Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hawaii-n forgatják a lostot

scorpeeon
Hali! ezen az oldalon találtam egy olyat h ott forgatják a lostot (egészen pontosan itt) és azt kérdezném, hogy ennek mennyi a valóságalapja? Mert nagyon messzirõl mutatják, az alakját sem látni teljesen, bezoomolni nem lehet mert nem olyan részletes. A Prison Break helye is rajta van az oldalon, de azt el is hiszem, biztosan az az a hely, mert azt rendesen be lehet zoomolni és látni minden épületet meg mindent, hogy megyegyezik, biztosan stimmel. De ennél nemtom honnan vették, h pont ott van a Lost, azon a kis pöttyön.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

nah ez majd pörgõsebb lesz :)

akyyy
tegnap mikor mutatták shanon-t meg a muterját ahogy a kórházban közlik vele a balesetet, ott ment el melettük Jack =)

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

PiszkosFred
"Az elsö kepkockak lattan meg mertem volna esküdni, hogy valami hazassagban megcsalt haziasszony..."

Elkepzelheto. De az is nyilvanvalo, hogy Henry es Juliet kozott igencska feszult a legkor. Konyvklubos megjegyzes, a vizes ajtos jelenet, stb. Ennek az ellentetnek tuti lesz kovetkezmenye, es akkor eppen alakulhat ugy a dolog, hogy Juliet "atall" es segit majd megszokni. Bar jelen allas szerint, foleg az utolso kockak alapjan, elegge valoszinutlen, es az a problema ami kettejuk kozott van, eltorpul a mellett, amit "csinalnak" ott a faluban.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Magoo
Szerintem ha valaki elhadja a szigetet akkor az már soha nem jön vissza. Valamiért az a gyanúm, hogy ez a sziget a távolból láthatatlan, mind szemnek, mind radarnak....persze ez csak gondolat. Abból indultam ki, hogy a mágneses teret hogyan haszonsítanák...és a láthatatlanság jutott elõször eszembe. Emlékeztek még a Philadelphia kísérletre? :)
Amúgy várom, hogy felbukkanjon Lock és Ecko. Valamint kíváncsi vagyok mit mond Walt Michael-nek a többiekrõl :)

Hunnenkoenig
A kiscsavo valszeg valami arulo lehet...

noh énis eljutottam a megnézéséig:D
háát az a repülõs rész az elején, mikor szétrobban az zsír volt, aztán jött Sawyer kis jelenete.. áhh bírom ezt a fazont... aztán haladjunk tovább...a víz alat vannak lool, érdekes az, hogy ha víz alatt vannak elég kevés víz ömlött be az ajtón, meg elég lazán becsukták(de ez felejtõs) aztán, ez hogy ketten vannak idelent, egy pdig fent.. akkor a többiek vajon merre lehetnek (ott vannak a "sátraknál"?? hmmm, meg kíváncsi vagyok az a kiscsávó kicsoda és hogy milyen szerep hárul rá..na és persze a többi emberrel mivan, fõleg Eko érdekel:))... na és hogy michael, na vajon michael, szerintem nem hagyta el a szigetet, értelmetlen lenne, mert ha eljutna valahova ahonnan tudna segítséget kérni, akkor már így értelme nemlenne a sorozatnak, szal szentem látjuk mi még õt
Hunnenkoenig
Na megneztem a 3x01-et.

Szerintem tök jok a flashbackek. A resz szerintem jo volt nagyon.

A szöke ribancot az alszent pofajaval meg tudnam taposni. Sajna neha meg en is hiszek neki es szeretnek benne bizni. Neha az az erzesem, hogy ö lesz Jack uj nagy szerelme, ha kiderül, hogy az othersek megis jok es csak azert teszik, amit tesznek, mert nem tehetnek mast valamilyen okbol kifolyolag. A lenyeg, hogy jol jatszik a szinesz csaj.

Mondjuk en biztos nem hagynam, hogy igy gecizzen velem par köcsög.
Ha en lennek Jack helyeben, meg probalnek megszökni es mindenkit kiirtanek a francba, akarmilyen alszenten adja a lesajnalo ribancot.

Mondjuk ami meg erdekes, hogy a francia csaj 16 ev alatt miert nem talalta meg azt az idillis ki falucskat. Annyi idö alatt meg lehet ismerni egy ekkora sziget töviröl hegyire.

Na meg meg az is kerdes, mi az alszent ribanc baja. Elegge szerencsetlen pofaja volt a film elejen....

Az elsö kepkockak lattan meg mertem volna esküdni, hogy valami hazassagban megcsalt haziasszony...

ha vársz begyorsulnak ezek a pubtorrentek is, de még 30k-val is ki lehet seggelni egy évad letöltését pár éjszaka alatt.

