Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

linket pls
ProGabe
végül is én már megjegyeztem spoilerben

amúgy én azt hittem,hogy majd jobban pörög a topik,ha itt az új évad,ehhez képest...

shad0w:akarod mondani fél óra! :)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

shad0w
vagy valahogy el van csúszva az idõben/térben. a rakétában lévõ órán 3:16volt, a szigeten lévõn 2:45. valahol valahogy elveszett kb fél perc amíg a rakéta a hajóról a szigetre ért.

mod.: #13116, igaz, fél óra, sry

don't give a fuck

SPOILER!

Azt még senki nem említette, hogy ezek szerint a szigeten lassabban tellik az idõ.

PrisonMan
nem.
Szépen beírod a Googlebe, hogy lost rapidshare vagy lost torrent és letöltöd. Vagy még azt is beírhatod, hogy sorozatok.

AntiHero
SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Hali!!
Linket vki tudna adni a részhez??
PrisonMan
Akkor nézed a sima HDTV-t <#nyes>

ToCsEk
durrva volt jah :D bár én valahogy tudtam hogy a golyókivevõ ben lesz.. valahogy éreztem :D

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

AntiHero
Faszom:( Nem igen lesz ma 720p-s felirat:(

toysoldier
azigen milyen rész volt <#wow2><#wow2><#wow2>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

toysoldier

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

AntiHero
már van

Grove4
Nemtudjátok,mára várható a felirat?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Szolnokboy1
aha

Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.

kill3r21
Én már megvárom a feliratot :)
ProGabe
erre gondoltam én is.kifeküdtem tõle.meg amit Sayidnak szólt be,az sem volt semmi :)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Magoo
Hát én kész vagyok ettõl a LOST-tól basszus...ez egyre bazmegosabb! :D A LEGJOBB SOROZAT A VILÁGON!!
GOOOOOOOOOOOOOOOD

Szolnikboy szolnoki ugye? énis az vagyok

Aki átbasz, az basszon b-t is!

Szolnokboy1
"- Where the hell did they go,Tubby?
- Oh,awesome. The ship sent us another Sawyer."

Ezen akkorát röhögtem :DDDD

ProGabe

Ezer hála!!<#vigyor2>
már nagyon várom.

ProGabe
mivel 6 évad lesz,nem is kell olyan sokat várnunk :)

Jannus:http://eltuntek-website.extra.hu/

Timbo
ez valami nagyon durva volt. na most aztán :D nem értek semmit :D már csak azért imádkozok :D hogy a 20. évad végén rájöjjek mindenre :)a jegesmedvéktõl kezdve a fekete füstön át mindenre.. :D

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Sziasztok, küldene nekem is valaki egy közvetlen linket?
Itthon fekszem btegen és nem birok estig várni.
Köszönöm.

ProGabe
Take your shot,my friend! :D

volt még pár jó beszólás,fõleg Hurley-tõl

Timbo
még csak most tartok a 6. percnél :D de végem van :D

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

alienslive
Iszonyat. Ha ezt tudják tartani egész évadra (most hagyjuk hány részes lesz), akkor aztahúb+. Amennyire nem tetszett a 3. évad vagy 2. évad kezdése, annyir ütõs ez msot!
Akkor eddig õk biztos elhagyták a szigetet: Két, Dzsek, Hugó, Száid, Ben. Bár Ben nem hinném, hogy oceanic6-ként tette

Zomil
sajna most egyetem van:S
ugyhogy csak délután tudom meglesni, már nagyon kiváncsi vagyok rá
(tudom h ez senkit nem érdekel és most igy utolag nem is értem mért irtam le :D )

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ancsie18
Jaj, ne is mondjátok, már tiszta kész vagyok, én is akaroooom...

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása elõtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

ProGabe
most már erre tényleg nincsenek szavak!ide a következõ részt!a következõ ötöt!az összeset!most!ááááááá

31 perc!!
ketten elmennek!!
a szõke német sunán ugyan olyan karkötõ volt,mint Naomin!!
lista!Sayid mint hitman!!Ben!!!!!Good! D:

ancsie18
Köszi! Jajjj, alig várom már hogy nézhessem! :D

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása elõtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

AntiHero
720p-s verzióhoz tud valaki közvetlen linket adni?

