Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"torrenttel 5k val"
éredekes, nekem eddig az elsõ és második évad összes része lejött majdnem padló sávszélességgel. tehát elõször tanulj meg torrentezni.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
majd a hétvégén kicsit ráhajtunk😄DD
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Valami reszletet mindig kihagynak, hogy ne jöhess ra, aztan a vegen a nyomozo megmagyarazza.
Ezt akarta Agatha Christie megreformalni, ami ugy tudom sikertült is neki, azert lett olyan hires... Bar mar reg olvastam a könyveit, igy nem emlekszem.
A lenyeg, hogy teljesen hagyomanyos dramaturgiai fogas. Szoval görcsölhetünk mi itt amig el nem jön a vegitelet, megsem fogunk rajönni sosem :-)
Na meg Hollywoodban mas törvenyek es logika uralkodik. Mint ahogy egyszer Charlie Sheen megjegyezte, mikor felhivtak a figyelmet valami allati nagy baromsagra a 3 musketas forgatasan: "In a movie everything is possible" :-)
Bar ez lehet, hogy eredetileg nem töle szarmazik :-)
(Amugy multkor hallottam egy tök jo kis anekdotat egy vilagosito haveromtol. Az egyik forgatason a rendezö le akarta b@szni a fövilagositot, mert a fenyszoro egy ejszakai forgatason tul prominens volt a kepben es megkerdezte töle, hogy: "Ez a feny honnan jöne, vaze?" mire a fövilagosito igy valaszolt: "Ahonnan a hatterzene, vaze!")
na errõl ennyit
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
szóval még egy kísérletszigeten is necces megmagyarázni az önmûködõ füstöt
õszintén szólva engem egyre jobban nem érdekel, mert kezd az egész átcsapni gatyamadzagpengetésbe, vagy hogy a TE kedvenc kifejezéseddel éljek: molyolásba...
nekem kezd céltalannak tûnni az egész.
inkább a Prison breaket fogom nézni majd...
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
hanem úgy, hogy fekszenek egy laborban/mpondjuk Dharma laborban/ mindannyian és mesterséges álomban vagy kómában tartják õket... és tanulmányozzák a viselkedésüket. aki meghal, azt valami valós esemény miatt kivették a kómából.
Nálam még mindig a purgatórium a favorit<#vigyor>#vigyor>. Bár igazábol erre sem lehet azt mondani, hogy átélték mint hús vér ember, de a lelkük, vagy mittudomén mi részesei voltak. És az tulajdonképpen saját maguk.
De az, hogy egy álombol felkelnek.... Jujj, de rosszat álmodtam!<#mf3>#mf3>
"13. rész : The Long Con 2006-02-08"
Részletesebben:
A 13. rész (The Long Con címmel) 2006. február 8-án lesz az USA-ban! Azaz: jövõ hét szerdán. A netre vélhetõleg csak február 9-én kerül majd fel!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ALien
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Vagy hogy milyen szépen körbeveszik õket teljes csendben sötétben egy dzsungelben, ahol nappal is csak recsegve-ropogva lehet járni. Szvsz annál a jelenetnél több ponton is a látványért beáldozták a realitást.
Igen, jeleneg én az összes vad képzelgés és ötlet közül ezt tartom elfogadhatónak, még akkor is, ha nagyon de nagyon remélem hogy nem ez lesz a magyarázat ;] És tudom hogy erre semmi utalás és semmi egyéb nincs Walt pár "húzásán" kívül, ezért is írom midnig a komment elején, hogy "tegyük fel hogy igaz".
Ha nem az álom teóriában gondolkozok - azért nem rögeszmém a dolog ;] - akkor semmi bajom egy lakatlan szigeten talált, föld alatti kutató labor/bunker falairól visszaköszönõ Karantén felirattal...
Az viszont zavaró hogy már megint kihagyás van, holott anno elsõ dolguk volt megvizsgálni a technikát a teremben, akkor most mi van? Annyi volt hogy "Aha, itt villog egy halom kis lámpa, húzhatunk a partra napozni." vagy mi a fene? Elvégre ha azon a terminálon kell a számokat bevinni, akkor talán nem ártana megnézni hogy hová is futnak a kábelek a helyiségbõl, elvégre a végén van az a valami ami választ adhat a számok szerepére. De nem, ezek csak lazsálnak a parton. Annyira hülyék hogy megérdemlik hogy az 4-5 évad végén is a szigeten rohadjanak.😊
Amugy az OP rendszerek törtenelmeröl itt van egy link.
