyor0>

Careful what you look for. You just might find it.

Mhosah Myth
Stripped of everything, the 48 survivors scavenge what they can from the plane for their survival. <#vigyor1><#bee1><#nyes>

Nézz utána az elsõ rész ismertetõjében... :))

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

egysem :D

(szegény forum)

http://www.prisonbreak.atw.hu

Sephi
ROUND 1

FIGHT!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

IMYke2.0.0.0
47 túlélõ volt. <#bee1><#ravasz1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Mhosah Myth
48 túlélõ volt... <#hehe><#ravasz1>

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

IMYke2.0.0.0
47. <#nyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

"4 km a távolság a lejárat és a part között"
...öö...vagy inkább mérföld...vagy egyik sem? ...meg ezt honnan veszi? :D
Mayday
48 tulelo volt, nem?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

IMYke2.0.0.0
47-en élték túl a zuhanást a sziget azon részén, ahol a történet kezdõdik.
47 = 5+10+12+20. <#beka3><#bee1><#ravasz1>

A 16. resznek a szammozasa 16!!!
Hurrá zsenialis! :D

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Sephi
A parton a harmadik bokortol kb harom meterre van 5 darab ko a 5-reszben!

Amikor Locke es Boom rohannak eszevbeszettul akkor pontosan 10 lepeskent nez visszafele Locke tatot szajjal.

Pontosan 12-szer ontozte meg Jin a kerti novenyeket egy 12 nap allat.

Minden szereplonek volt legalabb 20 foga.

NA!?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Dynamic
Miért ne tudnék?Ilyen erõltetett hülyeségekbõl, hogy 4 embertõl kérdezte meg a vércsoportot, meg 4 golyót lõtt ki a pisztolyból az x. részben én is találnék, ha nagyon akarnék.
PyRex
na mondok pár számot: 5, 10, 12, 20
hozzátok össze a sorozattal. Fogadjunk, hogy tizedannyit nem tudtok mondani, mint azokból a számokból...

Dynamic
(ja, 16 az eredeti számsorban is van:))
Dynamic
Baromság.
Ha más számokat mondanék 3,9,16 stb. akkor mindegyik részben találnék olyan dolgokat amibõl 3,9,16-ot tudok összeszámolni.Az ilyen belemagyarázás már beteges.
Ááááááá ez már kóros!!!<#banplz><#zavart1>

Mhosah Myth
4. hó 8.-án 15 óra 16 perc 23 másodperckor kell megtenni egy 42. szám alatt lévõ lottózóban... :DDD

quack
én megtettem a múlt héten, egyiket se húzták ki :( <#conf><#idiota>

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Gondolom annyi a lényeg hogy van egy ember a stábban aki azért felelõs hogy ahová csak lehet, becsempéssze a számokat (vagy valami hasonló). Nagy részüknek az égvilágon semmi lényege nincs/lesz, viszont bárhol felbukkannak azonnal elindul az agyalás, így ebben a témában könnyû fenntartani a pörgést.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Mhosah Myth
Kicsit sok a véletlen egybeesés... Komolyan megteszem ezeket a számokat a 6os lottón... :D

Mhosah Myth
Ha megnézed nem csak a 4,8 az ismerõs belõle :))
Most néztem ha összeadod a számokat 16 jön ki <#idiota><#vigyor1>

Mit nem ertettek? A sracnak (Hoz_Hun #2658) tok igaza van. Nem is kell vegigolvasni, es rogton latni h mien sok belemagyarazas van. Az oké winnie h a repcsin ott a jel meg minden, de h: " Lock anyja a Greenwood Avenue 2248-ban lakik. (4,8; 48 túlélõ)". Istenem. Szoval oké nagy a szamok jelentosege, de ez a mindenbe belemagyarazas felesleges.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

nem sértés, de egy ilyen sorozatnál, amikor leforgatják az elsõ 4 részt, akkor még igazából semmit sem tudnak elõretervezni, mert nem tudják, hogy mi lesz a sorsa a sorozatnak. (feleslegesen nyilván senki nem dolgozik elõre)

a lost-nál 5 rész leforgott, amikor lement a premier és jó nézettséget hozott, de a sorozat csak a 8. rész forgatása közben kapta meg a zöld lámpát a teljes szezonra.

