22325
-
sagics #8472 a 3.széria 1-2 részhez van már magyar felirat?? -
FLeK0 #8471 3 hónap szünet lesz a 6. után. -
Micsoda? Lemegy négy rész és szünet? Erről nem tuttam -
gabesz012 #8469 Tudod ízlések és pofonok. Mindenki nézze azt, amit szeret. Számomra még mindig a top3-ban van a Lost. Egyrészt a helyszínek miatt (misztikusság), másrészt a színészek miatt, mert szerintem igenis jó színészek játszanak benne (talán Jack és Claire, aki kicsit gyengébb számomra), harmadrészt meg azért, mert szinte minden történésnek pszichológiai jelentőssége van (és a flashback-eknek itt van nagy szerepe; konkrétan Sun-ról sokmindent elmondott a balerinás jelenet). És nem úgy kell nézni ezt a sorozatot, hogy mikor lesz már ez, meg az, hanem mindig valami újat kapunk. Igaz néha engem is zavar, hogy egy kérdésre újabb kérdés a válasz, de asszem így 50 (?) rész után már megszokhattuk. Egyet sajnálok, mégpedig, hogy lemegy még 4 rész, aztán megint várhatunk. :( -
DJviolin #8468 

Húúúúúúúúú köszi.
-
Ja, es "lyuk", nem "juk" :-)
Bar en is elirom neha siettemben, de azert szolok, hatha te nem :-)) -
A realitaserzeted neked is kezd kicsit felborulni, ugy latom :-))
Nem sawyert vettek az anime-böl, hanem az anime-t csinaltak sawyerröl. Hatalmas a különbseg!!
En is akkor döbbentem ra, hogy tul sokat ülök a gep (te esetedben TV) elött, mikor olaszorszagon vegigutazva arra gondoltam, hogy ez tök ugy nez ki mint a Ceasar 2 (epigetös strategia). :-)) -
Megnéztem az éjszaka feliratosan (köszönet a felirat készítőinek) és egy nagyon kellemeset csalódtam. Nekem fontos a kerakterek személyiségének megismerése. Tudjátok az olyan filmekben, amikor a szereplőnek csak egyetlen arca van, olyan, mint a képregény. Ha tovább lapozok, megszűnik létezni. Ebben a sorozatban viszont lépésről lépésre ismerkedünk meg a szereplők (gyakran szennyes) múltjával. Én úgy érzem, hogy jó felé halad a sorozatkészítés. Már nem elégszenek meg az emberek az egyszerű, egysíkú és még sorolhatnám a jelzőket, típusú karakterekkel. Ebben a sorozatban éppen az tetszik, hogy majdnem átlagos emberek. Azért írom, hogy majdnem, mert nem tudom, hová jukadunk ki a történet vége felé. Itt jegyezném meg, hogy micsoda biztonsági intézkedések vannak a stúdióban, hogy semmi ki ne szivárogjon a történetből. Ez is megérne egy rövid értekezést.
A szereplők játékával elégedett vagyok. Nagyon is. Vannak dolgok, amit bele lehetne magyarázni. Pl.: kate miért nem harcolt az általam is tenyérbemászó képő nővel (bocs, most nem jut eszembe a neve). A kételkedőknek üzenem, hogy próbálják ki a következőt: Este erős altató a szervezetbe, hogy jól kiüsse, ezután, ha magához tér, bilincs a kézre, hogy legalább olyan véresre horzsolja, mint Kate-nek (bár itt nem tudjuk, hogy mi történt), Majd hasonlóan kényelmes éjszaka a medve ketrecében (angol WC rulez), Majd fülledt melegben órákon keresztül intenzív építőipari munkavégzés. Mindezt (ahogy láttam) hihetetlen mennyiségű víz és energia bevitel mellett. No ha idáig eljut valaki (és alig több a súlya 55 kg-nál, bocs, csak tippelek). Azt megnézem, hogy egy ilyen helyzetben mekkora energiával kezdd el harcolni.
Mindent egybevéve, nekem egyre jobban tetszik a sorozat és nagyon fogom sajnálni, ha egyszer vége szakad.
