22325
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Gerbill
    Nagyjából egyetértek. Mert odáig rendben van, hogy valaki, nem rakja spoilerbe az éppen aktuális részről szóló véleményét feltevését, elméletét, de amikor spoilerfix és hasonló oldalakról értesülve 30 részre előre megmondja mi fog történni, vagy mi nem azt azért már spoilerbe lehetne tenni
  • Cvd
    Neked sem sikerült még felfognod hogy a spoiler tag használata nem lehetőség, hanem szabály. Te szarsz erre a szabályra, de még megérteném ha emellett nem vernéd a melled is emiatt. Szándékosan megszegni egy fórum szabályait, és még büszkének is lenni rá - mondj már légszíves egy jelzőt az ilyenekre. Én jópárat tudnék, csak azok felsorolása is szabályokba ütközne.
    Lehet itt elmosni a dolog élét azzal hogy aki nem látta a legújabb részt az ne jöjjön ide, bár a spoiler tag használata attól még kötelező. De azt mivel magyarázod hogy olyan dolgokat is idehánysz amik csak jópár rész múlva lesznek kibontva? Addig ne jöjjön senki ide? És honnan tudjuk majd hogy már jöhetünk? Vagy mégis hogyan gondoltad ezt megoldani?
  • Dynamic
    Ez valami vicc akar lenni, ugye?Még hogy xor, meg felirat.Röhögnöm kell!Ne bagatelizáljunk már, kérem.Miről szól a topik nagy része, ha nem a különböző találgatásokról és elmélet gyártásokról vitákról stb.?A Prison Break topikban is ezen akadtam ki még anno, hogy beszélgettünk valami semleges, de a PB-re vonatkozó dologról, miközben kijött az új rész.Én még ahhoz a bizonyos dologhoz akartam hozzászólni, erre már a megjelenés napján ott világít a képembe a spoiler, persze felirat nélkül.Most akkor az új rész megjelenésekor hagyjak félbe egy vitát, vagy ne merészeljek semmit kérdezni ill. mondani amíg meg nem nézem én is az újat?Az meg hogy hány napig legyen a spoiler szó kiírva, nehogy már probléma legyen.Most hivatkozzak többmillió internetezőre, akik egy egészséges határt be tudnak tartani ill. el tudják dönteni hány napig illik a spoiler szót használni.Azt hiszem itt is elég nagy már mindenki, hogy meg tudja ítélni.
    Egyszerűen hihetetlen, hogy néhány ember nem képes évek óta bevett szokáshoz, kvázi szabályohoz alkalmazkodni, amely ráadásul nem is egetrengető dolog, ehelyett lázadoznak és ennek jegyében magától értetődő természetességgel elvárják, hogy a jóval nagyobb többség alkalmazkodjon az ő hülyeségükhöz.
  • Balázs 17
    annyi az egész aki látja a te nevedet az ne olvassa el a kommentet azt hello:DD
    vagy ne jöjjön be, mert énis kibírom napokig is akár... ... ...
  • Hunnenkoenig
    Hagyd. Sose fogjak felfogni, hogy egy forumtopik arrol szol, hogy a sorozatrol beszeljünk es ne a felirat es a XOR letölteseröl es hogy gyakorlatilag mindig lesz valaki, akinek valami spoiler.

Lehet menni panaszkodni a vezetösegnel, hogy ilyen fasz forummotort csinaltak es nem kepesek ujat csinalni.

En szemelyszerint külföldi vBullettin es IPB bordokon gyakran talalkozom olyan topikokkal, aminek a cimeben ott van a "vigyazz spoiler" felirat. Mert azok mar rajöttek, hogy semmi ertelme kifeheritgetni, mert csak a rendes kommunikaciot gatolja.

Esküszöm, ha admin lennek, vennem a faradsagot es kifeheritenek mindent, ahol a sorozatrol van szo es nem ilyan szar vitakrol meg letöltesekröl, aztan leshetnenek, mikor 300 feher oldalt talalnanak.

