Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mayday
Egyebkent nagyon sokan azt irjatok, hogy most Sawyer a nyero. Nekem abszolut nem ez jott le. Kate inkabb "anyakent" vigyaz Sawyerra most, nem, mint aki szerelmes. Tudja, ahhoz, hogy Sawyer "visszajojjon", talan O az egyetlen kulcsszemely.
Szoval ebbol a reszbol sztem ne gondoljuk, hogy most a Kate-fele Jack/Sawyer merleg most Sawyer oldalara billent volna.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
Nem vennek ra merget. Az egyik Jack elotortenetes reszben ugy tunt, nem teljesen boldog a hazassag miatt, hogy egyfajta "kotelessegbol" vette el. Szoval en inkabb olyasmire tippelnek, hogy nem mukodott a dolog (ne haljon mar meg mindenki, na 😊 )

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

IMYke2.0.0.0
Fogadjunk, hogy megmurdelt a felesége...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

szerintem Shannon jó figura volt. én Boonet nem szerettem. akkor most Kate kitalálja, hogy mégis csak Sawyer a nyerõ? kiakasztó😊 azért remélem a végén Jack lesz a befutó. tényleg, nincs vkinek lövése, hogy miért nem házas már (Jack)?
<#wow1>
H0ri
lost rulZ! 8)

<#wow2> azért kíváncsi vagyok az okra , hogy miért hagyta ott Locke a számítógépet 108 percre <#fejvakaras> Nagyon nyomós oknak kell lennie...

Csacsi
Azoknak, akiknek nincs realmedia playerük, itt vannak alinkek (jobb klikkel szedjétek le.)

Promo1
Promo2

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

de... az elsõ
Sland
ami most megy az rtl en hányadik series? nem az elsõ?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Papirzacsi
Amikor én leszedtem a lost S1-et, akkor észrevettem, hogy a 10. rész hiányzik, és emiatt el vannak csúszva a számozások. Pénteken valóban a 15. rész lesz, de ami az AXN-rõl rippelt videók között 15-ös számot az valójában a 16. rész.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Clidey
Te az elsõ évadból szedted le azt a részt szerintem.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Sland
az axn es részek közül hányadik az ami pénteken lesz? a 15. lesz asszem pénteken. én leszedtemm az axn es 15 ös részt de az az a rész amikor sawyerrõl kiderül hogy nem az az igazi neve. melyik axn es rész az ami most pénteken lesz????

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sephi
Nos megneztem a 8-adik reszt es azt kell hogy mondjam hogy 95% egy nagy baromsag volt. Viszont az utolso 6 perc egy jo eros utest mert ram amikor mar nem tudtam hogy pontosan miert is vannak tele a szemeim konnyekkel.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

jah értem , akkor is egy ribanc azt hitte hogy aztán mégsem 😊.

jah mert azthitte majd játszhat az x3ban csak végülis nem kapta meg a szerepet szegény. most biztosan visszamenne a Lostba....

quack
azért írták ki mert kérte h írják ki

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

csáó
nem tudjátok h van e dvd borító a losthoz?(magyar)
mert megvan dvdsen és kéne hozz áfaszául borító is!! írjatok plít
thx

nem véletlen irták ki biztos sokan nem kedvelték 😊)<#nevetes1>

Nem volt valami nagy szám a 8. rész, szvsz.

SPOILER

OK, lelõtte az A.L. a Shannon luvnyát. De akkor most az egész részen át errõl megy a nyálverés? Miért nem mondta az A.L., hogy paráztak, mert körülöttük suttogtak az others-ek (vagy mások), azért lõtt? Különben is, örülök, hogy a Shannon kikerül a sorozatból. 😊

Careful what you look for. You just might find it.

PyRex
na ez valamennyire elviselhetõ. december végén és január elején úgysem leszek itthon 😊))

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Papirzacsi
9. rész: 11.30
10.rész: 12.14
11.rész: 01.11
12.rész: 01.18

PyRex
fasza 😊

Csacsi
ja, csak itt 4 hetes lesz a szünet, ha nem 5. vhol azt olvatam, hogy január 11-én lesz csak a 10. rész, szóval jó az 5 hétnek is.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Szerintem is mert eddig kb ez volt jellemzõ a sorozatra, ha valami érdekeset akarnak akkor huzzák és hopp máris 3 hetes szünet van 😊.

