Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ne haragudj, de te is elég nagy birka vagy, ha arra sem vagy képes, hogy egy szöveget normálisan értelmez!

én a Commander vagyok én

Háháá...akkor az a pasi...AZ a pasi..nem ismertem fel..olyan régen láttam már <#mf1>Amúgy tenkjútenkjútenkjú <#worship>

Ringat a víííííííz!

Mayday
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hat ebben a reszben a Claire megtudta, ki is az apja. Es ez a semely egyben Jack apja is. Csak egymasrol nem tudjak meg.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Nos..lehet túlzottan szõke vagyok, de nem vágom mijezakijeza testvér dolog..Lehet átaludtam pár percet?<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Ringat a víííííííz!

LasDen
volt má szó róla és talán pont winnie mondta, hogyha jól megy akkoris nem valószínû, hogy a fejesek hagyják, hogy befejezzék, hanem akkor odaadják egy másik csapatnak akik viszik tovább

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

osztom a velemenyed!

http://teddike.freeblog.hu

precision
/OFF ON/

Nem szoktam beleszólni az ilyen személyes vitákba, meg nem is célom winnie -t védeni, mert nincs rá szüksége, DE...

Nemtom mi bajod van vele, nem kevés ideje foglalkozik a sorozatokkal, a sorozatjunkie oldala pl egész jó, nemtom ismered e, majd nézd meg.

Ehhez a nem tudják elõre hogy mi lesz dologhoz csak annyit Mr. Mindenkinél Mindent Jobban Tudó, hogy a legtöbb sorozat úgy készül, hogy legyártják a pilotot, levetítik, ha jók a nézettségi adatok, leadják az elsõ évadot. Évad közben már kiderül, hogy mennyire népszerû a sorozat, és a készítõk a nagy dohány reményében új évadot, esetleg új storyline -t írnak. Lásd PB. Meg jópár amerikai sorozat.

Szóval nemtom kinek érzed magad, de 0 tudással beszólsz egy nemgyengén sorozataddict embernek, aki tényleg tisztában van a dolgokkal. Kezd átmenni szánalmasba a dolog.

/OFF OFF/

Bazinga!

ancsie18
Láttátok már Youtube-on a 70 részbõl álló Dharma Foundation filmet? Van benne szó a tengeralattjáróról is...

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

scorpeeon
Hát, sztem már el kellett h döntsék a végét, hogy mire megy ki az egész, túl sok rejtély van már ahhoz h ne legyen kitalálva h mi lesz a vége sztem 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Mostanában olvastam egy cikket a Lost-ról amiben azt írják hogy 4 évedos lesz a Lost szóval már csak egy van hátra.Mert szakértõk szerint egy ilyen "rejtélyes-misztikus" sorozatot max 100 részig lehet húzni.
Az is volt benne hogy az írok most írják a 4. évad végén és tényleg egy kicsit bizonytalanok még a sorozat végkimenetelét illetõen.
Hogy ez mennyire igaz azt nem tudom,mindenki dötse el maga mit hisz el belõle.😊
Én speciel elhiszem
Én nem értek a sorozat készítéséhez, és nem is vagyok szakmabeli mint ahogy ezt a munkanélküli winnie gyerek állítja magáról, de eléggé valószínûtlen, hogy ne tudnák, elõre (akár több évadra), hogy mi lesz a történet...

én a Commander vagyok én

Mayday
De, tudjak.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Jack átált az others-ekhez... <#gunyos1>

én a Commander vagyok én

lele
lényegtelen...valószinûleg a jövöben az othersek felhasználják ezt az információt és lesz belõle kavar

shevy
féltestvérek csak

espio
2 hónapja kezdtem ráharapni a sorozatra... Állati jó. Nagyon eredeti és nagyon maradandó. De sztem a történetírók sem tudják mi lesz a történet vége, de zseniálisan húzzák. Engem a harmadik évad elején sokkolt az hogy családi házban éltek a szigeten a "többiek"...

Talán a vége nincs megírva még...

NeoMaN
Úristen ez a sorozat egyre gázabb....
Tesvérek LOL
:FDDDDDDDD

Ja bocsi,rájöttem😊)
Hello!

A lost 3. évad hány részes?
Szeritem 12 és ha jól láttam megint lesz olyan dupla epizódos Lost hétvége.
Így van?Ha nem légyszi javítsatok ki.
lele
lehet hogy nem jelent semmit hogy megköszönte. seimán csak gunyos megjegyzés lehetett és utána halt bele.nem tom. szerintem az egész egyre furcsább de remélem összeszedik már magukat az északi sarkon a ruszkik és csinálnak valamit mert róluk rég volt szó 😄 ugyan ez a desmond csajával is. és a micheal familia.
valószinü kiderl hogy jack és a clare tesók, csak a jövöben az othersek fognak élni ezzel az infoval

LasDen
és 10 év a szigeten elég fusztráló lehet....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
talán Ben nem engedte el

szimida
<#nevetes1> Biztos csak annak lesz baja, aki a két oszlop között áll<#nevetes1><#nevetes1>

