22325
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Vikesz16
    Csá mindenkinek! Mindenhol látom a hozzászólásokat,hogy megnéztem a 3×01-et és... viszont azt sehol nem írjátok, hogy hol a p ba lehet leszedni azt a k részt,mert má tiszta ideg vagyok,úgyhogy aki leírná nekem a pontos címet ahol letölthetem,nagyon megköszönném! Köszi
  • Dunkey
    Szerintem jó ez, csak kicsit tényleg pöröghetne jobban. Inkább több vmelyest kisebb dolog derüljön ki részenként, mint hogy egy évadba 2-3 ütős dolgot rakjanak.
    A flashbackekből Jackéit nem nagyon szerettem, bár ez sztem elég jó volt. Legjobb flashbackjei Locke-nak vannak :). Meg a szigetes flashbackek a jók még. Ha jól tudom, talán lesz ám Rousseau-s flashback is ;) Meg remélem oterséknek is lesz flashbackjük, és akkor majd részben kiderül, hogy mi történt menet közben (nagyon valószínű sztem kb 2 ilyen flashback - mármint szigeten játszódó, mert a második évadban is annyi volt. Bár ha hoznak be új szereplőket, akkor lehet, hogy sajnos őket fogják inkább "reklámozni".)

A 3-4hetente nézel részeket hsz.-re: amíg nincs Lost, addig nézem a többi 24 sorozatomat (sok a szabadidőm :D).
  • Cvd
    Node az én hibám hogy olyan dolgokat kell megmagyarázni amik teljesen nyilvánvalóak? Először az volt hogy miért nem akarta Jack megtudni hogy miért vannak ott. Dehát meg akarta, tény, ott volt a filmen. Most hogy erre külön felhívtam a figelmet az lett a baj hogy miért csak a "mi a fene folyik itt" ment a kedvenc hőseintől, hogy téged idézzelek. Node újra csak tény hogy nem ennyi volt, meg is akart szökni (plusz Sawyer is), ez is tény, ez is ott volt a filmen. Nem elfogult vagyok, csak felhívom a figyelmed arra hogy az álláspontod akkora oritális figyelmetlenségekre épül amit nem is tudom hogyan lehet előhozni ha tényleg láttad a részt. Ha olyan dolgokat is megkérdőjelezel ami teljesen nyilvánvalóan ott van a képen akkor végképp nem lehet veled vitázni tényekre alapozva.
    Merthogy egyébként lehetne mondani olyan példát ami a te mondandódat támasztja alá és nem röhelyes azonnal: miért nem akkor tette fel a kérdéseit Jack a nőnek mikor a korkán volt mindkét keze? Ha valamikor, akkor abban a pár percben esetleg kaphatott volna válaszokat. Ez az a pont ahol tényleg megállna amit mondasz.

Az általános véleményedet meg megértem, csak az az idegesítő benne hogy pl. ez a rész egy tökéletesen átlagos rész, évadonként 15-20 ilyen van. Eddig is így volt, ezután is így lesz valszeg. Ez azt jelenti hogy még 15-20 hasonló fikahullám várható az évad végéig, miközben a sorozat színvonala nem esik, bízunk benne. Minden olyan nézőnek aki megérti és elfogadta hogy a lostban fontosabb a szereplők háttere mint a konkrét események, az ilyen fikázásokból annyi jön le hogy "na még mindig nem értem mi a lényeg, mondják meg a végét és kész". Én is néztem pár sorozatot amiben menet közben csalódtam, leálltam vele és kész, de nem idegesítettem a topicja olvasóit azzal hogy ezt minden egyéb érdemi tartalom nélkül odavágjam.
    Mindez nem vonatkozik arra az esetre hogy becsúszik egy-egy valóban gyenge rész, az teljesen más tészta.
  • Dynamic
    Mondhatnám én is, hogy ez meg tipikusan a meg tudok mindent magyarázni valahogyan reakció.Az elfogultság sem jobb.Illetve az sem jobb ha valaki tűzzel-vassal védi vagy megpróbálja igazolni a legnagyobb banalitásokat.Akárhogy is nézzük, természetellenes reakció, hogy csak egy "mi a fene folyik itt" meg egy két kósza célozgatásra "fussa" kedvenc hőseinktől.De mindegy erről kár is lenne vitát nyitni, hogy mennyire volt életszerű, mert ez tényleg apróság és ez a dolog igazából csak azért idegesített, mert ezzel a hamis reakcióval nyílvánvalóan aszisztálnak ahhoz, hogy minél később derüljön ki minden.És, hogy a sorozat eddig is ilyen volt?Tudom, nem is mondom, hogy az újdonság erejével hatott, csak már belefáradtam.
  • Rio81
    Ha nem lenne flashback, nem tudtuk volna meg, hogy mi miatt szokott vissza Jack apja a piára...
  • Cvd
    "A fél karomat rá mertem volna rakni már az 5. perc után, hogy SEMMI a néző számára használható dolgot nem fognak mondani az othersek, csak ostoba, semmitmondó csevegések lesznek 40 percen keresztül." - Nehéz volt megtippelni, elvégre eddig se mondtak semmit akármikor is futottak beléjük. Most az a baj hogy az eddigi nyilvánvaló természetükkel ellentétesen nem dumáltak ki mindent egy részben?