Csacsi
És ha ezzel lesz vége, akkor megint lehet várni 1 csomót, mert ha jól tudom a 10. rész, csak januárban lesz, szóval biztos, hogy vmi hasonló vége lesz 😄D

Papirzacsi
Csak a mondat értelme veszett el a trehányságod miatt...
Vagy a mondat elején még tegezted, aztán a végére már magázod, vagy mi a szösz?

Köszönöm szépen a javitást, Ugy irok ahogy akarok te meg legyélbunkó hogy nemválaszol

ALien

Clidey
Köszönöm szépen, jó volt ez a nyolcadik rész! Mikor várható Amerikában a kilencedik rész vetítése?

(jav.: Grétsy)

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

kössz jo voltd ez a 8adik rész mikor várhato amerikában a 9edik

ALien

petee
Tessék:2x08

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

na megnéztem a 2évad bol 7részt a 8adikat most szedem felirat még nincs hozzá?

ALien

PyRex
vagy semmi nem lesz, mert a következõ rész egy nagy flashback lesz 😊))) tehát látjuk egymást 3 hét múlva 😊)))))))))))

mi ??? nemá a rohadt életbe nem elég hogy a PB-t is szétvágják még ez is...<#violent>

2 hetet kell majd varni az utolso idei reszre! 😊 es utana pedig csak januar 11en lesz resz. gyilkos lesz a szunet 😊

Papirzacsi
Vagy azzal lesz vége, hogy Lock éppen begépelte a kódot, a számláló nullára vált. És itt legördül a függöny, és váhatunk a köv. részig, hogy most vajon sikerült e beírni, vagy nem, és ha nem akkor mi fog történni. :-D Aztán a köv részben meg mindenki fellélegzik, hogy a számláló visszaáll 108 percre. :-)

elképzelhetõ de akkor tuti hülyét kapok 😊)

Csacsi
Bár nem láttem az elõzetest, de van egy olyan érzésem, hogy azzal vége vége a következõ résznek, hogy nem nyomják meg a gombot, és aztán vége....szóvla még biztos kell utána várni még 1 hetet, hogy kiderüljön mi történik akkor.

Papirzacsi
Nos ezt én se hiszem, de ötelteim vannak. :-) De majd kiderül. Csak ne kéne még addig ennyit várni. :-)

Egy tuti a sziget em fog felrobbani mert akkor vége lenne a sorozatnak 😊)

Papirzacsi
hm... megsastam az elõzeteseket. mikor lesz már csütörtök?????? nem bírom ki addig :-D Ez a Sawyeres, meg a gombos dolog érdekes lesz. :-)

PyRex
sejtettem 😊

IMYke2.0.0.0
Direkt nem - a gépem lejátszaná.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

PyRex
megnézted az elõzeteseket? <#rolleyes><#rolleyes>

IMYke2.0.0.0
Én egyben néztem végig az elsõ évadot.
Sõt, a másodikat is két részenként kezdtem.
A véleményem szubjektív, mégis kitartok mellette: már túl sok puskaport ellõttek már - kezd a dolog határozott körvonalat alkotni, így kénytelenek lesznek megint egy hatalmasat borítani a bilin a dramaturgok. S várhatóan megint / jó ideig nem a gomb-sztori lesz kidomborítva.

PyRex
Állítólag csomó helyen le van írva, hogy "most majd kiderül, mi van ha nem nyomják meg a gombot..."

PyRex
Az általam belinkelt SPOILER-elõzetesekhez REAL PLAYER (plugin) kell. Szal akinek nincs, annak azért nem látszik semmi.

nem biztos, hogy nem tudták megnyomni a gombot lehet épp a nullánál sikerült 😊, bár remélem nem és akkor kiderül mi történik ha nem nyomják meg a gombot 😄

Papirzacsi
uram, értem uram! :-D