Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Love is a name,sex is a game. Forget the name and play the game !!!
Anyától való távozás után reinkarnációt nem fogadunk el!
Anyától való távozás után reinkarnációt nem fogadunk el!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Nem tudjátok mikor adják ki az elsõ évadot dvd-n?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
gondolom amikor elokerulnek az uj tulelok akkor visszaternek a regi utra.
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Persze. Ha összegyûjtesz egy azonos nevû *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükbõl a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
a másik csoport pont olyan sátrakban él mind az õsmagyarok :D
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Mi szeretjük a rejtelyeket, az izgalmat, a mely karaktereket es azok sorsanak aprankenti megismereset, a sziget hangulatat es meg lehetne sorolni.
Valakinek ez sok, vagy nem az, ami neki kell. Van akinek ufok kellenek, meg lövöldözes meg special effectek. Az is rendben van. Neha nekem is kellenek, de nem kizarolag az kell.
más nem is kell nagyon ahhoz hogy az ember megnézzen egy sorozatot
Bazinga!
Nem kötelezö mindig a "divatot" követni. Azert vagy egyen(iseg), hogy magad döntsd el, mit szeretsz es mit nem.
A pacák a sarkörön azt mondta hogy MEGINT ELVESZÍTJÜK biztos azt gondolták ha nem nyomja be desmond a gombot akkor nincsen otthon :D
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása elõtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
Mármint, adta vasárnap az AXN?, mert az FTP-ken nincs fenn...<#szomoru1>#szomoru1>
Bazinga!
Blasta, ha a sorozat szar, senki nem ért egyet veled, mit is keresel itt?
Már annyi idõt elpazaroltál az epizódok megnézésével, akkor mért fecsérled még itt is a drága idõdet?
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |