-
Cvd #8349 Node az én hibám hogy olyan dolgokat kell megmagyarázni amik teljesen nyilvánvalóak? Először az volt hogy miért nem akarta Jack megtudni hogy miért vannak ott. Dehát meg akarta, tény, ott volt a filmen. Most hogy erre külön felhívtam a figelmet az lett a baj hogy miért csak a "mi a fene folyik itt" ment a kedvenc hőseintől, hogy téged idézzelek. Node újra csak tény hogy nem ennyi volt, meg is akart szökni (plusz Sawyer is), ez is tény, ez is ott volt a filmen. Nem elfogult vagyok, csak felhívom a figyelmed arra hogy az álláspontod akkora oritális figyelmetlenségekre épül amit nem is tudom hogyan lehet előhozni ha tényleg láttad a részt. Ha olyan dolgokat is megkérdőjelezel ami teljesen nyilvánvalóan ott van a képen akkor végképp nem lehet veled vitázni tényekre alapozva.
Merthogy egyébként lehetne mondani olyan példát ami a te mondandódat támasztja alá és nem röhelyes azonnal: miért nem akkor tette fel a kérdéseit Jack a nőnek mikor a korkán volt mindkét keze? Ha valamikor, akkor abban a pár percben esetleg kaphatott volna válaszokat. Ez az a pont ahol tényleg megállna amit mondasz.
Az általános véleményedet meg megértem, csak az az idegesítő benne hogy pl. ez a rész egy tökéletesen átlagos rész, évadonként 15-20 ilyen van. Eddig is így volt, ezután is így lesz valszeg. Ez azt jelenti hogy még 15-20 hasonló fikahullám várható az évad végéig, miközben a sorozat színvonala nem esik, bízunk benne. Minden olyan nézőnek aki megérti és elfogadta hogy a lostban fontosabb a szereplők háttere mint a konkrét események, az ilyen fikázásokból annyi jön le hogy "na még mindig nem értem mi a lényeg, mondják meg a végét és kész". Én is néztem pár sorozatot amiben menet közben csalódtam, leálltam vele és kész, de nem idegesítettem a topicja olvasóit azzal hogy ezt minden egyéb érdemi tartalom nélkül odavágjam.
Mindez nem vonatkozik arra az esetre hogy becsúszik egy-egy valóban gyenge rész, az teljesen más tészta.