Akkor honnan szeditek gyorsan? mert se torrentspy, se sehonnan nem tudok olyan torrentet ami jönne mondjuk 200 k-val.
Az egész ott kezdõdik hogy mi nem nézünk szinkronos Lost-ot.<#worship>
nem

REAL MADRID

#8353 Aki tud erre valamit válaszolni légysz tegye meg.
JaBaRn
Ja azért nincs a banneren a csaj, mert aki csinálta már tudta hogy meghal :)

Tanúlj a szüleid hibájából: mindig használj gumióvszert!

JaBaRn
<#nyes><#finom>

csajt kikellett venni a sorozatból mert hisztis picsa .DDDDD

de jó suna .S

REAL MADRID

JaBaRn
Oks, csak fura hogy a mostohatestvére is meghalt, emg õ is :S

JaBaRn
Aki nem látta még ezt a részt, ne nézzen be ide, nehogy még nekünk kelljen itt spoilerezni :c

PiszkosFred
Egy Lost féle sorozatnál ne hidd, hogy golyóálló bárki is. Fog még érni meglepetés, season 2 és 3ban egyaránt. Ez a szép benne.

:DDDDDDDDD

némelyik ember nemtudja miazhogy spoiler :D

REAL MADRID

akyyy
<#boxer>köcsög

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

JaBaRn
Szar ügy, azt hittem egyik sem fog már meghalni :S

:DDDDDDD

a kis türelmetlen :D

REAL MADRID

vagyis meghalt
megfog hallni
JaBaRn
Shanon meghal a lövéstõl? Valaki írja meg privátba pls.

Szasztok.
Én most kezdtem beszerezni a 2. évadot magyarul. Bár az angolokat se láttam, mert ezeken a torrent oldalakon igaz megvan hdtv minõség meg minden, de 30 k jön és azt
kivárni ..áááá... felejtõs. Most Strong dc rõl szedem a magyar tvtime verziót. Az se a leggyorsabb, de még mindig jobb. Bajom azzal lenne, hogy nagyon torz kicsit a
hang, nem tudom ti észrevettétek-e, eddig az elsõ 3. 2.évados rész mindegyike ilyen volt, remélem a többi nem. Most megmagyarázni nem tudom miben rossz a hang.
Na kiváncsi lennék hogy nálatok is ilyen?
a varázsszó: TORRENT !

www.isohunt.com
www.torrentspy.com
www.mininova.org

és még sorolhatnám...

Csá mindenkinek! Mindenhol látom a hozzászólásokat,hogy megnéztem a 3×01-et és... viszont azt sehol nem írjátok, hogy hol a p ba lehet leszedni azt a k részt,mert má tiszta ideg vagyok,úgyhogy aki leírná nekem a pontos címet ahol letölthetem,nagyon megköszönném! Köszi
Szerintem jó ez, csak kicsit tényleg pöröghetne jobban. Inkább több vmelyest kisebb dolog derüljön ki részenként, mint hogy egy évadba 2-3 ütõs dolgot rakjanak.
A flashbackekbõl Jackéit nem nagyon szerettem, bár ez sztem elég jó volt. Legjobb flashbackjei Locke-nak vannak :). Meg a szigetes flashbackek a jók még. Ha jól tudom, talán lesz ám Rousseau-s flashback is ;) Meg remélem oterséknek is lesz flashbackjük, és akkor majd részben kiderül, hogy mi történt menet közben (nagyon valószínû sztem kb 2 ilyen flashback - mármint szigeten játszódó, mert a második évadban is annyi volt. Bár ha hoznak be új szereplõket, akkor lehet, hogy sajnos õket fogják inkább "reklámozni".)

A 3-4hetente nézel részeket hsz.-re: amíg nincs Lost, addig nézem a többi 24 sorozatomat (sok a szabadidõm :D).

Node az én hibám hogy olyan dolgokat kell megmagyarázni amik teljesen nyilvánvalóak? Elõször az volt hogy miért nem akarta Jack megtudni hogy miért vannak ott. Dehát meg akarta, tény, ott volt a filmen. Most hogy erre külön felhívtam a figelmet az lett a baj hogy miért csak a "mi a fene folyik itt" ment a kedvenc hõseintõl, hogy téged idézzelek. Node újra csak tény hogy nem ennyi volt, meg is akart szökni (plusz Sawyer is), ez is tény, ez is ott volt a filmen. Nem elfogult vagyok, csak felhívom a figyelmed arra hogy az álláspontod akkora oritális figyelmetlenségekre épül amit nem is tudom hogyan lehet elõhozni ha tényleg láttad a részt. Ha olyan dolgokat is megkérdõjelezel ami teljesen nyilvánvalóan ott van a képen akkor végképp nem lehet veled vitázni tényekre alapozva.
Merthogy egyébként lehetne mondani olyan példát ami a te mondandódat támasztja alá és nem röhelyes azonnal: miért nem akkor tette fel a kérdéseit Jack a nõnek mikor a korkán volt mindkét keze? Ha valamikor, akkor abban a pár percben esetleg kaphatott volna válaszokat. Ez az a pont ahol tényleg megállna amit mondasz.

