Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó volt ez a szezonnyitó, csak megint úgy elnyújtják, mint a második évad elejét.

Remélem sok kérdés megválaszolásra kerül, de én mégis arra lennék a legkíváncsibb, hogy mi vezérelte Henryt arra, hogy gyakorlatilag a biztos halálba küldje magát azzal, hogy fogságba esik...

és az a rész hivatalos vagy vki kreálta?

(3.00)

REAL MADRID

Nem igazán fognak benne szerepelni, inkább csak a 3. részben ami Locke centrikus lesz.
A következõben Sun és a hajó körül fognak történni legfõképpen az események.

ZMEOR: Nem, a teljes Lost történetvonal bennevan.
zmeor
3.00 ban csak a Lost 2 összefoglalása van?

leszarom a konfigod...

Az eleje tényleg odavág, ami meg utána van azt végülis össze lehetett volna tömöríteni 10 percbe, dehát ez a Lost. Mindenesetr mivel a 2. rész inkább Desmondékra koncentrál majd azt hiszem, ezért az megint új izgalmakat nyújthat :). Egyébként ha minden jól megy, ahhoz is csinálunk feliratot és az is kész lesz még este 8 elõtt. :D Ha minden jól megy. De az még soká van :P.
Addigis legyen már kedd: HEROES! :D (azt meg hosszupuska hivatalos heroesfordítójaként fordítgatom - de sajnos egyedül :()

Trucker39
No. Most néztem végig az általad(is) készített felirattal. Egyetlen helyen találtam kicsit "slamposabb" fogalmazást. A többi nekem tetszett.
A másik megjegyzésem a filmmel kapcsolatos. Izgalmas, érdekes. bosszantó, de szerintem, pont ez a célja a készítõknek. Aki még nem látta ezt a részét, annak elõzetesen annyit, hogy tényleg nem olyan "Lost"-os mint az eddigi részek, de egy cseppet sem rossz.

GTheo
Live Together Die Alonet most néztem meg, vmi ultrajó, holnap nézem a 3/01et, egy kérdés, a 2/24 végén amikr felhívják a desmond nõjét h megtaláltuk az a jelenben van ugye?basszus 1 hetet várni mindig egy részre? :S:S::S sok lesz az:S:D

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

áhh thx a feliratot szvsz semmi hiba nincs benne

jó rész volt mikor lesz már szerda :DDDDDD

REAL MADRID

vagy egyszerûen csak a bunkó volt. köszi a feliratot :)

Túlzás, hogy tökéletes, de sztem nem szartuk el azért. Azért fájt kicsit amit mondtál geri, mert még egy rohadt példát sem írtál, hogy mi a rossz benne. És megpróbáltunk inkább magyarosan, mint szóról szóra fordítani...eh. Lehet, hogy tényleg más feliratról beszélünk :D.

Aradebil2
nemtom mien feliratot néztél,de a lostfeliratokon szvsz tökéletes felirat van!

Egyébként lehet nem ugyanarról beszélünk, mert vhol a neten kering egy másik is, ami tényleg elég gánya, "még a mienkhez képest is".
http://lostfeliratok.extra.hu -> 3x01 felirat a mi gyártmányunk

Lehet, hogy nem tökéletes, de én annak örülnék, ha konkrét példát mondanál, h mi a xar benne...<#worship>

Geeryy
nem latom, hogy lenne itt valami is persze lehet, hogy csak rossz a szemem.
ha jol tudom meg mindig chetory és Sunnyboy forditjak.

Persze. Ha összegyûjtesz egy azonos nevû *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükbõl a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

feliratok.hu n ugyenez van....

kill3r21
alapak jo sztem
a léyeget megértjük enyi :)
kill3r21
jovolt az elsö rész de ojan volt az ézésem mindha em is lostot néznék...érdekes de jóóó
Geeryy
öö szerintem ez a forditas gyenge,elmenyrombolo,magyartalan ( mint ha online szotarral keszult volna)Aki minosegit akar varja meg a feliratok.hu-s valtozatot.nem akartam a forditok lelkebe taposni es en meg ilyen szintu forditast se publikaltam,de szerintem itt a gyorsasag a minoseg rovasra ment.