"Idegesítő Jackék reakciója is.Én biztos szeretném megtudni, hogy kik ők, miért tartanak bezárva ilyesmi...ehelyett csak üres az fecsegések és moralizálások mentek." - Tényleg, végülis nem kérdezett rá konkrétan (pl. a 22:30-nál)annak tudatában hogy eddig sem kapott egyiktől sem érdemi választ, meg nem próbált meg apróságokat megtudni a nőtől (ki figyeli, mire való a gomb, ésatöbbi) ha már a fontosabb dolgokra nem válaszolt.

Komolyan mondom ha már fikázzuk a sorozatot mert ugyanazt adja amit az elejétől fogva amikor még éltünk-haltunk érte, legalább ésszel csináljuk már.:)
    Egy ideig csak röhejes a dolog, aztán már szánalmassá válik.
    Ezt nem kötekedésnek szántam meg nem csak neked, de szvsz a sorozat egy cseppet se változott etéren az elejétől fogva, és valszeg nem is fog. Ha valakinek nem tetszik akkor ne nézze, de térden állva könyörgök hogy ne járjon ide minden egyes rész után sírva akár a 5-10-x. évad végéig vagy bármeddig tart hogy milyen szar rész volt a legutóbbi.
  • Dynamic
    A fél karomat rá mertem volna rakni már az 5. perc után, hogy SEMMI a néző számára használható dolgot nem fognak mondani az othersek, csak ostoba, semmitmondó csevegések lesznek 40 percen keresztül.Idegesítő Jackék reakciója is.Én biztos szeretném megtudni, hogy kik ők, miért tartanak bezárva ilyesmi...ehelyett csak üres az fecsegések és moralizálások mentek.
  • Dynamic
    Na jó, az első rész megnézése után, azt hiszem ezt az évadot is úgy fogom nézni mint az előzőt:3-4 hetente megnézek egyszerre 3 részt.Ezt a "látszólag történik valami, de valójában semmi nem történik" rétestészta nyújtást csak így lehet elviselni.
  • Nick01
    eleje jó volt(3perc) aztán szinte nem történt semmi ,jobbra számítottam ,főleg az első 4 perc alapján. Feltesznek egy kérdést ,és a válasz helyett feltesznek még egy kérdést ,és akkor a néző elfelejti a régebbi kérdést ,csak az ujakra koncentrál:)és huzzák ,huzzák a sorozatot. 2 évadon keresztül nem adtak választ pár kérdésre,csak ujjabb kérdéseket adtak.
    csacsi : valahol olvastam h a 3. évadban több flashback lesz mint a mint az előző évadokban
    gondolom hogy others flashback-ek lesznek :)
    nem volt vmi jó ez a rész :(
  • sorrow

Ha nem lenne flashback akkor nem tudnánk eléggé azonosulmi a szereplőkkel nem értenénk motivációikat.
    Az viszont igaz, hogy a brazil szappanoperák dramaturgiájából is bőven táplálkozik a sorozat.. vagyis nyújtsuk amig lehet.

