22325
-
Hát ha döntenem kellene, hogy kinek hiszek, Alexnek vagy Julietnek, akkor Alex mellett voksolnék ;] Márpedig ő azt mondta, hogy egy szavukat se higgyük el nekik. Sajnálatos tény, hogy ezt csak a nézők tudják mérlegelni, mert Jack és a többiek nem látták amit a nézők láttak egy másik jelenetben ;] -
raymond01 #8952 A tengeralattjárós dologban lehet vmi.
Szerintem is elég összecsapott lett ez a befejezés, meg nem a csaj mondta Jacknek hogy elegük van Ben- ből és hogy tegye azt amit meg is tett, akkor most mi van az othersekkel? Még is csak kamu volt amit a csaj mutatott a videón?
-
Cvd #8951 Épphogy nem egyértelmű. Persze jelentheti azt hogy "Kate, a fenébe, fuss!" egyes számban, valószínű is mert ott ő ellenkezik Jackkal. Csakhogy ugyanúgy helyes az is ha "Kate, a fenébe, fussatok!"-nak fordítanák. Ráadásul attól hogy itt mondjuk csak Kate-et szólítja is fel (elvégre csak ő ellenkezik Sawyer nem, tehát teljesen érthető lenne) az első mondataiban még beszélhet mindkettőjökről. Egyáltalán nem venném 100%-ra hogy csak Kate-re gondolt, ezt semmi nem bizonyítja vitathatatlanul. -
Rio81 #8950 tudtommal van egy tengeralattjárójuk, legalábbis mintha múltkor lett volna rá egy utalás... na meg amikor elcsórták sayidéktól a vitorlást, akkor is fel kellett valahonnan bukkanniuk, márpedig a víz alól tették... -
azt sem vágom, amúgy, hogy miért akarja megölni Sawyert egyáltalán... nem ő ölte meg a nőjét, ingerelte, azért ütötte meg, olyan mint egy 8 éves hatalommal. -
nem hiszem, hogy minden scifiben fenn kéne akadnunk azon, hogy mindenki angolul beszél, szerintem te sem szeretnél végig iraki beszédet hallani Sayidtól
hm, kíváncsi vagyok mi van Sawyerrel... -
Balázs 17 #8947 kate damm it run
ebből egyértelmű, hogy kire céloz
egyedül őt akarja megmenteni, mert bizonyára
szereti (én szerintem) -
FLeK0 #8946 papíron tudnak angolul, innentől meg ez a legkézenfekvőbb a nézőknek is. -
Cvd #8945 Lehet hozni egyedi példákat csak az nem reprezentatív. Az összes forrásból ahol valaha is láttam/hallottam ottaniakat beszélni csak azt tudom mondani hogy vagy a saját nyelvükön karattyoltak, vagy néha belekevertek egy kis angolt. Az igaz hogy sok nyelv/nyelvjárás van afrikában, node akkor párezer évig amíg nem vitték el nekik az angolt addig nem is tudtak kommunikálni? Ez következik abból amit mondasz. A valóságban meg kialakult egy rakás keveréknyelv amibe az utóbbi időben angolt is kevernek. Semmiféleképp nem életszerű és általános hogy hibátlan angolsággal beszélgetnek egymás között. -
Cvd #8944 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Angolban nincs Te meg Ti, csak You. Hogy épp egyes vagy többes számot kell érteni alatta azt mindig a körülmények meg a szövegkörnyezet döntik, el. A feliratban egyes számnak fordították, de az eredetiben elhangzottak alapján nem lehet eldönteni hogy csak Kate-re gondolt, vagy mindkettőjükre. Talán szánt szándékkal kerülték ki a dolgot, így arról is lehet agyalni hogy Jack kire is gondolta a menekülést.
Ugyanez áll Eko utolsó szavaira is. Ott sem egyértelmű hogy csak Locke a következő, vagy többen is ahogy a feliratban is fordították.
Azt is felvetette valaki hogy úgysem jutnak vissza a szigetükre. Elég egyértelmű hogy nyugodtan kapnak hajót is ha már elengedik őket, azzal simán visszajutnak. Hajójuk meg biztosan van a nemrég megszerzett vitorláson kívül is. Michael-éket ugyan elengedték egy hajóval de akkor a másik szigeten voltak a mólón, vagyis valamivel át kellett jutniuk a sajátjukra meg azóta ide-oda utazgatni. -
Emeld fel a szemed és nézz észak felé.....vagy vmi ilyesmi volt odaírva.... -
sry késő van :)
-
FLeK0 #8941 mert tavaly mindenki sírt hogy 2-3 hetente van csak új rész, sok az ismétlés, most két masszívabb részben adják le az évadot. -
Rio81 #8940 Eko botjáért ment John az eltelt időben... amire az volt írva, hogy menjen Észak felé... ha jól emlékszem...
Egyébként a banner alatt ez a szöveg elég gáz... egy folyattás folytatódik? Egyel több szó van, mint kéne. A 3. évad csak februárban folytatódik... azt kész. -
FLeK0 #8939 A botjáért mentek el -
Thx!És miért is van szünet?
-
mellesleg durva rész volt, de nekem kuszák mostanában a dolgok.
vége egy jelenetnek és következőben már tök más van és nem tudni mi volt...
