Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Hajnali 2-kor került ki és a srác AZNAP délelõtt 11-kor írt róla... Szerinted hétköznap kinek van arra ideje, hogy már reggel azonnal megnézze? Tudod van aki, tanul, dolgozik, stb. nem abból áll az élete, hogy otthon élvezkedik az édes semmittevésben...
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Ne idegelj már fel te is, HOGY A FRANCBA NE LETT VOLNA SPOILER? Én NEM néztem a trailert és nem tudtam, hogy mi lesz ebben a részben. Így meg megtudtam, hogy azon kívül, hogy megtudjuk ki Sun gyerekének apja (spoiler1) meg a végén az ütõs beszélgetésen kívül (spoiler2) nem történt semmi különös (spoiler3).
Én nem úgy akarok leülni lostot nézni, hogy tudom, hogy 2 fontos dolog lesz az epizódban és azt is tudom, hogy ezek mik, vagy mikor történnek. Hihetetlen, hogy ennyire értetlen vagy.
2. Az a hozzászólás mit lõtt le? Ezt még mindig nem értem, és valószínüleg soha nem is fogom, mert túl paraszt és buta vagyok hozzá:(
3. Amikor az s03e18 promo után beírta valaki, hogy dejó, a következõ részben végre megtudjuk, hogy ki Sun gyerekének az apja, azt miért nem basztatta senki? Talán azért mert nem volt spoiler? Vagy amikor az összes részt a 3. évad végéig leírták, hogy mirõl fog szólni, sõt még azt is, hogy a 4. évad összeségében mivel fog foglalkozni? Ezekkel mivan?
Trailer = kedvcsináló
Trailer != spoiler
itt egy spoiler:
"Ha olyan információkat akarsz megosztani egy játékról vagy filmrõl, ami rontaná a dolog élvezhetõségét azok számára, akik a késõbbiekben fogják megnézni, feltétlenül használd ezt a taget."
Namost jópáran vannak akik úgy akarnak nekiülni az adott epizódnak hogy semmit nem tudnak arról ami jön. Ott és akkor akarunk meglepõdni, örülni vagy bármi amikor bekövetkezik a dolog, és nem elõre tudni hogy mi lesz az a pár furdulat, ami egyébként a legnagyobbat üti a részben. Vagyis az ilyen hozzászólások tökéletesen megfelelnek a Spoiler fogalmának, vagyis az SG szerint is használni kellene. És ez nem érzésre megy, éppeszû ember ezt könnyen fel tudja fogni.
Ja és ha már lelövi valaki a dolgokat elõre, a minimum az lenne hogy ne a semmiért tegye mint a mostani esetben is. Szvsz ez az egyik legnagyobb bunkóság a többiekkel szemben amit el lehet követni a fórumon.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Te vagy a fogalmatlan, ha neked ez spoiler. Azzal van ki a faszom, hogy az olyan nagyokosok, mint te minden szarra ráfogják, hogy "spoiler", és azt a fórumozót akit nem ismernek, rögtön jól le is basznak érte, holott nem is volt spoiler amit írt. Nembaj ezentúl is kössél bele mindenbe, hogyha téged az elégít ki, hogy játszhatod a moderátort, akkor rajta, de ne felejtsd elõtte használni a spoiler tag-et, mert nem mindenki kiváncsi a kötekedésedre.
Én mindig használtam spoiler-t, azoknál a postoknál, amik tényleg spoilert tartalmaznak, de az ilyen kis szarokat, amit kb már mindenki tud SOHA nem fogom spoilerbe tenni!
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
A "kibaszott" hozzászólásban pl. benne volt hogy megtudjuk ki a gyerek apja, meg hogy lesz egy erõs csattanó a végén. Ilyeneket nem akarok pl. én személy szerint elõre tudni, mert közel sem üt akkorát ha tudom hogy lesz és nem ér meglepetésként.
Abba meg hogy a TV-ben lelövik a poénokat a beharangozókban nem lehet mit csinálni, de nekik legalább van rá indokuk, ezekkel lehet a nézettséget növelni. Egyébként az ittenieknek nem lõnek le semmit, tekintve hogy jóval elõrébb járunk. Abszolút nem ugyanaz a helyzet mintha valaki beböfög ide valamit úgy hogy a fórumozók döntõ része nyilvánvalóan nem látta még az epizódot. Ja és semmi saját gondolat hozzá, csak lenyomja hogy mik a fõbb események, nyilvánvalóan valami szánalmas felvágási vágyból, de akkor legalább csak annyit írna hogy "Én már láttam, bibibi!". Ez ellen lehet tenni, szemben a TV-vel.
itt inkább a lostról beszéljünk!
