Idegesítenek ezek az álszent othersék, ugy képentörölném mindet...leginkább Juliet -et, az az idétlen gnóm mosolya, és az a nyugodt halk suttogása...egyszerüen felidegesít, nem azt érzem, hogy utálom mert gonosz, és jól játsza a szerepét, hanem pont ellenkezőleg...szerintem bénán alakít.
Sawyer tényleg nagy forma. A flashbackeken már megint halálra untam magam. Fél óráig flashbeckeltek azon hogy megmutassák hogy a koreai csaj megcsalta a férjét...hüha, milyen izgi. Bezzeg azzal a kérdéssel ami szerintem a leginkább foglalkoztat minket majd csak a 3. ep-ben kell foglalkozni (Locke, Mr. Eko), az orosz bázissal ami a s02 végén van majd a 15.-ben, Desmond csajával majd a 4. évad közepén...ésigytovább. Eleinte érdekesek voltak a flashbeckek, mert megismerhettük a szereplőket. De már ismerjük őket eléggé, kit érdekel hogy Sun összetört egy játékot kisgyerekként? Nevetséges amugy. Nem is tudom, mit várok ettől a sorozattól. Már csak a végét várom (ami nem a közeljövőben lesz), hogy egy nagyot röhöghessek, hogy mekkora marhaság.