Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy én azt hittem,hogy majd jobban pörög a topik,ha itt az új évad,ehhez képest...
shad0w:akarod mondani fél óra! :)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
mod.: #13116, igaz, fél óra, sry
don't give a fuck
Azt még senki nem említette, hogy ezek szerint a szigeten lassabban tellik az idõ.
Szépen beírod a Googlebe, hogy lost rapidshare vagy lost torrent és letöltöd. Vagy még azt is beírhatod, hogy sorozatok.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Linket vki tudna adni a részhez??
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
GOOOOOOOOOOOOOOOD
Aki átbasz, az basszon b-t is!
- Oh,awesome. The ship sent us another Sawyer."
Ezen akkorát röhögtem :DDDD
Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.
már nagyon várom.
Jannus:http://eltuntek-website.extra.hu/
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Itthon fekszem btegen és nem birok estig várni.
Köszönöm.
volt még pár jó beszólás,fõleg Hurley-tõl
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
ugyhogy csak délután tudom meglesni, már nagyon kiváncsi vagyok rá
(tudom h ez senkit nem érdekel és most igy utolag nem is értem mért irtam le :D )
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása elõtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
ketten elmennek!!
a szõke német sunán ugyan olyan karkötõ volt,mint Naomin!!
lista!Sayid mint hitman!!Ben!!!!!Good! D:
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása elõtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
1. lemez
* Audiókommentár az egyik epizódhoz(közremûködõk: Damen Lindelof executive producer és Elizabeth Mitchell színésznõ)
2. lemez
* Audiókommentár az egyik epizódhoz (közremûködõk: Carlton Cuse író/producer, Evangeline Lilly és Josh Holloway színészek)
4. lemez
* Audiókommentár az egyik epizódhoz (közremûködõk: Edward Kitsis és Adam Horowitz író/co-executive producerek)
5. lemez
Audiókommentár az egyik epizódhoz (közremûködõk: Damon Lindelof és Carlton Cuse executive producerek és Michael Emerson színész)
7. lemez
* Kisfilm: Lost – A forgatás helyszínén
* Kisfilm: Evangeline Lilly tiszteleg a stáb tagjai elõtt
* Kisfilm: A Lost forgatásának egy napja (kb. 26 p.)
* Kimaradt jelenetek: 3 elveszett visszaemlékezés
* Kimaradt jelenetek: 9 kimaradt jelenet
* Kisfilm: A "többiek" világa (kb. 14 p.)
* Kisfilm: Terry O'Quinn, a késdobáló (kb. 2 p.)
* Bakiparádé
* Kisfilm: A Lost könyvklub (kb. 8 p.)
* Kisfilm: Így készültek a szereplõket formázó játékfigurák (kb. 5 p.)
* Kisfilm: A következõ szint – A Lost videójáték készítése
* Rejtett extra
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
szóval ne gyere nekem, hogy rossz teória...
#13059:egyszerû.az extra verziók megjelenése után idegesítene,hogy ott figyel a polcon az elsõ kiadás,ami jóval kevesebb,mint az új.persze a lényeg maga a sorozat,de én majd megpróbálom kihozni a DVD verzióból a maximumot :)
viszont a fontosabbaknak mind ottvolt, mint Jack apja, vagy pl. Yemi...