.....481
00:40:01,160 --> 00:40:03,410
A többi nõtõI való minták megszerzésén
még dolgozom.
482
00:40:03,450 --> 00:40:05,540
Austené is hamarosan meglesz.
Ezt Juliet jelentette Bennek! Ki Austen?
..egeszen egy-ket hetig, amikor megint jon valaki, ir egy kommentet, amely valakinek spoiler gyanus, es megint kezdodik a vita elorol... ;]
Én pl a hozzád hasonló gondolkodásu fórumozók miatt mindíg csak az adott rész megnézése után merek feljönni , pedig ennek nem így kéne lennie.<#nezze>#nezze>
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Mehetsz reklamálni, akkor az rtl klubhoz, tv2-höz, hogy hogy merészelnek hetekkel elõtte bemutatókat leadni, pl heroes-ról!
Ha leírta olna, hogy ki a gyerek apja, vagy elmondta volna, hogy mi van a végén, akkor megérteném a felháborodásotokat, de így...
Gyerünk...szidjátok õket is.
Ha már engem baxogat mindenki, akkor verjetek az összes külföldi újságíró körmére aki már 1 héttel ezelõtt megírta, hogy mivel fog foglalkozni az epizód. Ja és aki csinálta a következõ rész bemutatóját. Na õ is milyen gerinctelen, hogy egyáltalán valamit is megszellõztett a következõ részbõl, nem?
Röhej amit csináltok.
Már az elsõ 10 másodpercbõl kiderült, hogy mire fog kihegyezõdni az epizód. És most komolyan ezért van itt a harc? hát akkor igen...marha nagyot vétettem és tényleg a világ legnagyobb spoilerét írtam le. Mekkora tahó is vagyok... :(
Ez a csilagokkal valo dobalozas, meg hogy ki milyen a valo eletben meg gyerekes dolog, nem eroltetnem, mert az itt olvaso forumozok szemeben ezektol csak Te csuszol lejjebb...
Nem banto szandekkal irtam, de ezek tenyek.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Bazinga!
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
mert a végén aztmondta hogy megtalálták a gépet, cska mindeki halott volt
Na mindegy...gondold csak nyugodtan, hogy te vagy itt a felsõbbrendû, hogy mindekit kioszthatsz. Bírom az ilyen geek-eket mint te, akik neten nagy emberkék, magán életben meg bexari kislányként viselkednek. :)
Nyugodtan legyél csak az erõs ember a fórumon...tied a pálya.
Szólj mindenkinek, hogy csak spoiler tag-gel lehet beszélni olyan dolgokról amik már nem spoilerek többé!
(Egyébként milyen érdekes: mindenki a csillagokba köt bele - talán azért mert egyesek elõbb bannoltatják magukat, még mielõtt sok csillagocskát gyûjthetnének... <#eplus2>#eplus2> És NEM, én nem erre élvezek, hogy mennyi csillagom van :)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Az utolsó párbeszéd odabasz:))))
Megtudtuk ki Sun kölykének apja aztán ennyi...
A végén volt egy egy mondatos csattanó, de más nem volt a részben :(
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Tengeralattjáró útját sztem nem nagyon lehet megjegyezni a víz alatt..... :D
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Hát jó volt, de rohadtul nem értem, miért nem érdekli senkit, hogy mi történik a szigeten, miért nem faggatják ki Julit.
Meg bár nem sokat repültem helikopterrel, de szerintem a hatótávolsága nem túl nagy, így valahonnan a közwlbõl jöhetett.
A legnagyobb meg az, hogy amikor Julit a szigetre vitték elaltatták, nehogy megjegyezze a tengeralattjáró útját. <#eljen>#eljen>
A paralízises rész meg a végén nagyot ütött, amikor a kis dög lehúzta a paplant róluk, már valamit furcsálltam, de még nem tudtam, aztán kb. a szem kinyitása elõtt 20 mp-el esett le a dolog, hogy mi lesz. Ez a fordulat tetszett. Kár, hogy kevés ilyen jellegû dolog van benne.
Egyébként azt a portugál csajt valószínûleg Penny küldte, hogy megtalálja Desmondot.
May the force serve you well!
May the force serve you well!