Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sztem majd lesz egy epizód amiben láthatjuk, hogy mi történt a bunker felrobbanása után. Mert szerintem történt egy rakás dolog, csak valahogy kitörlõdött az agyukból.
Bazz....Boone-t még hányszor hozzák vissza? :D
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
De a lényeg, hogy a kérdés jó, de a készítõk direkt nem foglalkoztak ilyen apróságokkal, illetve ezek bemutatásával, rábízták a nézõre, hogy mit gondol ;]
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"
vagyis hogy a nõk honnan szereznek tampont O_o
REAL MADRID
Lement tegnap a harmadik rész, vagy csak jövõ héten lesz? Nem tudom követni, hogy mikor hagynak ki 1-2 hetet. :)
pffff, lol
esetleg mert most adják, és csak 2rész van
ma néztem meg az s2 utolsó részét hááthh...
eléggé érdekes :D az a kár hogy a s3-t nem tom honnan lehetne leszedni :)
az a kár hogy a 3. évadba már csak 3 rész van ?! :S
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"
Bazinga!
És mivel Jack is a bunkerben élt sokáig, neki is volt alkalma borotválkozni, vagy hajat vágatni ez alatt a közel 70 nap alatt.
#szerintem
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
én most a harmadikban azt bírom, hogy abszolút kiszámíthatatlan, nem tudni, hogy mi lesz a köv. jelenet, a köv reakció.
2évad? pffff amikor egy ávad kitesz 2dvd-t, ha divx, neked nem abba kell, ezé nagyon sok lenne:DDXD
Az Eureka cimü Sci-Fi Chanel-es sorozat honlapjarol. Egy fake webshop olyan itemekkel, amik "Made in Eureka"
"Is the wait for the new season of Lost slowly killing you? There's no waiting with the TemporalVision Monitor — just use the special +/- Time buttons on the remote to advance the day, week, month or year to tune in to the yet-to-be-produced show you want to peek in on."
folyt.: "A" variáns: felhalmoz mégtöbb kérdést és mégtöbb rejtély és nem csinálják tovább és fejezzük be mi ahogyan akarjuk
"B" variáns: fény derül a sok titokra és befejezõdik
szerintem "A" lesz
<#hehe>#hehe>
leszarom a konfigod...
1ébként ha megfigyeleitek az elsõ évado mindenhol vannak jelek és csak a második évadnban értjük meg szal minden résznek van valami mondanivalója csak megkell találni
Amíg lesz nézettség, ne várj mindent lezáró válaszokat ;] Gyõzd meg az amcsikat, hogy ne nézzék, az ABC majd leállítja, és akkor kapsz választ - talán - a cancel elõtti 2-3 részben ;]
Ilyet soha nem mondtam :) Reménykedem hogy ez az utsó évad, ennyi. :D
Bazinga!
Kijavítanálak: te ezzel nem rosszat írtál a sorozatról, hanem teljességgel feleslegeset. Összefoglalva az az álláspontod (meg vannak még páran ezzel így) hogy baj hogy nem árulnak el mindent egyszerre, ugyanakkor azzal is tisztában vagy hogy akkor vége lenne a sorozatnak, amit nem szeretnél. Akkor most a sorozatban van a hiba? vagy azokban akiket zavar hogy teljességgel feleslegesen kell ugyanezt részrõl részre több hozzászólótól is olvasni? Vagy egyszerûen ezzel az állásponttal van a hiba? Szvsz elég egyértelmû a válasz.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
de bocsánat hogy rosszat merészeltem írni a sorozatról <#zavart1>#zavart1>
Bazinga!
Ügyes vagy hogy rájöttél és megosztottad velünk! Minden sorozat errõl szól képzeld, csak máshol nincs miért nyújtani a dolgot hisz úgyis arra kiváncsi a tömeg hogy Marissának sikerül-e meghódítani James szívét. Ha megnézed ugyanúgy telerakják idétlen csavarokkal az összes többit is. Amialatt ezt a topikot nézegeted elmehetnél moziba, ott egybõl kiderül minden és nem kell várnod.
Én leszarom hogy mennyit keresnek a készítõk, meg is érdemlik hisz toppos a sorozat, és úgylátszik a marketing-csel is jól mûködik hisz te is megnézed hétrõl hétre.
Azért voltam ilyen ingerült mert már idegesítõ hogy mindenki itt sírdogál hogy "jajj. megint nem derült ki semmi..". Ha így állsz hozzá akkor ne csodálkozz hogy szenvedsz!