(pl most azt mondta John Sayidnak amikor ásóért mennek, hogy elugranak még vhova aztán semmi és a köv jelenetben már temették is Eko-t...) -
FLeK0 #8936 Episode 3.07: Not In Portland ( SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!-centric)Juliet
Airdate: February 7, 2007 -
valaki tud pontos dátumot a köv részhez? Kiraknám a banner alá... -
Lyan Kyj #8934 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!
Tudtam, hogy nem ölik meg, és annak ellenére, h Sawyer a kedvencem, a sorozat érdekében én lőttem volna. Akkor még ennél a befejezésnél is 1000x kegyetlenebb lett volna.
Igazából a csattanóban nem is annyira a történtek, hanem a hülye, tök váratlan befejezés volt a durva:) Szemetek -
nem megy el nélküle... hm... miért nem nyögte ki h nincs hova futni, vagy h Sawyer agyát mindjárt 10^6 -n darabbá röpítik.
2 komment:
áááááááááááááááááááááááááááááááááá
és
bazmeg -
hatalmas volt ez a rész nekem nagyon bejött!! várhatunk februárig..na mind1 -
Jaja, ez olyan szezonközbeni kis csattanó volt, de én is nagyobbra számítottam. Vártam már jobban a folytatást, mint most, januárig nem fog idegesíteni annyire, mint esetleg máskor. Bár jó lenne tudni, hogy Locke barátunknak mi "ugrott" be, mert tuti hogy az fordulópont lesz. -
Balázs 17 #8930 igen kacsa, mert februárban folytatják:D -
FLeK0 #8929 ez hattyú -
hello azt hallotam hogy most abbahagyák a vetitést és majd januárba folytatják remélem ez kacsa -
Jó rész volt, de mostmár kezd egy kicsit az agyamra menni ez nem megyek nélküled dolog....idegesít... -
zorden #8926 Buta resz volt, a vegen logikatlan dolgok sokasagaval... Kar erte! -
Rio81 #8925 ahelyett hogy nyelvjárásokon vitatkoztok irhatnátok vmi értelmeset is. A filmnyelv mint olyan néha nem teszi lehetővé azt hogy minden karakter a saját nyelvén beszéljen, lásd Ellenség a kapuknál, ahol végig angol nyelven, orosz akcentussal beszéltek a szereplők, mégse szólt be érte senki.jobban eltaláták a hangulatot, mintha az angol szereplők tökéletes angolsággal, vagy éppen ékes orosz nyelven beszéltek volna...)
egyébként ez a Cliffhanger szerintem nem szólt akkorát, mint az eddigiek. mindenesetre drukkolok Bennek, imádom Michael Emersont. -
Balázs 17 #8924 áááááááááááááááááááááááááááááá itt abbahagyni!!!!!!!!!!!!!
jacket sem értem, miért csak kate, biztos féltékny és magának akraja:))
méghogy ők a jók perszeLOOOL -
mielőtt valaki kérdezné:
magyar felirat -
nagyobb cliffhanger-re számítottam én is.
viszont a kapitányt (Firefly) jó volt látni a flashbackben. |) -
Szolnokboy #8921 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXD -
kolp #8920 ha ha, már megvan -
putittogether.exe -
kolp #8918 melyik programmal lehet összerakni a 23 külön fájlból álló letöltött epizodot? -
Ja, amugy meg afrikaban van kismillo egyezer törzsi nyelv. Honnan tudod, hogy az apaca es az apolonö ugyanabbol a törzsböl valo, mint Ecko? Talan azert beszelnek angolul, mert az az egyetlen közös nyelv, amit mindannyian ertenek.
Azert mert Mo-n a szögedi a legdurvabb tajszolas, attol a vilag mas tajain meg lehet, hogy az egyik nem erti meg a masikat.
En peldaul mondhatni anyanyelvi szinten beszelem a nemetet, söt a becsi tajszolast is nyökögöm valamennyire, viszont karintiaban vagy tirolban sik hülyen allok az utcan, mert egy szot nem ertek abbol, mit makognak azok ott... -
Hat en peldaul ismerek nem egy magyar (es masmilyen nemzetisegü) hazaspart, akik angolul vagy nemetül beszelnek otthon is, hiaba magyar mindkettö.
Mindegy, hogy a gyerekek miatt, vagy azert mert ugy könyebben kifejezik magukat bizonyos dolgokban, vagy csak mert sznobok vagy mert esetleg vannak mas nyelvüek is a tarsasagban (ebben az esetben a nezö) vagy barmi masert.
Vegülis kar rajta vitatkozni, csak azert mert szerinted ugy lenne logikus, hogy maguk közt a sajat nyelvükön kellene beszelniük, meg nem biztos, hogy valoban ugy is van. -
Cvd #8915 Ja, pl. Erdélyben meg a román, mégis magyarul beszélnek maguk között. Mennyi az esélye hogy egy eldugott afrikai kis putriban tökéletes angollal (akcentustól eltekintve) kommunikáljanak egymással az ott lakók, egyetlen saját szó nélkül? A maximum amit el lehetne várni az valami 2-3 nyelvől összeállt helyi keverék. -
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá
Hogy lehet itt abbahagyni??????????
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
:D