Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csetelnek ezerrel, de az mar eszukbe se jut, hogy szoljanak, hogy lezuhantak, es jojjenek ertuk, mi? :DDDD
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
De sajnos nincs ma 13. resz :(
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Tegnap nem adták le a 13. részt? Csak azért kérdem, mert ilyenkor általában már rég fennt szokott lenni a "megszokott" helyeken, de most nem találom.
Üdv:
DJviolin
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Es nem csak a civilizaci-elhagyott szigetre gondolok, hanem a karakterükre.
Ez talan csak JAck-re nem ervenyes...
amúgy lehet,h a szigeten "növényt" termesztenek (lsd: A part) és azok az emberek, akik az Othersek szerint jók, arra jók, h vigyázzanak az ültetvényekre:D
Azért mondta mind a három karakter, mert a civilizált világ számára õk valóban halottak - lezuhant, eltûnt a gépük és a holttesteiket nem találták meg ott, ahol lenniük kellett volna
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
lessz=lesz
sayd=Sayid
Most viszont ellentmondanék saját magamnak, mivel az is megfordult a fejemben, hogy a repülõ lezuhanását is õk idézték elõ. Minden meg volt tervezve, kezdve attól, hogy kik üljenek a gépen. De az álom-teóriát sem tartom elképzelhetetlennek.
nemcsak jack mondta katenek h mind halottak vagyunk, hanem sayd is AL-nek, amikor mondta, h megölheti, mert rászolgált.viszont akkor miért nyilatkozta a rendezõ, h mindenre lessz racionális magyarázat??? mert azért a purgatóriumos dolog nem kifejezetten racionális:)
Aki vezette Shannon-t, az tényleg Walt volt? Ha tényleg Walt volt, akkor segíteni, vagy ártani akart?
Ez utóbbi nem egyértelmû sztem, végülis odavezette Shannon-t és Sayidot Jin+Michael+Sawyer-ékhez, viszont ez olyan feleslegesnek tûnik (hiszen közel voltak már a táborhoz). Ráadásul valami egyébb turpisság is lehetett a dologban, mivel Shanonn kiabált, azt nem hallották Jin-ék, meg Shannon+Sayid sem hallotta Jin-éket.
Szóval lehet, hogy így akarták egymásnak ugyrasztani a két tábort, vagy csak "véletlen" baleset volt Shannon halála?
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Másik dolog, hogy van még bázis a szigeten, amirõl tudjuk hogy van, de nem ismerjük. Nem lehet tudni hogy az mennyire van felszerelve fegyverekkel, védelmi rendszerrel. Mert egy 60 évvel ezelõtti Luger is kilyukaszt egy embert ugyanúgy ha arról van szó, mint egy mai 9mm-es...
A mesterséges álom sajnos egyre valószerûbbnek tûnik nekem is - sajnos. Jó volt adagolva a dolog eddig, de a képregény szerintem "durva" volt, az picit túl feltûnõ volt. Egy biztosnak tûnik - aztán majd kiderül persze -, hogy Walt a dolog kulcsa, õ körül forog minden. Csak a kérdés az, "hogy?" ;]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Elég jó címe lest a 14. résznek. :)
Remélem többminden kiderül az othersökrõl :)
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Szal tutti, hogy ez hibás feltételezés, végülis azért vontam vissza..
feleségem most nézi a szinkronos részeket, és pl tegnap azt tûnt fel, hogy Jack azt mondja Katenek, hogy meghaltunk, és ezen a szigeten tiszta lappal indulhatunk... Legalábbis a fergetesegs magyar szinkron szerint.
viszont ha igaz amit mondasz, akkor ugrott a "mindenre van racionális magyarázat"...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A látomásban Boone-nal voltak az erõben, majd Locke látta lezuhanni a gépet. Ránézett Boone-ra hogy õ is látta-e, de Boone akkor már véresen néz a lezuhant gép irányába és a "Theresa legurul a lépcsõn" mondatot ismételgeti. Aztán mutatják Locke anyját a közelben állni és a gép felé mutatni mozdulatlanul, aztán még pár vágásban ugrál a kamera, hol Locke döbbent arcát mutatja, hol megint Boone-t ahogy véresen ismételgeti a fenti sort.
Ebbõl akár az is lejöhet a nézõnek embernek hogy nem kötõdik a gép és Boone össze, az is érthetõ. Szvsz igen, elvégre egy látomásban látta az egészet aminek a lényege a gép, Boone is arra néz véresen, habár nem látni konkrétan egy képen a géppel.
Hat lehet, hogy van benne valami. Az biztos, hogy egyre feszültebb a csavo...
Tudom hogy inkább a színész érdeme mint a forgatókönyvíróé (de lehet az övé is), de folyamatosan az az érzésem, hogy Jack majd szétrobban. (ez akár lehet kétértelmû is;]) Az az érzésem, hogy egy hajszál választja el attól hogy ámokfutást rendezzen, vagy hirtelen elõtörjön belõle valami erõszakos megmozdulás. Kinézem belõle, hogy mint "vezér" tényleg le akarja rohanni/megtámadni a szakállast és bandáját, akár Michael és Walt visszaszerzése ürügyén, akár "a legjobb támadás a védekezés" elv kapcsán, vagy bármi más okból kifolyólag. Nemtudom, kezdetben még szimpatikus volt a "nagy fehér doki" szerep amit kapott, de mostmár nagyon kezdem unni ezt. Szóval én kinézem belõle, hogy elpattan valami nála, és akkor....valami lesz ;]
(szerintem)
Amugy a 100-valahany reszhez: Ha tovabbolvastad volna a hozzaszolasokat, lathattad, volna, hogy el lett magyarazva, miert tünik az 100-valahanynak.
Nem csesztem le, mert
1.tul kesön jöttem
2.mert nyilvanvalo volt, hogy csak bena szegeny
Amugy nincs harag. Nem kell megsertödni hülye beszolasokon, föleg ha MikX ugyis elmagyarazta az elsö valaszban.
Az ereidet meg nem hiszem hogy felvagnad, annal ertelmesebbnek latszol igy a masodik hozzaszolasod utan, meg akkor is ha a neved a korodra utal.
Tovabbi jo forumozast :-))
Ana Lucia szintén nem egyszerû eset, de hát melyik rendõr az... ;]
Hunnenkoening, neked pedig (részemrõl lezártnak tekintve a vitát) azt üzenem, hogy mielõtt fórumoztam volna, sok-sok oldalt visszaolvastam , de gondolom te se hiszel el mindent, amit a többiek leírnak. Egyébként találtam egy olyan hozzászólót is, aki azt írta, hogy százvalamennyi részt látott. Azt miért nem cse.ted le? Az egyik ismerõsõm mesélte, hogy letöltötte a 3. szériát, de utánanéztem a google-ban, és 3. szériáról még szó sem volt sehol. Remélem nincs harag, és te is belátod, hogy lehettél volna kedvesebb is :). Gondold el, mi van, ha úgy megsértõdöm, hogy rögtön felvágom az ereimet:).
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
2X12 volt az utolsó a múlt héten.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Viccet félretéve nincs még több rész jelenleg.
2 hét múlva lesz a 13. az ABC-n, addg semmi...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85