Csak egy opcio kene, hogy ki-be lehessen kapcsolni a spoilerezett reszek eltünteteset. Ha kivalaszthatnam, hogy latni akarom mind, vagy egyiket sem, akkor hasznalnam en is egye penesz alapon.
  • PiszkosFred
    Kérdeznék egyet. Kijön hamarosan a legújabb rész. A kifehérített spoiler szövegen túl milyen más téma van a topikban? Hol tudod letölteni? Miért a LoL és nem a XOR a jó verzió (vagy fordítva)? Mikor lesz már felirat? Adna valaki linket a korábbi részekhez? stb..

Ezek után van értelme? És ha már közösségről beszélsz. Nincs külön 1-2-3 szezon topik a Lostnak, mint más fórumokon. Khm.. Innentől kezdve akkor mindaddig fehéren kellene tartani a topikot, amíg a ertéel utol nem éri az ABC-t? Mert szegény tévénézők még csak most tartanak a s2 közepénél..

Nyugodtan lehet engem szidni, szapulni, különféle dolgokkal jellemezni, elmondani minden szépnek és jónak, ahogy Angelus megtette, különösképpen nem érdekel. Igaza van, hogy hivatlanul beleszoltam a hisztijebe, sajnalom. Legkozelebb majd legyen konkretabb, mert igy megteveszto volt, es sajnos beneztem en is. De hat igy jar az, aki remego kezzel nezi a forumot, es habzo szajjal ugrik a spoiler szora... vagymifene.

Ja, es igen. Erdekes ember vagyok. Ezt te is tudod, csak meg nem allt ossze a kep ;]
  • trogerzsiger
    nem tudjátok a címét?
  • trogerzsiger
    hello

tudtommal van egy olyasmi lostots honlap ami olyan mint a bunkerben a számitógép.
  • precision
    Ezt én sem értem, hogy miért nem képesek használni egyesek a spoilert. A fórum az egy közösség, ahol szabályok/szokások vannak. Mindenkinek alkalmazkodnia kéne ezekhez a szokásokhoz. És miért az egész fórum alkalmazkodjon egy-két "nem használok spoilert" emberkéhez, mint fordítva? Jó mind1, ne kezdjük el megint, mert értelmetlen. Az lenne a megoldás ha MINDENKI használná pár napig a spoiler szót vagy neadjisten a spoiler makrót és mindenki happy lenne. Ezzel szemben keltitek itt a feszültséget, és szembeálltok szinte az egész fórummal...
    off vége, peace.
  • Rio81
    Na én meg pont nem tartom valószínűnek, hogy Jack összejönne a szőkével. Szerintem az a csaj lesz a főgeci, még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy pont Ő árt majd Jack barátunknak...
  • Dynamic
    "Nem fogom a spoiler taget hasznalni ha a fejed tetejere allsz akkor sem"

Miért is?Mert "csak"?
    Pont ilyen értelmes indokokról beszéltem.
  • Dynamic
    Ja, és aki meg újreg az ott dögöljön meg, mert ő honnan is tudhatná egyedül az sg-n szokás a szoba közepére szarni.Ha meg mindig előjön ez a téma, nem gondolod, hogy oka van?Oké, hogy MÁR én sem jövök be ezekbe a topikokba pár napig, de csak azért mert nektek köszönhetően sikerült megszopnom néhányszor.De úgy látszik ezen a szopatáson mindenkinek át kell esni, csak azért mert egy jól működő és világszerte megszokott dolgot(nevezetesen, pár napig odabiggyeszteni egy spoiler feliratot) az sg apró közössége valamiféle gyerekes dacból(mert értelmes indok még nem született miért nehéz 7 betűt kiírni) nem akar felvállalni.
  • Hunnenkoenig
    Eletkorod meg gondolom azert "ismeretlen" mert nem mered bevallani, mint altalaban a 12 evesek.

Igy nem is csodalkozom, hogy nem jött le neked a romantika Jack es a szöke közt, pedig ez az elsö perctöl nyilvanvalo volt. Hja, a tapasztalat hianya...
  • Hunnenkoenig
    Nem fogom a spoiler taget hasznalni ha a fejed tetejere allsz akkor sem.

Es hogy jön ide a vallas meg a politika?

