22325
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Shaman
    egész hihetőnek hangzik
  • Blackarmy
    amúgy meg az others egy eugenetikai kis egyesülés, melynek során a májerek szaporodnak a még májerebbekkel és kialakul egy új hipermájer faj, aminek ben az Ádámja. ezért volt a lista stb.. az elektromágneses köd pedig egy lokális időjárási jelenség. A Dharma a 60-as években alakult buddhista-japán-amcsi vegyes kutatóbrigád, akik a következőre keresték a választ: hogy lehet úgy bepörgetni egy mágnest, hogy senki se tudja majd leállítani? lehet-e a csőposta dobozokból hegyet építeni, mint absztrakt alkotás? és milyen essensist kell tenni a joghurtba, hogy eladható legyen? csak azt nem vették észre az építkezések alatt, hogy egy helyi tahó Ben a kis pajtásaival is ott él a szigeten, és műanyag kardokkal, meg vízipisztolyjal sorra foglalják el a bázisokat
  • Blackarmy
    múlt héten megjátszottam ezeket a számokat a 6-os lottón, de még csak kettesem sem volt
  • gator
    Hello I'm the writer and the director of the LOST .
    When do you have a question ,I answer at once !!!
    For example ...
    -What is that black smog ?
    -Who are the Dharmas
    -How many series will we make ...

[email protected]

Senki sem egy forgatokonyviro hogy tudjuk mi hogy lesz ? Csak uninportant sorozatfuggok vagyunk ...
  • vega69
    A II. évad kb. közepén, amikor a tutajon próbáltak menekülni 4-en és széttört a tutaj, lehetett látni egy cápát elúszni. A cápa farok uszonyán volt egy Dharma jel! Erről mondtak már valamit a készítők, vagy a nagy tudorok? Ez azt jelenti, hogy ott komoly kísérletek folytak, csak aztán elszabadúlhatott valami...
  • zorden
    Talan. De ezek a cuccok nagyon ugy neztek ki, mintha tenyleg keritesek lennenek es csak sajat magassagukban mukodnenek... Felesleges is rajta filozni, en mar az adott reszt is letoroltem :-)
  • lele
    Még rendezö sem tudja:D majd kitalálja és ez lesz a jurassic park 4 :D ahol isérleteket folytattak...!!!:D
  • Cmdr
    Lényegtelen! :)
  • jax
    A válaszokat nem tudja senki. :D
  • Cmdr
    "- kik az Others-ek?
    - kik a Dharmások
    - ki vagy mi a fekete Füst és a hozzá tartozó furcsa hangok"

Az a baj, hogy ezeket a kérdéseket senki sem tudja pontosan!
  • Shaman
    "Az Othersek a Dharmanak dolgozó kutatók, vagy más pozíciót betöltő alkalmazottak"

Ez így nem biztos,hogy igaz. Ha az orosznak igaza volt,akkor az othersek lerohanták őket....
  • LasDen #9964
    de az nem biztos, hogy az Othersösök Dharma dolgozók....
  • Gerbill
    Az Othersek a Dharmanak dolgozó kutatók, vagy más pozíciót betöltő alkalmazottak. A második kérdésedre majd a negyedik évadban kapsz választ. A fekete füst Rousseau szerint egy védelmi rendszer. Juliet állítólag nem ismeri az utolsó rész alapján, de simán hazudik szerintem. Majd fény derül mindenre egy idő múltán.
  • Ramore
    Juliet akkor "aldozata" az Otherseknek, hogy összebilincselték Kate kisasszonnyal, de biztos, ami biztos a zsebébe begyömöszöltek egy kulcsot...
  • Ramore
    Az én legfontosabb kérdéseim a következők:
    - kik az Others-ek?
    - kik a Dharmások
    - ki vagy mi a fekete Füst és a hozzá tartozó furcsa hangok
  • Balázs 17
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    talán ha megnézed a részt, juliet bekapcsolta azt a szerkezetet és ha hallottad volna mekkora hangja van, vszeg az egész teret levédték vele, mert amikor kate meg a többiek mentek, akkor csak úgy állt magában ha jól emlékszem hmmmm?