• GTheo
    Nem a legjobb volt az első rész...Jobbra vártam, nembaj remélem a következő jobb lesz, Lockékra vagyok kiváncsi mi van velük :P
  • Csacsi
    Nem értem a sok nyavajgót. Eddig más sorozatot néztek? Eddig is tele volt flashbeckkel az egész, és ezután is tele lesz, hála az égnek. Féashback nélkül ez a sorozat nem érne semmit.
  • salieri
    flashback..szerintem is kellenek a sorozatba, es egyetertek azzal, hogy igy ismerjuk meg jobban a szereploket, de ha jol megnezitek a ket szokesi kiserleten kivul nem sok minden tortent, es ha mondjuk a reszek fele a szigeten zajlodik, akkor abban sem sok minden tortent most...

es igen, valami naluk is nagyon megvaltozott...es ez erdekel engem is...meg az is, hogy mit fog majd csinalni a csaj, miutan szolltak neki, hogy eszleltek a magneses teret ugye a sorozat vegen..
  • Monoton
    ebben a sorozatban az a jó hogy tele van kérdésekkel :)
  • PiszkosFred
    Oh, dehogy. Lesznek meg itt akkora fordulatok, hogy ihaj. Es nem a jelent (szigetet) nezve, hanem a flashback-eket ;]
  • precision
    Azthiszem az első 2 évad alatt a kismillió flashbackből már megismertük a szereplőket...
  • PiszkosFred
    Csakhogy az egy dolog, hogy "kit" latsz a szigeten. Hogy valojaban megismerd az embert, ahhoz kell a tortenete.

Juliethez annyit, hogy nekem bejott a szerepe. Nagyon varom, hogy mit hoznak ki belole. Ahogy azt is, mi az oka hogy ennyire ellensegesek Ben/Henry es Juliet egymassal.

De amit a legjobban varok mar, hogy a kezdeti kepsorok (repcsi lezuhanasa) es a tortenet jelenlegi 60-70. napja kozott mi tortent az Others-el, mert valami nagyon megvaltozott naluk is.
  • precision
    ha kihagynák a nyamvadt flashbackeket akkor talán pörgősebb is lehetne
  • salieri
    En igazabol kicsit ideges lettem, miutan megneztem az elso reszt, nem tudom miben remenykedtem, talan azt vartam, hogy a prison break hez hasonloan porgosebb lesznek az esemenyek, de eddig csak a kerdesek vannak bennem...semmi mas...persze tudom, 22 reszre el kell nyujtsak a sorozatot..de akkor is, lehet jobban orulnek, ha porgosebb lenne a dolog!
  • precision
    Nemtom ti hogy vagytok vele, de nekem ez az uj női szereplő aki Jack -el van annyira unszimpatikus. Ott vigyorog meg minden, közben pedig milyen paraszt már. Beletaposnék az arcába. Fura, eddig egyik "gonosz" szereplővel szemben sem éreztem így, de ez a nő annyira irritáló...
    Amugy maga a rész semmitmondó volt, megint a k*rva flashbackek, komolyan mondom már a tököm kivan velük. Mindenesetre nézni fogom, de semmilyen elvárásaim nincsenek a sorozattal kapcsolatban. Csupán csak már érdekel hogy mit fognak kihozni ebből az egészből. Már már százhoz közelít a megváloszaltlan kérdések száma, de mit számít az, amíg nézik az emberek, addig el lehet adni. Na sebaj, majd a 8. évad végén talán választ kapunk valamelyik kérdésre.
  • Rio81
    Jó volt ez a szezonnyitó, csak megint úgy elnyújtják, mint a második évad elejét.

Remélem sok kérdés megválaszolásra kerül, de én mégis arra lennék a legkíváncsibb, hogy mi vezérelte Henryt arra, hogy gyakorlatilag a biztos halálba küldje magát azzal, hogy fogságba esik...
  • Monoton
    és az a rész hivatalos vagy vki kreálta?