Még valami a karakterekkel kapcsolatosan: Sawyer-re tekintve, most a lányok megfognak sértődni, nekem mindig enyhe röhögő görcsöm támad. Éppen úgy néz ki, mintha egy Anime filmből kérték volna kölcsön. :) De ugyan így említhetném a doki karakterét is. Kicsit hasonlít a Final fantasy: Végső megoldás... (bocs elfeledtem a pontos címét) Számítógépes férfi főszereplőjére. Ez nem baj, hogy lyenek vannak, csak érdekes.
jah és elnézést a hosszú hsz-ért. -
Rio81 #8464 Ha a készítők a következő pár részben ellőnék az összes puskaport, akkor akár ennyi erővel homlokon is lőhetnék magukat. Természetesen a "nézettség mindenekfelett" elvbe nem fér bele az, hogy minden rész tömérdek választ adjon, mint ahogy a flashbackek is szükségesek, különben nem tudnák mivel kitölteni a közel 45 percet.
Fontosak a flashbackek. És hát persze a karakterek indokainak feltárása, árnyalása. Elég csak abba belegondolni, hogy mekkorát koppant az állunk, amikor kiderült az, hogy Locke tolószékes volt, vagy épp Libbyt is a gyogyóban kezelték. -
Jajaj te aztán nagyon rutinos Lost néző lehetsz:))Tudhatnád, hogy még legalább 128 részt kell várni mire kiderül...hogy még 162 részt kell várni mire kiderül...hogy még 145 részt kell várni...:))) -
Ön hangszorot nyert! -
de = te* -
OFF
Anno - lehet te is emlexel meg ra - a tevenezes mint lehetoseg, egesz korlatozott volt itthon. Vagy nezted az egyes/kettest (esetleg a cseh egy/kettot), vagy nem neztel semmit, es alternativ megoldaskent kartyaztal a csaladdal, csavarogtal, olvastal, stb... Video meg csodaszamba ment, akkoriban. Akkoriban egy-egy sorozat vagy tevemusor 80%os nezettseget is hozott, ami ezen korulmenyek kozott nem volt csoda. Ment a Dallas, pentekenkent az emberek ott ultek elotte, es hetfon munkaban mindenki vagy szidta Jockeyt, vagy istenitette. Nem volt koztes megoldas. Ugyanez volt a Fridivel is. MInden csutortokon azt nezte az orszag, hogy bohockodik a vendegeivel. Szinten vagy nagyon utalta valaki ot, vagy nagyon szerette, nem volt kozeput. De akarmit is csinaltal, nezted. Vagy azert nezted, mert tetszett amit csinalt, vagy azert nezted, hogy masnap a munkaban el tudd mondani a tobbieknek: "lattam a musort, egy rakas szar volt". Mindegy, a lenyeg hogy ott ultel a teve elott. Es meg lehetne hozni peldakat.
Veled ugyanez a helyzet. Legszivesebben halomra loned oket - ami viszont dicseret a szereplok es a dramaturg fele -, annyira irtozol toluk es ennyire irritalnak... Viszont minden heten varod a reszt, hogy elmondhasd: "Már csak a végét várom, hogy egy nagyot röhöghessek, hogy mekkora marhaság." Marpedig, ez a vegso celja minden sorozatnak, es te - akarcsak a tobbi kritikus - pont azt csinaljatok, amit a ABC szeretne. (jo, speciel "mi" itt nem szamitunk bele az amcsi nezettsegbe, de most az elvrol van szo)
Mielott felreertenel: EZ NEM BAJ ;] En leszek a legutolso, aki emiatt barkit is hulyenek nez, vagy ez alapjan itel meg. Te igy latod a sorozatot, en nem. Speciel nekem marhara tetszik a szineszek jateka, szerinted benan alakit. Izlesek es pofonok. Ami kozos viszont, hogy mindketten varjuk a kovetkezo szerdat. Am amig en orommel, de duhvel... ;] -
Hat neked nem a mely karaktertanulmanyos filmek valok. Szerintem inkabb hagyd. Mert ez bizony az. Drama es nem akcio-kaland. -
Spoiler!