(az elején nyilván megvolt az alap, de áprilisban amikor forgatták a pilotot még azt sem tudták, hogy ez lesz a koncepció, hogy a szereplõk múltját fogják bemutatni)

és természetesen rengeteg dolgot menetközben találnak ki, hiszen az internetes fórumokat folyamatosan figyelemmel követik - ezt többször is lenyilatkozta damon lindelof a lost szülõatyja. (de ezek nem fõszállal kapcsolatos dolgok - a köv. 3-4 évad szinopszisa már vázlatszerûen megvan nekik, de azt, hogy pl. hogy fejezik be a 2. évadot még õk sem tudják)
IMYke2.0.0.0
Nem sértésként, de az már régen rossz, ha csak a 3. résznél tudták, hogy mi a sziget lényege...
Egy ilyen sorozatot iszonyat marketing, tervezés elõz meg. Ne hidd, hogy menetközben találták ki a dolgot!

mondod te. a készítõk már a haramdik részben pontosan tudták, hogy mi a sziget lényege - nem véleetlen, hogy a lejáróban lévõ jel ott van a lezuhant repülõgépen is.
Sephi
Ez nagyon eros hozzaszolas volt. Es nagyon ertelmes is. Komolyan hogy lehet ilyen baromsagokat irni?

"Komolyan, hogy erre valakinek (valakiknek) volt ideje. Én végigolvasni sem bírtam" - - - szokásos, szabályos magyar fika :)
1. végig nem olvasta, de szar
2. aki elolvasta? hogy hogy volt rá idõd?
3. ha meg van idõd és szart olvasol...gyökér vagy
:)
Neharagudj kedves Hoz_Hun azthiszem személyeskedés amit írok, de egy ilyen kezdõmondat után, nem tok komolyan venni egy hszt...

http://www.prisonbreak.atw.hu

Komolyan, hogy erre valakinek (valakiknek) volt ideje. Én végigolvasni sem bírtam. Ez már a szokásos túllihegés, amikor a kákán is csomot keresnek már.
Szerintem egy rakás dolgot még maguk a készítõk sem tudják, hogyan oldják meg. Majd kitalálnak valamit (pl elolvassák a fanok ilyenrétû kutatásit aztán gondolkodniuk sem kell).
Szerintem az egész füstös mizériáról sem tudják maguk sem, hogy mit fognak majd egyszer valamikor (mikor a fanok nagyon reklamálnak) kitalálni.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Én egyben néztem meg az eddigi részeket és szerintem jobb volt mint most várni a következõkre. :)

lol, ez nagyon szánalmas volt tõle.
Mayday
Ha egyben megnezed a meglevoket, utana is tudsz csamcsogni hetente (neha 3 hetente) egy reszen :)

magus
kibirom, kibirom

ah de nehez megallni h ne egybe nezzem meg, de akkor semmi ertelme, en csamcsogni akarok egy reszen

Sephi
Remek pelda hogy egyesek nem ertik a viccet es eme gyerekes beszolassal probalnak viszautni.

Én ezt csak arra írtam hogy mindenki kombinál a számokkal holott szerintem nem kellene annyira nagy jelentõséget tulajdonítani nekik. Van összefüggés ezt senki nem vitatja, de nem kell mindenben azt keresni hogy mondjuk a 10. epizódban x vizespalackból isznak a filmben, és ha mondjuk összeszámoljuk akkor véletlenül kijön hogy 23, nem kellene egyböl arra gondolni hogy ez is szervesen része a történetnek!Csak azt akarom ezzel érzékeltetni hogy nem kell mindent a számokkal kombinálni.

kösz buzika

Mhosah Myth
De mondjuk ha megnézed akkor semmi hülye osztás nincs benne. A megadott számokkal babrálnak nem találnak ki újakat.

Jaj most komolyan! Ne akarjátok már mindenre ráhúzni azt hogy köze van a számokhoz. Ha az én születésnapomat elosztom 2-vel beszorzom 3-al és négyzetre emelem továbbá veszem a négyzetgyökét akkor kijön hogy 42, de ha elveszek belõle 19-et akkor kijön hogy 23.Azt a mindenit, én is részese vagyok a filmnek??? :)))) Szóval van biztos köze pár dologhoz, de azért nem annyira mint azt itt sokan gondolják!!!

Mhosah Myth
SPOILER!