Az általános véleményedet meg megértem, csak az az idegesítõ benne hogy pl. ez a rész egy tökéletesen átlagos rész, évadonként 15-20 ilyen van. Eddig is így volt, ezután is így lesz valszeg. Ez azt jelenti hogy még 15-20 hasonló fikahullám várható az évad végéig, miközben a sorozat színvonala nem esik, bízunk benne. Minden olyan nézõnek aki megérti és elfogadta hogy a lostban fontosabb a szereplõk háttere mint a konkrét események, az ilyen fikázásokból annyi jön le hogy "na még mindig nem értem mi a lényeg, mondják meg a végét és kész". Én is néztem pár sorozatot amiben menet közben csalódtam, leálltam vele és kész, de nem idegesítettem a topicja olvasóit azzal hogy ezt minden egyéb érdemi tartalom nélkül odavágjam.
Mindez nem vonatkozik arra az esetre hogy becsúszik egy-egy valóban gyenge rész, az teljesen más tészta.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Dynamic
Mondhatnám én is, hogy ez meg tipikusan a meg tudok mindent magyarázni valahogyan reakció.Az elfogultság sem jobb.Illetve az sem jobb ha valaki tûzzel-vassal védi vagy megpróbálja igazolni a legnagyobb banalitásokat.Akárhogy is nézzük, természetellenes reakció, hogy csak egy "mi a fene folyik itt" meg egy két kósza célozgatásra "fussa" kedvenc hõseinktõl.De mindegy errõl kár is lenne vitát nyitni, hogy mennyire volt életszerû, mert ez tényleg apróság és ez a dolog igazából csak azért idegesített, mert ezzel a hamis reakcióval nyílvánvalóan aszisztálnak ahhoz, hogy minél késõbb derüljön ki minden.És, hogy a sorozat eddig is ilyen volt?Tudom, nem is mondom, hogy az újdonság erejével hatott, csak már belefáradtam.
Ha nem lenne flashback, nem tudtuk volna meg, hogy mi miatt szokott vissza Jack apja a piára...

"A fél karomat rá mertem volna rakni már az 5. perc után, hogy SEMMI a nézõ számára használható dolgot nem fognak mondani az othersek, csak ostoba, semmitmondó csevegések lesznek 40 percen keresztül." - Nehéz volt megtippelni, elvégre eddig se mondtak semmit akármikor is futottak beléjük. Most az a baj hogy az eddigi nyilvánvaló természetükkel ellentétesen nem dumáltak ki mindent egy részben?

"Idegesítõ Jackék reakciója is.Én biztos szeretném megtudni, hogy kik õk, miért tartanak bezárva ilyesmi...ehelyett csak üres az fecsegések és moralizálások mentek." - Tényleg, végülis nem kérdezett rá konkrétan (pl. a 22:30-nál)annak tudatában hogy eddig sem kapott egyiktõl sem érdemi választ, meg nem próbált meg apróságokat megtudni a nõtõl (ki figyeli, mire való a gomb, ésatöbbi) ha már a fontosabb dolgokra nem válaszolt.

Komolyan mondom ha már fikázzuk a sorozatot mert ugyanazt adja amit az elejétõl fogva amikor még éltünk-haltunk érte, legalább ésszel csináljuk már.:)
Egy ideig csak röhejes a dolog, aztán már szánalmassá válik.
Ezt nem kötekedésnek szántam meg nem csak neked, de szvsz a sorozat egy cseppet se változott etéren az elejétõl fogva, és valszeg nem is fog. Ha valakinek nem tetszik akkor ne nézze, de térden állva könyörgök hogy ne járjon ide minden egyes rész után sírva akár a 5-10-x. évad végéig vagy bármeddig tart hogy milyen szar rész volt a legutóbbi.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Dynamic
A fél karomat rá mertem volna rakni már az 5. perc után, hogy SEMMI a nézõ számára használható dolgot nem fognak mondani az othersek, csak ostoba, semmitmondó csevegések lesznek 40 percen keresztül.Idegesítõ Jackék reakciója is.Én biztos szeretném megtudni, hogy kik õk, miért tartanak bezárva ilyesmi...ehelyett csak üres az fecsegések és moralizálások mentek.
Dynamic
Na jó, az elsõ rész megnézése után, azt hiszem ezt az évadot is úgy fogom nézni mint az elõzõt:3-4 hetente megnézek egyszerre 3 részt.Ezt a "látszólag történik valami, de valójában semmi nem történik" rétestészta nyújtást csak így lehet elviselni.
Nick01
eleje jó volt(3perc) aztán szinte nem történt semmi ,jobbra számítottam ,fõleg az elsõ 4 perc alapján. Feltesznek egy kérdést ,és a válasz helyett feltesznek még egy kérdést ,és akkor a nézõ elfelejti a régebbi kérdést ,csak az ujakra koncentrál:)és huzzák ,huzzák a sorozatot. 2 évadon keresztül nem adtak választ pár kérdésre,csak ujjabb kérdéseket adtak.
csacsi : valahol olvastam h a 3. évadban több flashback lesz mint a mint az elõzõ évadokban
gondolom hogy others flashback-ek lesznek :)
nem volt vmi jó ez a rész :(

