128px-Dharma-logo.svg.png
  • Cvd
    "A fél karomat rá mertem volna rakni már az 5. perc után, hogy SEMMI a néző számára használható dolgot nem fognak mondani az othersek, csak ostoba, semmitmondó csevegések lesznek 40 percen keresztül." - Nehéz volt megtippelni, elvégre eddig se mondtak semmit akármikor is futottak beléjük. Most az a baj hogy az eddigi nyilvánvaló természetükkel ellentétesen nem dumáltak ki mindent egy részben?

"Idegesítő Jackék reakciója is.Én biztos szeretném megtudni, hogy kik ők, miért tartanak bezárva ilyesmi...ehelyett csak üres az fecsegések és moralizálások mentek." - Tényleg, végülis nem kérdezett rá konkrétan (pl. a 22:30-nál)annak tudatában hogy eddig sem kapott egyiktől sem érdemi választ, meg nem próbált meg apróságokat megtudni a nőtől (ki figyeli, mire való a gomb, ésatöbbi) ha már a fontosabb dolgokra nem válaszolt.

Komolyan mondom ha már fikázzuk a sorozatot mert ugyanazt adja amit az elejétől fogva amikor még éltünk-haltunk érte, legalább ésszel csináljuk már.:)
    Egy ideig csak röhejes a dolog, aztán már szánalmassá válik.
    Ezt nem kötekedésnek szántam meg nem csak neked, de szvsz a sorozat egy cseppet se változott etéren az elejétől fogva, és valszeg nem is fog. Ha valakinek nem tetszik akkor ne nézze, de térden állva könyörgök hogy ne járjon ide minden egyes rész után sírva akár a 5-10-x. évad végéig vagy bármeddig tart hogy milyen szar rész volt a legutóbbi.