Kérdeznék egyet. Kijön hamarosan a legújabb rész. A kifehérített spoiler szövegen túl milyen más téma van a topikban? Hol tudod letölteni? Miért a LoL és nem a XOR a jó verzió (vagy fordítva)? Mikor lesz már felirat? Adna valaki linket a korábbi részekhez? stb..
Ezek után van értelme? És ha már közösségről beszélsz. Nincs külön 1-2-3 szezon topik a Lostnak, mint más fórumokon. Khm.. Innentől kezdve akkor mindaddig fehéren kellene tartani a topikot, amíg a ertéel utol nem éri az ABC-t? Mert szegény tévénézők még csak most tartanak a s2 közepénél..
Nyugodtan lehet engem szidni, szapulni, különféle dolgokkal jellemezni, elmondani minden szépnek és jónak, ahogy Angelus megtette, különösképpen nem érdekel. Igaza van, hogy hivatlanul beleszoltam a hisztijebe, sajnalom. Legkozelebb majd legyen konkretabb, mert igy megteveszto volt, es sajnos beneztem en is. De hat igy jar az, aki remego kezzel nezi a forumot, es habzo szajjal ugrik a spoiler szora... vagymifene.
Ja, es igen. Erdekes ember vagyok. Ezt te is tudod, csak meg nem allt ossze a kep ;]