Szolnokboy1
pm ment

ancsie18
Nem tudna valaki ismét közvetlen linket adni? Nálam olyan lassú a torrent, holnapra jönne csak le... :(

ProGabe
A Lost 3. évada 2008. március 19-én jelenik meg az InterCom forgalmazásában. A hétlemezes kiadvány az évad mind a 22 epizódját tartalmazza összesen 946 percben. Az epizódokat eredeti (1.78:1) képarányban, surround magyar és DD5.1-es angol hang, valamint magyar és angol felirat kíséretében töprengheted végig. A rejtélyek megfejtésében valószínûleg a tonnnányi (feltételezhetõen) magyar feliratos extra sem segít majd, melyek a következõképp lesznek szétszórva a csomag hét lemezén:

1. lemez

* Audiókommentár az egyik epizódhoz(közremûködõk: Damen Lindelof executive producer és Elizabeth Mitchell színésznõ)

2. lemez

* Audiókommentár az egyik epizódhoz (közremûködõk: Carlton Cuse író/producer, Evangeline Lilly és Josh Holloway színészek)

4. lemez

* Audiókommentár az egyik epizódhoz (közremûködõk: Edward Kitsis és Adam Horowitz író/co-executive producerek)

5. lemez

Audiókommentár az egyik epizódhoz (közremûködõk: Damon Lindelof és Carlton Cuse executive producerek és Michael Emerson színész)

7. lemez

* Kisfilm: Lost – A forgatás helyszínén
* Kisfilm: Evangeline Lilly tiszteleg a stáb tagjai elõtt
* Kisfilm: A Lost forgatásának egy napja (kb. 26 p.)
* Kimaradt jelenetek: 3 elveszett visszaemlékezés
* Kimaradt jelenetek: 9 kimaradt jelenet
* Kisfilm: A "többiek" világa (kb. 14 p.)
* Kisfilm: Terry O'Quinn, a késdobáló (kb. 2 p.)
* Bakiparádé
* Kisfilm: A Lost könyvklub (kb. 8 p.)
* Kisfilm: Így készültek a szereplõket formázó játékfigurák (kb. 5 p.)
* Kisfilm: A következõ szint – A Lost videójáték készítése
* Rejtett extra

ésakkoraszongyahogy:

Good!

azta kurva...

2n elhagyják a szigetet?!?

SötétBarom
:D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

EmThor
Lost 4x03

komolyan lesz@pom magam, én ilyet még nem láttam

11\10!

mNzJean
Hagyd ,komunikálni csak ebben a stilusban képes,bár mit is írsz neki mindenre befeszül.<#hehe>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

AntiHero
ancsie18
Nyugi van, gyerekek...

off: sajnálom, hogy miattam kellett koptatnod a billentyûzeted, de ha gondolod megszponzorállak pár forinttal, vagy esetleg pár gombbal hozzá... ha ez neked kirohanás, te még nem találkoztál szõke picsával... és nem kioktatásnak szántam, hanem közöltem hogy félreértetted a helyzetet, de sebaj, látom megmaradsz a gagyi poénoknál, a kritikával meg úgy vagyok hogy jöhet, ha van értelme
ProGabe
az igen!én nem "mentem neked",te meg erre úgy kioktatsz,mintha minimum a felmenõidet szidtam volna.kb úgy kiakadtál,mint egy "kishülyeszõkep*csa".egyrészt nézd meg valahol,hogy mit jelent a teória szó,másrészt ajánlom ezt:

nem mondtam én, hogy húúúúúú ez tuti azért van... nem tom mit kell ezen fennakadni, a szavakat úgy használom, ahogy akarom és elõre szólok, hogy nekem nincs semmilyen elméletem, meg teóriám, csak észrevettem valamit...
szóval ne gyere nekem, hogy rossz teória...
ProGabe
Jack apjának a koporsója üres volt,lehet kiesett a zuhanáskor,és nincs is a szigeten a holttest :S eléggé liberálisan használod a szinte szót :P Walt sem halott,mégis megjelent Shannon-nak,ez szerintem is rossz teória

#13059:egyszerû.az extra verziók megjelenése után idegesítene,hogy ott figyel a polcon az elsõ kiadás,ami jóval kevesebb,mint az új.persze a lényeg maga a sorozat,de én majd megpróbálom kihozni a DVD verzióból a maximumot :)

zaki
Lehet õ Jacob :c

ezért írtam, hogy SZINTE...
viszont a fontosabbaknak mind ottvolt, mint Jack apja, vagy pl. Yemi...
ancsie18
Micsoda?! Se Ben anyja, se Kate lova nem volt ott a szigeten. Viszont pl a Kate-et szállító rendõr vagy Nicky és Paulo egyáltalán senkinek nem jelent meg, szóval nem, ezzel nem értek egyet.