Idegesítenek ezek az álszent othersék, ugy képentörölném mindet...leginkább Juliet -et, az az idétlen gnóm mosolya, és az a nyugodt halk suttogása...egyszerüen felidegesít, nem azt érzem, hogy utálom mert gonosz, és jól játsza a szerepét, hanem pont ellenkezőleg...szerintem bénán alakít.
Sawyer tényleg nagy forma. A flashbackeken már megint halálra untam magam. Fél óráig flashbeckeltek azon hogy megmutassák hogy a koreai csaj megcsalta a férjét...hüha, milyen izgi. Bezzeg azzal a kérdéssel ami szerintem a leginkább foglalkoztat minket majd csak a 3. ep-ben kell foglalkozni (Locke, Mr. Eko), az orosz bázissal ami a s02 végén van majd a 15.-ben, Desmond csajával majd a 4. évad közepén...ésigytovább. Eleinte érdekesek voltak a flashbeckek, mert megismerhettük a szereplőket. De már ismerjük őket eléggé, kit érdekel hogy Sun összetört egy játékot kisgyerekként? Nevetséges amugy. Nem is tudom, mit várok ettől a sorozattól. Már csak a végét várom (ami nem a közeljövőben lesz), hogy egy nagyot röhöghessek, hogy mekkora marhaság. -
gnom #8457 elbasztam a linket, bocs... WWW.SOROZATOK.CO.NR -
gnom #8456 itt feliratos verzioban megvan ingyen: WWW.SOROZATOK.CO.NR -
Sawyer nagyon kiraly.
Mikor az ör azt mondja Kate-nek, hogy akar le is veheti a ruhajat, az a nezes Sawyertöl, aztan az elkomolyodas es "How you dare?"
Megborultam töle :-)))
Nagyon nagyot alakit! -
Ha jól vettem ki Lock bácsinak valami baja van a nyelvével meg Eko-val. Remélem kideül mi történt a robbanás után velük. -
Balázs 17 #8453 na megnéztem szentem jó volt ez a rész
áhhh Sawyer mekkora állat, kibaxxxott jól alakít, Kate-nek meg dögös a hátsója, ha az a 'szoknya' kicsit feljebb emelkedett vona..:DD
még 666 újabb kérdés lett, de hát ezért is szeretem:)
az a köcsög szőke ribanc meg kinek adja az ártatlan szűz máriát? Egyedül ebben a sorozatban Ő idegesít a legjobban
promokat megnéztem... ÖÖÖ
-
Lyan Kyj #8452
-
Hja, igazad van!!!!!!!44444 Season 1 premierjeben ugy kellett volna, hogy amikor lezuhant a gep, kijon Ben a partra a tobbi tarsaval, hoznak csokis kekszet meg szoke kolat, es adnak egy 400 oldalas konyvet, amiben leirjak a tortenetuket, szemelyes megjegyzesekkel a lablegyzetben. Majd gyorsan epitenek egy hajot a vege elott 10 perccel, es elhajoznak a lemeno nappal a hatterben. The End. Tokeletes, igazad van, ez igy kib*szas hogy huzzak a dolgot!!!!444
(...) -
Te eddig mit néztél? Minden rész ilyen volt eddig. És ezután is ilyen lesz. Ez a sorozat ezzel együtt teljes. Nekem például tetszett ez a rész is, és az előző is.
Felőlem húzhatják még egy darabig, mert nem szeretem azt a rejtélyt, amit hamar megmutatnak. Pont ezért sorozat.
Bár gondolom eddig egyben nézted meg a két évadot, és most azért szar, mert egyesével kell nézni.
Ha nem, akkor bocsi, de szerintem jó a sorozat, és a flashbackek nélkül nagyon értelmét veszítené az egész. -
Lyan Kyj #8449 azért vannak^^ De sztem a többi részhez képest most nagyon is sok minden történt -
hát nem tudom h ti hogy vagytok vele, ez szar rész volt!! ,de az előző se volt vmi jó.