aztakarom h sawyer legyen a vezér, nem pedig jack :)
  • PyRex
    Aztő piztos má tuggya xDDDDDD
  • Gabe18
    Hát itt már annyira kusza minden,hogy én már a legtöbb kérdésre se emlékszek,ami egy-egy rész után felmerült...
    Azért nézem minden héten,igy halványan felrémlenek dolgok.Jó ez...
  • grebber
    És arra nem is szeretnél választ mi az a fekete füst vagy miazisten?
  • nesster
    hell no, desmond lesz ez a legjobb! remélem megint visszamegy. ez a dharma flashback meg mi a szösz?
  • kill3r21
    ugy hogy van magyaritás
  • Magoo
    Annyti megjegyeznék, hogy Desmond nője nem volt az északi sarkon, hanem otthon volt mittoménmelyikországban. Nyugodtabbnak tűnt arrafele az idő meg minden, mint az északi sarkon :) a telefon meg bárhová elér! :D
    Ha ott lett volna, felzörgették volna személyesn :D
  • Gerbill
    *formáját
  • Gerbill
    Simán hozza a CnC-ben is a Lostos formályát. A Nod küldetéseket csak miatta kezdtem el:).
  • scorpeeon
    Hogy van neked magyar feliratod? :)
  • gator

Command and Conquar Tiberium Warsban is feltunt a Sawyer baratunk , persze a NOD oldalan , tehat a rossz oldalon ...
    Itt is hozza a formajat .............
  • angelus
    Egyébként arra, hogy mennyire tervezték meg a lostot egy Damon Lindeloffal készült interjú a válasz. Abban engem megvett az ötödik évad végéig. Sajnos csak leírni tudom, mert véletlenül láttam mikor a TVUplayert nyomogattam.
    Azt kérdezték tőle, amit ti is, hogy tudja-e merre tart a dolog, meg van e tervezve ez egyáltalán. A válasza az volt, hogy igen, haladunk előre a történetben, a főmezsgye meg van, és bár néhány változtatás volt (egyes szereplők halála), döntően egy se befolyásolta a cselekményt. Azt mondta hogy az eredeti tervei szerint 5 évad volt megtervezve. Ez a stúdió megváltoztathatja, de ő enyiben képzeli el a történetet. Eszerint is haladt.
    Az első évad volt a Kezdetek. A szereplők bemutatása, a misztikus filing megteremtése.
    A második volt a Bunker évadja. Ebben a farokrész túlélőiről és a bunkerről terveztek mesélni.
    A harmadik pedig az Others évad. Itt ők vannak a középpontban, mert ez az a rész ahol aktív szereplővé kell előlépniük. Ezután elmondta h az évadzárók mindig a következő évad sztorivonalát mutatják meg. Az 1. évadzáró a bunker körül forgott még a második az othersök körül és ez a tendencia a 3-ik évadban is így lesz.
    Erre a riporter trükkkösen megkérdezte hogy miről szól majd az évadzáró, vagyis mi lesz a központi téma a negyedik évadban és az esetleges (záró) ötödik évadban.
    Lindelof minden gond nélkül elmondta h a Negyedik Évadban a Dharma áll a középpontban és erről fog szólni az évadzáró természetesen.
    Utána azt válaszolta h az ötödik évadról sajnos nem tud mit nyilatkozni, mivel nem rendelték meg, de azt mondta, h nem baj h ha lesz esetleg 6ik évad, mivel a történet befejező 5ik szegmense a lezárás, ezeknek a csoportoknak az összeütközéséről szól majd, illetve a megmenekülésről és ez annyira mozgalmas, hogy két évadot is kitehet a történet.
    A riporter rákérdezett, hogy tehát ez (vagy ezek) az évad(ok) lesz(nek) a Válaszok évadja(i). A válasz az volt, hogy igen, ha mindenképp elakarja nevezni. Szval ezzel engem megvett.
  • angelus
    Én élvezem a lostot és egy ideje rá is jöttem miért.
    Anno a második évad felénél abbahagytam és utána egy unalmas nyári nap daráltam le a végét. És ujra megint kurvára tetszett. Ennek örömére ugy döntöttem h darálgatni fogok, és azóta 3-4 részes darákat csinálok ha van rá időm. Az évadot is egy monstre 6 részes darával kezdtem el a 7es rész kiadása előtti napon. A cliff nem viselt meg, így megint gyüjtögettem a részeket. Így nem unalmas, kapsz választ, és olyan mintha filmet néznél, havi egyszer. Egyébként rájöttem h hasonló a PB, 24 és Heroes is. Csak ezeknél nem tom rá venni magam a havi nézésre.

De h ne legyek annyira off a résszel kapcsolatban, nekem is az a bajom, h nagyon látszik h a készítőknek meg van h honnan hova akarnak eljutni (évadon belül persze... amugy nagyrészt fogalmuk sincs) és ha ugy hozza, full motivációval ellentétes dolgokat csinálnak, csakhogy elérjék a céljukat.

