Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hunnenkoenig
Viszont mutattak a kitört ablakot, amin egy kisebb allat siman befer.

Amugy nem igazan erdekel Kate. Engem Jack uj baratnöje jobban erdekelne :-))

Hurley

Anyától való távozás után reinkarnációt nem fogadunk el!

Hmm. Tehát akkor az a dagi fickó is emiatt haluzott! (most hirtelen nem jut eszembe a neve).

SötétBarom
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem tiszta nekem annyira ez a köd dolog.. Nem tudtam eldönteni, hogy haluznak-e tõle, vagy tényleg valami paranorm dolog. Pl hová tûnt Yemi holtteste? Vagy amikor elõször odament Eko a géphez már akkor is haluzott??? Akkor viszont nem lehet nála a kereszt.. Az meg hogy az állatok elhordták azér nem frankó, mert amikor Eko megpróbált bejutni a roncsba, egy böszme sziklát kellett odébbrakni.. Szal neméttem.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Hmmm, nekem nem. Vmi szellem vagy mi?

Challanger
Áhh! Miért?! Eko volt az egyik legnagyobb tag. Azért remélem Sawyer meg Locke bácsi bírják még egy jó darabig. Amúgy jó rész volt, bár nekem az elõzõ jobban tetszett, de itt legalább végre megtudtunk egy kevés infó a füstrõl.
SötétBarom
Add fel.. ;D

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Hunnenkoenig
pfff.... addig meg sok viz lefolyik a dunan, azonkivül ismerjük az ilyen hollywood hazassagok atlagos idötartamat...

loáááál😄

magus
na most egy pillanatra leálltam hesszelni Charliet-.-

LasDen
a leleplezõ kép:

😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Hunnenkoenig
Ezt nem mondod komolyan... pff... abszolut nem illenek össze, es szerintem nem is fog sokaig tartani. Ez olyasmi, hogy a hosszu forgatas alatt ugye nincs nagyon mas lehetösegük es ezert altalaban kialakulnak ilyen kapcsolatok. Tapasztalatbol ismerem a helyzetet. Van egy mondas erre mifelenk: "A vagoszobaban veget er a szerelem".

hoppsz, ez spoilernek számított? ;D

a legszörnyûbb hogy a valóságban azzal a "csicska" Charlieval jár 😮

vki férfiasabbat érdemelne szerintem ... 😊

Köcsög Sawyer, Kate-et én is blokkolnám😄

kill3r21
Hát a promo az odabasz..ugynézki lesz sex sawyer és kate között...hmmm 😄
kill3r21

Sajnálom Eko-t nem tudom mér ölték meg!!
nem volt ma új rész, összefoglalót adtak.

elég egyértelmû, hogy mi 😊

egypszichonauta
ami ma volt a tvben az hanyas rész?fontos lenne(mutternak megígértem hogy felveszem persze elfelejtettem,mos tmeg tölthetem le me különben kiherél)köszi

grebber
Kurva kivácsi vagyok hogy mi az a fekete szarság ami gyilkol.

Next PC upgrade: 2022

passatgt
azzistenitmárnekihogyállandóanilyenösszefoglalásosizétnyomatnak:C

ezt megszívtad :|

Casper007
Végre péntek! Már alig várom a legújabb részt!

Hello World!

www.lostfeliratok.extra.hu

vagy valaki nem tudná elküldeni?
húú lécci nyomjatok má egy linket felirat ügyben mer a www.feliratok.hu-ról nem lehet letölteni az 1.rész feliratát nincs másik link?
LasDen
nah ez a rész nyagyon bejött......végre...de sajnálom Mr. Ekot...a 2 új karakter engem annyira nem zavarnak......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