(3.00)
  • 1Obi1
    Nem igazán fognak benne szerepelni, inkább csak a 3. részben ami Locke centrikus lesz.
    A következőben Sun és a hajó körül fognak történni legfőképpen az események.

ZMEOR: Nem, a teljes Lost történetvonal bennevan.
  • zmeor
    3.00 ban csak a Lost 2 összefoglalása van?
  • Dunkey
    Az eleje tényleg odavág, ami meg utána van azt végülis össze lehetett volna tömöríteni 10 percbe, dehát ez a Lost. Mindenesetr mivel a 2. rész inkább Desmondékra koncentrál majd azt hiszem, ezért az megint új izgalmakat nyújthat :). Egyébként ha minden jól megy, ahhoz is csinálunk feliratot és az is kész lesz még este 8 előtt. :D Ha minden jól megy. De az még soká van :P.
    Addigis legyen már kedd: HEROES! :D (azt meg hosszupuska hivatalos heroesfordítójaként fordítgatom - de sajnos egyedül :()
  • Trucker39
    No. Most néztem végig az általad(is) készített felirattal. Egyetlen helyen találtam kicsit "slamposabb" fogalmazást. A többi nekem tetszett.
    A másik megjegyzésem a filmmel kapcsolatos. Izgalmas, érdekes. bosszantó, de szerintem, pont ez a célja a készítőknek. Aki még nem látta ezt a részét, annak előzetesen annyit, hogy tényleg nem olyan "Lost"-os mint az eddigi részek, de egy cseppet sem rossz.
  • GTheo
    Live Together Die Alonet most néztem meg, vmi ultrajó, holnap nézem a 3/01et, egy kérdés, a 2/24 végén amikr felhívják a desmond nőjét h megtaláltuk az a jelenben van ugye?basszus 1 hetet várni mindig egy részre? :S:S::S sok lesz az:S:D
  • Monoton
    áhh thx a feliratot szvsz semmi hiba nincs benne

jó rész volt mikor lesz már szerda :DDDDDD
  • Szolnokboy
    vagy egyszerűen csak a bunkó volt. köszi a feliratot :)
  • Dunkey
    Túlzás, hogy tökéletes, de sztem nem szartuk el azért. Azért fájt kicsit amit mondtál geri, mert még egy rohadt példát sem írtál, hogy mi a rossz benne. És megpróbáltunk inkább magyarosan, mint szóról szóra fordítani...eh. Lehet, hogy tényleg más feliratról beszélünk :D.
  • Aradebil2
    nemtom mien feliratot néztél,de a lostfeliratokon szvsz tökéletes felirat van!
  • Dunkey
    Egyébként lehet nem ugyanarról beszélünk, mert vhol a neten kering egy másik is, ami tényleg elég gánya, "még a mienkhez képest is".
    http://lostfeliratok.extra.hu -> 3x01 felirat a mi gyártmányunk
  • Dunkey
    Lehet, hogy nem tökéletes, de én annak örülnék, ha konkrét példát mondanál, h mi a xar benne...
  • Geeryy
    nem latom, hogy lenne itt valami is persze lehet, hogy csak rossz a szemem.
    ha jol tudom meg mindig chetory és Sunnyboy forditjak.
  • Daveee
    feliratok.hu n ugyenez van....
  • kill3r21
    alapak jo sztem
    a léyeget megértjük enyi :)
  • kill3r21
    jovolt az elsö rész de ojan volt az ézésem mindha em is lostot néznék...érdekes de jóóó
  • Geeryy
    öö szerintem ez a forditas gyenge,elmenyrombolo,magyartalan ( mint ha online szotarral keszult volna)Aki minosegit akar varja meg a feliratok.hu-s valtozatot.nem akartam a forditok lelkebe taposni es en meg ilyen szintu forditast se publikaltam,de szerintem itt a gyorsasag a minoseg rovasra ment.
  • kolp
    valaki nem torrent linket légyszi irjon ha tud
  • Daveee
    köszönjük szépen hogy közreműkdtél a forditásban, a bk után megis nézem :D