Latom agyad mar leszitta a sok forumozas.
    Vagy hagyd abba a gyogyszer szedeset amit felirtak, vagy kezdd el ujra szedni (attol függöen melyik illik)
  • angelus
    Bocs félreértettél mert nem nyomtam be a válasz erre gombot, a 8732 a 8682-re vonatkozik...

Viszont látod rögtön nekem estél pedig nem is értetted mivan. Ezt imádom. Képzeld nem vagyok hülye, 3x04 után jöttem be. Persze rajtad kivül mindenki egy kezdő fatuskó értelmiszintű első néző, aki csak elrondítja a fórumot. Persze te ugy születtél h rögtön tudtál fórumozni. Talán ezért van h rajta lógsz naphosszat és remeg a kezed ha új üzenet van valamelyikben. Ha már itt tartunk talán ezért kontárkodsz bele egy nem neked szóló üzenetbe. Érdekes egy ember vagy... :)
  • angelus
    1. Konkrétan nem így van leírva h "a spoilerfix.comon eleg konkretan le van irva", ha poénkodni akarsz akkor menj át a vicc topicba.Bár onnan is kidobnának hamar.
    2. Megakadt azon a szemem Jack és a szőke csaj... mivel a te hozzászólásaidat már alapból átugrom. Mindenesetre ez valahol spoiler, amit illene jelezni, leginkább a spoiler taggel, hamár későbbi részekről van szó. (megjegyzem valahol mutat valamit az írókról h nekem ez még nem esett le. sőt meg se fordult a fejemben h ők ketten. Lehet te se gondolnál rá ha nem spoilereznél ily bőszen.)
    3. Kérlek kímélj meg attól h visszaírsz mindenfajta hülyeséget, vallási hovatartozást meg, politikai pártállást. Csak annyit kérek ha olyat tudsz, amit mezei néző még nem tudhat és fiszket az ujjad, h beírd, legalább azt a nyomorult spoiler tag-et használd. Nem fog leszakadni a kezed.
  • kcsaba78
    Az 5. rész bemutatójában valami olyat mond Jack, hogy "The other tumor, that is going to kill you", szóval az biztos, hogy nem az övé, a kérdés az, hogy kinek mondja. Valószínű Henrynek.
  • nesster
    Én is igy vagyok vele, multhéten szombat este lett felirat addig nem néztem be ide még éjjel megnéztem és másnap reggel kezdtem visszaolvasni a lapalján. Ma lett szökés, holnap megnézem és kezdem a forumot! Ki lehet birni :s
  • Hunnenkoenig
    Ha valaki olyan hülye, hogy onnantol, hogy " a spoilerfix.comon eleg konkretan le van irva" tovabb olvas, az magara vessen.
  • PiszkosFred
    "Kérlek, ha nem tudsz ennyi illemet betartani, tartsd távol magad a fórumtól."

Ha én kibírom, hogy nem nézek be egy sorozat topikjába addig, amíg nem láttam az aktuális részt, akkor asszem ezt más is kibírja. Ott van a 4400, még nem láttam a 3. seasont, és fájó szívvel, de napról napra csak látom, hogy 140 új üzenet. De nem akarok magammal kitolni,e zért nem nézek be oda. Amíg nem láttam a PB második seasonjából a részeket, oda sem mentem. Most hogy kijött a 6 rész a PBből, megint nem megyek be oda addig, amíg én sem látom. Ha ki akarsz tolni magaddal, akkor nézegesd csak a topikokat, ez a te bajod.

Vagy hogy gondoltad, hogy legyen? Hetente 7 napon keresztül spoiler tagekkel feherítsük ki a topikot, mert lehet hogy van X, aki még nem látta? Akkor inkább szólj az adminoknak, és legyen a TV-s topikokban fehér alapon fehér a komment! Fantasztikus lenne, nem? És aki a tévében nézi? Miattuk "beszéljünk" fehéren még X évig, mert a tévé egy éves lemaradásban van? Bzzzztttt.....

