128px-Dharma-logo.svg.png
  • angelus
    Egyébként arra, hogy mennyire tervezték meg a lostot egy Damon Lindeloffal készült interjú a válasz. Abban engem megvett az ötödik évad végéig. Sajnos csak leírni tudom, mert véletlenül láttam mikor a TVUplayert nyomogattam.
    Azt kérdezték tőle, amit ti is, hogy tudja-e merre tart a dolog, meg van e tervezve ez egyáltalán. A válasza az volt, hogy igen, haladunk előre a történetben, a főmezsgye meg van, és bár néhány változtatás volt (egyes szereplők halála), döntően egy se befolyásolta a cselekményt. Azt mondta hogy az eredeti tervei szerint 5 évad volt megtervezve. Ez a stúdió megváltoztathatja, de ő enyiben képzeli el a történetet. Eszerint is haladt.
    Az első évad volt a Kezdetek. A szereplők bemutatása, a misztikus filing megteremtése.
    A második volt a Bunker évadja. Ebben a farokrész túlélőiről és a bunkerről terveztek mesélni.
    A harmadik pedig az Others évad. Itt ők vannak a középpontban, mert ez az a rész ahol aktív szereplővé kell előlépniük. Ezután elmondta h az évadzárók mindig a következő évad sztorivonalát mutatják meg. Az 1. évadzáró a bunker körül forgott még a második az othersök körül és ez a tendencia a 3-ik évadban is így lesz.
    Erre a riporter trükkkösen megkérdezte hogy miről szól majd az évadzáró, vagyis mi lesz a központi téma a negyedik évadban és az esetleges (záró) ötödik évadban.
    Lindelof minden gond nélkül elmondta h a Negyedik Évadban a Dharma áll a középpontban és erről fog szólni az évadzáró természetesen.
    Utána azt válaszolta h az ötödik évadról sajnos nem tud mit nyilatkozni, mivel nem rendelték meg, de azt mondta, h nem baj h ha lesz esetleg 6ik évad, mivel a történet befejező 5ik szegmense a lezárás, ezeknek a csoportoknak az összeütközéséről szól majd, illetve a megmenekülésről és ez annyira mozgalmas, hogy két évadot is kitehet a történet.
    A riporter rákérdezett, hogy tehát ez (vagy ezek) az évad(ok) lesz(nek) a Válaszok évadja(i). A válasz az volt, hogy igen, ha mindenképp elakarja nevezni. Szval ezzel engem megvett.