Ez valami vicc akar lenni, ugye?Még hogy xor, meg felirat.Röhögnöm kell!Ne bagatelizáljunk már, kérem.Miről szól a topik nagy része, ha nem a különböző találgatásokról és elmélet gyártásokról vitákról stb.?A Prison Break topikban is ezen akadtam ki még anno, hogy beszélgettünk valami semleges, de a PB-re vonatkozó dologról, miközben kijött az új rész.Én még ahhoz a bizonyos dologhoz akartam hozzászólni, erre már a megjelenés napján ott világít a képembe a spoiler, persze felirat nélkül.Most akkor az új rész megjelenésekor hagyjak félbe egy vitát, vagy ne merészeljek semmit kérdezni ill. mondani amíg meg nem nézem én is az újat?Az meg hogy hány napig legyen a spoiler szó kiírva, nehogy már probléma legyen.Most hivatkozzak többmillió internetezőre, akik egy egészséges határt be tudnak tartani ill. el tudják dönteni hány napig illik a spoiler szót használni.Azt hiszem itt is elég nagy már mindenki, hogy meg tudja ítélni.
Egyszerűen hihetetlen, hogy néhány ember nem képes évek óta bevett szokáshoz, kvázi szabályohoz alkalmazkodni, amely ráadásul nem is egetrengető dolog, ehelyett lázadoznak és ennek jegyében magától értetődő természetességgel elvárják, hogy a jóval nagyobb többség alkalmazkodjon az ő hülyeségükhöz.