Intel Core2Quad 2.4GHz,LGA775,ASUS P5KPL alaplap, 2 GB DDR2 memória, Samsung 160GB SATAII, Samsung SH-S182D/BEBN DL Supermulti DVD+/-RW,Leadtek NVIDIA GeForce 8800GT 512MB,

Grove4
AMúgy azt nem értem hogy amikor Locke átlökte a félszemû faszit a "kerítésen" akkor azt a hangot csak azon az oldalon hallják ahol a félszemû csóka állt?Nem értem Lockeék mért nem halloták és ha halloták akkor mért nem lett semmi bajuk?Az a kerités korlátozza a hangot?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Veled nem lehet normálisan elbeszélgetni.Jelent valamit de sztem nem azt, amúgy michaelék akkor hogy mentek el a szigetrõl,meg mondték hogy egy tengerelattjáróval közlekednek.Jah azembejutott h mit jelent talán hogy megköszönte hogy megölték azt jelenti hogy 11 év után az ember inkább meghal minthogy ott maradjon a szigeten.Énszerintem

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Értem, akkor nem jelent semmit, hogy megköszönte, hogy megölték... hát erre örögem nem tudok mit mondani. Inkább nézzél barátok köztöket! <#szomoru1>

én a Commander vagyok én

Grove4
Ha félszemû tudja akkor juliett nek is tudnia kell mivel a félszemû is others.

Talán mert nem tudja, hogy az egy mód rá?

én a Commander vagyok én

Grove4
az sztem nem jelent semmit.Tudta hogy elõbb utóbb megölik.Szerinted akkor Juliett mért nem öli meg magát ha csak így lehet kijutni?Õ ki akar jutni.

Mert megköszönte a félszemû...

én a Commander vagyok én

Grove4
EZt mibõl gondolod?

GTheo
Az a Tom kül szerintem az 1ik legszimpibb a többiek közül...Ben, talán juliet szimpi még és Tom...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Szerintem most már 100%, hogy tényleg egy módja a szigetrõl kijutásnak, ha ott meghal az illetõ...

én a Commander vagyok én

Grove4
Asszem még lesz 4 évad is azt nyilatkozták a lost készítõi, ha izgalmas lesz(olyan mint a 11-12. rész)akkor nincs ellene kifogásom,de ha csak húzni fogják akkor elég silány lesz.

lele
nah locknak meg jön az esze és keresi a tengeralatjárót... régen beszéltük hogy van nekik tengeralatjárojuk...hááát télleg van azzal nyulták le a vitorlás hajót is. meg kiváncsi leszek...

lele
thx már utánanéztem 😄
nagyon örülnék ha végre lelenne zárva ezzel az évaddal...nem?

Grove4
Ittvan nézd meg.

lele
itt az akérdés lockék mit fognak csinálni 😄 Sztem elkapját õket és jack küzdeni fog értük. Vagy nem. Tul sokat tudnak és jack fogja õket megölni 😄

LasDen
mikor másodszor dobta neki a labdát Tom aztihttem beesik a bokrok közé Lockeékhoz... 😄

Gerbill
Én eleinte azt gondoltam, hogy a következõ rész arról fog szólni, hogy mivel állították át Jacket, csak aztán láttam a köv.rész promoját. De szerintem biztos lesz róla szó, vagy valahogy megmagyarázzák szerintem.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Grove4
Igen, ez egy dolog,de ismered Jacket hogy milyen még akkor sem akart segíteni amikor Juliette kérte rá, szóval szerintem is furcsa ez a nagy barátság.Nem tudom mi van az othersek kezébe, ami miatt edig még mindenki akit elraboltak összebarátkozott velük(nem tudom értelmes e ez az uccsó mondat 😊)

Gerbill
Amikor Ben-t mûtötte már akkor is elég barátságos volt a fickó akivel focizott, még be is mutatkozott, azthiszem Tom.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Grove4
Érdekes volt a 12. rész ez kétségtelen,de a kövi 2 még jobb lesz.Apromoban vmi ojasmit hallotam hogy a kövi 2 részben meg fogjuk tudni Locke "teljes" történetét, és a promo is jó volt.nézzétek meg a youtubon.

Vanek
azért kivancsi vagyok,mi lehetett az,amitõl egy nap alatt puszipajtás lett az átörszökkel

R U Ready?!?!? ...broken soul...

szimida
De legalább nem írta le, hogy ki az... És ha jól tudom, csak féltestvérek. Ugye?

Intel Core2Quad 2.4GHz,LGA775,ASUS P5KPL alaplap, 2 GB DDR2 memória, Samsung 160GB SATAII, Samsung SH-S182D/BEBN DL Supermulti DVD+/-RW,Leadtek NVIDIA GeForce 8800GT 512MB,

szimida
Nemár! Komolyan?!<#nevetes1> Ezt megnézem!

szimida
Ez a 12. rész nem volt annyira izgalmas... Remélem a köv-ben már történik valami érdekes dolog! Ez a testvéres dolog nem annyira érdekel... Sztem Jacknek nem mosták ki az agyát, én a helyében ott maradnék az ádörszökkel!<#vigyor><#vigyor><#vigyor>

LasDen
mivel most derült ki....

én nézem foyamatosan a sorozatot, de nemis tutam hogy van tesoja

lele
ezt nem kellet volna spoilerezni? na mind1 =)