És kis spekuláció: (aprócska spoilerek)
    Hátra van még az évadból 9 rész (7+a 2részes évadzáró).
    Ha logikusak vagyunk (és nem mohók), akkor sztem ennyi idő alatt a következő várható. (néhány alkotó nyilatkozatot is figyelembevéve.)
    1. Locke-ot olyan 3-4 rész mulva láthatjuk, kiderül mit csinált az apjával.
    2. Charlie-t eléri a Desmond által jósolt végzete, (értsd vagy meghal, vagy örökre megmenekül - tippem a halál, eléggé jelentéktelen karakter.)
    3. Többet megtudunk a Dharmáról, az évadzáró valószínűleg kapcsolatban áll majd a dologgal.
    4. Még ilyen flashbackkek lesznek:
    Sorrendben: Juliet, Desmond, Sun/Jin, Jack, Dharma, Charlie. Ebből sztem a Juliet, Dharma és Charlie lesz mérvadó.

Az egyetlen dolog ami felbosszant, az a 2.-ik évadzáró. Nem vagyok én nagy igényű ember, szval csak abban az egy részben történt dolgokra szeretnék választ.
    - Hogy élte túl Locke, Charlie, Eko (r.i.p.), Desmond a robbanást? (Nem érdekel senkit?)
    - Mi lett Michaellel és Walttal? (Vagy az a vészmegoldás, hogy ha cancel van, ő hoznak segítséget és mindenki hazamegy?)
    - Mi a franc az a négylábujju szobor? (És mekkora lehetett?!)
    - Északi sarki kutató állomás? (WTF?! és Miért van ott Desmond nője?)
    Csak ennyi érdekel. Nem nagy kérés.

• LasDen #9947
    Én is kiváncsi vagyok, de nem halok bele ha nemtom meg....én most élvezem és kész :D
  • Magoo
    Azért nem Qrva mindegy...mivel a nézők többsége, az idő haladtával egyre jobban szeretné tudni, hogy mi az istenről szól ez az egész!
    És ha előbb utóbb nem kapnak válaszokat, elpártolnak a sorozattól....ha elpártolnak tőle, zuhan a nézettség...ha a nézettség zuhan, cancel. :(
  • LasDen #9945
    sztem k*rva mind1, hogy tudják-e hogy mi lesz a végén v sem lényeg, hogy élvezem-e v sem.....
  • Magoo
    Sztem nincs totálisan konkrét válaszuk, max egy elképzelésük...amolyan 1 mondatban összefoglalható elképzelésük van a végéről szerintem!
    Tehát teszem azt, tudják, hogy bármennyi baromságot behozhatnak, mert a szigetet időutazó földönkívüliek lakták, akik annak reményében, hogy visszatérnek, különleges dolgokat rejtettek el a szigeten és a fekete füst azt védelmezi...bla bla bla...tehát valahogy így :)
  • Shaman
    sztetek a készítők egyáltalán tudják,hogy mi van a háttérben,mi lesza vége?
    vagy csinálják az egyre bonyolultabb részeket a "majd kitalálunk a végére valamit" hozzáállással :-p
  • nesster
    hát ez az, hogy annyi szál van, annyi minden kapcsolódik mindenhez hogy nem lehet igy vége és ezt már le is nyilatkozták a készitők.
  • Shaman
    itt már annyi elvarratlan szál van,ráadásul mindenki kapcsolódik mindenkihez valahogy,hogy bár akárhány évad lesz ezt nem fogják tudni kibogozni6megoldani. Egyre inkább azt látom,hogy azon jóslatom fog érvényesülni,amiben mondtam,hogy úgy zárják le,hogy mittomén jack magához tér egy kocsmában Ausztráliában "huhh,de berúgtam,tudjátok,mit álmodtam" dumával :-p
    És utána természetesen felszáll a repülőre (persze mutatják a többieket is a váróban):-p
  • raymond01
    Azért az is fura hogy a Juliet hogy tud verekedni!
  • raymond01
    igen
  • Shaman
    egyébként erre csak abból jöttem rá,mert a rész közben nem is figyeltem,hogy nekem úgy van beállítva a media playerem,hogy ha lejér a film kezdje újra,s mielőtt kinyomtam volna újrakezdte,s az elején a visszapillantásban vettem észre,hogy vazze ez a csaj volt ebben az epizódban:-p
  • Shaman
    Jól láttam azt,hogy a csaj aki a flashbackben segített Kate-nek az anyjával beszélni Sawyernek a volt nője,akit átvert a pénzzel? És akkor tőle terhes??
  • PiszkosFred
    Talán mert a földön körülöttük (asszem Jack-nél látszott is), két gránát volt. Vagyis Juliet nénénk éppen újra elkábíthatta őket arra az időre, amíg kicipeli az eszméletlen Kate-t a vadonba, és hozzábilincselheti magát. Ezzel a manőverrel pedig biztosíthatta azt, hogy Jack (és Sayid), nem csinál semmit sem addig, amíg ketten vissza nem érnek a faluba, hiszen várható volt, hogy Kate vissza akar menni. De persze majd meglátjuk.