Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Ez az élet nem a fán csüngés.:)
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Careful what you look for. You just might find it.
Nézz utána az elsõ rész ismertetõjében... :))
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
(szegény forum)
http://www.prisonbreak.atw.hu
FIGHT!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
...öö...vagy inkább mérföld...vagy egyik sem? ...meg ezt honnan veszi? :D
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
47 = 5+10+12+20. <#beka3>#beka3><#bee1>#bee1><#ravasz1>#ravasz1>
Hurrá zsenialis! :D
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Amikor Locke es Boom rohannak eszevbeszettul akkor pontosan 10 lepeskent nez visszafele Locke tatot szajjal.
Pontosan 12-szer ontozte meg Jin a kerti novenyeket egy 12 nap allat.
Minden szereplonek volt legalabb 20 foga.
NA!?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
hozzátok össze a sorozattal. Fogadjunk, hogy tizedannyit nem tudtok mondani, mint azokból a számokból...
Ha más számokat mondanék 3,9,16 stb. akkor mindegyik részben találnék olyan dolgokat amibõl 3,9,16-ot tudok összeszámolni.Az ilyen belemagyarázás már beteges.
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Most néztem ha összeadod a számokat 16 jön ki <#idiota>#idiota><#vigyor1>#vigyor1>
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
a lost-nál 5 rész leforgott, amikor lement a premier és jó nézettséget hozott, de a sorozat csak a 8. rész forgatása közben kapta meg a zöld lámpát a teljes szezonra.
(az elején nyilván megvolt az alap, de áprilisban amikor forgatták a pilotot még azt sem tudták, hogy ez lesz a koncepció, hogy a szereplõk múltját fogják bemutatni)
és természetesen rengeteg dolgot menetközben találnak ki, hiszen az internetes fórumokat folyamatosan figyelemmel követik - ezt többször is lenyilatkozta damon lindelof a lost szülõatyja. (de ezek nem fõszállal kapcsolatos dolgok - a köv. 3-4 évad szinopszisa már vázlatszerûen megvan nekik, de azt, hogy pl. hogy fejezik be a 2. évadot még õk sem tudják)
Egy ilyen sorozatot iszonyat marketing, tervezés elõz meg. Ne hidd, hogy menetközben találták ki a dolgot!
1. végig nem olvasta, de szar
2. aki elolvasta? hogy hogy volt rá idõd?
3. ha meg van idõd és szart olvasol...gyökér vagy
:)
Neharagudj kedves Hoz_Hun azthiszem személyeskedés amit írok, de egy ilyen kezdõmondat után, nem tok komolyan venni egy hszt...
http://www.prisonbreak.atw.hu
Szerintem egy rakás dolgot még maguk a készítõk sem tudják, hogyan oldják meg. Majd kitalálnak valamit (pl elolvassák a fanok ilyenrétû kutatásit aztán gondolkodniuk sem kell).
Szerintem az egész füstös mizériáról sem tudják maguk sem, hogy mit fognak majd egyszer valamikor (mikor a fanok nagyon reklamálnak) kitalálni.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
ah de nehez megallni h ne egybe nezzem meg, de akkor semmi ertelme, en csamcsogni akarok egy reszen
Bizonyára láttátok de én még nem láttam belinkelve ide! Nagyon durva olvassátok el...
Lost számmisztika
Plusz egy dolog amit egy haverom talált ki. Ugye le van írva itt a 23-nál, hogy 23szor üti meg Jack Charliet az újraélesztésnél egyhuzamban. Aztán még 9szer üt rá. Ha ezeket összeadod akkor az 32. A 32 az a szám amit Locke tévesen akart beütni a gépbe. :)) De egyébként mindenre lehet így magyarázatot találni. Végigjártam a házat és számtalan dologra tudtam ráhuzni ezt a 6 számot... :))
Ez pl. egy apróság:
Írjuk le betûvel, angolul a számokat: Four, eight, fifteen, sixteen, twenty-three, forty-two. Most számoljuk meg a betûket: 4 + 5 + 7 + 7 + 11 + 8 = 42.
<#wilting>#wilting>
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
De ez meg az én véleményem! :)"
Õõõ, de értsd már meg. A sztori NEM a szigeten játszódik. A sztori már a szereplõk sziget-elõtti életében elkezdõdött. És ha nem lennének visszatekintések, akkor SEMMIT sem értenél az egész sorozatból: gondolj csak bele... Tehát aki egy pörgõs akciót akar látni, az ne a LOST-ot nézze, mert ebben pont az a jó, hogy el kell benne mélyülni, a számmisztikától kezdve ki tudja még hány olyan dolog van benne, ami miatt pontosan nem egy pörgõs akciófilmsorozat lett belõle. Hála az égnek...
az audiokommentárokban is többször elmondták, hogy nem az a sorozat nagy kérdése, hogy mi a szörny és mi a van a lejáróban, hanem, hogy mi lett jack feleségével, miért csukták le kate-et vagy hogy mi történt _akkor_ sawyer-rel.
De ez meg az én véleményem! :)
Az a baj ezzel a gondolkozással szerintem, hogy azt hiszed, hogy azok nem fontos részek. Pedig sokszor sokkal fontosabbak a visszatekintések, mint maga a szigeten játszódó cselekmény. És pont emiatt jó a LOST. Mert ez nem egy túlélõfilm, sokkal több annál...
Amúgy sok ember írta, hogy kezd ráunni a "vontatott" cselekményre. Nem akarok senkit sem megbántani, de szerintem aki ráun, az igazán sosem a valódi értéke miatt nézte a sorozatot. Szerintem azok az emberek, akiknek a visszatekintések unalmasak, még nem fedezték fel a sorozat igazi mondanivalóját.
De ez csak egy vélemény.