Ha pedig kötekedni akarsz, akkor inkább msgben pls, ne itt, ez csak rátok tartozik. (nem hiszem el, hogy mindig előjön ez a téma, mert nem bír valaki magával)
  • angelus
    Már bocsánat, de ha már egyszer valaki van olyan hülye h spoilert olvas legalább ne tenné ki a sorozat topicjába, de ha még is megtesziu legalább hívja fel rá a figyelmet. Nagyon aljas és mocskos dolog. Hunnenkönig ne aggódj olvastam alul a kíirásodat, de attól még utolsó paraszt vagy. 3x04-ig elhiszem h nem spoilerezel, de utána már faszság.
    Kérlek, ha nem tudsz ennyi illemet betartani, tartsd távol magad a fórumtól.
  • SötétBarom
    Ha esetleg jack gerince, akkor sem fog hirtelen elpatkolni...
  • Balázs 17
    hümm boy
  • precision
    igen ez nekem is eszembe jutott hogy miért röntgenezték volna meg Jacke -et, szerintem az Henry/Ben rtg. felvétele, és nincs köze a "meghal valaki" storyhoz
  • precision
    pedig elképzelhető, hogy igen, és így ő fog meghalni mégis
    de ha viszont a romantikus elméletet nézzük, hogy összejön a csajjal, akkor meg nem ő fog meghalni
    a fene se tudja :)
  • Hunnenkoenig
    Hat Jack azert csak eszrevette volna, ha röntgenezik.

Bar mondjuk kabulatbol ebredt az elsö reszben, de miert röntgeneztek volna meg közben?

Na jo, lehet, hogy volt ra okuk... asszem abbahagyom a sajat kerdeseim megvalaszolgatasat hehe... öregszem asszem...
  • homeless
    De, ő meghalt. Desmond ölte meg. Vagy így konkréten nem mutatják, hogy meghalt, csak Desmond hiszi azt. A volt társa meg azért lenne logikátlan, mert neki a feje odaloccsant a bunker plafonjára.

Korábban volt téma, hogy Jack-nek van e tumor a gerincébe. Szerintem ez nagyon kiszámítható csavar lenne. Nagyot csalódnék az írókban ha tényleg így lenne.
  • PiszkosFred
    Meg ő volt a katonatiszt, aki Sayidot szabadonengedte Irakban.
  • Balázs 17
    de az kipurcant nem? (vagy csak erre emléxem)
  • North
    Köszi, így tiszta. Csak nem tartottam fontosnak a neve megjegyzését.:)
  • precision
    Amikor Desmond megérkezett a szigetre Kelvin húzta be a partról a bunkerbe. Ő nyomogatta a gombokat. Meg le akarta nyúlni Desmond hajóját. Meg...
  • North
    És ki az a Kelvin?:)
  • Hunnenkoenig
    Ha jol emlekszem az elsö evad masodik reszeben volt elöször jegesmedve.
  • FLeK0
    Kelvin volt társa.
  • nesster
    Az ki?:S
  • Cvd
    Először Sawyer lő le egyet pisztollyal mikor megtámadja a csapatot a dzsungelben. Valamit a rádióval molyolnak, vagy akkor mennek fel a hegyre segélyhívást leadni a második részben, vagy a Sayid által összedobott rádiókkal indulnak kiháromszögelni a rádióadást, ez pár résszel később van. Már nem emlékszem pontosan melyik. Másodszor meg Walt-ot támadja meg egy a dzsungelben mikor Locke-kal molyolnak valamit, ez úgy a közepe felé lehet az évadnak.
  • goger
    és az kicsoda?

amúgy megtenné nekem vki azt hogy melyik részben van először jegesmedve? mert én kajak nem mléxem rá, írták meg beszélték máshol is h az első évad első néhány részéből vmelyikben de én nem emléxek iylenre és akkor sem tünet fel. jó biztos vak vagyok :D de vki ha elárulná megköszönném
  • Chrisx
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egy másik fórumon az egyik hozzászóló azt írta, hogy Radzinsky az... Belegondolva nem tűnik hülyeségnek.
  • trogerzsiger
    hello

tudtommal va egy olyasmi lostots honlap ami olyan mint a bunkerben a számitógép. unatkozni fogok a szünetbe és vmivel el kell ütni az időt
  • FLeK0
    sztem egy 25. heccsben egy másik (négylábujjú?) other teamből lesz vki.