Bizonyára láttátok de én még nem láttam belinkelve ide! Nagyon durva olvassátok el...
Lost számmisztika

Plusz egy dolog amit egy haverom talált ki. Ugye le van írva itt a 23-nál, hogy 23szor üti meg Jack Charliet az újraélesztésnél egyhuzamban. Aztán még 9szer üt rá. Ha ezeket összeadod akkor az 32. A 32 az a szám amit Locke tévesen akart beütni a gépbe. :)) De egyébként mindenre lehet így magyarázatot találni. Végigjártam a házat és számtalan dologra tudtam ráhuzni ezt a 6 számot... :))

Ez pl. egy apróság:

Írjuk le betûvel, angolul a számokat: Four, eight, fifteen, sixteen, twenty-three, forty-two. Most számoljuk meg a betûket: 4 + 5 + 7 + 7 + 11 + 8 = 42.

<#wilting>

quack
ez hülyeség...szeintem a flashbackek nagyon is fontosak a fõszállal kapcsolatban is (pl. Hurley és a lottó ugyebár)

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Igen ennyi, rossz sorozatot választottam, mert nem azt kaptam amire gondoltam. Illetve csak részben nem azt, ugyanakkor én is nagyon várom a következõ részeket és mindegyiket megfogom nézni, csak teljesen más lesz a hozzáállásom ehhez a sorozathoz.Jah és egy dolgot ki szeretnék emelni. Nem AKCIÓ sorozatot írtam illetve mondtam, és nem is azt szeretném!!!! Csak magából a szigeten lévõ történésböl szeretném ha pörgõsebb lenne!

jaja, a sziget elõtt. ahogy az S2 promója is mondja, "mindennek megvan az oka"
PyRex
"Én egy izgalmas, pörgös, misztikus filmre vágyok a Lost személyében, nem pedig filozófiai háttértörténetek boncolgatását, amit azért raktak bele mert különben egy évad alatt végig tudták volna nyomatni az egész story-t.
De ez meg az én véleményem! :)"

Õõõ, de értsd már meg. A sztori NEM a szigeten játszódik. A sztori már a szereplõk sziget-elõtti életében elkezdõdött. És ha nem lennének visszatekintések, akkor SEMMIT sem értenél az egész sorozatból: gondolj csak bele... Tehát aki egy pörgõs akciót akar látni, az ne a LOST-ot nézze, mert ebben pont az a jó, hogy el kell benne mélyülni, a számmisztikától kezdve ki tudja még hány olyan dolog van benne, ami miatt pontosan nem egy pörgõs akciófilmsorozat lett belõle. Hála az égnek...

Mayday
Es ugy jo, ahogy van.

akor rossz sorozatot választottál. a készítõk már az elején is hangsúlyozták, hogy ez a sorozat arról a 14 emberrõl szól és a melléktörténet, a sziget csak körítés, ahol a jellemek még jobban kidomborodnak és a fõ cél, hogy megismerjük mindenki múltját.

az audiokommentárokban is többször elmondták, hogy nem az a sorozat nagy kérdése, hogy mi a szörny és mi a van a lejáróban, hanem, hogy mi lett jack feleségével, miért csukták le kate-et vagy hogy mi történt _akkor_ sawyer-rel.
MOst van abban is vmi amit te mondasz, de megmondom õszintén én nem azért néztem ezt a sorozatot mert nagyon elakarok mélyülni a mögöttes tartalomban. Én egy izgalmas, pörgös, misztikus filmre vágyok a Lost személyében, nem pedig filozófiai háttértörténetek boncolgatását, amit azért raktak bele mert különben egy évad alatt végig tudták volna nyomatni az egész story-t.
De ez meg az én véleményem! :)

PyRex
SPOILER:

Az a baj ezzel a gondolkozással szerintem, hogy azt hiszed, hogy azok nem fontos részek. Pedig sokszor sokkal fontosabbak a visszatekintések, mint maga a szigeten játszódó cselekmény. És pont emiatt jó a LOST. Mert ez nem egy túlélõfilm, sokkal több annál...

Amúgy sok ember írta, hogy kezd ráunni a "vontatott" cselekményre. Nem akarok senkit sem megbántani, de szerintem aki ráun, az igazán sosem a valódi értéke miatt nézte a sorozatot. Szerintem azok az emberek, akiknek a visszatekintések unalmasak, még nem fedezték fel a sorozat igazi mondanivalóját.

De ez csak egy vélemény.