Ha nem lenne flashback akkor nem tudnánk eléggé azonosulmi a szereplõkkel nem értenénk motivációikat.
Az viszont igaz, hogy a brazil szappanoperák dramaturgiájából is bõven táplálkozik a sorozat.. vagyis nyújtsuk amig lehet.

GTheo
Nem a legjobb volt az elsõ rész...Jobbra vártam, nembaj remélem a következõ jobb lesz, Lockékra vagyok kiváncsi mi van velük :P

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Csacsi
Nem értem a sok nyavajgót. Eddig más sorozatot néztek? Eddig is tele volt flashbeckkel az egész, és ezután is tele lesz, hála az égnek. Féashback nélkül ez a sorozat nem érne semmit.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

flashback..szerintem is kellenek a sorozatba, es egyetertek azzal, hogy igy ismerjuk meg jobban a szereploket, de ha jol megnezitek a ket szokesi kiserleten kivul nem sok minden tortent, es ha mondjuk a reszek fele a szigeten zajlodik, akkor abban sem sok minden tortent most...

es igen, valami naluk is nagyon megvaltozott...es ez erdekel engem is...meg az is, hogy mit fog majd csinalni a csaj, miutan szolltak neki, hogy eszleltek a magneses teret ugye a sorozat vegen..

http://teddike.freeblog.hu

ebben a sorozatban az a jó hogy tele van kérdésekkel :)

REAL MADRID

PiszkosFred
Oh, dehogy. Lesznek meg itt akkora fordulatok, hogy ihaj. Es nem a jelent (szigetet) nezve, hanem a flashback-eket ;]

precision
Azthiszem az elsõ 2 évad alatt a kismillió flashbackbõl már megismertük a szereplõket...

Bazinga!

PiszkosFred
Csakhogy az egy dolog, hogy "kit" latsz a szigeten. Hogy valojaban megismerd az embert, ahhoz kell a tortenete.

Juliethez annyit, hogy nekem bejott a szerepe. Nagyon varom, hogy mit hoznak ki belole. Ahogy azt is, mi az oka hogy ennyire ellensegesek Ben/Henry es Juliet egymassal.

De amit a legjobban varok mar, hogy a kezdeti kepsorok (repcsi lezuhanasa) es a tortenet jelenlegi 60-70. napja kozott mi tortent az Others-el, mert valami nagyon megvaltozott naluk is.

precision
ha kihagynák a nyamvadt flashbackeket akkor talán pörgõsebb is lehetne

Bazinga!

En igazabol kicsit ideges lettem, miutan megneztem az elso reszt, nem tudom miben remenykedtem, talan azt vartam, hogy a prison break hez hasonloan porgosebb lesznek az esemenyek, de eddig csak a kerdesek vannak bennem...semmi mas...persze tudom, 22 reszre el kell nyujtsak a sorozatot..de akkor is, lehet jobban orulnek, ha porgosebb lenne a dolog!

http://teddike.freeblog.hu

precision
Nemtom ti hogy vagytok vele, de nekem ez az uj nõi szereplõ aki Jack -el van annyira unszimpatikus. Ott vigyorog meg minden, közben pedig milyen paraszt már. Beletaposnék az arcába. Fura, eddig egyik "gonosz" szereplõvel szemben sem éreztem így, de ez a nõ annyira irritáló...
Amugy maga a rész semmitmondó volt, megint a k*rva flashbackek, komolyan mondom már a tököm kivan velük. Mindenesetre nézni fogom, de semmilyen elvárásaim nincsenek a sorozattal kapcsolatban. Csupán csak már érdekel hogy mit fognak kihozni ebbõl az egészbõl. Már már százhoz közelít a megváloszaltlan kérdések száma, de mit számít az, amíg nézik az emberek, addig el lehet adni. Na sebaj, majd a 8. évad végén talán választ kapunk valamelyik kérdésre.

Bazinga!