128px-Dharma-logo.svg.png
  • angelus
    Én élvezem a lostot és egy ideje rá is jöttem miért.
    Anno a második évad felénél abbahagytam és utána egy unalmas nyári nap daráltam le a végét. És ujra megint kurvára tetszett. Ennek örömére ugy döntöttem h darálgatni fogok, és azóta 3-4 részes darákat csinálok ha van rá időm. Az évadot is egy monstre 6 részes darával kezdtem el a 7es rész kiadása előtti napon. A cliff nem viselt meg, így megint gyüjtögettem a részeket. Így nem unalmas, kapsz választ, és olyan mintha filmet néznél, havi egyszer. Egyébként rájöttem h hasonló a PB, 24 és Heroes is. Csak ezeknél nem tom rá venni magam a havi nézésre.

De h ne legyek annyira off a résszel kapcsolatban, nekem is az a bajom, h nagyon látszik h a készítőknek meg van h honnan hova akarnak eljutni (évadon belül persze... amugy nagyrészt fogalmuk sincs) és ha ugy hozza, full motivációval ellentétes dolgokat csinálnak, csakhogy elérjék a céljukat.

És kis spekuláció: (aprócska spoilerek)
    Hátra van még az évadból 9 rész (7+a 2részes évadzáró).
    Ha logikusak vagyunk (és nem mohók), akkor sztem ennyi idő alatt a következő várható. (néhány alkotó nyilatkozatot is figyelembevéve.)
    1. Locke-ot olyan 3-4 rész mulva láthatjuk, kiderül mit csinált az apjával.
    2. Charlie-t eléri a Desmond által jósolt végzete, (értsd vagy meghal, vagy örökre megmenekül - tippem a halál, eléggé jelentéktelen karakter.)
    3. Többet megtudunk a Dharmáról, az évadzáró valószínűleg kapcsolatban áll majd a dologgal.
    4. Még ilyen flashbackkek lesznek:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sorrendben: Juliet, Desmond, Sun/Jin, Jack, Dharma, Charlie. Ebből sztem a Juliet, Dharma és Charlie lesz mérvadó.

Az egyetlen dolog ami felbosszant, az a 2.-ik évadzáró. Nem vagyok én nagy igényű ember, szval csak abban az egy részben történt dolgokra szeretnék választ.
    - Hogy élte túl Locke, Charlie, Eko (r.i.p.), Desmond a robbanást? (Nem érdekel senkit?)
    - Mi lett Michaellel és Walttal? (Vagy az a vészmegoldás, hogy ha cancel van, ő hoznak segítséget és mindenki hazamegy?)
    - Mi a franc az a négylábujju szobor? (És mekkora lehetett?!)
    - Északi sarki kutató állomás? (WTF?! és Miért van ott Desmond nője?)
    Csak ennyi érdekel. Nem nagy kérés.