A közepe tajekan vannak evszamok es nevek linkekkel. Ezek szerint DOS mar a 60-as evek közepen volt. Persze mint tudjuk Billy Boy azt az IBM-töl lopta, szoval az meg IBM-es DOS volt es nem Microsoftos.
Egyebkent erdekes, hogy a modern computert egy magyar talalta fel:
John Louis von Neumann, mathematician (born János von Neumann 28 December 1903 in Budapest, Hungary, died 8 February 1957 in Washington, D.C.), proposed the stored program concept.
This design is called von Neumann architecture and has been used in almost every digital computer ever made.[i]
Szeritem azt el lehet felejteni. Legalabbis remelem.
Az eddigi törtenesek ismereteben nekem semmi bajom azzal a karanten felirattal.
Talan az is csak egy hazugsag a dharma reszeröl, hogy a bunker lakoit benn tartsa a bunkerben es azok ne csaszkaljanak mindenfele gombnyomogatas helyett.
Mivel a tabla egyidösnek latszik a karantennal, ezert feltetelezem, hogy eleve ugy epült a bunker.
Bemeseltek a fickoknak, hogy a föld elpusztult es ez az egyetlen biztonsagos hely, igy azok nem akarnak kimenni.
Szamomra az a furcsa, hogy a "karanten" felirat belül volt es nem kivül.
Normalis körülmenyek közt a karantenon kivül levöket szoktak figyelmeztetni, mert feltetelezhetö, hogy aki bennt van, az ugyis tudja, hogy karantenban van.
Persze ez csak akkor igaz, ha a karantenban a betegek vannak.
Ha a betegek kint vannak, akkor a bent levöt kell figyelmeztetni...logikus...
De ez megint csak egy felesleges szómenés, ahelyett hogy aludnék, elnézést ;] Csak egyszerûen idegesít az a karantén felirat, mert eddig mindenre volt valami összetákolt magyarázat, de erre nem, csak közvetve. Vagy én siklottam el felette...
Feltetelezem, hogy ha volt is ilyen betegseg, mar elmult. De lehet, hogy pont a betegseg kezdeti jelei a hallucinaciok...
najó kicsit gondolkozok, de nem sokáig mert elfáradok ;-)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A szakállas egy kissé nagyképûen a fejéhezvágta, hogy azért élhetnek még, mert õk hagyják (istenkomplexus ?). Erre azért én benyögtem volna blöffként, hogy én meg egy Dead man switch-et nyomogatok, és ha nem nyomogatom akkor felrobban egy elrejtett atombomba, szóval inkább én vagyok aki élni hagyom õket ...
Legrosszabb esetben kiderült volna, hogy mire is való az a riasztás (vagy semmire), legjobb esetben meg jobb tárgyalási pozíciót tud kicsikarni
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
amúgy nem tudom honnan írhatott Walt...biztos volt a közelben egy netkávézó 😊
vagy Michael is csak hallucinált, mikor Jack ránézett a monitorra az tök üres volt.
Nekem az tetszett nagyon, amikor Kate -re fogták a fegyvert a "Többiek", és hogy bizonyítsák, mennyien vannak fáklyát gyujtottak.
És a lényeg, hogy a végén szól a csákó, hogy oltsák el, erre azok csak úgy elfújják, vagy mi.
Biztos tüdõre gyúrnak, amióta a szigeten vannak.<#hehe>#hehe>
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy , be kell rúgni...
Más: Nem értem hogy miért nem kértek az Otherstõl segítséget amikor beszélgettek a szakállas fõnökkel. Õk biztos tudják hogy hol van ez a sziget földrajzilag. Meg azt sem értem hogy az Others miért ilyen ellenséges? Szerencsétlenek haza akarnak jutni nem velük háborúzni, szal békések a szándékaik.
Nemtom skacok, de én eddig azt tételeztem fel, hogy véletlenszerûen írják a forgatókönyvírók a sztorit, de az autóbbi részek benyomásai miatt kezdek minél inkább átállni arra a véleményre, hogy az elsõ évad elsõ része óta folyamatosan tudják, hogy mit akarnak. Szerintem mi csak találgatunk a vak világba, de megse közelítjük a valós végkifejletet. Úgyhogy azt javaslom, hogy alakítsunk kommünt, és raboljuk el a forgatókönyvírókat.<#idiota>#idiota>