-
Megnéztem az éjszaka feliratosan (köszönet a felirat készítőinek) és egy nagyon kellemeset csalódtam. Nekem fontos a kerakterek személyiségének megismerése. Tudjátok az olyan filmekben, amikor a szereplőnek csak egyetlen arca van, olyan, mint a képregény. Ha tovább lapozok, megszűnik létezni. Ebben a sorozatban viszont lépésről lépésre ismerkedünk meg a szereplők (gyakran szennyes) múltjával. Én úgy érzem, hogy jó felé halad a sorozatkészítés. Már nem elégszenek meg az emberek az egyszerű, egysíkú és még sorolhatnám a jelzőket, típusú karakterekkel. Ebben a sorozatban éppen az tetszik, hogy majdnem átlagos emberek. Azért írom, hogy majdnem, mert nem tudom, hová jukadunk ki a történet vége felé. Itt jegyezném meg, hogy micsoda biztonsági intézkedések vannak a stúdióban, hogy semmi ki ne szivárogjon a történetből. Ez is megérne egy rövid értekezést.
A szereplők játékával elégedett vagyok. Nagyon is. Vannak dolgok, amit bele lehetne magyarázni. Pl.: kate miért nem harcolt az általam is tenyérbemászó képő nővel (bocs, most nem jut eszembe a neve). A kételkedőknek üzenem, hogy próbálják ki a következőt: Este erős altató a szervezetbe, hogy jól kiüsse, ezután, ha magához tér, bilincs a kézre, hogy legalább olyan véresre horzsolja, mint Kate-nek (bár itt nem tudjuk, hogy mi történt), Majd hasonlóan kényelmes éjszaka a medve ketrecében (angol WC rulez), Majd fülledt melegben órákon keresztül intenzív építőipari munkavégzés. Mindezt (ahogy láttam) hihetetlen mennyiségű víz és energia bevitel mellett. No ha idáig eljut valaki (és alig több a súlya 55 kg-nál, bocs, csak tippelek). Azt megnézem, hogy egy ilyen helyzetben mekkora energiával kezdd el harcolni.
Mindent egybevéve, nekem egyre jobban tetszik a sorozat és nagyon fogom sajnálni, ha egyszer vége szakad.
Még valami a karakterekkel kapcsolatosan: Sawyer-re tekintve, most a lányok megfognak sértődni, nekem mindig enyhe röhögő görcsöm támad. Éppen úgy néz ki, mintha egy Anime filmből kérték volna kölcsön. :) De ugyan így említhetném a doki karakterét is. Kicsit hasonlít a Final fantasy: Végső megoldás... (bocs elfeledtem a pontos címét) Számítógépes férfi főszereplőjére. Ez nem baj, hogy lyenek vannak, csak érdekes.
jah és elnézést a hosszú hsz-ért.