Azthittem h a végén történik vmi amikor Ben jack-el beszél ,pl berak egy dharma kazettát ,ami megmagyarázza h Ben-ék mért vannak egész életükbe a szigeten ,és mért nem mennek el,ha eltudnak menni ! ez egy flashback-es rész volt ,kezdem azt hinni h azért vannak ezek a semmitmondó flashback-ek h minnél jobban elhuzzák a sorozatot. Néha vannak jó flashback-ek . -
Lyan Kyj #8447 azért vedd bele, h talán napokig nem evett, ivott, és robotolt jópár órát a telepen, nem biztos, h lett volna ereje kellő gyorsasággal és pontossággal cselekedni. -
dzsoni04 #8446 Ha érdekel vkit: http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=13513303 -
Cike #8445 bocs valaki nem tud egy oldalt ahol letudnám gyorsan szedni a 2. évad utolso részét és a 3. évad első részét tom furcsa kérés de fontos lenne? előre os kőszi -
Hat ami nekem felbafta az idegem az az a ribanc Kate.
Azelött elintezett harom rendört is felkezzel, most meg egy masik ribanc kezeböl nem tudja kiütni a pisztolyt, mikor az csak ugy a vallara fogja ra lezseren.
Elmennek az anyjukba.
Meg az a harmadik ribanc a hajon, aszondja: Nem mi vagyunk az ellensegek...
Akkor vazze menj oda a csavokhoz a sziget masik oldalan, mondd meg nekik, hogy öcsisajt, ez a helyzet, oszt jo lenne ha segitenetek vazze, mert különben ez es ez a baj fog törtenni.
Ha itt jatsszak a fellengzös "en tudom am mi a dörges, de ugysem mondom el" köcsögöt, akkor meg is erdemlik, ha hasba lesznek löve.
/spit -
runner78 #8443 egyetértek...mindig van uj info. Persze valóban lassan megy a történet..na de valjuk be, eddig is az elöző 2 évadban.
A 2.évad is ugy indult, hogy huuu...ez a bunker, aztán 3 részben végül is ugyanaz volt más szemszögböl. Akkor is érdekes, és izgalmas.
Amugy nekem feltünt, egy dolog, lehet eddig is igy volt, de a flashbackeknél, már nem mindig mutatják azt a személyt akinek éppen bevágják egy visszaemlékezését. Volt mikor egyáltalán nem Sun-t mutatták és jött a visszaemlékezés...aztán lehet, hogy elözö évadokban is igy volt, most nem néztem vissza. -
ZsirosKenyer #8442 Ha ennyire nem vagy képes beleélni magad akkor inkább nézz mást..
Számomra pl. még a viszonylag eseménytelennek mondható részekben is rengeteg új van, minden apró helyszín, flashback, mondat közelebb visz a végkifejlethez. Nem tudom miért kellene annyira rohanni.
Ha megoldották volna egyetlen tömör évadban akkor meg az lett volna a baj hogy jajj már vége is?.. -
max a kamu falu
meg hogy mi történt azzal a szar balerina szoborral...
egyébként már megnézem a sorozatot mert böki a csőröm hogy mi van...de nem a kedvencem.. -
hát azért, valamire fény derülhetett volna...
de semmi -
Mit ertesz "tortenes alatt". Mert vagy nem egy sorozatot neztunk, vagy en ertelmezem maskent a tortenest. Ugyanis az en olvasatomban igencsak mozgalmas es erdekes volt ez a resz, cseppet sem unalmas vagy esemenytelen ;] -
Monoton #8438 akkor ne nézd :)
a sorozat lényege a kérdések
az meg hogy türelmetlen vagy aza te problémád -
hát hogy ugy mondjam, ebben a részben nem történt szinte semmi...
kezdi a Lost visszanyerni a régi formáját....ami egyenlő azzal hogy megnézünk 10 részt és ugyanott tartunk mint az előtt -
Lost 3x03 Promo
Lost 3x03 Promo 2
-
pasquale #8435 roahdt jó volt a 2es epizód....
tetszett a Red Sox..... -
Már felirat is van.
http://lostfeliratok.extra.hu/ -
Hm, vagy bug, vagy elirtam. Valaki arra kepes javitsa ki, koszi. ;]
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!teszt