Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amugy nem igazan erdekel Kate. Engem Jack uj baratnöje jobban erdekelne :-))
Anyától való távozás után reinkarnációt nem fogadunk el!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
😄DD
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
vki férfiasabbat érdemelne szerintem ... 😊
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
amúgy eszméletlen volt az 5. rész szerintem EDDIG tényleg az évad legjobbja, ja és sajnlom Eko-t
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
bazz a lostnak 2évad kellett ahhoz, hogy olyan sorozattá válljon, amely felfér az 5ös toplistámba😊)
lehetett tudni, ki fog meghalni, ez a fekete füst meg nemtom mi
ha jól láttam akkor Sawyer és Kate?😄D
a promo után meg bazz ááááá
jah ez a két szereplõ pffff, fõleg a srác, nagyon gyenge, a szerepe is meg az alakítása is
és pont egy szõke jön rá a dologra a bunkerban, pedig ottvannak az iq-k vele...... ...😄D
amúgy kiderülhetne lassan, hogy mi ez a fekete füst, brutális volt ez, hogy ez volt rá a kommentje Yeminek (?)
szõke csaj meg Ben eszméletlen, döntsd el, hogy trükk-e vagy nem...
2 új szereplõ, tök feleslegesek, csak hangulatromboló, mintegy népként szolgálva mennek, és magyarzzák a történéseket, áh...
(tökre örültem, hogy végre sikerült észrevennem a fekete füstöt, még az elején, 13:51-kor, vhol olvastam h sokszor benen van csak nem veszi észre senki, erre az egész rész errõl szólt)
A vége szenzációs volt... nincs is mit hozzáfûzni... azt hiszem Bernard kezdhet félni, mint a farrész utolsó mohikánja...
Huhh ez a rész kellett, úgyértem kezdtem közömbössé válni a sorozat iránt, csak a végkifejlet miatt néztem, de ez a rész jó volt. Ez a fekete füst izé azért zavar, de végülis "misztikus" sorozat, nehezen, de lenyelem. Eko -t sajnálom. Azon gondolkodtam, hogy ha megbánja a büneit Yeminek (vagyis a 'füst' -nek) akkor is megölte volna e? Valszeg igen, de azért nem olyan biztos. Mind1, ezt már sosem tudjuk meg...
Bazinga!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Megnéztem angolúl, de kb a 80%-át értettem, ezért megnézném felirattal is.