PiszkosFred
google.com

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

seriesfanatic
Pff megnéztem végre az 5. részt meg a 6os promo-t
Tuti az lesz majd hogy megzsarolják Jack-et hogy, ha nem sikerül a mûtét akkor megölik Kate-t vagy Sawyer-t.
amúgy eszméletlen volt az 5. rész szerintem EDDIG tényleg az évad legjobbja, ja és sajnlom Eko-t

tod én linket szeretnék kérni
Csacsi
Pont ez a baj az internettel, hogy néha az embernek olvasni is kell, meg az eszét használni. Ezért nem netezek, csak ritkán 😄

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

mukika
úúúú mostanában létrehoztak valami új dolgot... mi is a neve? talán az internet? meglehet... szóval elvileg azon mindent megtalálsz, ha ügyesen keresed, és használod az eszed. talán ki kéne próbálnod.

császtok nem tudja valaki honnan lehet lszedni a 3.évadot?
Csacsi
Majd biztos kiderül....2 évad múlva 😄

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

shevy
Akit a tv-ben néztek Lockeék, az a kalóz, az ki volt?

8793: szerintem a "nem veszi észre senki" arra vonatkozott, hogy a fekete füst, na meg ugye a szörny aki kirángatta a pilótát voltaképp egy és ugyanaz azokkal a "látomásokkal", akikkel majd mindenki találkozott már... erre a legfõbb bizonyíték "Yemi" utolsó mondata...

odabaszott ez a rész!!! egyre jobbb
bazz a lostnak 2évad kellett ahhoz, hogy olyan sorozattá válljon, amely felfér az 5ös toplistámba😊)

lehetett tudni, ki fog meghalni, ez a fekete füst meg nemtom mi
ha jól láttam akkor Sawyer és Kate?😄D

a promo után meg bazz ááááá

jah ez a két szereplõ pffff, fõleg a srác, nagyon gyenge, a szerepe is meg az alakítása is
és pont egy szõke jön rá a dologra a bunkerban, pedig ottvannak az iq-k vele...... ...😄D
magus
Azt mondták, hogy jajjde meglepõdünk azon ki hal meg, hát nem...

amúgy kiderülhetne lassan, hogy mi ez a fekete füst, brutális volt ez, hogy ez volt rá a kommentje Yeminek (?)

szõke csaj meg Ben eszméletlen, döntsd el, hogy trükk-e vagy nem...

2 új szereplõ, tök feleslegesek, csak hangulatromboló, mintegy népként szolgálva mennek, és magyarzzák a történéseket, áh...

(tökre örültem, hogy végre sikerült észrevennem a fekete füstöt, még az elején, 13:51-kor, vhol olvastam h sokszor benen van csak nem veszi észre senki, erre az egész rész errõl szólt)

SPOILER

A vége szenzációs volt... nincs is mit hozzáfûzni... azt hiszem Bernard kezdhet félni, mint a farrész utolsó mohikánja...

precision
SPOILER!!! SPOILER !!!

Huhh ez a rész kellett, úgyértem kezdtem közömbössé válni a sorozat iránt, csak a végkifejlet miatt néztem, de ez a rész jó volt. Ez a fekete füst izé azért zavar, de végülis "misztikus" sorozat, nehezen, de lenyelem. Eko -t sajnálom. Azon gondolkodtam, hogy ha megbánja a büneit Yeminek (vagyis a 'füst' -nek) akkor is megölte volna e? Valszeg igen, de azért nem olyan biztos. Mind1, ezt már sosem tudjuk meg...

Bazinga!

PiszkosFred
Huh... kemeny telunk lesz, akkor is, ha csak fele olyan jo lesz ez a "finale", mint a promo... ;]

PiszkosFred
http://lostfeliratok.extra.hu/-n ott a szokasos csutortok esti magyar sub.

ha lesz magyar felirat, akkor valaki linkelje be pls.
Megnéztem angolúl, de kb a 80%-át értettem, ezért megnézném felirattal is.

nekem az angol elég lenne 😊

du/este mar szokott lenni... 9 korul meg magyar.... valahogy igy... 😄

Mikor jön ki az angol felirat ?

ok