Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem sok kérdés megválaszolásra kerül, de én mégis arra lennék a legkíváncsibb, hogy mi vezérelte Henryt arra, hogy gyakorlatilag a biztos halálba küldje magát azzal, hogy fogságba esik...
(3.00)
REAL MADRID
A következõben Sun és a hajó körül fognak történni legfõképpen az események.
ZMEOR: Nem, a teljes Lost történetvonal bennevan.
Addigis legyen már kedd: HEROES! :D (azt meg hosszupuska hivatalos heroesfordítójaként fordítgatom - de sajnos egyedül :()
A másik megjegyzésem a filmmel kapcsolatos. Izgalmas, érdekes. bosszantó, de szerintem, pont ez a célja a készítõknek. Aki még nem látta ezt a részét, annak elõzetesen annyit, hogy tényleg nem olyan "Lost"-os mint az eddigi részek, de egy cseppet sem rossz.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
jó rész volt mikor lesz már szerda :DDDDDD
REAL MADRID
http://lostfeliratok.extra.hu -> 3x01 felirat a mi gyártmányunk
ha jol tudom meg mindig chetory és Sunnyboy forditjak.
Persze. Ha összegyûjtesz egy azonos nevû *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükbõl a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
Persze. Ha összegyûjtesz egy azonos nevû *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükbõl a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
ALien
Nagyon jó volt fordítani, és szerintem jóra is sikerült, tökre élvezet ;).
Itt is megköszönném a társaimnak, hogyha esetleg erre járnának: jó együtt fordítani! :D
http://lostfeliratok.extra.hu/
ALien
ha van hol?
kösz
\" A következõ események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhetõ el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ati
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
(A S02-vel le voltunk maradva, egyben szedtem le a full évadot.)
tán vmi titkos sunyi ftprõl szedted és már 04:54kor megvolt? :D (csak így láthattad 36ig :P)
de legalább mostmár tudják h ál-Henry Gale igazi keresztneve Ben (az minek is a becézése? :D)
salieri: estére felirat? azt hittem h csak mi (lost.hu fórumosok) csinálunk majd ilyen hamar :D
elsõ 5perc a tavalyi kezdésre épít, és jobban üt, utána pedig jön a sok-sok kérdõjel. Jack története pedig szokás szerint egy érdektelen szar, de ezvan :)
elõzetes szerint jövõ héten megindul az akciórészleg, jónak ígérkezik ez a pár õszi rész.