Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én a Commander vagyok én
Ringat a víííííííz!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Ringat a víííííííz!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
http://teddike.freeblog.hu
Nem szoktam beleszólni az ilyen személyes vitákba, meg nem is célom winnie -t védeni, mert nincs rá szüksége, DE...
Nemtom mi bajod van vele, nem kevés ideje foglalkozik a sorozatokkal, a sorozatjunkie oldala pl egész jó, nemtom ismered e, majd nézd meg.
Ehhez a nem tudják elõre hogy mi lesz dologhoz csak annyit Mr. Mindenkinél Mindent Jobban Tudó, hogy a legtöbb sorozat úgy készül, hogy legyártják a pilotot, levetítik, ha jók a nézettségi adatok, leadják az elsõ évadot. Évad közben már kiderül, hogy mennyire népszerû a sorozat, és a készítõk a nagy dohány reményében új évadot, esetleg új storyline -t írnak. Lásd PB. Meg jópár amerikai sorozat.
Szóval nemtom kinek érzed magad, de 0 tudással beszólsz egy nemgyengén sorozataddict embernek, aki tényleg tisztában van a dolgokkal. Kezd átmenni szánalmasba a dolog.
/OFF OFF/
Bazinga!
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Az is volt benne hogy az írok most írják a 4. évad végén és tényleg egy kicsit bizonytalanok még a sorozat végkimenetelét illetõen.
Hogy ez mennyire igaz azt nem tudom,mindenki dötse el maga mit hisz el belõle.😊
Én speciel elhiszem
én a Commander vagyok én
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
én a Commander vagyok én
Talán a vége nincs megírva még...
A lost 3. évad hány részes?
Szeritem 12 és ha jól láttam megint lesz olyan dupla epizódos Lost hétvége.
Így van?Ha nem légyszi javítsatok ki.
valószinü kiderl hogy jack és a clare tesók, csak a jövöben az othersek fognak élni ezzel az infoval
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Intel Core2Quad 2.4GHz,LGA775,ASUS P5KPL alaplap, 2 GB DDR2 memória, Samsung 160GB SATAII, Samsung SH-S182D/BEBN DL Supermulti DVD+/-RW,Leadtek NVIDIA GeForce 8800GT 512MB,
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
én a Commander vagyok én
én a Commander vagyok én
én a Commander vagyok én
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
én a Commander vagyok én
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
R U Ready?!?!? ...broken soul...
Intel Core2Quad 2.4GHz,LGA775,ASUS P5KPL alaplap, 2 GB DDR2 memória, Samsung 160GB SATAII, Samsung SH-S182D/BEBN DL Supermulti DVD+/-RW,Leadtek NVIDIA GeForce 8800GT 512MB,