"Kérlek, ha nem tudsz ennyi illemet betartani, tartsd távol magad a fórumtól."
Ha én kibírom, hogy nem nézek be egy sorozat topikjába addig, amíg nem láttam az aktuális részt, akkor asszem ezt más is kibírja. Ott van a 4400, még nem láttam a 3. seasont, és fájó szívvel, de napról napra csak látom, hogy 140 új üzenet. De nem akarok magammal kitolni,e zért nem nézek be oda. Amíg nem láttam a PB második seasonjából a részeket, oda sem mentem. Most hogy kijött a 6 rész a PBből, megint nem megyek be oda addig, amíg én sem látom. Ha ki akarsz tolni magaddal, akkor nézegesd csak a topikokat, ez a te bajod.
Vagy hogy gondoltad, hogy legyen? Hetente 7 napon keresztül spoiler tagekkel feherítsük ki a topikot, mert lehet hogy van X, aki még nem látta? Akkor inkább szólj az adminoknak, és legyen a TV-s topikokban fehér alapon fehér a komment! Fantasztikus lenne, nem? És aki a tévében nézi? Miattuk "beszéljünk" fehéren még X évig, mert a tévé egy éves lemaradásban van? Bzzzztttt.....
Ha pedig kötekedni akarsz, akkor inkább msgben pls, ne itt, ez csak rátok tartozik. (nem hiszem el, hogy mindig előjön ez a téma, mert nem bír valaki magával)