Persze. Ha összegyûjtesz egy azonos nevû *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükbõl a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

valaki nem torrent linket légyszi irjon ha tud
köszönjük szépen hogy közremûkdtél a forditásban, a bk után megis nézem :D

MInden esetre THX

ALien

Jah, egyébként én lennék Kenny :D.

Na, ilyen gyorsan terjednek a hírek? :D:D:D
Nagyon jó volt fordítani, és szerintem jóra is sikerült, tökre élvezet ;).
Itt is megköszönném a társaimnak, hogyha esetleg erre járnának: jó együtt fordítani! :D

na van magyar felirat itt
http://lostfeliratok.extra.hu/

a 3évad 1rész elején mi annak a számnak a cime?

ALien

kill3r21
http://lostfeliratok.extra.hu/ itt lesz elöször asszem a 0. részhez már va magyar felirat
bauer15
most akkor a lost.300.hdtv-lol ehhez nincs magyar felirat?
ha van hol?
kösz

\" A következõ események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

GTheo
Mikorra várható magyar felirat? ha lesz vki belinkeli ide?

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

mint mindig, lostlinks.net

Az eleje nagyon ottvan, elõször azt hittem valami hülyeséget szedtem le, de aztán beindultak a dolgok...:)

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhetõ el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

EmThor
hát én nagyot csalódtam a 3x01-ben :( sokkal többet vártam!

kill3r21
hi all! sztem jo az elsö rész várom a többit! egy kérdés hol találom a 2. rész elözetesét??? mert em találom sehol
PiszkosFred
forom.com-n mar van angol sub is, ha esetleg valakinek segit amig a magyar el nem keszul ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

0 az összefoglaló rész, nem hivatalos

Volt egy 0. rész.(S03.00) Az egy összefoglaló volt. Most van az 1.rész(S03.01) és így megvan a dupla.

Ati

kirol
Akkor összekevertem a 4400-al, bocsi.

dupla részel sozkták befejezni.......

kirol
Nem dupla résszel szoktak indítani?
Most mi történt?

Csacsi
Már csak 20 perc és kezdem én is.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Geeryy
Na megneztem en is.pozitiv csalodas volt.nem tudom, valamiert rosszabbra szamitottam.rengeteg uj kerdes megint mehet az agyalas.

Nem lesznek 1-2 hetes szünetek, csak egy 3 hónapos.
PiszkosFred
Hetente, szerda este van a premier az ABC-n, csutortok hajnaltol/reggeltol kerul fel a netre. Neha vannak szunetek (van hogy par het, vagy hogy hosszabb), akkor altalaban ismetelnek egy-ket reszt, majd jon a kovetkezo blokk az uj reszekkel. Felirat pentek/szombat kornyeken szokott erkezni, altalaban a reteksubon elobb, aztan jon a feliratok.hu-s verzio is, kesobb pedig az egyeb ripekhez idozitettek is befutnak.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Egyébként az ABC milyen gyakran tûzi adásra? 2 hetente v havonta?

(A S02-vel le voltunk maradva, egyben szedtem le a full évadot.)

Magoo
Nekem marhára bejött ez a rész :)
Tonnányi új kérdés :D De istenes :)

Nekem is megvolt akkor.
Http linkek, én is innen szedtem le: http://href.hu/x/1sxx

Öh Fleko milyen netkapcsod van? Bithura 5:04kor ment ki és meg is kell nézni, az 42 perc
tán vmi titkos sunyi ftprõl szedted és már 04:54kor megvolt? :D (csak így láthattad 36ig :P)

jah elsõ 5 perc ütõs, a többi ammeg eléggé töltelék
de legalább mostmár tudják h ál-Henry Gale igazi keresztneve Ben (az minek is a becézése? :D)
salieri: estére felirat? azt hittem h csak mi (lost.hu fórumosok) csinálunk majd ilyen hamar :D

namár töltöm az elsõ részt :D akinek kell a torrentje vegyen fel msn re: [email protected]

nem rossz a nyitány, de nincs tele meglepetésekkel.
elsõ 5perc a tavalyi kezdésre épít, és jobban üt, utána pedig jön a sok-sok kérdõjel. Jack története pedig szokás szerint egy érdektelen szar, de ezvan :)

elõzetes szerint jövõ héten megindul az akciórészleg, jónak ígérkezik ez a pár õszi rész.